Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

VCA

  • Intellijel Designs Quad VCA

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A mixer 4CA VCA sing nggabungake fitur lan fungsi sing berkualitas tinggi

    CIRI-CIRI MUSIK Quad VCA yaiku 4 VCA mixer kanthi 12 VCA sing berprestasi tinggi lan berkualitas tinggi sing dipasang ing 4HP. Output minangka mixer nested, lan output saben VCA bakal dicampur karo output saka saluran sabanjure kajaba dicenthang. Mulane, tembelan mung output CH2 lan CH4 ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual VCA 1U

    ¥ 13,200 (¥ 12,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan cocok kanggo ngolah stereo VCA

    CIRI MUSIK modul modul VCA 2-saluran. Karakteristik kasebut yaiku linear lan DC kopling. Input sinyal lan CV nganggo kabel internal supaya input menyang A dilacak nalika ora ditetep menyang saluran B. Kajaba iku, nalika ora dipasang menyang output sinyal A saluran, output A menyang B ...

    rincian
  • Mutable Instruments Veils 2020

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake 4CH VCA mixer kanthi ciri tanggapan sing bisa diganti!

    FEATURES MUSIK Veil minangka campuran VCA 4 saluran kanthi tanggapan variabel. Amarga iku DC ditambah, ora mung audio nanging uga bisa diproses CV. Iku VCA sing resik, nanging uga bisa nyebabake distorsi yen atliten kasebut diangkat kanthi lengkap, lan CV 5V utawa luwih akeh masukan. Gandane jumbuh ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Make Noise Optomix (Rev2)

    Metu saka Simpenan
    Kompak lan serba guna, gapura pass rendah saluran 2-saluran sing populer. Iku Rev2.

    CIRI-CIRI MUSIK Optomix yaiku modul gapura pass kaping pindho sing bisa nggayuh sinyal input kanthi respon bosok sing unik. Optomix uga bisa digunakake minangka amplop VCA sing dibangun utawa follower amplop. Minangka kualitas swara, LPF sing entheng ditrapake ...

    rincian
  • WMD Performance Mixer

    Rega asli ¥ 105,900
    Saiki rega ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • WMD Javelin

    Rega asli ¥ 29,400
    Saiki rega ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop ADSR + VCA kanthi macem-macem pilihan operasi kanthi tombol lan aksen musik

    CIRI-CIRI MUSIK Javelin minangka ADSR VCA sing nggabungake generator envelope ADSR sing fleksibel lan VCA sing trep. Iki minangka desain kompak lan prasaja kanthi 6 HP, nanging kanthi ngoper papat tombol, sampeyan bisa milih bentuk amplop, tingkat output lan jembar wektu, daur ulang / mati, ...

    rincian
  • Intellijel Designs Passive LPG 1U

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gapura lowpass pasif 1U sing pas adhedhasar bactrol

    CIRI-CIRI MUSIK Passive LPG 1U minangka gapura adhedhasar Bactrol, 1U gapura lowpass gampang. Karakteristik akustik saka Bactrol LPG, yaiku sirkuit pasif sing ora mbutuhake pasokan listrik, gumantung saka sinyal audio input, lan bisa ngowahi volume lan tim ...

    rincian
  • 2hp VCA (Black)

    Rega asli ¥ 12,900
    Saiki rega ¥ 12,400 (¥ 11,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 HP VCA kanthi 2 saluran!

    FEATURES MUSIKA VCA yaiku 2HP, 2 saluran, linear VCA sing nggunakake arsitektur SSM2164. Tombol kasebut nyedhiyakake kontrol kendali kanthi manual nalika ora ditetepake ing CV, lan tumindak dadi atenuator CV nalika dipasang ing CV ing. CV uga bisa dadi input minangka sinyal (D ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    Rega asli ¥ 50,900
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
  • XAOC Devices Tallin

    Rega asli ¥ 24,900
    Saiki rega ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA Kompak kanthi kualitas swara lan fitur sing kompak

    TAMPOK MUSIK Tallin minangka V-2 saluran kanthi kualitas lan fungsi swara sing luar biasa. Saben saluran duwe loro input CV, EXP lan LIN, saliyane input sinyal (CV uga bisa dadi input). EXP cocok kanggo kontrol tremolo dening amplop, LIN yaiku LFO, lsp.

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center Tokyo Gate

    ¥ 28,600 (¥ 26,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul gerbang low-pass kanthi kontrol Bridge unik!

    FITUR MUSIK Pusat Tape Musik Tokyo Tape Tokyo Gate minangka modul gerbang low-pass 292-saluran adhedhasar Buchla 2 kanthi fungsi Bridge sing unik.Patch CV kanggo ngontrol volume menyang CV ing jack.Embe ...

    rincian
  • ALM Busy Tangle Quartet

    Rega asli ¥ 25,900
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA linear kualitas dhuwur sing bisa dicampur 4CH / 8HP!

    TAMPAHAN MUSIK KANGGO yaiku Tangle Quartet yaiku campuran VCA linier 4-saluran sing bersih. Mung sinyal sing ora ditepungi karo output individu sing bakal dicampur saka output campuran. Dilengkapi 4 VCA sing resik tanpa bocor swara ing 8HP kompak ...

    rincian
  • 2hp VCA (Silver)

    Rega asli ¥ 12,900
    Saiki rega ¥ 12,400 (¥ 11,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 HP VCA kanthi 2 saluran!

    FEATURES MUSIKA VCA yaiku 2HP, 2 saluran, linear VCA sing nggunakake arsitektur SSM2164. Tombol kasebut nyedhiyakake kontrol kendali kanthi manual nalika ora ditetepake ing CV, lan tumindak dadi atenuator CV nalika dipasang ing CV ing. CV uga bisa dadi input minangka sinyal (D ...

    rincian
  • XAOC Devices Praga

    ¥ 64,680 (¥ 58,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA stereo sing khusus dirancang VCA !!

    CIRI-CIRI MUSIK Praga minangka campuran stereo 4-saluran stabilitas sing bisa diolah. Panning lan kontrol voltase volume dipasang, lan VCA berkualitas tinggi lan amplifier operasional digunakake. Tanggapan VCA minangka unipolar / bipolar, lan mode sing ditemtokake kanggo menehi reaksi optimal sing beda ...

    rincian
  • Verbos Electronics Scan & Pan

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran sirkuit kompak kanthi tingkat lan kontrol voltase lan panning voltase

    FITUR FITUR MUSIK & Scan minangka modul mixer 14-saluran kanthi level kontrol voltase lan panning ing ruang kompak 4HP.Saliyane ngontrol level, campuran saben saluran yaiku balun kanggo saben saluran sing ditemtokake dening Jembar lan Pusat ing sisih tengen panel ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    Rega asli ¥ 13,310
    SALE
    Saiki rega ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • Intellijel Designs uVCA II

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Klasik VCA sing gedhe lan kompak. Fungsi mixer uga ditambah.

    FITUR MUSIK uVCA minangka VCA saluran dual sing kompak lan tepat.Mesthine, CV uga bisa digunakake minangka sinyal input.Kajaba iku, karakteristik reaksi bisa diganti kanthi terus kanthi tombol ing antarane Lin ⇔ Exp, lan bisa uga entuk karakteristik sing apik banget kanthi nyetel karakteristik Exp.Mouse ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTA

    ¥ 13,090 (¥ 11,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Diskrit VCA kanthi kualitas swara ing Vintage

    FITUR MUSIK modul Manhattan Analog VCA kasusun saka sirkuit diskrit.Beda karo VCA sing resik, sing iki tujuane kanggo swara antik lan diwarnani kanthi agresif. Iki adhedhasar sirkuit VCA minimoog. D ...

    rincian
  • Manhattan Analog MA35 VCA/VCF

    ¥ 26,180 (¥ 23,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF / A kanthi kualitas swara vintage adhedhasar sirkuit MS-10

    FEATURES MUSIK MA35 yaiku modul analog tartamtu adhedhasar sirkuit VCF lan VCA Korg MS-10. Chip asli (KORG 35) sing digunakake ing panyaring mesin asli Korg dikonfigurasi karo sirkuit diskret, lan trafo tunggal sing minangka titik penting swara swara MS-10 ...

    rincian
  • Random*Source Serge Wave Mulitpliers (VCM)

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul pembentuk gelombang kanthi 3 kali ganda gelombang

    FITUR MUSIK Serge Wave Multiplier kanthi dinamis nambah nada nada anyar sing harmoni menyang gelombang input.Telung macem-macem jinis pengganda gelombang sing dileksanakake ing siji modul pangowahan kanthi cara anyar sing nyenengake, Surge Modular ...

    rincian
  • Behringer FILTAMP 1006

    Metu saka Simpenan
    Modul VCF analog / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIKIAL Behringer 1006 minangka VCF / VCA analog sing ngasilake reproduksi filter low-pass / modul VCA diskret klasik taun 70-an ing lingkungan Eurorack.Antarmuka grafis lan gampang dingerteni nyadari operasi intuitif sanajan ing pandang sepisanan.Struktur sing sederhana ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xVCA (Silver)

    ¥ 19,800 (¥ 18,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA 3-saluran sing kompak lan resik karo Attenuvata kanggo CV

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xVCA minangka modul mixer VCA linear 3-saluran kompak.Sirkuit gandheng DC, dirancang kanthi komponen bermutu, nyedhiyakake lantai swara sing sithik banget.Ngalahake ora mung audio nanging uga proses CV.Kajaba iku, akeh banget karo tombol koaksial dobel ...

    rincian
  • CG-Products Noise VCA

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Swara swara kabeh-siji nganggo SVVCF lan VCA internal, input eksternal lan output CV acak

    FITUR MUSIKI Noise VCA minangka modul swara swara kabeh-ing-siji kanthi variabel VCF lan VCA internal.Sawise generator swara putih, HP / BP / LP bisa diganti, VCF kanthi kontrol resonansi, lan VCA sing bisa milih karakteristik respons wis diinstal. VCF minangka entri tambahan ...

    rincian
  • Behringer 130 DUAL VCA

    Metu saka Simpenan
    Modul VCA dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 130 Dual VCA minangka modul dual VCA analog kanggo Eurorack. 130 kasusun saka rong VCA kanthi sirkuit sing padha, lan saben VCA duwe telung input sinyal kanthi kontrol gain independen, mula sawetara sinyal input bisa dicampur ...

    rincian
  • Sputnik Modular Quad VCF/VCA

    Metu saka Simpenan
    4 saluran saluran rendah saluran kanthi macem-macem output campuran!

    FEATURES MUSIKKU Iki modul mixable low pass gapura / modul mixer VCA. Saben saluran bisa milih telung mode ing ngisor iki kanthi saklar. Mode -VCF: CV ngontrol pemotongan filter kasebut. · Mod COMBO: Pemotong CV lan VCA padha ...

    rincian
  • Behringer 902 VCA

    Metu saka Simpenan
    Modul VCA analog asli

    TAMPOK MUSIK 902 VCA yaiku modul Eurorack VCA sing swara ing taun 70an. Antarmuka kanthi tata letak sing gampang diantrekake kanthi pilihan togel kanggo tanggepan linear / eksponensial lan knobs kanthi manual nambah 0V-6V CV saka ndhuwur. Jack duwe rong ...

    rincian
  • Instruo Vinca

    Rega asli ¥ 29,900
    Saiki rega ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP / 2CH VCA kebak fungsi sing bisa digunakake lan nuntun

    FEATURES MUSIK Vincâ minangka VCA 2 saluran. Siji VCA duwe kontrol offset (bias) lan uga bisa ngoperasikake CV ing arah sing negatif. VCA liyane duwe bathi sing dikendhaleni dening slider, lan nalika dipasang karo CVin, slider ...

    rincian
  • Mutable Instruments Frames

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyebar VCA mixer / sinyal fleksibel sing transisi "keyframes" kaya animasi nganti tingkat morph. Mode rahasia uga kuat.

    TAMPOK MUSIK Kertu minangka modul unik sing ngidini sampeyan urutan / morph ing antarane setelan sing wis disimpen kanthi nyatakake level bathi saben saluran kanthi papat sisih ndhuwur. Setelan level gain disimpen ing salah siji saka 4 prasetel (keyframes). Lan "Fra ..."

    rincian
  • Joranalogue Morph 4

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kontrol 4 modulator kanthi paramèter Morph.Campuran hub / VCA modulasi sing ngemot program tambalan kanthi macem-macem output komposit

    FITUR MUSIK Morph 4 minangka pusat mixer / modulasi multi-VCA kanthi lengkap kanggo Eurorack sing ngidini kontrol terpusat 4 VCA linier kanthi parameter master Morph.Input / output independen kanggo saben saluran, modulator sing bisa diatur fleksibel, macem-macem ...

    rincian
  • Erica Synths Fusion VCA V2

    Metu saka Simpenan
    VCA sing nggunakake distorsi tabung vakum lan uga bisa menehi umpan balik

    TAMPILAN MUSIK Fusion VCA V2 yaiku modul VCA nggunakake tabung vakum Rusia. Iki nampilake kontrol bias sing ngontrol gedhene sinyal kasebut nalika CV = 0, kontrol umpan balik internal, lan nggawe gelombang nggunakake kontrol Deform. Input kasebut minangka rong tetandan ...

    rincian
  • WMD PM Channels Expander

    Rega asli ¥ 35,900
    Saiki rega ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Expand sing nambah rong input stereo menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIK Campur Performance Performance yaiku modul expander sing nambah input stereo 2 saluran. Si Exander mung ora nduwe. Sampeyan bisa nambah nganti siji Saluran Expander. Saben saluran duwe loro input stereo, sing endi wae ...

    rincian
  • Make Noise LxD

    Metu saka Simpenan
    Gerbang sedheng dual sing uga bisa ngatur bagean VCF → VCA

    FEATURES MUSIK LxD (Low Strike Duo) minangka gapura pass rendah sing duwe karakteristik filter sing beda saka Optomix. CH1 minangka filter 12dB / Oct kanthi résonansi sethithik, CH2 minangka filter 6dB / Oct sing ora ana résonansi lan digunakake nganggo bactrol ...

    rincian
  • Erica Synths Black Quad VCA2

    Rega asli ¥ 31,900
    Saiki rega ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4CH VCA mixer kanthi respon sing bisa diganti

    FITUR MUSIKU Black Quad VCA minangka modul VCA 4CH kanthi fitur ing ngisor iki.4 tanggapan lin / log VCA independen bisa diganti kanggo saben saluran CV nganggo kabel internal menyang saluran sabanjure Output kasebut dicampur karo output sabanjure yen ora dikirim ...

    rincian
  • Behringer MODAMP 1005

    Metu saka Simpenan
    Modul dering analog Eurorack / modul VCA

    FITUR MUSIKA Behringer 1005 minangka modulator dering / VCA sing ngasilake swara klasik ing taun 70-an ing lingkungan Eurorack.Yen sampeyan ora butuh tombol manual utawa modulasi sing bisa dikendhaleni CV, sampeyan bisa nggunakake VCA sederhana.Grafis lan dingerteni ...

    rincian
x