Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Multiplier Jam

  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • Mutable Instruments Marbles

    Metu saka Simpenan
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 77,900 (¥ 70,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • 2hp Div (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

    FEATURES multiplier divisi jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase. Jam Divide (nempatake jam sapisan saben x kaping) lan Multiply (nggedhekake jam kanthi x) bisa dipilih saka x = 1.

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • 2hp Div (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

    FEATURES multiplier divisi jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase. Jam Divide (nempatake jam sapisan saben x kaping) lan Multiply (nggedhekake jam kanthi x) bisa dipilih saka x = 1.

    rincian
  • Make Noise Tempi

    ¥ 35,090 (¥ 31,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

    TEMPI GAMBAR MUSIK yaiku modul pamindhahan "6-saluran polyphonic" saluran. Nggawe jam ruwet ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo kelingan mengko. Gawe irama divisi klasik / irama multiplier kaya sing anyar ...

    rincian
  • WMD/SSF Modbox

    Metu saka Simpenan
    Utility modulasi sing ngemas sampel lan dadi rong LFO mandhiri sing bisa disinkronake

    Fitur Musical Modbox minangka sarana modulasi kompak sing dilengkapi LFO independen kanthi karakteristik beda. LFO2 bisa ngasilake telung LFO kanthi fase sing beda bebarengan, lan LFO1 bisa ngganti gelombang kanthi lancar kanthi tombol utawa CV. Apa loro LFO nyelarasake menyang jam eksternal?

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • Make Noise Echophon

    Metu saka Simpenan
    Gema seret Pitch saka Make Noise!

    FITUR MUSIKAL * Manual Jepang kasedhiya. Echophon minangka gema pitch-shift sing diprogram DSP dening Tom Erbe, pencipta Soundhack.Umpan balik kumandhang yaiku umpan balik sing owah, tanggapan kumandhang, tanggapan eksternal ...

    rincian
  • 4ms Shuffling Clock Multiplier ( SCM )

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ganda jam standar kanthi fungsi alur

    FITUR MUSIKO Shuffling Clock Multiplier (SCM) minangka multiplier jam sing ngasilake wolung jam beda sing dikalikan karo siji jam input.Rentang multiplikasi yaiku 8 nganti 8 kaping, nanging sampeyan uga bisa nggunakake modul SCM Breakout (SCMBO) opsional ...

    rincian
  • 4ms SCM Breakout ( SCMBO )

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Breakout sing menehi macem-macem kontrol voltase kanggo SCM

    FITUR MUSIKO SCM Breakout (SCMBO) minangka modul ekstensi Shuffling Clock Multiplier. Saliyane kontrol Shuffle / Slip / Skip, ditambah fungsi fungsi kontrol kacepetan jembaré / bisu / 4x anyar.Saben fungsi duwe tombol manual lan CV ing ...

    rincian
  • Rebel Technology Phoreo

    ¥ 28,270 (¥ 25,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sarana kanthi telung fungsi sing bisa digunakake kanggo nggawe irama

    CIRI-CIRI MUSIK Phoreo (Φορέω) minangka modul fungsi multifungsi sing proses pemicu, gapura lan jam. Nindakake fungsi ing ngisor iki supaya saka ndhuwur. Seksi Modulasi Widget Jembar: Modulasi dawa gapura (jembarake pulsa) saka jam / pemicu / isyarat gapura mlebu ...

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms Pingable Envelope Generator Kit ( PEG Kit)

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kit DIY PEG

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms Pingable ...

    rincian
  • Tiptop Audio Trigger Riot

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Urutan pemicu inovatif Tiptop!

    CIRI-CIRI MUSIK Gegayuh Geger yaiku Modul Gate Sequencer / Pembahagi Jam / Jam Pengatur sing bisa ngatasi sawetara sinyal jam kanggo ngasilake 8 jinis urutan. Sinyal jam digawe dening saben tombol yaiku Horizontal / V ...

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms Shuffling Clock Multiplier Kit ( SCM Kit )

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit DIY SCM

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms Shuffling ...

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms SCM Breakout Kit (SCMBO Kit)

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit DIY SCMBO

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms SCM Break ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x