Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

VCA

  • Intellijel Designs Quad VCA

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    A mixer 4CA VCA sing nggabungake fitur lan fungsi sing berkualitas tinggi

    CIRI-CIRI MUSIK Quad VCA yaiku 4 VCA mixer kanthi 12 VCA sing berprestasi tinggi lan berkualitas tinggi sing dipasang ing 4HP. Output minangka mixer nested, lan output saben VCA bakal dicampur karo output saka saluran sabanjure kajaba dicenthang. Mulane, tembelan mung output CH2 lan CH4 ...

    rincian
  • Mutable Instruments Veils 2020

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake 4CH VCA mixer kanthi ciri tanggapan sing bisa diganti!

    FEATURES MUSIK Veil minangka campuran VCA 4 saluran kanthi tanggapan variabel. Amarga iku DC ditambah, ora mung audio nanging uga bisa diproses CV. Iku VCA sing resik, nanging uga bisa nyebabake distorsi yen atliten kasebut diangkat kanthi lengkap, lan CV 5V utawa luwih akeh masukan. Gandane jumbuh ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual VCA 1U

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompak lan cocok kanggo ngolah stereo VCA

    CIRI MUSIK modul modul VCA 2-saluran. Karakteristik kasebut yaiku linear lan DC kopling. Input sinyal lan CV nganggo kabel internal supaya input menyang A dilacak nalika ora ditetep menyang saluran B. Kajaba iku, nalika ora dipasang menyang output sinyal A saluran, output A menyang B ...

    rincian
  • Make Noise Optomix (Rev2)

    ¥ 24,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompak lan serba guna, gapura pass rendah saluran 2-saluran sing populer. Iku Rev2.

    CIRI-CIRI MUSIK Optomix yaiku modul gapura pass kaping pindho sing bisa nggayuh sinyal input kanthi respon bosok sing unik. Optomix uga bisa digunakake minangka amplop VCA sing dibangun utawa follower amplop. Minangka kualitas swara, LPF sing entheng ditrapake ...

    rincian
  • Intellijel Designs Passive LPG 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Gapura lowpass pasif 1U sing pas adhedhasar bactrol

    CIRI-CIRI MUSIK Passive LPG 1U minangka gapura adhedhasar Bactrol, 1U gapura lowpass gampang. Karakteristik akustik saka Bactrol LPG, yaiku sirkuit pasif sing ora mbutuhake pasokan listrik, gumantung saka sinyal audio input, lan bisa ngowahi volume lan tim ...

    rincian
  • XAOC Devices Tallin

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCA Kompak kanthi kualitas swara lan fitur sing kompak

    TAMPOK MUSIK Tallin minangka V-2 saluran kanthi kualitas lan fungsi swara sing luar biasa. Saben saluran duwe loro input CV, EXP lan LIN, saliyane input sinyal (CV uga bisa dadi input). EXP cocok kanggo kontrol tremolo dening amplop, LIN yaiku LFO, lsp.

    rincian
  • WMD Performance Mixer

    ¥ 79,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • 2hp VCA (Black)

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    2 HP VCA kanthi 2 saluran!

    FEATURES MUSIKA VCA yaiku 2HP, 2 saluran, linear VCA sing nggunakake arsitektur SSM2164. Tombol kasebut nyedhiyakake kontrol kendali kanthi manual nalika ora ditetepake ing CV, lan tumindak dadi atenuator CV nalika dipasang ing CV ing. CV uga bisa dadi input minangka sinyal (D ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • WMD Javelin

    ¥ 22,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR + VCA kanthi macem-macem pilihan operasi kanthi tombol lan aksen musik

    CIRI-CIRI MUSIK Javelin minangka ADSR VCA sing nggabungake generator envelope ADSR sing fleksibel lan VCA sing trep. Iki minangka desain kompak lan prasaja kanthi 6 HP, nanging kanthi ngoper papat tombol, sampeyan bisa milih bentuk amplop, tingkat output lan jembar wektu, daur ulang / mati, ...

    rincian
  • Verbos Electronics Scan & Pan

    ¥ 49,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran sirkuit kompak kanthi tingkat lan kontrol voltase lan panning voltase

    FITUR FITUR MUSIK & Scan minangka modul mixer 14-saluran kanthi level kontrol voltase lan panning ing ruang kompak 4HP.Saliyane ngontrol level, campuran saben saluran yaiku balun kanggo saben saluran sing ditemtokake dening Jembar lan Pusat ing sisih tengen panel ...

    rincian
  • 2hp VCA (Silver)

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    2 HP VCA kanthi 2 saluran!

    FEATURES MUSIKA VCA yaiku 2HP, 2 saluran, linear VCA sing nggunakake arsitektur SSM2164. Tombol kasebut nyedhiyakake kontrol kendali kanthi manual nalika ora ditetepake ing CV, lan tumindak dadi atenuator CV nalika dipasang ing CV ing. CV uga bisa dadi input minangka sinyal (D ...

    rincian
  • XAOC Devices Praga

    ¥ 58,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA stereo sing khusus dirancang VCA !!

    CIRI-CIRI MUSIK Praga minangka campuran stereo 4-saluran stabilitas sing bisa diolah. Panning lan kontrol voltase volume dipasang, lan VCA berkualitas tinggi lan amplifier operasional digunakake. Tanggapan VCA minangka unipolar / bipolar, lan mode sing ditemtokake kanggo menehi reaksi optimal sing beda ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTA

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Diskrit VCA kanthi kualitas swara ing Vintage

    FITUR MUSIK modul Manhattan Analog VCA kasusun saka sirkuit diskrit.Beda karo VCA sing resik, sing iki tujuane kanggo swara antik lan diwarnani kanthi agresif. Iki adhedhasar sirkuit VCA minimoog. D ...

    rincian
  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    ¥ 11,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • Manhattan Analog MA35 VCA/VCF

    ¥ 23,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCF / A kanthi kualitas swara vintage adhedhasar sirkuit MS-10

    FEATURES MUSIK MA35 yaiku modul analog tartamtu adhedhasar sirkuit VCF lan VCA Korg MS-10. Chip asli (KORG 35) sing digunakake ing panyaring mesin asli Korg dikonfigurasi karo sirkuit diskret, lan trafo tunggal sing minangka titik penting swara swara MS-10 ...

    rincian
  • ALM Busy Tangle Quartet

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA linear kualitas dhuwur sing bisa dicampur 4CH / 8HP!

    TAMPAHAN MUSIK KANGGO yaiku Tangle Quartet yaiku campuran VCA linier 4-saluran sing bersih. Mung sinyal sing ora ditepungi karo output individu sing bakal dicampur saka output campuran. Dilengkapi 4 VCA sing resik tanpa bocor swara ing 8HP kompak ...

    rincian
  • CG-Products Noise VCA

    ¥ 31,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Swara swara kabeh-siji nganggo SVVCF lan VCA internal, input eksternal lan output CV acak

    FITUR MUSIKI Noise VCA minangka modul swara swara kabeh-ing-siji kanthi variabel VCF lan VCA internal.Sawise generator swara putih, HP / BP / LP bisa diganti, VCF kanthi kontrol resonansi, lan VCA sing bisa milih karakteristik respons wis diinstal. VCF minangka entri tambahan ...

    rincian
  • Sputnik Modular Quad VCF/VCA

    Metu saka Simpenan
    4 saluran saluran rendah saluran kanthi macem-macem output campuran!

    FEATURES MUSIKKU Iki modul mixable low pass gapura / modul mixer VCA. Saben saluran bisa milih telung mode ing ngisor iki kanthi saklar. Mode -VCF: CV ngontrol pemotongan filter kasebut. · Mod COMBO: Pemotong CV lan VCA padha ...

    rincian
  • Behringer 902 VCA

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCA analog asli

    TAMPOK MUSIK 902 VCA yaiku modul Eurorack VCA sing swara ing taun 70an. Antarmuka kanthi tata letak sing gampang diantrekake kanthi pilihan togel kanggo tanggepan linear / eksponensial lan knobs kanthi manual nambah 0V-6V CV saka ndhuwur. Jack duwe rong ...

    rincian
  • Mutable Instruments Frames

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Penyebar VCA mixer / sinyal fleksibel sing transisi "keyframes" kaya animasi nganti tingkat morph. Mode rahasia uga kuat.

    TAMPOK MUSIK Kertu minangka modul unik sing ngidini sampeyan urutan / morph ing antarane setelan sing wis disimpen kanthi nyatakake level bathi saben saluran kanthi papat sisih ndhuwur. Setelan level gain disimpen ing salah siji saka 4 prasetel (keyframes). Lan "Fra ..."

    rincian
  • Intellijel Designs uVCA II

    ¥ 18,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Klasik VCA sing gedhe lan kompak. Fungsi mixer uga ditambah.

    FITUR MUSIK uVCA minangka VCA saluran dual sing kompak lan tepat.Mesthine, CV uga bisa digunakake minangka sinyal input.Kajaba iku, karakteristik reaksi bisa diganti kanthi terus kanthi tombol ing antarane Lin ⇔ Exp, lan bisa uga entuk karakteristik sing apik banget kanthi nyetel karakteristik Exp.Mouse ...

    rincian
  • Erica Synths Fusion VCA V2

    Metu saka Simpenan
    VCA sing nggunakake distorsi tabung vakum lan uga bisa menehi umpan balik

    TAMPILAN MUSIK Fusion VCA V2 yaiku modul VCA nggunakake tabung vakum Rusia. Iki nampilake kontrol bias sing ngontrol gedhene sinyal kasebut nalika CV = 0, kontrol umpan balik internal, lan nggawe gelombang nggunakake kontrol Deform. Input kasebut minangka rong tetandan ...

    rincian
  • Instruo Vinca

    ¥ 24,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP / 2CH VCA kebak fungsi sing bisa digunakake lan nuntun

    FEATURES MUSIK Vincâ minangka VCA 2 saluran. Siji VCA duwe kontrol offset (bias) lan uga bisa ngoperasikake CV ing arah sing negatif. VCA liyane duwe bathi sing dikendhaleni dening slider, lan nalika dipasang karo CVin, slider ...

    rincian
  • Make Noise LxD

    Metu saka Simpenan
    Gerbang sedheng dual sing uga bisa ngatur bagean VCF → VCA

    FEATURES MUSIK LxD (Low Strike Duo) minangka gapura pass rendah sing duwe karakteristik filter sing beda saka Optomix. CH1 minangka filter 12dB / Oct kanthi résonansi sethithik, CH2 minangka filter 6dB / Oct sing ora ana résonansi lan digunakake nganggo bactrol ...

    rincian
  • Erica Synths Pico VCA2

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    DC ditambah. VCA dual kompak adhedhasar AS3330

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico VCA2 minangka VCA kompak adhedhasar chip AS3330. Pico VCA2 kasusun saka rong saluran independen, lan kontrol offset manual sing dileksanakake ing saluran 2 migunani kanggo efek getaran lengkap ...

    rincian
  • Manhattan Analog VCA

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA resik bermutu tinggi nggunakake chip THAT2180 nalika kompak

    FITUR MUSIK VCA minangka siji saluran VCA nggunakake chip swara YANG2180 sing resik sing digunakake ing VCA kelas dhuwur. Saliyane tombol offset sing nyetel volume nalika CV ana 0, fitur kasebut kalebu rong input CV kanthi atenuator.CV sawise ngliwati attenuator ...

    rincian
  • Make Noise ModDemix 2014

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran bipolar VCA 2 saluran sing uga bisa digunakake minangka modulator cincin!

    Iki versi 2014 Mod Demix sing nembe dirancang. Mung desain lan rute sing wis diganti, lan kualitas swara ora owah. Modul Fitur MUSIK nggunakake sawetara modulator sing saling nyambung kanggo saben liyane kanggo nyedhiyakake akeh tangan ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Modulator

    ¥ 14,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA nganggo amplop kompak

    DEMO Pico Modulator minangka envelope 3 HP VCA. Kanthi saklar, sampeyan bisa ngalih ing antarane amplop AD tanpa nyonggo (switch = "Trig") lan amplop ASR kanthi 100% nyonggo (switch = "Gate"). Nyerang kanthi otomatis nalika ora ditandhani "Gapura" ...

    rincian
  • Joranalogue Morph 4

    ¥ 38,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol 4 modulator kanthi paramèter Morph.Campuran hub / VCA modulasi sing ngemot program tambalan kanthi macem-macem output komposit

    FITUR MUSIK Morph 4 minangka pusat mixer / modulasi multi-VCA kanthi lengkap kanggo Eurorack sing ngidini kontrol terpusat 4 VCA linier kanthi parameter master Morph.Input / output independen kanggo saben saluran, modulator sing bisa diatur fleksibel, macem-macem ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Quad VCA

    Metu saka Simpenan
    Pengadil VCA analog 4CH sing sanggup pan lan crossfade kanthi fungsi SCAN

    FEATURES MUSIK Quad VCA minangka campuran VCA analog 4 saluran kanthi fitur unik. Saben saluran Quad VCA duwe input sinyal mandhiri, input CV, lan output sinyal, lan CH2 nganti CH4 diowahi normal. Modulasi Level lan CV kanggo saben saluran ...

    rincian
  • WMD/SSF Amplitude

    ¥ 17,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CCA uga bisa kanggo VCA! Response ciri sing mligine babagan ngasilake kualitas swara anget vintaj.

    CIRI-CIRI MUSIK Kangge yaiku VCA sing nampilake nada vintahe sing panas sing dumadi saka sirkuit diskret. Sampeyan bisa kanthi bener ngasilake kualitas swara panas lan lemak saka synths analog tradisional, lan sampeyan bisa ngontrol jumlah distorsi karo tombol kontrol Gain / Saturday. Uga VCA ...

    rincian
  • WMD/SSF ADSRVCA

    Metu saka Simpenan
    Modul VCA + ADSR kompak. Panggunaan kapisah uga bisa.

    CIRI-CIRI MUSIK ADSR VCA minangka modul sing trep kanggo VCA uga duwe amplop ADSR kanggo dikontrol. Nalika ditetepake ing VCA CV, VCA saiki bakal dikontrol dening CV input tinimbang envelope ADSR internal. Output amplop uga kuwalik saka output normal ...

    rincian
  • WMD PM Channels Expander

    ¥ 27,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul Expand sing nambah rong input stereo menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIK Campur Performance Performance yaiku modul expander sing nambah input stereo 2 saluran. Si Exander mung ora nduwe. Sampeyan bisa nambah nganti siji Saluran Expander. Saben saluran duwe loro input stereo, sing endi wae ...

    rincian
  • WMD DVCA

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA dual kontrol digital

    CIRI-CIRI MUSIK DVCA minangka VCA kontrol digital 4 saluran sing ngemot fungsi sing gampang digunakake menyang 2HP. CV uga bisa diolah nganggo kopling DC. Jalur sinyal kasebut kabeh analog, nanging kanthi nambah digital kanggo ngolah sinyal kontrol, macem-macem fungsi sing trep dipasang. Envelope cepet ...

    rincian
x