Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Logic

  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Mutable Instruments Kinks

    Metu saka Simpenan
    Rectifier / logika / conto & modul modul nganggo analog

    FITUR MUSIK modul modul sinyal analog.Rectifier circuit Logika analog (maksimal / minimal) Dumadi saka 3 bagean conto & tahan. Antarmuka Mouse over kanggo nampilake katrangan saben bagean  

  • Joranalogue Compare 2

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 saluran komparator jendhela unik lan logika

    CIRI MUSIK Joranalogue Bandhingake 2 yaiku komparator jendhela dual 8HP sing dumadi saka rong komparator jendhela analog lan bagean logika. Nalika komparator normal beroperasi kanthi sinyal input ing ndhuwur nilai batesan, komparator jendhela ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • WMD/SSF Tool-box

    ¥ 19,250 (¥ 17,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing trep sing nglumpukake alat kreatif fungsi unik kanggo modular

    Iki minangka modul sarana sing diisi karo fungsi sing migunani kayata FEATURES MUSIK KELUAR lan SUM / UTAWA sing penting kanggo nggunakake modularitas. Fungsi SUM (mixer perpaduan) / rectifier gelombang / komparator / analog OR / inverter / switch dipasang saka sisih ndhuwur.  

  • Intellijel Designs Plog

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul logika bisa dikontrol

    FEATURES MUSIK Plog minangka modul logika kinerja dhuwur kanggo musik kanthi rong bagian logika sing bisa diprogram, T-type (toggle) flip-flop, lan D-type (data) blok flip-flop. Iki uga ditondoi dening sawetara sambungan internal sing akurat ing antarane bagean. Sinyal gapura ...

    rincian
  • 2hp Logic (Silver)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul logika digital kanggo gapura kanthi AND lan UTAWA ing 2HP

    FITUR MUSIKO Modul logika sing tumindak ing gerbang. Operasi logika LAN lan UTAWA bisa uga. Lan output mung dhuwur yen kalorone gerbang input TINGGI. UTAWA output TINGGI nalika salah siji saka rong gerbang input kasebut TINGGI.Minangka conto panggunaan, siji ing AND ...

    rincian
  • WMD OSD (OR / SUM / DIF)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    UTAWA / SUM / DIFF bisa diganti.Utilitas presisi kopling DC migunani ing tambalan apa wae

    FITUR MUSIK OSD (UTAWA / SUM / DIF) minangka sarana serbaguna sing kasusun saka telung saluran independen.Pemrosesan voltase sing migunani ing sintesis modular ditindakake kanthi presisi tinggi dening kopling DC. Urutan V / Okt ditambahake kanthi proses presisi tinggi. Kanthi SUM kanthi nggunakake sirkuit UTAWA ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel Expander

    ¥ 7,400 (¥ 6,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing bisa nambah input Babel

    FITUR MUSIK: Modul expander sing nambah input menyang Babel.Nalika nyambungake, sambungake kabel abang menyang + lan kabel ijo ing loro-lorone saka expander lan awak utama.Sampeyan bisa nyambung menyang salah sawijining header ing expander.Penjelajah liyane saka header nomer loro ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor CV / audio unik kanthi operasi logika sing luwih apik

    FITUR MUSIK Babel minangka prosesor CV / audio unik sing kasusun saka sirkuit analog. Kasedhiya 3 input lan 3 output, lan input bisa ditambah kanthi nggayuh rantai. Babel nindakake operasi sing ngluwihi logika menyang voltase terus kanggo sinyal input ...

    rincian
  • 2hp Logic (Black)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul logika digital kanggo gapura kanthi AND lan UTAWA ing 2HP

    FITUR MUSIKO Modul logika sing tumindak ing gerbang. Operasi logika LAN lan UTAWA bisa uga. Lan output mung dhuwur yen kalorone gerbang input TINGGI. UTAWA output TINGGI nalika salah siji saka rong gerbang input kasebut TINGGI.Minangka conto panggunaan, siji ing AND ...

    rincian
  • Intellijel Designs OR

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul 2-saluran, logika UTAWA 3-input

    CIRI-CIRI MUSIK KANG modul pasif UTAWA. Rong saluran logika 3 input UTAWA kasedhiya. Output saluran 2 disambungake internal menyang input 1 saluran 2 lan mlaku dadi salah siji sirkuit UTAWA yen ora ditandhani kanggo input 1 saluran 2. UTAWA duwe sawetara sinyal input ...

    rincian
  • Erica Synths Pico ALOGIC

    Metu saka Simpenan
    Modul logika analog 3HP

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Iku modul campuran + logika + sing menehi loro sinyal lan ngetokake papat sinyal. SUM: Output jumlah rong input DIFF: Keluaran prabédan loro masukan (nyalikake siji sinyal lan nyampur) MAX: 2 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x