Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Swara Synth

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Mutable Instruments Rings

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul model fisik khusus kanggo bagean resonator!

    TAMPOK Musical Rings minangka modul resonator sing ngetrapake algoritma pemodelan fisik Mutable ora kaya Braids lan Unsur. Tansah ngayunake saka sinyal audio input, kayata amplop cendhak, pulsa pemicu, utawa swara ...

    rincian
  • Mutable Instruments Elements

    ¥ 58,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul synthesizer modul!

    Fitur Musical Unsur yaiku modul swara sintesis adhedhasar metode "Sintesis Modal". Synth modal minangka teknik synth sing mokal saka teknik synth model sing diarani fisik. Cara modeling fisik minangka swara organik ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhakan FM

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rainmaker

    ¥ 68,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dhuwur sing nggawe udan swara kanthi nggabungake wektu tundha irama kanthi filter / pitch shifter lan resonator sisir!

    CIRI-CIRIK MUSIK Pelancong minangka modul efek swara kanthi kualitas dhuwur sing nduwe rong bagean: wektu tundha stereo irama 16-tap lan resonator sisir stereo. Kaloro bagean kasebut minangka efek sing digawe kanthi tumpang tindih "tutul" sing nundha lan output swara input, nanging resonator com ...

    rincian
  • 2hp Bell (Silver)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 63,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • 2hp Bell (Black)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • 2hp Pluck (Black)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • Intellijel Designs Plonk

    ¥ 40,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis model model Intellijel!

    FEATURES MUAM Plonk minangka modul swara sing model mekanisme musik alat musik langsung, lan ngarahake ngasilake swara percussive sing bisa dikontrol sanajan nganggo sinyal pitch 1V / Oct. Ap sing wis ngeculake plug-based adhedhasar model fisika kayata Chromaphone ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Synth kanthi fungsi optimal lan kontrol kanggo bass

    CIRI MUSIK Bassline minangka modul sintesis analog lengkap kanthi kontrol lan fungsi kanggo bass lan timbal. AS3340 saka klon CEM3340 digunakake kanggo chip osilator kanggo nelusuri pelacakan sing akurat banget. Kajaba iku, sub-osilator berbasis transistor, BBD ...

    rincian
  • 2hp Pluck (Silver)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • CG-Products Delay 1022

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Penundaan BBD analog sing fokus ing fungsi sumber swara lan prosesor!

    FITUR MUSIKAL Delay 1022 minangka keterlambatan BBD analog sing fokus ing fungsine minangka sumber swara.Nggunakake wektu tundha lan umpan balik saka tarif audio, fungsi kasebut minangka swara synth kanthi swara rame lan micu minangka input, lan minangka filter com. Delay 1022 minangka data sing cendhak banget ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Voice

    ¥ 15,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul Synth Voice Oscillator kanthi 8 algoritma beda

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Pico Voice minangka modul osilator swara sintesis kanthi 3 jinis algoritma sintesis ing awak 8HP. Algoritma kaya ing ngisor iki, banjur pencet tombol kanggo ngalih. LED Kuning -...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Silver)

    ¥ 39,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Black)

    ¥ 39,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • Expert Sleepers General CV

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul swara MIDI Umum

    TAMPOK MUSIK Umum CV Umum yaiku alat penghasilan swara Genral MIDI sing kuat / multi-saluran CV kanggo konverter MIDI, lan prosesor host sing bisa ngasilake akeh data MIDI miturut CV utawa algoritma. Piranti lunak modul ngidini ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 76,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Spring Waves

    ¥ 9,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kertu DSP kanthi fungsi modeling fisik sing bisa dimuat menyang Z-DSP lan digunakake!

    CIRI MUSIK Kertu DSP kanthi efek modeling fisik sing bisa dimuat ing Z-DSP lan digunakake. Model sing digunakake yaiku model gelombang gelombang (Karplus-Kuat, model sing nganggep getaran senar), model Spring (bobot sing dipasang ing sisih siji, tong sing dipasang ing tembok ...

    rincian
  • Synthesis Technology E951 Looping Expander

    Metu saka Simpenan
    Expand sing nambah fungsi E950

    FITUR MUSIK E951 minangka modul expander kanggo nambah fungsionalitas E950 (E950 dibutuhake kanggo operasi).Dilengkapi layar OLED sing ngawasi bentuk gelombang output.Mode lan informasi bank uga ditampilake.Yen sampeyan menet tombol abang, tembung sing dipilih bakal diucapake. ...

    rincian
  • Synthesis Technology E950 Circuit Bent VCO

    Metu saka Simpenan
    Osilator synth LPC sing bisa simulasi lentur lentur lan ngontrol voltase! Ana uga mode sing nggunakake gelombang E350.

    CIRI MUSIK E950 Circuit Bent VCO yaiku modul sumber osilator / swara digital sing fokus ing sintesis ucapan. Swara lan algoritma resmi saka synthesizer wicara LPC sing misuwur saka Texas Instrumen yaiku ...

    rincian
  • Intellijel Designs Cylonix Shapeshifter

    ¥ 56,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator digital kompleks kanthi pilihan synth skala akeh kalebu TZFM / chord / percussion / echo / vocoder!

    TAMPOK MUSIK * Kajaba pangowahan, panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo seri firmware versi 1. Ana akeh tambahan kanggo versi perangkat kukuh 2017 sing dirilis ing musim semi 2. Deleng "Firmware 2.0" ing ngisor iki kanggo ringkesan. Kanggo Shapeshifter sing sampeyan tuku ing toko ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x