Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Urut Ngatur

  • ALM Busy Boss Bow Two

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bidirectional 1: 8 urutan berturut-turut kanthi macem-macem kontrol voltase

    CIRI-CIRI MUSIK Boss Bow Two yaiku modul saklar sing bisa dikontrol voltase sing sukses ing Bow Bow. Suis bidirectional kanthi wolung jalur ngalih ing antarane 8 input lan nganti 1 output, utawa nganti 8 masukan lan 8 output. Bisa ngolah audio lan CV, ...

    rincian
  • Joranalogue Select 2

    ¥ 23,400 (¥ 21,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor dual dual fungsi sing ngolah sinyal analog kanthi kontrol kendali telung

    CIRI-CIRI MUSIK Pilih 2 yaiku prosesor dual-tliti CV sing dhuwur lan ngontrol sinyal input kanthi sinyal gapura. Siji prosesor duwe rong input tandha label SIG. INPUT lan bisa nampa audio utawa CV. Input gawan yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Switch 4

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tukar jinis / buffer jinis sing bisa digunakake kanggo pagelaran langsung

    CIRI-CIRI MUSIK Switch 4 minangka switch / router praktis kanggo kinerja langsung karo Eurorack Modular. Kanthi saklar khusus sing dipasang ing antarmuka intuisi, sampeyan bisa cepet bisu audio, micu amplop, pilih sumber modulasi, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Joranalogue Step 8

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Operasi ing tingkat audio uga bisa.Patch daftar pelacakan / sampling urutan sing bisa diprogram

    FITUR MUSIK Joranalogue Step 8 minangka blok bangunan modular anyar sing nawakake fitur kreatif kayata sequencers / switch sequential / counter / register shift analog liwat sirkuit analog unik. Teknologi sirkuit canggih sing digunakake dening Langkah 8 yaiku analog ...

    rincian
  • Frap Tools Fumana

    ¥ 129,900 (¥ 118,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor spektral sing kuat karo rong bank Filter West Coast 16-band kanggo peta frekuensi akurat

    FITUR MUSIK Frap Tools Fumana minangka bank filter dual analog kanthi lengkap.Saben bank Filter kasusun saka 16 sawijining 48dB / Oct bandpass Filter susunan tetep ing frekuensi tartamtu. Spektra jinis sing padha asale saka Buchla 296 ...

    rincian
  • Shakmat Modular Harlequin's Context

    ¥ 44,400 (¥ 40,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Nggawe / nyimpen macem-macem sinyal modulasi.Programmer modulasi 4 saluran sing kuat sing cocog kanggo mbangun set langsung

    FITUR MUSIK Harlequin's Context minangka programmer modulasi 4 saluran. 3 jinis voltase offset, 5 jinis LFO kanthi bentuk gelombang sing dibangun, 3 jinis amplop, voltase acak kanthi 2 mode, 2 jinis modulator khusus sing ngolah sinyal sing diasilake saka saluran sadurunge ...

    rincian
  • Verbos Electronics Sequence Selector

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pamilih tahap kanthi nganti rong saklar sing cocog

    CIRI-CIRI MUSIK Sejatine Pamilih yaiku salah sawijining pamilih panggung / sequencer kanthi akeh output ing 5 tahap. Saliyane output CV / gerbang biasanipun, loro-lorone ngurutake rong saklar, supaya bisa ngontrol lan menehi macem-macem sinyal. ...

    rincian
  • 2hp Rout (Silver)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalih modul sing bisa mbagi gapura dadi 4 output

    TAMPOK MUSIK Rute yaiku modul switch gapura 4: 1 sing ngetokake gapura input saka papat jacks kasebut. Pemilihan jack output bisa dikontrol dening tombol utawa CV.  

  • 2hp 3-1 (Black)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    FITUR MUSIK 3: 1 (3 kanggo 1) punika voltase controllable gate switch / modul mixer.Yen sinyal input luwih saka 2.5V, bakal dadi gerbang HIGH, lan yen kurang saka 2.5V, bakal dadi gerbang LOW.Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ana ing mode switch, lan sinyal gerbang output dikontrol dening tombol SEL / CV ...

    rincian
  • 2hp 3-1 (Silver)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • 2hp Switch (Black)

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngalih sing bisa ngoper 4 masukan kanthi CV

    FITUR MUSIK modul modul kontrol voltase 2HP. Saka patang input, input sing ditemtokake dening tombol lan CV diuripake menyang output. Bisa ngolah CV lan audio. DEMO

  • Hikari Instruments Quad Switch

    ¥ 14,300 (¥ 13,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngalih 4CH sing ngalih patching nganggo voltase!

    CIRI-CIRI MUSIK Quad Switch yaiku modul saklar sing nduwe papat pasangan saklar mandiri sing ngganti sambungan ON / OFF gumantung saka ukuran input CV. Penentuan sing ganti kanthi otomatis miturut gerakan voltase, generasi pemotong audio, sumber ganti lan tujuan urutan ...

    rincian
  • Befaco Muxlicer

    ¥ 34,400 (¥ 31,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8-saluran bidirectional ngalih / prosesor sinyal sequential addressable dening CV

    FITUR MUSIK Befaco Muxlicer minangka switch analog bidirectional 8 saluran / CV sequencer / generator gerbang sing bisa ditangani CV.Prosesor sinyal berurutan iki, sing nambahake macem-macem fitur khusus kanggo persiyapan modular sampeyan, minangka stepco digital ...

    rincian
  • WMD Subway

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Scanner sinyal crossfading 8 arah

    FITUR MUSIK Subway minangka crossfader scanning 8-input, 1-output. Kanthi 8 input lan ngalih gadhah, sampeyan bisa nyetel nomer sinyal kanggo feed menyang dalan, lan lancar ngganti saka siji sinyal kanggo sabanjuré karo kenop utawa CV external. Subway bisa digunakake karo audio lan CV, dadi ...

    rincian
  • 2hp Rout (Black)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalih modul sing bisa mbagi gapura dadi 4 output

    TAMPOK MUSIK Rute yaiku modul switch gapura 4: 1 sing ngetokake gapura input saka papat jacks kasebut. Pemilihan jack output bisa dikontrol dening tombol utawa CV.  

  • 2hp Switch (Silver)

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalih sing bisa ngoper 4 masukan kanthi CV

    FITUR MUSIK modul modul kontrol voltase 2HP. Saka patang input, input sing ditemtokake dening tombol lan CV diuripake menyang output. Bisa ngolah CV lan audio. DEMO

Ndeleng kabeh produk
x