Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Swara Synth

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Mutable Instruments Rings

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul model fisik khusus kanggo bagean resonator!

    TAMPOK Musical Rings minangka modul resonator sing ngetrapake algoritma pemodelan fisik Mutable ora kaya Braids lan Unsur. Tansah ngayunake saka sinyal audio input, kayata amplop cendhak, pulsa pemicu, utawa swara ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Black)

    ¥ 42,800 (¥ 38,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI-CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphed menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen senar, piano sing disiapake, perkusi musik kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Mutable Instruments Elements

    Metu saka Simpenan
    Modul synthesizer modul!

    Fitur Musical Unsur yaiku modul swara sintesis adhedhasar metode "Sintesis Modal". Synth modal minangka teknik synth sing mokal saka teknik synth model sing diarani fisik. Cara modeling fisik minangka swara organik ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul drum FM nggunakake chip IC Yamaha asli

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • Black Corporation Deckard's Voice

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Eurorack swara semi-modular synth lair saka Dream Deckard

    FITUR MUSIKSA Black Corporation Deckard's Voice minangka modul swara synth semi-modular kanggo sistem Eurorack. Sirkuit Impen Deckard, sintesisizer polifonik sing diilhami dening YAMAHA CS-80 ...

    rincian
  • Intellijel Designs Plonk

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis model model Intellijel!

    FEATURES MUAM Plonk minangka modul swara sing model mekanisme musik alat musik langsung, lan ngarahake ngasilake swara percussive sing bisa dikontrol sanajan nganggo sinyal pitch 1V / Oct. Ap sing wis ngeculake plug-based adhedhasar model fisika kayata Chromaphone ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Silver)

    ¥ 42,800 (¥ 38,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphing menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen kanthi senar, piano sing disiapake, parka kaya kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 77,900 (¥ 70,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rainmaker

    ¥ 83,900 (¥ 76,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dhuwur sing nggawe udan swara kanthi nggabungake wektu tundha irama kanthi filter / pitch shifter lan resonator sisir!

    CIRI-CIRIK MUSIK Pelancong minangka modul efek swara kanthi kualitas dhuwur sing nduwe rong bagean: wektu tundha stereo irama 16-tap lan resonator sisir stereo. Kaloro bagean kasebut minangka efek sing digawe kanthi tumpang tindih "tutul" sing nundha lan output swara input, nanging resonator com ...

    rincian
  • 2hp Bell (Silver)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Synth kanthi fungsi optimal lan kontrol kanggo bass

    CIRI MUSIK Bassline minangka modul sintesis analog lengkap kanthi kontrol lan fungsi kanggo bass lan timbal. AS3340 saka klon CEM3340 digunakake kanggo chip osilator kanggo nelusuri pelacakan sing akurat banget. Kajaba iku, sub-osilator berbasis transistor, BBD ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 91,900 (¥ 83,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Voice

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul Synth Voice Oscillator kanthi 8 algoritma beda

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Pico Voice minangka modul osilator swara sintesis kanthi 3 jinis algoritma sintesis ing awak 8HP. Algoritma kaya ing ngisor iki, banjur pencet tombol kanggo ngalih. LED Kuning -...

    rincian
  • 2hp Bell (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • 2hp Pluck (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • Modbap Modular Osiris

    ¥ 47,900 (¥ 43,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A osilator dual sing mrodhuksi sawetara luwih saka swara karo kontrol Fidelity dhewe lan mode Timbre saka wavetable sing uga bisa dilengkapi karo waveform dhewe.

    FITUR MUSIK Modbap Osiris minangka osilator sing bisa nggawe nada unik kanthi nggunakake macem-macem fungsi digital.Bentuk gelombang asli adhedhasar tabel gelombang (tabel 32x32 kanthi 4 bank).Waveforms uga bisa dimuat dening wavetable pangguna liwat kertu microSD ...

    rincian
  • CG-Products Delay 1022

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Penundaan BBD analog sing fokus ing fungsi sumber swara lan prosesor!

    FITUR MUSIKAL Delay 1022 minangka keterlambatan BBD analog sing fokus ing fungsine minangka sumber swara.Nggunakake wektu tundha lan umpan balik saka tarif audio, fungsi kasebut minangka swara synth kanthi swara rame lan micu minangka input, lan minangka filter com. Delay 1022 minangka data sing cendhak banget ...

    rincian
  • 2hp Pluck (Silver)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • Befaco Kickall

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Swara drum analog kompak sing nyedhiyakake sintesis drum fleksibel

    FITUR MUSIK Befaco Kickall minangka swara synth drum analog kompak sing ngasilake macem-macem swara tendangan drum.VCO gelombang sinus kanthi pembentuk gelombang VC, loro VCA, rong gen amplop ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Silver)

    ¥ 49,800 (¥ 45,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Black)

    ¥ 49,800 (¥ 45,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • Expert Sleepers General CV

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara MIDI Umum

    TAMPOK MUSIK Umum CV Umum yaiku alat penghasilan swara Genral MIDI sing kuat / multi-saluran CV kanggo konverter MIDI, lan prosesor host sing bisa ngasilake akeh data MIDI miturut CV utawa algoritma. Piranti lunak modul ngidini ...

    rincian
  • Strymon StarLab

    ¥ 82,115 (¥ 74,650 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Stasiun swara kaya Strymon sing bisa digunakake minangka reverb, modulasi, utawa mobil plus sumber swara sing kuwat.

    FITUR MUSIK Strymon StarLab ngluwihi swara rak modular kanthi reverb anggun kanthi transparansi sing luar biasa.Semir sinyal sampeyan kanthi paduan suara sing apik, flangers, lan tundha modulasi, lan gawe swara sintesis ekspresif dhewe kanthi sintesis Karplus-Strong ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Eurorack)

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi modul Eurorack saka kothak alur analog sing unik

    FITUR MUSIKU Eurorack Liquid Foam minangka versi modul Eurorack Liquid Foam, kothak alur analog sing mandhiri.Kanthi swara lan struktur internal sing padha, swara synth iki wis ditambahake kanggo memenuhi voltase / standar Eurorack.

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Spring Waves

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP kanthi fungsi modeling fisik sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake!

    CIRI MUSIK Kertu DSP kanthi efek modeling fisik sing bisa dimuat ing Z-DSP lan digunakake. Model sing digunakake yaiku model gelombang gelombang (Karplus-Kuat, model sing nganggep getaran senar), model Spring (bobot sing dipasang ing sisih siji, tong sing dipasang ing tembok ...

    rincian
  • Synthesis Technology E951 Looping Expander

    Metu saka Simpenan
    Expand sing nambah fungsi E950

    FITUR MUSIK E951 minangka modul expander kanggo nambah fungsionalitas E950 (E950 dibutuhake kanggo operasi).Dilengkapi layar OLED sing ngawasi bentuk gelombang output.Mode lan informasi bank uga ditampilake.Yen sampeyan menet tombol abang, tembung sing dipilih bakal diucapake. ...

    rincian
  • Synthesis Technology E950 Circuit Bent VCO

    Metu saka Simpenan
    Osilator synth LPC sing bisa simulasi lentur lentur lan ngontrol voltase! Ana uga mode sing nggunakake gelombang E350.

    CIRI MUSIK E950 Circuit Bent VCO yaiku modul sumber osilator / swara digital sing fokus ing sintesis ucapan. Swara lan algoritma resmi saka synthesizer wicara LPC sing misuwur saka Texas Instrumen yaiku ...

    rincian
  • Intellijel Designs Cylonix Shapeshifter

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator digital kompleks kanthi pilihan synth skala akeh kalebu TZFM / chord / percussion / echo / vocoder!

    TAMPOK MUSIK * Kajaba pangowahan, panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo seri firmware versi 1. Ana akeh tambahan kanggo versi perangkat kukuh 2017 sing dirilis ing musim semi 2. Deleng "Firmware 2.0" ing ngisor iki kanggo ringkesan. Kanggo Shapeshifter sing sampeyan tuku ing toko ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x