Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Urut Ngatur

  • ALM Busy Boss Bow Two

    Rega asli ¥ 24,900
    Saiki rega ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bidirectional 1: 8 urutan berturut-turut kanthi macem-macem kontrol voltase

    CIRI-CIRI MUSIK Boss Bow Two yaiku modul saklar sing bisa dikontrol voltase sing sukses ing Bow Bow. Suis bidirectional kanthi wolung jalur ngalih ing antarane 8 input lan nganti 1 output, utawa nganti 8 masukan lan 8 output. Bisa ngolah audio lan CV, ...

    rincian
  • Joranalogue Select 2

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor dual dual fungsi sing ngolah sinyal analog kanthi kontrol kendali telung

    CIRI-CIRI MUSIK Pilih 2 yaiku prosesor dual-tliti CV sing dhuwur lan ngontrol sinyal input kanthi sinyal gapura. Siji prosesor duwe rong input tandha label SIG. INPUT lan bisa nampa audio utawa CV. Input gawan yaiku ...

    rincian
  • WMD SL3KT

    Rega asli ¥ 20,900
    Saiki rega ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan gampang digunakake, saklar bidirectional 3CH / 2: 1

    CIRI-CIRI MUSIK SL3KT (Pilih) minangka saklar 3: 2 saluran. Ngalih bisa ditindakake kanthi saklar fisik lan CV (ambang 1V). Amarga bisa ngolah audio lan CV, bisa uga digunakake kanggo ngoper urut, operasi logika, nyampur gelombang, dll. DEMO

  • Joranalogue Switch 4

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tukar jinis / buffer jinis sing bisa digunakake kanggo pagelaran langsung

    CIRI-CIRI MUSIK Switch 4 minangka switch / router praktis kanggo kinerja langsung karo Eurorack Modular. Kanthi saklar khusus sing dipasang ing antarmuka intuisi, sampeyan bisa cepet bisu audio, micu amplop, pilih sumber modulasi, lan liya-liyane ...

    rincian
  • 2hp 3-1 (Silver)

    Rega asli ¥ 11,900
    Saiki rega ¥ 11,400 (¥ 10,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • Verbos Electronics Sequence Selector

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamilih tahap kanthi nganti rong saklar sing cocog

    CIRI-CIRI MUSIK Sejatine Pamilih yaiku salah sawijining pamilih panggung / sequencer kanthi akeh output ing 5 tahap. Saliyane output CV / gerbang biasanipun, loro-lorone ngurutake rong saklar, supaya bisa ngontrol lan menehi macem-macem sinyal. ...

    rincian
  • 2hp 3-1 (Black)

    Rega asli ¥ 11,900
    Saiki rega ¥ 11,400 (¥ 10,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • WMD/SSF Tool-box

    ¥ 19,250 (¥ 17,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing trep sing nglumpukake alat kreatif fungsi unik kanggo modular

    Iki minangka modul sarana sing diisi karo fungsi sing migunani kayata FEATURES MUSIK KELUAR lan SUM / UTAWA sing penting kanggo nggunakake modularitas. Fungsi SUM (mixer perpaduan) / rectifier gelombang / komparator / analog OR / inverter / switch dipasang saka sisih ndhuwur.  

  • WMD Sequential Switch Matrix

    Rega asli ¥ 46,900
    Saiki rega ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Switch urut sing kuat sing ngontrol voltase kanggo ngalih ing antarane 4 nganti 4, patching.

    TAMPILAN MUJU MUSIK TETEP SENTU yaiku modul suis berurutan unik lan kuat sing nyimpen setelan rute (matriks) saka papat masukan menyang papat output, lan ngalih ing antarane macem-macem matrik karo CV lan sinyal gapura. Saka saben input ...

    rincian
  • 2hp Switch (Silver)

    Rega asli ¥ 15,900
    Saiki rega ¥ 14,800 (¥ 13,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalih sing bisa ngoper 4 masukan kanthi CV

    FITUR MUSIK modul modul kontrol voltase 2HP. Saka patang input, input sing ditemtokake dening tombol lan CV diuripake menyang output. Bisa ngolah CV lan audio. DEMO

  • 2hp Switch (Black)

    Rega asli ¥ 15,900
    Saiki rega ¥ 14,800 (¥ 13,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalih sing bisa ngoper 4 masukan kanthi CV

    FITUR MUSIK modul modul kontrol voltase 2HP. Saka patang input, input sing ditemtokake dening tombol lan CV diuripake menyang output. Bisa ngolah CV lan audio. DEMO

  • Behringer 962 Sequential Switch

    Metu saka Simpenan
    Modul Multiplekser Analog CV

    TAMPOK MUSIK 962 Sequential Switch minangka sakurutan urutan sing bisa digunakake kanggo nyerat, nggeser lan milih sinyal input kaping pirang-pirang. Uga bisa digunakake kanggo ngluwihi 960 Sequencial Controller nganti 24 langkah. "Modular 55" seri ...

    rincian
  • Hikari Instruments Analog Sequencer 2

    ¥ 30,470 (¥ 27,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Muter versi sequencer analog 2

    CIRI-CIRI MUSIK Analog Sequencer 2 minangka sekuiser analog CV / GATE 8 langkah. Tombol ngalih nilai CV output ing saben langkah, lan saklar ngalih gapura ON / OFF / ngreset ing 3 posisi. Jam eksternal Entuk jam internal bisa digunakake. Urutan iki ...

    rincian
  • Hikari Instruments Quad Switch

    ¥ 14,300 (¥ 13,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngalih 4CH sing ngalih patching nganggo voltase!

    CIRI-CIRI MUSIK Quad Switch yaiku modul saklar sing nduwe papat pasangan saklar mandiri sing ngganti sambungan ON / OFF gumantung saka ukuran input CV. Penentuan sing ganti kanthi otomatis miturut gerakan voltase, generasi pemotong audio, sumber ganti lan tujuan urutan ...

    rincian
  • 2hp Rout (Silver)

    Rega asli ¥ 11,400
    Saiki rega ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngalih modul sing bisa mbagi gapura dadi 4 output

    TAMPOK MUSIK Rute yaiku modul switch gapura 4: 1 sing ngetokake gapura input saka papat jacks kasebut. Pemilihan jack output bisa dikontrol dening tombol utawa CV.  

  • 2hp Rout (Black)

    Rega asli ¥ 11,400
    Saiki rega ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngalih modul sing bisa mbagi gapura dadi 4 output

    TAMPOK MUSIK Rute yaiku modul switch gapura 4: 1 sing ngetokake gapura input saka papat jacks kasebut. Pemilihan jack output bisa dikontrol dening tombol utawa CV.  

  • WMD SSM Expand

    Rega asli ¥ 20,900
    Saiki rega ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ekspresi Matrix Ngatur Sequential.

    Expander saka CIRI-CIRI MUSIK Kencan Nguripake Sequential

Ndeleng kabeh produk
x