Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Ahli Turu

Ahli Turu

Ahli Turu dening Andrew Ostler saka Letchworth, Inggris misuwur amarga ngeculake sawetara modul konversi kanggo ijol-ijolan sinyal ing antarane komputer lan synths modular.Modul kayata ES-3 / 8/9 ngidini sampeyan ngirim lan nampa sinyal multi-saluran lan sinyal gapura saka komputer sampeyan. Ora ana hubungane karo konversi,Modul Utilitas Universal "Disting" uga modul perwakilan saka pabrikan iki.

  • Expert Sleepers Disting EX

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-3 mk4

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    ADAT menyang konverter sinyal analog! Modul antarmuka sing ngontrol modular saka kenceng DAW lan luwih langsung tinimbang MIDI

    TAMPOK MUSIK Modul iki digunakake kanggo nggunakake piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio ADAT. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. Modul iki becik kanggo kontrol modular saka PC. Duta ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-40

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka sing nyambung S / PDIF lan sinyal analog nggunakake expander. Sampeyan bisa nggabungake PC lan modular tanpa MIDI.

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing Ahli Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ES-40 minangka input S / PDIF standar ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-5 mk3

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing ningkatake output gerbang kanthi kombinasi karo ES-3

    TAMPOK MUSIK * Modul iki dienggo digunakake karo piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-6 mk2

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sinyal analog → Konverter ADAT sing digunakake minangka modul ekspansi ES-3 utawa ES-8

    TAMPOK MUSIK * Modul iki kanggo ngirim sinyal CV lan audio menyang input ADAT antarmuka audio. Mesthine sampeyan nggunakake komputer utawa macem-macem piranti lunak, nanging elinga yen kita ora ndhukung. ES-6 ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-7

    ¥ 14,190 (¥ 12,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    ES-40, expander input ES-6

    MUSICAL FEATURES ES-7は、ES-40やES-6の入力を拡張するDCカップリングのエキスパンダーモジュールです。ES-40と接続するとES-7への入力はES-40のS/PDIF出力からデジタルシグナルとして出力され、ES-6と接続するとES-7への入力はES-6の7,8番目の...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-8

    Rega asli ¥ 58,900
    Saiki rega ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    12IN / 16 TANPA modul antarmuka audio USB! Input / output CV uga didhukung kanthi lengkap. Uga dilengkapi mode sing makarya kaya ES-3

    FEATURES MUSIK KANGGO ES-8 minangka modul antarmuka audio audio sing cocog karo USB 2.0. 12 masukan lan 16 output bisa ditindakake kanthi nambah input / output ADAT. Input lan output yaiku gandhengane DC, saengga bisa uga input lan output CD lan output. Silent Way, Max / MSP, ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-9

    Rega asli ¥ 72,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka audio lengkap, kanggo synths modular

    TAMPILAN MUSIK ES-9 minangka antarmuka audio Eurorack 16-input / output. Amarga duwe input / output gandakan DC, audio lan CV bisa uga dadi input / output, lan pangaturan sing paling luweh wis digawe kanggo ijol-ijolan audio / CV ing antarane komputer lan Eurorack kanthi level sinyal dhuwur. ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8CV Mk2

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul eksposur kayata ES-8 sing bisa ngasilake 40 CV

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8CV minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8GT Mk3

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul eksposur kayata FHX-8GT, ES-8 sing bisa ngetokake sinyal gapura 40

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8GT minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8MD Mk2

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing bisa ngasilake MIDI disinkronake karo DAW kanthi akurasi sampel. Bisa digunakake minangka modul ekspansi kanggo ES-40 lan ES-5.

    TAMPOK MUSIK Modul iki dienggo nggunakake piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio ADAT, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8CV

    ¥ 18,800 (¥ 17,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ekspedisi Output FH-2 CV

    Iki minangka eksposur CV saka CIRI-CIRI MUSIK FH-2. Tambah 8 output CV ing FH-1 saben FHX-2CV. Nganti 8 FHX-7CV bisa disambungake. Saka "Expansion OUT" ing mburi papan FH-8 menyang "Expansion IN" saka FHX-2CV kanthi kabel 10-pin ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8GT

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengeluaran output gapura FH-2

    CIRI-CIRI MUSIK TANPA gapura FH-2. Tambah 8 output gapura menyang FH-1 saben FHX-2GT. Nganti papat FHX-8GT bisa dirapatake bebarengan, lan saben FHX-8GT bisa duwe siji ESX-4GT minangka extension. FX maksimal ...

    rincian
  • Expert Sleepers General CV

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara MIDI Umum

    TAMPOK MUSIK Umum CV Umum yaiku alat penghasilan swara Genral MIDI sing kuat / multi-saluran CV kanggo konverter MIDI, lan prosesor host sing bisa ngasilake akeh data MIDI miturut CV utawa algoritma. Piranti lunak modul ngidini ...

    rincian
  • Expert Sleepers Little Mikey

    Rega asli ¥ 21,900
    Saiki rega ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul masukan kanthi sumber tenaga phantom 48V lan sambungan mikropon kondenser

    TAMPOK MUSIK Little Mikey minangka bathi input modular audio sing resik. Dilengkapi 48an phantom daya, mikrofon kondenser uga bisa nyambung (saklar 48V kiwa). Kanthi nggunakake pilihan impedansi dhuwur (Hi-Z ngiwa), gitar listrik ...

    rincian
  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli.  

Ndeleng kabeh produk
x