Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Telat / Paduan Swara / Flanger

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Make Noise Mimeophon

    Metu saka Simpenan
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Silver)

    ¥ 36,800 (¥ 33,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    ¥ 36,800 (¥ 33,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Erica Synths Black Hole DSP2

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • Strymon Magneto

    ¥ 76,450 (¥ 69,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing ngasilake macem-macem efek nggunakake kepala multi-tape simulasi

    TAMPOK MUSIK KANGGO Magneto minangka modul efek dhuwur kanthi motif mesin tape. Kajaba kanggo tundha tape stereo utama lan fungsi looper, Fasa Sampler, Reverb Spring Vintage, Multiplier Clase Clock, Oscillator, ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rainmaker

    ¥ 83,900 (¥ 76,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dhuwur sing nggawe udan swara kanthi nggabungake wektu tundha irama kanthi filter / pitch shifter lan resonator sisir!

    CIRI-CIRIK MUSIK Pelancong minangka modul efek swara kanthi kualitas dhuwur sing nduwe rong bagean: wektu tundha stereo irama 16-tap lan resonator sisir stereo. Kaloro bagean kasebut minangka efek sing digawe kanthi tumpang tindih "tutul" sing nundha lan output swara input, nanging resonator com ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    Metu saka Simpenan
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (White)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • ALM Busy MFX

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • Modbap Modular Per4mer

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek quad kanthi tombol arcade sing nyadari operasi intuisi sing ora ketinggalan inspirasi sajrone pagelaran langsung.

    FITUR MUSIKAL Modbap Per4mer minangka modul efek sing dilengkapi patang efek kinerja wektu tundha / reverb / glitch / tape sing dilengkapi tombol arcade khusus lan rong efek pemrosesan warna / kompresor.Operasional sing apik ...

    rincian
  • Verbos Electronics Multi-Delay Processor

    ¥ 85,900 (¥ 78,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wektu tundha 8-high dhuwur kanthi pucuk shift, reverb, lan patching fungsionalitas maksimal

    TAMPOK MUSIK Verbos Multi-Tundha Prosesor minangka efek paling dhuwur sing ngidini sampeyan nggawe papan sing beda karo gema sing beda kanthi nggunakake wektu tundha 8-jam lan macem-macem input / output, fungsi pitch lan fungsi reverb. Sirkuit ditindakake kanthi digital, nanging memori ...

    rincian
  • Mutable Instruments Beads

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan sing tujuane kanggo proses granular langsung sinyal audio input.Palet swara sing luwih jelas lan luwih jembar, kontrol liyane, kegunaan sing luwih apik, akses langsung menyang fitur anyar sing nyenengake, lan liya-liyane, hardware lan piranti lunak Manik ...

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Lanjutan looping canggih kanggo sintesis kreatif

    TAMPOK MUSIK * Katrangan ing ngisor iki kanggo versi perangkat kukuh paling anyar 5. Kanggo DLD sing dituku sadurunge Juli 2016, sampeyan bisa nganyarake perangkat kukuh miturut metode ing bagean "UPMATE WARNA". Iki manual Jepang kanggo firmware v7. 4 ...

    rincian
  • 4ms WAV Recorder

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul recorder audio sing bisa ngrekam swara sing berkualitas tinggi kanggo dangu

    FEATURES MUSIKKU File file wav stereo rendah resolusi dhuwur direkam ing kertu SD mikro Frekuensi rekaman yaiku 96kHz, 48kHz, 44.1kHz, ambane rada 24-bit utawa 16-bit, stereo utawa mono bisa dipilih level Modular, level line Utawa bisa direkam ...

    rincian
  • 2hp Comb (Black)

    Rega asli ¥ 15,900
    Saiki rega ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter voltase saring dikontrol

    CIRI-CIRI MUSIK Sikat yaiku filter sisir kanthi potongan potongan, résonansi lan voltase damping voltase sing bisa dikontrol. Liwat wektu tundha cekak banget lan nggawe puncak frekuensi kanthi nyalip sinyal kasebut lan mengaruhi tahap saka sinyal input. Osilasi dhewe bisa kanthi nambah résonansi ...

    rincian
  • CG-Products Delay 1022

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Penundaan BBD analog sing fokus ing fungsi sumber swara lan prosesor!

    FITUR MUSIKAL Delay 1022 minangka keterlambatan BBD analog sing fokus ing fungsine minangka sumber swara.Nggunakake wektu tundha lan umpan balik saka tarif audio, fungsi kasebut minangka swara synth kanthi swara rame lan micu minangka input, lan minangka filter com. Delay 1022 minangka data sing cendhak banget ...

    rincian
  • 4ms Tapographic Delay (TAPO)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Telpon 32-tundha kanthi akeh fitur unik kayata morphing lan kecepatan

    FEATURES MUSIKA 4ms Tapographic Tundha (TAPO) yaiku wektu tundha kaping pirang-pirang kanthi antarmuka lan fungsi sing unik. Tutul minangka unit tundha sing nundha swara sing dadi wektu tundha, lan saben tutul duwe wektu tundha sing beda. TAPO duwe kecepatan ...

    rincian
  • Mannequins W/

    Metu saka Simpenan
    Modul sampling sing unik sing ngidini puter maneh, pita, swara, lan puter maneh nembak saka materi rekaman jangka panjang

    FEATURES MUSIK W / minangka juru rekam audio / sampul looper sing niru pita lan nduwe wektu rekaman 8 jam. Audio sing direkam bisa dimainake maneh kanthi kacepetan normal, kacepetan dobel, kacepetan setengah, lsp.

    rincian
  • Erica Synths Dual FX

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek dual

    FEATURES MUSIK Dual FX minangka modul efek karo rong bagian efek independen. Saben bagean duwe input mono lan output stereo, lan output bagean 2 nyambung internal menyang bagean 1 supaya efek bisa serially tanpa patching. Parameter ...

    rincian
  • Befaco Crush Delay v3

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Echo / tundha sing nggawe macem-macem tekstur kanthi fungsi Crush sing nggunakake teknologi bending sirkuit

    FITUR MUSIK Befaco Crush Delay minangka unit gema / tundha digital adhedhasar chip IC PT2399. Unit iki, sing ngontrol PT2399 kanthi teknologi mlengkung sirkuit lan nyedhiyakake wektu tundha resik 400 milidetik nganti pengulangan reged nganti 2 detik, rame ...

    rincian
  • 2hp Delay (Black)

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Telat modul nganggo 2 HP

    TAMPOK MUSIK Modul wektu tundha sing campuran, umpan balik, lan wektu tundha bisa dikontrol nganggo knobs lan CV.  

  • WMD/SSF DPLR

    ¥ 22,880 (¥ 20,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul tundha kompak kanthi loro output garis tundha.

    FEATURES MUSIK DPLR minangka modul tundha kompak kanthi rong garis tundha sing bisa nyetel wektu tundha nganti 750 ms. Loro wektu ditrapake kanggo siji input, lan output saka OUT A lan OUT B, lan bisa digunakake minangka wektu tundha stereo. Kelorone loro yaiku ...

    rincian
  • 2hp Comb (Silver)

    Rega asli ¥ 15,900
    Saiki rega ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter voltase saring dikontrol

    CIRI-CIRI MUSIK Sikat yaiku filter sisir kanthi potongan potongan, résonansi lan voltase damping voltase sing bisa dikontrol. Liwat wektu tundha cekak banget lan nggawe puncak frekuensi kanthi nyalip sinyal kasebut lan mengaruhi tahap saka sinyal input. Osilasi dhewe bisa kanthi nambah résonansi ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (Black)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (White)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Make Noise Echophon

    Metu saka Simpenan
    Gema seret Pitch saka Make Noise!

    FITUR MUSIKAL * Manual Jepang kasedhiya. Echophon minangka gema pitch-shift sing diprogram DSP dening Tom Erbe, pencipta Soundhack.Umpan balik kumandhang yaiku umpan balik sing owah, tanggapan kumandhang, tanggapan eksternal ...

    rincian
  • Erica Synths Black BBD

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Cekak lan dawa, crossfade ing antarane rong mode bisa uga.Modul BBD kanthi desain analog lengkap

    FITUR MUSIK Erica Synths Black BBD minangka modul tundha analog kanthi rong garis BBD.2 tahap tundha cendhak lan 1024 tahapan wektu tundha dawa sing bisa digunakake bebarengan, efek multi-tap unik kanthi lancar transisi ing antarane rong mode ...

    rincian
x