Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Telat / Paduan Swara / Flanger

  • Expert Sleepers Disting EX

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Make Noise Mimeophon

    ¥ 52,250 (¥ 47,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    Rega asli ¥ 81,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Mutable Instruments Beads

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan kanthi konsep pamrosesan granular langsung saka sinyal audio sing mlebu, kaya sing dituduhake karo label panel ngarep 'Texture Synthesizer'.Palet swara sing asri lan luwih jembar, kontrol luwih akeh, manuver sing luwih apik, macem ...

    rincian
  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    Rega asli ¥ 81,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP

    Rega asli ¥ 19,400
    Saiki rega ¥ 18,700 (¥ 17,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Silver)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Strymon Magneto

    ¥ 73,480 (¥ 66,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing ngasilake macem-macem efek nggunakake kepala multi-tape simulasi

    TAMPOK MUSIK KANGGO Magneto minangka modul efek dhuwur kanthi motif mesin tape. Kajaba kanggo tundha tape stereo utama lan fungsi looper, Fasa Sampler, Reverb Spring Vintage, Multiplier Clase Clock, Oscillator, ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    Rega asli ¥ 50,900
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black)

    ¥ 25,190 (¥ 22,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Xaoc Devices Sarajewo

    Rega asli ¥ 57,900
    Saiki rega ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Output 3-tap, modul tundha BBD analog kualitas apik lan anget.Dilengkapi fungsi sinkronisasi tempo fleksibel lan jalur umpan balik kanthi filter.

    FITUR MUSIKSA Piranti Xaoc Sarajewo minangka modul tundha analog sing dilengkapi telung chip BBD berkualitas tinggi.Saben chip BBD sing dipasang ing seri duwe 3 tahap, lan nalika nuduhake jam sing padha, saben chip ngasilake sinyal kanthi wektu tundha sing beda. ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (White)

    ¥ 25,190 (¥ 22,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Erica Synths Black Hole DSP2

    Rega asli ¥ 40,900
    Saiki rega ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rainmaker

    Rega asli ¥ 79,900
    Saiki rega ¥ 76,900 (¥ 69,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dhuwur sing nggawe udan swara kanthi nggabungake wektu tundha irama kanthi filter / pitch shifter lan resonator sisir!

    CIRI-CIRIK MUSIK Pelancong minangka modul efek swara kanthi kualitas dhuwur sing nduwe rong bagean: wektu tundha stereo irama 16-tap lan resonator sisir stereo. Kaloro bagean kasebut minangka efek sing digawe kanthi tumpang tindih "tutul" sing nundha lan output swara input, nanging resonator com ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Modbap Modular Per4mer

    Rega asli ¥ 50,900
    Saiki rega ¥ 47,190 (¥ 42,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek quad kanthi tombol arcade sing nyadari operasi intuisi sing ora ketinggalan inspirasi sajrone pagelaran langsung.

    FITUR MUSIKAL Modbap Per4mer minangka modul efek sing dilengkapi patang efek kinerja wektu tundha / reverb / glitch / tape sing dilengkapi tombol arcade khusus lan rong efek pemrosesan warna / kompresor.Operasional sing apik ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Verbos Electronics Multi-Delay Processor

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wektu tundha 8-high dhuwur kanthi pucuk shift, reverb, lan patching fungsionalitas maksimal

    TAMPOK MUSIK Verbos Multi-Tundha Prosesor minangka efek paling dhuwur sing ngidini sampeyan nggawe papan sing beda karo gema sing beda kanthi nggunakake wektu tundha 8-jam lan macem-macem input / output, fungsi pitch lan fungsi reverb. Sirkuit ditindakake kanthi digital, nanging memori ...

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD)

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Lanjutan looping canggih kanggo sintesis kreatif

    TAMPOK MUSIK * Katrangan ing ngisor iki kanggo versi perangkat kukuh paling anyar 5. Kanggo DLD sing dituku sadurunge Juli 2016, sampeyan bisa nganyarake perangkat kukuh miturut metode ing bagean "UPMATE WARNA". Iki manual Jepang kanggo firmware v7. 4 ...

    rincian
  • 2hp Comb (Black)

    Rega asli ¥ 15,900
    Saiki rega ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter voltase saring dikontrol

    CIRI-CIRI MUSIK Sikat yaiku filter sisir kanthi potongan potongan, résonansi lan voltase damping voltase sing bisa dikontrol. Liwat wektu tundha cekak banget lan nggawe puncak frekuensi kanthi nyalip sinyal kasebut lan mengaruhi tahap saka sinyal input. Osilasi dhewe bisa kanthi nambah résonansi ...

    rincian
  • CG-Products Delay 1022

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penundaan BBD analog sing fokus ing fungsi sumber swara lan prosesor!

    FITUR MUSIKAL Delay 1022 minangka keterlambatan BBD analog sing fokus ing fungsine minangka sumber swara.Nggunakake wektu tundha lan umpan balik saka tarif audio, fungsi kasebut minangka swara synth kanthi swara rame lan micu minangka input, lan minangka filter com. Delay 1022 minangka data sing cendhak banget ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Erica Synths Dual FX

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek dual

    FEATURES MUSIK Dual FX minangka modul efek karo rong bagian efek independen. Saben bagean duwe input mono lan output stereo, lan output bagean 2 nyambung internal menyang bagean 1 supaya efek bisa serially tanpa patching. Parameter ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (White)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • WMD/SSF DPLR

    ¥ 22,880 (¥ 20,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul tundha kompak kanthi loro output garis tundha.

    FEATURES MUSIK DPLR minangka modul tundha kompak kanthi rong garis tundha sing bisa nyetel wektu tundha nganti 750 ms. Loro wektu ditrapake kanggo siji input, lan output saka OUT A lan OUT B, lan bisa digunakake minangka wektu tundha stereo. Kelorone loro yaiku ...

    rincian
  • 2hp Comb (Silver)

    Rega asli ¥ 15,900
    Saiki rega ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter voltase saring dikontrol

    CIRI-CIRI MUSIK Sikat yaiku filter sisir kanthi potongan potongan, résonansi lan voltase damping voltase sing bisa dikontrol. Liwat wektu tundha cekak banget lan nggawe puncak frekuensi kanthi nyalip sinyal kasebut lan mengaruhi tahap saka sinyal input. Osilasi dhewe bisa kanthi nambah résonansi ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Delay

    Rega asli ¥ 47,900
    Saiki rega ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mode HOLD kanthi overdubbing, tunda stereo Hi-Fi kreatif kanthi kontrol nyebar

    FITUR MUSIKO Black Stereo Delay minangka modul keterlambatan stereo berkualitas tinggi adhedhasar mesin DSP kustom Erica Synths, dikembangake karo Tim Pechersky.Pita / mode tundha digital, mode ping-pong, jarak saluran sing bisa disetel ...

    rincian
  • EarthQuaker Devices Afterneath Eurorack

    ¥ 36,190 (¥ 32,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul penghantar sing unik kanthi penundaan berlapis

    CIRI-CIRI MUSIKSINA Sawise iku mujudake efek sing diasilake kanthi nyelehake akeh wektu tundha. Saka pandhita sing menehi khayalan ing guwa kanggo nyipta irama lan misteri kanthi wektu tundha sing kasebar, iki minangka efek sing nyuda konsep dewa nganti saiki! Asli saka pedal kompak ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (Black)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • 2hp Delay (Black)

    Rega asli ¥ 17,400
    Saiki rega ¥ 14,800 (¥ 13,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Telat modul nganggo 2 HP

    TAMPOK MUSIK Modul wektu tundha sing campuran, umpan balik, lan wektu tundha bisa dikontrol nganggo knobs lan CV.  

x