Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

LFO

  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Mutable Instruments Stages

    Metu saka Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    FITUR FITUR MUSIK yaiku modulator sing nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sekuen kanthi nggabungake enem tahap.Envelope 6-tahap kompleks, siji amplop AD lan siji urutan 6 langkah uga bisa ditindakake.Cara nggabungake tahapan sing dadi game ...

    rincian
  • ALM Busy Pip Slope mk II

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol serangan & pembusukan CV uga bisa ditindakake kanthi 4HP.Amplop AD kinerja tinggi kanthi mode loop unik lan kontrol bentuk morphing

    FITUR MUSIKO Pip Slope mk II minangka generator amplop 4HP sing bisa ngasilake Attack / bosok (nggunakake input Trig) utawa amplop jinis Attack / Sustain / Rilis (nggunakake input Gerbang).Serangan lan Dike ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    Metu saka Simpenan
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t

    ¥ 29,400 (¥ 26,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quad function generator karo mode Quadrature sing bisa ngasilake tegangan sing luwih kompleks

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t minangka modul generator fungsi 281 saluran sing ditransfer saka modul Buchla 4 kanggo Eurorack.Saben saluran sing bisa digunakake kanthi mandiri ...

    rincian
  • Mordax Data (Black)

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Mordax Data (Silver)

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • Instruo Ts-L

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • Black Corporation Deckard's Voice

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Eurorack swara semi-modular synth lair saka Dream Deckard

    FITUR MUSIKSA Black Corporation Deckard's Voice minangka modul swara synth semi-modular kanggo sistem Eurorack. Sirkuit Impen Deckard, sintesisizer polifonik sing diilhami dening YAMAHA CS-80 ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • Verbos Electronics Complex Oscillator

    ¥ 85,900 (¥ 78,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator kompleks berkualitas tinggi lan anget sing gabungke karo gabungan bentuk gelombang sing kuat lan FM / AM!

    TAMPILAN Komplek Musical Oscillator dilengkapi rong osilator, pengayun master kanthi gelombang shaper (sisih tengen) lan pengayun modulasi (kiwa) sing internal disambungake minangka modulator AM / FM (modulator) menyang master osilator. .

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 77,900 (¥ 70,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Silver)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FITUR MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi bentuk gelombang lan kacepetan sing bisa dikontrol voltase.Nduweni output utama sing ngasilake gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang gergaji, lan gelombang persegi panjang, lan output AUX sing ngasilake bentuk gelombang liyane, lan bentuk gelombang bisa diganti kanthi lancar nganggo tombol Wave / CV.Miwiti wangun gelombang kanthi ngreset input ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator

    ¥ 66,900 (¥ 60,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • Joranalogue Orbit 3

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Rampung analog.Osilator lam 3D kanthi daya tarik gulung kaping pindho

    FITUR MUSIK Joranalogue Orbit 3 ngoptimalake penarik gulung kaping pindho klasik sing digunakake ing teori lam kanggo lingkungan modular Eurorack, ngasilake sinyal kanthi ora normal kanggo ngontrol lan bisa ngulang. Iki minangka osilator lam sing nyedhiyakake.Mode frekuensi kurang ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 91,900 (¥ 83,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Black)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FITUR MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi bentuk gelombang lan kacepetan sing bisa dikontrol voltase.Nduweni output utama sing ngasilake gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang gergaji, lan gelombang persegi panjang, lan output AUX sing ngasilake bentuk gelombang liyane, lan bentuk gelombang bisa diganti kanthi lancar nganggo tombol Wave / CV.Miwiti wangun gelombang kanthi ngreset input ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 2|6

    ¥ 18,000 (¥ 16,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
x