Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Logic

  • Make Noise Maths

    Metu saka Simpenan
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quad function generator karo mode Quadrature sing bisa ngasilake tegangan sing luwih kompleks

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t minangka modul generator fungsi 281 saluran sing ditransfer saka modul Buchla 4 kanggo Eurorack.Saben saluran sing bisa digunakake kanthi mandiri ...

    rincian
  • Joranalogue Compare 2

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 saluran komparator jendhela unik lan logika

    CIRI MUSIK Joranalogue Bandhingake 2 yaiku komparator jendhela dual 8HP sing dumadi saka rong komparator jendhela analog lan bagean logika. Nalika komparator normal beroperasi kanthi sinyal input ing ndhuwur nilai batesan, komparator jendhela ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Source of Uncertainty 266t

    HARGA TURUN
    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak inti saka sistem Buchla karo kontrol majeng kayata kontrol distribusi

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop "Sumber Ketidakpastian" 266t minangka modul generator acak klasik Buchla. Enem alat sing beda-beda dipasang ing siji modul.Putih, Jambon (-6dB/...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • Instruo Cnoc

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Output gerbang bisa ditugasake. 2-output, kompak West Coast-gaya fungsi generator

    FITUR MUSIK Cnoc punika analog, voltase-kontrol fungsi generator loro-tataran.Lair saka filsafat sintesis swara West Coast, jenis iki generator fungsi dadi adoh ngluwihi Kapabilitas generator amplop tradisional. AR, ASR, Loopi...

    rincian
  • 2hp 3-1 (Black)

    HARGA TURUN
    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    FITUR MUSIK 3: 1 (3 kanggo 1) punika voltase controllable gate switch / modul mixer.Yen sinyal input luwih saka 2.5V, bakal dadi gerbang HIGH, lan yen kurang saka 2.5V, bakal dadi gerbang LOW.Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ana ing mode switch, lan sinyal gerbang output dikontrol dening tombol SEL / CV ...

    rincian
  • Instruo Eas

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul logika kanthi kabeh operasi dhasar

    FITUR MUSIK Instruo Eas minangka modul logika kompak sing dilengkapi karo kabeh fungsi gerbang logika klasik.Dilengkapi AND, NAND, UTAWA, NOR, XOR, XNOR, BUKA ing antarmuka sing mung 4HP.Saka nggawe irama sing disinkronake dadi gaya CMOS ...

    rincian
  • 2hp 3-1 (Silver)

    HARGA TURUN
    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel

    HARGA TURUN
    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor CV / audio unik kanthi operasi logika sing luwih apik

    FITUR MUSIK Babel minangka prosesor CV / audio unik sing kasusun saka sirkuit analog. Wis 3 input lan 3 output, lan input bisa tambah dening chaining expanders. Babel nindakake operasi sing ngluwihi logika menyang voltase terus-terusan kanggo sinyal input ...

    rincian
  • WMD OSD (OR / SUM / DIF)

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    UTAWA / SUM / DIFF bisa diganti.Utilitas presisi kopling DC migunani ing tambalan apa wae

    FITUR MUSIK OSD (UTAWA / SUM / DIF) minangka sarana serbaguna sing kasusun saka telung saluran independen.Pemrosesan voltase sing migunani ing sintesis modular ditindakake kanthi presisi tinggi dening kopling DC. Urutan V / Okt ditambahake kanthi proses presisi tinggi. Kanthi SUM kanthi nggunakake sirkuit UTAWA ...

    rincian
  • 2hp Logic (Silver)

    HARGA TURUN
    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul logika digital kanggo gapura kanthi AND lan UTAWA ing 2HP

    FITUR MUSIKO Modul logika sing tumindak ing gerbang. Operasi logika LAN lan UTAWA bisa uga. Lan output mung dhuwur yen kalorone gerbang input TINGGI. UTAWA output TINGGI nalika salah siji saka rong gerbang input kasebut TINGGI.Minangka conto panggunaan, siji ing AND ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel Expander

    HARGA TURUN
    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing bisa nambah input Babel

    FITUR MUSIK Modul expander sing nambah input kanggo Babel.Nalika nyambungake, sambungake supaya kabel abang cocog + lan kabel ijo cocog? Ing salah siji sisih expander utawa unit utama.Sampeyan bisa nyambung menyang salah siji header ing expander.Kasenengan liyane saka header kapindho ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel (Demo)

    Rega asli ¥ 27,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor CV / audio unik kanthi operasi logika sing luwih apik

    FITUR MUSIK Babel minangka prosesor CV / audio unik sing kasusun saka sirkuit analog. Wis 3 input lan 3 output, lan input bisa tambah dening chaining expanders. Babel nindakake operasi sing ngluwihi logika menyang voltase terus-terusan kanggo sinyal input ...

    rincian
  • 2hp Logic (Black)

    HARGA TURUN
    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul logika digital kanggo gapura kanthi AND lan UTAWA ing 2HP

    FITUR MUSIKO Modul logika sing tumindak ing gerbang. Operasi logika LAN lan UTAWA bisa uga. Lan output mung dhuwur yen kalorone gerbang input TINGGI. UTAWA output TINGGI nalika salah siji saka rong gerbang input kasebut TINGGI.Minangka conto panggunaan, siji ing AND ...

    rincian
  • Intellijel Designs OR

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul 2-saluran, logika UTAWA 3-input

    CIRI-CIRI MUSIK KANG modul pasif UTAWA. Rong saluran logika 3 input UTAWA kasedhiya. Output saluran 2 disambungake internal menyang input 1 saluran 2 lan mlaku dadi salah siji sirkuit UTAWA yen ora ditandhani kanggo input 1 saluran 2. UTAWA duwe sawetara sinyal input ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x