Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

VCA

  • Intellijel Designs Quad VCA

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A mixer 4CA VCA sing nggabungake fitur lan fungsi sing berkualitas tinggi

    CIRI-CIRI MUSIK Quad VCA yaiku 4 VCA mixer kanthi 12 VCA sing berprestasi tinggi lan berkualitas tinggi sing dipasang ing 4HP. Output minangka mixer nested, lan output saben VCA bakal dicampur karo output saka saluran sabanjure kajaba dicenthang. Mulane, tembelan mung output CH2 lan CH4 ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual VCA 1U

    ¥ 13,800 (¥ 12,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan cocok kanggo ngolah stereo VCA

    CIRI MUSIK modul modul VCA 2-saluran. Karakteristik kasebut yaiku linear lan DC kopling. Input sinyal lan CV nganggo kabel internal supaya input menyang A dilacak nalika ora ditetep menyang saluran B. Kajaba iku, nalika ora dipasang menyang output sinyal A saluran, output A menyang B ...

    rincian
  • Intellijel Designs Passive LPG 1U

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gapura lowpass pasif 1U sing pas adhedhasar bactrol

    CIRI-CIRI MUSIK Passive LPG 1U minangka gapura adhedhasar Bactrol, 1U gapura lowpass gampang. Karakteristik akustik saka Bactrol LPG, yaiku sirkuit pasif sing ora mbutuhake pasokan listrik, gumantung saka sinyal audio input, lan bisa ngowahi volume lan tim ...

    rincian
  • Mutable Instruments Veils 2020

    ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake 4CH VCA mixer kanthi ciri tanggapan sing bisa diganti!

    FEATURES MUSIK Veil minangka campuran VCA 4 saluran kanthi tanggapan variabel. Amarga iku DC ditambah, ora mung audio nanging uga bisa diproses CV. Iku VCA sing resik, nanging uga bisa nyebabake distorsi yen atliten kasebut diangkat kanthi lengkap, lan CV 5V utawa luwih akeh masukan. Gandane jumbuh ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • ALM Busy Tangle Quartet

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA linear kualitas dhuwur sing bisa dicampur 4CH / 8HP!

    TAMPAHAN MUSIK KANGGO yaiku Tangle Quartet yaiku campuran VCA linier 4-saluran sing bersih. Mung sinyal sing ora ditepungi karo output individu sing bakal dicampur saka output campuran. Dilengkapi 4 VCA sing resik tanpa bocor swara ing 8HP kompak ...

    rincian
  • WMD Performance Mixer

    ¥ 111,900 (¥ 101,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • Make Noise Optomix (Rev2)

    Metu saka Simpenan
    Kompak lan serba guna, gapura pass rendah saluran 2-saluran sing populer. Iku Rev2.

    CIRI-CIRI MUSIK Optomix yaiku modul gapura pass kaping pindho sing bisa nggayuh sinyal input kanthi respon bosok sing unik. Optomix uga bisa digunakake minangka amplop VCA sing dibangun utawa follower amplop. Minangka kualitas swara, LPF sing entheng ditrapake ...

    rincian
  • WMD Javelin

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR + VCA kanthi macem-macem pilihan operasi kanthi tombol lan aksen musik

    CIRI-CIRI MUSIK Javelin minangka ADSR VCA sing nggabungake generator envelope ADSR sing fleksibel lan VCA sing trep. Iki minangka desain kompak lan prasaja kanthi 6 HP, nanging kanthi ngoper papat tombol, sampeyan bisa milih bentuk amplop, tingkat output lan jembar wektu, daur ulang / mati, ...

    rincian
  • 2hp VCA (Black)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP VCA kanthi 2 saluran!

    FEATURES MUSIKA VCA yaiku 2HP, 2 saluran, linear VCA sing nggunakake arsitektur SSM2164. Tombol kasebut nyedhiyakake kontrol kendali kanthi manual nalika ora ditetepake ing CV, lan tumindak dadi atenuator CV nalika dipasang ing CV ing. CV uga bisa dadi input minangka sinyal (D ...

    rincian
  • XAOC Devices Tallin

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA Kompak kanthi kualitas swara lan fitur sing kompak

    TAMPOK MUSIK Tallin minangka V-2 saluran kanthi kualitas lan fungsi swara sing luar biasa. Saben saluran duwe loro input CV, EXP lan LIN, saliyane input sinyal (CV uga bisa dadi input). EXP cocok kanggo kontrol tremolo dening amplop, LIN yaiku LFO, lsp.

    rincian
  • Intellijel Designs uVCA II

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Klasik VCA sing gedhe lan kompak. Fungsi mixer uga ditambah.

    FITUR MUSIK uVCA minangka VCA saluran dual sing kompak lan tepat.Mesthine, CV uga bisa digunakake minangka sinyal input.Kajaba iku, karakteristik reaksi bisa diganti kanthi terus kanthi tombol ing antarane Lin ⇔ Exp, lan bisa uga entuk karakteristik sing apik banget kanthi nyetel karakteristik Exp.Mouse ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    Metu saka Simpenan
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
  • 2hp VCA (Silver)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP VCA kanthi 2 saluran!

    FEATURES MUSIKA VCA yaiku 2HP, 2 saluran, linear VCA sing nggunakake arsitektur SSM2164. Tombol kasebut nyedhiyakake kontrol kendali kanthi manual nalika ora ditetepake ing CV, lan tumindak dadi atenuator CV nalika dipasang ing CV ing. CV uga bisa dadi input minangka sinyal (D ...

    rincian
  • Make Noise X-pan

    Metu saka Simpenan
    Campuran / panner / crossfader kanggo konstruksi gambar stereo

    FEATURES MUSIK X-Pan minangka modul mixer / panner / crossfader kanthi 5 masukan. Desain swara sing kurang karo headroom dhuwur cocog kanggo nyampur macem-macem swara lan nggawe gambar stereo. Rusak salib antarane AB nganti X-Pan lan nindakake panning ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTA

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Diskrit VCA kanthi kualitas swara ing Vintage

    FITUR MUSIK modul Manhattan Analog VCA kasusun saka sirkuit diskrit.Beda karo VCA sing resik, sing iki tujuane kanggo swara antik lan diwarnani kanthi agresif. Iki adhedhasar sirkuit VCA minimoog. D ...

    rincian
  • Instruo Vinca

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4HP / 2CH VCA kebak fungsi sing bisa digunakake lan nuntun

    FEATURES MUSIK Vincâ minangka VCA 2 saluran. Siji VCA duwe kontrol offset (bias) lan uga bisa ngoperasikake CV ing arah sing negatif. VCA liyane duwe bathi sing dikendhaleni dening slider, lan nalika dipasang karo CVin, slider ...

    rincian
  • XAOC Devices Praga

    ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA stereo sing khusus dirancang VCA !!

    CIRI-CIRI MUSIK Praga minangka campuran stereo 4-saluran stabilitas sing bisa diolah. Panning lan kontrol voltase volume dipasang, lan VCA berkualitas tinggi lan amplifier operasional digunakake. Tanggapan VCA minangka unipolar / bipolar, lan mode sing ditemtokake kanggo menehi reaksi optimal sing beda ...

    rincian
  • Verbos Electronics Scan & Pan

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran sirkuit kompak kanthi tingkat lan kontrol voltase lan panning voltase

    FITUR FITUR MUSIK & Scan minangka modul mixer 14-saluran kanthi level kontrol voltase lan panning ing ruang kompak 4HP.Saliyane ngontrol level, campuran saben saluran yaiku balun kanggo saben saluran sing ditemtokake dening Jembar lan Pusat ing sisih tengen panel ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Modulator

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA nganggo amplop kompak

    DEMO Pico Modulator minangka envelope 3 HP VCA. Kanthi saklar, sampeyan bisa ngalih ing antarane amplop AD tanpa nyonggo (switch = "Trig") lan amplop ASR kanthi 100% nyonggo (switch = "Gate"). Nyerang kanthi otomatis nalika ora ditandhani "Gapura" ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Mix 3

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3 + 1 saluran analog mixer / VCA.Iki uga ngasilake swara distorsi murni kanthi kliping simetris.

    FITUR MUSIK Mix 3 iku mung modul campuran 3HP kanthi 1 + 4 saluran lan 6 VCA.Sirkuit sing kasusun saka bagean-bagean saka kualitas dhuwur duwe swara sing resik banget.Nduwe ruangan gedhe lan ngidini kontrol entuk akurat.3 saluran utama yaiku ngolah audio ...

    rincian
  • Joranalogue Morph 4

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kontrol 4 modulator kanthi paramèter Morph.Campuran hub / VCA modulasi sing ngemot program tambalan kanthi macem-macem output komposit

    FITUR MUSIK Morph 4 minangka pusat mixer / modulasi multi-VCA kanthi lengkap kanggo Eurorack sing ngidini kontrol terpusat 4 VCA linier kanthi parameter master Morph.Input / output independen kanggo saben saluran, modulator sing bisa diatur fleksibel, macem-macem ...

    rincian
  • Manhattan Analog MA35 VCA/VCF

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF / A kanthi kualitas swara vintage adhedhasar sirkuit MS-10

    FEATURES MUSIK MA35 yaiku modul analog tartamtu adhedhasar sirkuit VCF lan VCA Korg MS-10. Chip asli (KORG 35) sing digunakake ing panyaring mesin asli Korg dikonfigurasi karo sirkuit diskret, lan trafo tunggal sing minangka titik penting swara swara MS-10 ...

    rincian
  • Steady State Fate Vortices & V-CV Expander

    Metu saka Simpenan
    Mixer audio sing dimodelake sawise konsol analog lan mesin pita

    FITUR FITUR MUSIK yaiku mixer audio kompak kanthi 14 input lan 7 output sing niru efek kejenuhan lan respon frekuensi konsol analog lan mesin pita.Saliyane fungsi utama dhasar sing dibutuhake kanggo mixer, kontrol pan sing bisa CV, loro ...

    rincian
  • Random*Source Equal Power Stereo Mixer

    ¥ 60,900 (¥ 55,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Random * Source minangka mixer output / VCA sing dhuwur-mburi dirancang karo sistem Serge ing pikiran.

    CIRI-CIRI MUSIK Random * Sumber minangka modul mixer stereo / VCA sing dhuwur-mburi dikembangake kanthi bebas saka Serge. Amplementer operasional audio dhuwur kayata Muse NJR lan bagean kualitas tinggi kayata THAT2180 VCA digunakake kanggo ngarahake swara saka Serge's VCA ...

    rincian
  • Expert Sleepers Persephone

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Discerning JFET VCA dilengkapi distorsi musik lan klik fungsi mbusak swara dening nul deteksi salib

    FITUR MUSIK Expert Sleepers Persephone minangka modul VCA sing nggunakake JFET diskrit kanggo unsur gain. Kanthi nggunakake transistor JFET, unit iki bisa entuk macem-macem efek jenuh / distorsi saka swara sing elegan lan nyaman nganti sing kuat ...

    rincian
  • WMD PM Channels Expander

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Expand sing nambah rong input stereo menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIK Campur Performance Performance yaiku modul expander sing nambah input stereo 2 saluran. Si Exander mung ora nduwe. Sampeyan bisa nambah nganti siji Saluran Expander. Saben saluran duwe loro input stereo, sing endi wae ...

    rincian
  • 4ms VCA Matrix ( VCAM )

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pengabdian CV / audio VCA intuitif kanthi 4 IN lan 4 OUT sing bisa dikatutake lan uga bisa digunakake minangka patch saran

    FEATURES MUSIK VCA Matrix (VCAM) minangka modul mixer sing bisa nyampurake loro sinyal audio lan sinyal kontrol nganggo 4 IN 4 OUT. Sampeyan bisa bebas nyampur lan menehi sinyal cabang saka saben input menyang saben output kanthi nggunakake knobs gain sing cocog. Lan VCAM ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center Tokyo Gate

    Metu saka Simpenan
    Modul gerbang low-pass kanthi kontrol Bridge unik!

    FITUR MUSIK Tokyo Tape Music Center Tokyo Gate minangka modul gerbang low-pass 292 saluran adhedhasar Buchla 2 kanthi fungsi Bridge unik.Tempel CV kanggo kontrol volume menyang CV ing jack ...

    rincian
  • Random*Source Serge Wave Mulitpliers (VCM)

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul pembentuk gelombang kanthi 3 kali ganda gelombang

    FITUR MUSIK Serge Wave Multipliers mbosenke nambah anyar, overtones harmonis menyang gelombang input.Telung jinis multipliers gelombang sing beda-beda sing dipasang ing siji modul ngganti timbre kanthi cara anyar sing nyenengake, Surge Modu ...

    rincian
  • Befaco Crush Delay v3

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Echo / tundha sing nggawe macem-macem tekstur kanthi fungsi Crush sing nggunakake teknologi bending sirkuit

    FITUR MUSIK Befaco Crush Delay minangka unit gema / tundha digital adhedhasar chip IC PT2399. Unit iki, sing ngontrol PT2399 kanthi teknologi mlengkung sirkuit lan nyedhiyakake wektu tundha resik 400 milidetik nganti pengulangan reged nganti 2 detik, rame ...

    rincian
  • Manhattan Analog VCA

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA resik bermutu tinggi nggunakake chip THAT2180 nalika kompak

    FITUR MUSIK VCA minangka siji saluran VCA nggunakake chip swara YANG2180 sing resik sing digunakake ing VCA kelas dhuwur. Saliyane tombol offset sing nyetel volume nalika CV ana 0, fitur kasebut kalebu rong input CV kanthi atenuator.CV sawise ngliwati attenuator ...

    rincian
  • Erica Synths Fusion VCA V2

    Metu saka Simpenan
    VCA sing nggunakake distorsi tabung vakum lan uga bisa menehi umpan balik

    TAMPILAN MUSIK Fusion VCA V2 yaiku modul VCA nggunakake tabung vakum Rusia. Iki nampilake kontrol bias sing ngontrol gedhene sinyal kasebut nalika CV = 0, kontrol umpan balik internal, lan nggawe gelombang nggunakake kontrol Deform. Input kasebut minangka rong tetandan ...

    rincian
  • WMD/SSF Amplitude

    Metu saka Simpenan
    Kontrol CCA uga bisa kanggo VCA! Response ciri sing mligine babagan ngasilake kualitas swara anget vintaj.

    CIRI-CIRI MUSIK Kangge yaiku VCA sing nampilake nada vintahe sing panas sing dumadi saka sirkuit diskret. Sampeyan bisa kanthi bener ngasilake kualitas swara panas lan lemak saka synths analog tradisional, lan sampeyan bisa ngontrol jumlah distorsi karo tombol kontrol Gain / Saturday. Uga VCA ...

    rincian
x