Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Logic

  • Make Noise Maths

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Joranalogue Compare 2

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    2 saluran komparator jendhela unik lan logika

    CIRI MUSIK Joranalogue Bandhingake 2 yaiku komparator jendhela dual 8HP sing dumadi saka rong komparator jendhela analog lan bagean logika. Nalika komparator normal beroperasi kanthi sinyal input ing ndhuwur nilai batesan, komparator jendhela ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • Mutable Instruments Kinks

    ¥ 12,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Rectifier / logika / conto & modul modul nganggo analog

    FITUR MUSIK modul modul sinyal analog.Rectifier circuit Logika analog (maksimal / minimal) Dumadi saka 3 bagean conto & tahan. Antarmuka Mouse over kanggo nampilake katrangan saben bagean  

  • WMD/SSF Tool-box

    ¥ 17,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul sing trep sing nglumpukake alat kreatif fungsi unik kanggo modular

    Iki minangka modul sarana sing diisi karo fungsi sing migunani kayata FEATURES MUSIK KELUAR lan SUM / UTAWA sing penting kanggo nggunakake modularitas. Fungsi SUM (mixer perpaduan) / rectifier gelombang / komparator / analog OR / inverter / switch dipasang saka sisih ndhuwur.  

  • Intellijel Designs Plog

    ¥ 24,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul logika bisa dikontrol

    FEATURES MUSIK Plog minangka modul logika kinerja dhuwur kanggo musik kanthi rong bagian logika sing bisa diprogram, T-type (toggle) flip-flop, lan D-type (data) blok flip-flop. Iki uga ditondoi dening sawetara sambungan internal sing akurat ing antarane bagean. Sinyal gapura ...

    rincian
  • 2hp Logic (Silver)

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul logika digital kanggo gapura kanthi AND lan UTAWA ing 2HP

    FITUR MUSIKO Modul logika sing tumindak ing gerbang. Operasi logika LAN lan UTAWA bisa uga. Lan output mung dhuwur yen kalorone gerbang input TINGGI. UTAWA output TINGGI nalika salah siji saka rong gerbang input kasebut TINGGI.Minangka conto panggunaan, siji ing AND ...

    rincian
  • 2hp Logic (Black)

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul logika digital kanggo gapura kanthi AND lan UTAWA ing 2HP

    FITUR MUSIKO Modul logika sing tumindak ing gerbang. Operasi logika LAN lan UTAWA bisa uga. Lan output mung dhuwur yen kalorone gerbang input TINGGI. UTAWA output TINGGI nalika salah siji saka rong gerbang input kasebut TINGGI.Minangka conto panggunaan, siji ing AND ...

    rincian
  • Intellijel Designs OR

    ¥ 5,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul 2-saluran, logika UTAWA 3-input

    CIRI-CIRI MUSIK KANG modul pasif UTAWA. Rong saluran logika 3 input UTAWA kasedhiya. Output saluran 2 disambungake internal menyang input 1 saluran 2 lan mlaku dadi salah siji sirkuit UTAWA yen ora ditandhani kanggo input 1 saluran 2. UTAWA duwe sawetara sinyal input ...

    rincian
  • Erica Synths Pico ALOGIC

    ¥ 9,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul logika analog 3HP

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Iku modul campuran + logika + sing menehi loro sinyal lan ngetokake papat sinyal. SUM: Output jumlah rong input DIFF: Keluaran prabédan loro masukan (nyalikake siji sinyal lan nyampur) MAX: 2 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x