Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Crush Bit

  • Expert Sleepers Disting EX

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Black)

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyangga audio stereo bending sirkuit sing ngasilake sirkuit elektronik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Silver)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Silver)

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Buffer audio stereo mlengkung sirkuit sing ngasilake sirkuit listrik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Erica Synths Black Hole DSP2

    Rega asli ¥ 40,900
    Saiki rega ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • 2hp Freez (Black)

    Rega asli ¥ 17,900
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalahake Audio

    CIRI-CIRIK MUSIK Freez minangka ngalahake kanthi kontrol voltase. Gelung amarga buffer audio kasebut. Pembekuan nganggo sinyal utawa gerbang bakal nyegah swara buffer supaya ora dianyari. Ngganti ukuran bakal ngganti pitch lan timbre. Kajaba iku, kontrol laju sampel nggawe swara ...

    rincian
  • 2hp Freez (Silver)

    Rega asli ¥ 17,900
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngalahake Audio

    CIRI-CIRIK MUSIK Freez minangka ngalahake kanthi kontrol voltase. Gelung amarga buffer audio kasebut. Pembekuan nganggo sinyal utawa gerbang bakal nyegah swara buffer supaya ora dianyari. Ngganti ukuran bakal ngganti pitch lan timbre. Kajaba iku, kontrol laju sampel nggawe swara ...

    rincian
  • XAOC Devices Drezno

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8-bit modul konverter AD-DA kanggo ngaktifake macem-macem pangolahan sinyal kanthi manipulasi bit

    FEATURES MUSIK Drezno minangka modul konversi sing kalebu konverter analog-digital (ADC) sing ngowahi voltase input dadi nilai digital lan ngekstrak informasi bit, lan konverter digital-analog (DAC) sing ngasilake voltase sing cocog saka informasi bit input. Input audio lan bitc ...

    rincian
  • WMD Geiger Counter

    Rega asli ¥ 42,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi sing lengkap kanggo synths modular

    TAMPOK Musical Iki minangka modul distorsi sing nggunakake preamplifier dhuwur, gelombang penghancur, lan liya-liyane kanggo ngolah swara. Sinyal input luwih dhisik ngliwati bagean preamp lan nada, banjur pengurangan laju sampel, bagean crush, gelombang ...

    rincian
  • XAOC Devices Lipsk

    ¥ 21,120 (¥ 19,200 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Drezno modul ngusir kanthi mbalikke

    FEATURES MUSIK Lipsk minangka modul loncat karo muter awak kanggo Drezno (ora bisa digunakake dhewe). Nalika Lipsk disambungake menyang Drezno, output ADC diproses dening Lipsk banjur input menyang DAC nalika Drezno ana ing mode Link.

    rincian
  • Neuzeit Instruments Orbit

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alat desain swara kanthi bit crusher bit lan operasional sing bisa nambah nganti 5 swara.Gabungan karo osilator, dadi swara synth.

    FITUR MUSIKO Neuzeit Instrument Orbit minangka alat desain swara sing kuat sing bisa ngowahi kabeh jinis swara dadi anyar.Bit crusher sing bisa dibalikke ing unit bit, harmoni sing bisa nambah nganti 5 swara, terus-terusan bisa diowahi tipe-12 dB / Okt ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x