Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

RYK Modular

  • RYK Modular Vector Wave

    ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator swara sintetik dilengkapi fungsi sintesis super kuat kayata FM, sintesis aditif, sintesis vektor, lan generasi kode

    FITUR MUSIK Vector Wave minangka synthesizer FM & harmonik kanthi kekuwatan luar biasa 16 osilator FM lan sintesis vektor utawa polifoni multi-swara. Versatility Vector Wave ngidini bisa digunakake karo VCA, LFO, amplop ...

    rincian
  • RYK Modular Vector Wave Expander

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah input V / Oct lan Gate menyang RYK Vector Wave

    FITUR MUSIK Tambah input 3 V / Oct lan 3 Gate kanthi nyambungake expander 4HP iki menyang modul RYK Vector Wave.Iki ngidini Vector Wave digunakake minangka modul synth multi-timbral XNUMX-swara. ...

    rincian
  • RYK Modular M185 Sequencer

    ¥ 68,900 (¥ 62,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer dual berorientasi kinerja sing ngasilake urutan praktis kanthi operasi intuisi

    FITUR MUSIK RYK Modular M185 minangka sequencer Eurorack berorientasi kinerja lan intuisi. M185 nggunakake urutan multi-langkah kanggo saben tataran, supaya gampang kanggo nggawe melodi Komplek.Saben tahapan diulang kanthi mandiri saka 1 nganti 8 langkah ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x