Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

LFO

  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 31,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Mutable Instruments Stages

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    TAMPOK MUSIK Panggung yaiku modulator sing nggabungake pirang-pirang tahap kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sequencers. Amplop 6 tahap kompleks, siji amplop AD, lan siji langkah 6 langkah uga. Kepiye cara gabungke tahapan ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • ALM Busy Pip Slope mk II

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kontrol serangan & pembusukan CV uga bisa ditindakake kanthi 4HP.Amplop AD kinerja tinggi kanthi mode loop unik lan kontrol bentuk morphing

    FITUR MUSIKO Pip Slope mk II minangka generator amplop 4HP sing bisa ngasilake Attack / bosok (nggunakake input Trig) utawa amplop jinis Attack / Sustain / Rilis (nggunakake input Gerbang).Serangan lan Dike ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    ¥ 48,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 13,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    ¥ 43,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIKAL Rossum Electro-Music Mob of Emus (MOE) minangka fleksibel 6-saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator bentuk variabel, conto & tahan, modulator voltase acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, kuantizer, lsp. Ko ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Verbos Electronics Complex Oscillator

    ¥ 72,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks berkualitas tinggi lan anget sing gabungke karo gabungan bentuk gelombang sing kuat lan FM / AM!

    TAMPILAN Komplek Musical Oscillator dilengkapi rong osilator, pengayun master kanthi gelombang shaper (sisih tengen) lan pengayun modulasi (kiwa) sing internal disambungake minangka modulator AM / FM (modulator) menyang master osilator. .

    rincian
  • Sputnik Modular Dual Oscillator

    Metu saka Simpenan
    Osilator komplek adhedhasar Buchla 259

    FITUR MUSIK Sputnik Dual Oscillator minangka modul osilator analog sing dilengkapi loro osilator, Generator1 lan Generator2. Gen2 dilengkapi pembentuk gelombang / dial harmonik, AM / FM / T saka Gen2 nganti Gen1 ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 63,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FEATURES MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi gelombang lan kecepetan kontrol sing bisa dikontrol. Duwe output utama sing ngasilake antarane gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang sawtooth, lan gelombang persegi, lan output AUX sing ngasilake gelombang liyane, lan gelombang kasebut bisa owah kanthi lancar kanthi tombol Gelombang / CV. Waveform diwiwiti kanthi input ngreset.

    rincian
  • Erica Synths Black Octasource

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    8-LFO output kanggo morphing gelombang

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Black Octasource minangka modul sing ngasilake wolung LFO kanthi siklus (kacepetan) nanging beda gelombang. Gelombang output yaiku sine / tanjakan / nilai mutlak sine / segitiga / persagi kanthi saklar nalika sakurine ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator

    ¥ 51,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tetrapad

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul panel sensitif tekanan sing ngidini macem-macem kontrol kanthi nyetel

    TAMPILAN MUSIK Tetrapad minangka pengontrol multi-dimensi sensitif tekanan sing bisa digunakake kanggo akeh tujuan. Papat bantalan kasebut sensitif ing posisi vertikal lan tekanan saka titik sing kena, lan ngganti karo voltase kanggo output. Tetrapad bisa operasi ing macem-macem mode. Ana 4 mode operasi lan 9 mode setelan global ...

    rincian
  • XAOC Devices Poti

    ¥ 6,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Expander sing bisa ngontrol setelan Batumi saka panel

    Expander sing ngidini sampeyan ngakses setelan jumper saka Fitur MUSIK Batumi saka panel. • Sampeyan bisa ngoper ing antarane rong setelan: apa nggunakake input SYNC minangka jam siklus LFO utawa miwiti maneh gelombang. • Pilih gelombang gelombang output sing ditugasi.

  • WMD/SSF Modbox

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Utility modulasi sing ngemas sampel lan dadi rong LFO mandhiri sing bisa disinkronake

    Fitur Musical Modbox minangka sarana modulasi kompak sing dilengkapi LFO independen kanthi karakteristik beda. LFO2 bisa ngasilake telung LFO kanthi fase sing beda bebarengan, lan LFO1 bisa ngganti gelombang kanthi lancar kanthi tombol utawa CV. Apa loro LFO nyelarasake menyang jam eksternal?

    rincian
  • Behringer 140 DUAL ENVELOPE/LFO

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Amplop dobel & modul LFO kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 140 Dual Envelope / LFO minangka modul ADSR / LFO dobel kanggo Eurorack sing kasusun saka rong generator amplop lan LFO kanthi opsi fleksibel. Loro amplop ing saben bagean ADSR ...

    rincian
  • Humble Audio Algo Expander

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nyimpen setelan algoritma Quad Operator lan ngidini persilangan ing antarane prasetel

    TAMPAHAN MUSIK Algo Expander yaiku modulasi jumlah kanggo kabeh operator Operator Quad lan limang sumber modulasi input AR FM menyang papat operator sing dadi tujuan modulasi (paramèter matrik modulasi 5x4 ing sisih tengen Operator Quad ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Kermit mkIII

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4-saluran osilator modulator bisa diprogram

    CIRI-CIRI MUSIK Kermit minangka osilator 4 saluran, gelombang gelombang (dioptimalake kanggo LFO) sing bisa disinkronake karo tempo lan bisa ngalih ing antarane mode. Para osilator C lan D nduwe siji tombol, nanging sampeyan bisa kanthi mandhiri nyetel paramèter sing meh padha karo A lan B kanthi ngatur combo tombol. Saben saluran minangka LFO, ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FEATURES MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi gelombang lan kecepetan kontrol sing bisa dikontrol. Duwe output utama sing ngasilake antarane gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang sawtooth, lan gelombang persegi, lan output AUX sing ngasilake gelombang liyane, lan gelombang kasebut bisa owah kanthi lancar kanthi tombol Gelombang / CV. Waveform diwiwiti kanthi input ngreset.

    rincian
x