Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Swara Synth

  • Mutable Instruments Plaits

    Metu saka Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FITUR MUSIK Plaits minangka osilator digital / modul swara synthesizer sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain Braids osilator lawas Mutable ora diwarisake, lan hardware lan piranti lunak wis dirancang maneh saka awal.Akeh algoritma ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Black)

    HARGA TURUN
    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI-CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphed menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen senar, piano sing disiapake, perkusi musik kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Intellijel Designs Plonk

    HARGA TURUN
    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis model model Intellijel!

    FEATURES MUAM Plonk minangka modul swara sing model mekanisme musik alat musik langsung, lan ngarahake ngasilake swara percussive sing bisa dikontrol sanajan nganggo sinyal pitch 1V / Oct. Ap sing wis ngeculake plug-based adhedhasar model fisika kayata Chromaphone ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul drum FM nggunakake chip IC Yamaha asli

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • Black Corporation Deckard's Voice

    Metu saka Simpenan
    Eurorack swara semi-modular synth lair saka Dream Deckard

    FITUR MUSIKSA Black Corporation Deckard's Voice minangka modul swara synth semi-modular kanggo sistem Eurorack. Sirkuit Impen Deckard, sintesisizer polifonik sing diilhami dening YAMAHA CS-80 ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    HARGA TURUN
    ¥ 85,900 (¥ 78,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Silver)

    HARGA TURUN
    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphing menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen kanthi senar, piano sing disiapake, parka kaya kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rainmaker

    HARGA TURUN
    ¥ 96,900 (¥ 88,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dhuwur sing nggawe udan swara kanthi nggabungake wektu tundha irama kanthi filter / pitch shifter lan resonator sisir!

    CIRI-CIRIK MUSIK Pelancong minangka modul efek swara kanthi kualitas dhuwur sing nduwe rong bagean: wektu tundha stereo irama 16-tap lan resonator sisir stereo. Kaloro bagean kasebut minangka efek sing digawe kanthi tumpang tindih "tutul" sing nundha lan output swara input, nanging resonator com ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline

    HARGA TURUN
    ¥ 47,900 (¥ 43,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara Synth kanthi fungsi optimal lan kontrol kanggo bass

    CIRI MUSIK Bassline minangka modul sintesis analog lengkap kanthi kontrol lan fungsi kanggo bass lan timbal. AS3340 saka klon CEM3340 digunakake kanggo chip osilator kanggo nelusuri pelacakan sing akurat banget. Kajaba iku, sub-osilator berbasis transistor, BBD ...

    rincian
  • RYK Modular Vector Wave

    HARGA TURUN
    ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator swara sintetik dilengkapi fungsi sintesis super kuat kayata FM, sintesis aditif, sintesis vektor, lan generasi kode

    FITUR MUSIK Vector Wave minangka synthesizer FM & harmonik kanthi kekuwatan luar biasa 16 osilator FM lan sintesis vektor utawa polifoni multi-swara. Versatility Vector Wave ngidini bisa digunakake karo VCA, LFO, amplop ...

    rincian
  • 2hp Bell (Silver)

    HARGA TURUN
    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    HARGA TURUN
    ¥ 106,900 (¥ 97,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Voice

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Synth Voice Oscillator kanthi 8 algoritma beda

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Pico Voice minangka modul osilator swara sintesis kanthi 3 jinis algoritma sintesis ing awak 8HP. Algoritma kaya ing ngisor iki, banjur pencet tombol kanggo ngalih. LED Kuning -...

    rincian
  • Strymon StarLab

    ¥ 92,000 (¥ 83,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Stasiun swara kaya Strymon sing bisa digunakake minangka reverb, modulasi, utawa mobil plus sumber swara sing kuwat.

    FITUR MUSIK Strymon StarLab ngluwihi swara rak modular kanthi reverb anggun kanthi transparansi sing luar biasa.Semir sinyal sampeyan kanthi paduan swara, flangers, lan tundha modulasi sing apik, lan gawe swara sintesis ekspresif dhewe kanthi sintesis Karplus-Strong ...

    rincian
  • 2hp Pluck (Black)

    HARGA TURUN
    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • 2hp Bell (Black)

    HARGA TURUN
    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • CG-Products Delay 1022

    Metu saka Simpenan
    Penundaan BBD analog sing fokus ing fungsi sumber swara lan prosesor!

    FITUR MUSIKAL Delay 1022 minangka keterlambatan BBD analog sing fokus ing fungsine minangka sumber swara.Nggunakake wektu tundha lan umpan balik saka tarif audio, fungsi kasebut minangka swara synth kanthi swara rame lan micu minangka input, lan minangka filter com. Delay 1022 minangka data sing cendhak banget ...

    rincian
  • Modbap Modular Osiris

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A osilator dual sing mrodhuksi sawetara luwih saka swara karo kontrol Fidelity dhewe lan mode Timbre saka wavetable sing uga bisa dilengkapi karo waveform dhewe.

    FITUR MUSIK Modbap Osiris minangka osilator sing bisa nggawe nada unik kanthi nggunakake macem-macem fungsi digital.Bentuk gelombang asli adhedhasar tabel gelombang (tabel 32x32 kanthi 4 bank).Waveforms uga bisa dimuat dening wavetable pangguna liwat kertu microSD ...

    rincian
  • 2hp Pluck (Silver)

    HARGA TURUN
    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • Befaco Kickall

    ¥ 34,400 (¥ 31,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Swara drum analog kompak sing nyedhiyakake sintesis drum fleksibel

    FITUR MUSIK Befaco Kickall minangka swara synth drum analog kompak sing ngasilake macem-macem swara tendangan drum.VCO gelombang sinus kanthi pembentuk gelombang VC, loro VCA, rong gen amplop ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Silver)

    HARGA TURUN
    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Black)

    HARGA TURUN
    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • Expert Sleepers General CV

    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara MIDI Umum

    TAMPOK MUSIK Umum CV Umum yaiku alat penghasilan swara Genral MIDI sing kuat / multi-saluran CV kanggo konverter MIDI, lan prosesor host sing bisa ngasilake akeh data MIDI miturut CV utawa algoritma. Piranti lunak modul ngidini ...

    rincian
  • Intellijel Designs Cylonix Shapeshifter

    HARGA TURUN
    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator digital kompleks kanthi pilihan synth skala akeh kalebu TZFM / chord / percussion / echo / vocoder!

    TAMPOK MUSIK * Kajaba pangowahan, panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo seri firmware versi 1. Ana akeh tambahan kanggo versi perangkat kukuh 2017 sing dirilis ing musim semi 2. Deleng "Firmware 2.0" ing ngisor iki kanggo ringkesan. Kanggo Shapeshifter sing sampeyan tuku ing toko ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko (Demo)

    Rega asli ¥ 49,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul drum FM nggunakake chip IC Yamaha asli

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Eurorack)

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi modul Eurorack saka kothak alur analog sing unik

    FITUR MUSIKU Eurorack Liquid Foam minangka versi modul Eurorack Liquid Foam, kothak alur analog sing mandhiri.Kanthi swara lan struktur internal sing padha, swara synth iki wis ditambahake kanggo memenuhi voltase / standar Eurorack.

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Spring Waves

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP kanthi fungsi modeling fisik sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake!

    CIRI MUSIK Kertu DSP kanthi efek modeling fisik sing bisa dimuat ing Z-DSP lan digunakake. Model sing digunakake yaiku model gelombang gelombang (Karplus-Kuat, model sing nganggep getaran senar), model Spring (bobot sing dipasang ing sisih siji, tong sing dipasang ing tembok ...

    rincian
  • Synthesis Technology E951 Looping Expander

    Metu saka Simpenan
    Expand sing nambah fungsi E950

    FITUR MUSIK E951 minangka modul expander kanggo nambah fungsionalitas E950 (E950 dibutuhake kanggo operasi).Dilengkapi layar OLED sing ngawasi bentuk gelombang output.Mode lan informasi bank uga ditampilake.Yen sampeyan menet tombol abang, tembung sing dipilih bakal diucapake. ...

    rincian
  • Synthesis Technology E950 Circuit Bent VCO

    Metu saka Simpenan
    Osilator synth LPC sing bisa simulasi lentur lentur lan ngontrol voltase! Ana uga mode sing nggunakake gelombang E350.

    CIRI MUSIK E950 Circuit Bent VCO yaiku modul sumber osilator / swara digital sing fokus ing sintesis ucapan. Swara lan algoritma resmi saka synthesizer wicara LPC sing misuwur saka Texas Instrumen yaiku ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x