Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

expander

  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8CV

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ekspedisi Output FH-2 CV

    Iki minangka eksposur CV saka CIRI-CIRI MUSIK FH-2. Tambah 8 output CV ing FH-1 saben FHX-2CV. Nganti 8 FHX-7CV bisa disambungake. Saka "Expansion OUT" ing mburi papan FH-8 menyang "Expansion IN" saka FHX-2CV kanthi kabel 10-pin ...

    rincian
  • Intellijel Designs Gx

    ¥ 12,400 (¥ 11,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah 8 output gerbang / pemicu menyang Metropolix

    FITUR MUSIK Gx minangka expander sing nambah wolung output gerbang / pemicu menyang Metropolix.Iki tumindak minangka kontrol transportasi, gerbang tahap demi tahap, lan output jam mod lane.Hardware padha karo Qx perusahaan, mung panel sing beda, mula Qx uga digunakake kanggo tujuan sing padha ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8GT

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengeluaran output gapura FH-2

    CIRI-CIRI MUSIK TANPA gapura FH-2. Tambah 8 output gapura menyang FH-1 saben FHX-2GT. Nganti papat FHX-8GT bisa dirapatake bebarengan, lan saben FHX-8GT bisa duwe siji ESX-4GT minangka extension. FX maksimal ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Intellijel Designs Qx

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah mburi gapura End of Rise / End of Fall menyang Quadrax

    CIRI MUSIK Qx minangka modul ngusir Quadrax. Duwe output gerbang End of Rise and End of Fall. Sajrone amplop AD, EoR munggah dhuwur nganti Rise mandheg lan tiba Mudhun, lan EoF munggah dhuwur nganti tiba Mudhun lan Rise rampung ...

    rincian
  • Intellijel Designs XY IO 1U

    ¥ 3,400 (¥ 3,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul I / O sing trep sing ngidini akses panel menyang Link 3.5-pin liwat jack TRS 3mm

    FITUR MUSIKAL Pasif XY IO 1U minangka Link 2-pin sing digunakake ing Mixup, Pedal I / O, Palette Case 3.5U lan 4U case Audio Jacks v7 board liwat X lan Y, loro jacks TRS 2mm. Bisa disambungake menyang konektor ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-5 mk3

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing ningkatake output gerbang kanthi kombinasi karo ES-3

    TAMPOK MUSIK * Modul iki dienggo digunakake karo piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ...

    rincian
  • 4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP]

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

    FITUR MUSIKO Interface Percussion ngowahi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam nganggo sistem Eurorack. · Mo ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributer Expander ( QCDEXP )

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengusir pembunuh sing ngowahi QCD dadi mesin alur!

    Iki minangka expander sing nyambung karo MUSIK KANGGUTU Quad Clock Distributor (QCD) lan kabel pita 16-pin sing dipasang. Fungsi ing ngisor iki ditambahake kanthi nyambungake expander iki. INV OUT output jam kanthi tempo sing padha karo output QCD dhewe ...

    rincian
  • XAOC Devices Nin

    ¥ 11,400 (¥ 10,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah input CV kapindho lan pemicu manual menyang Zadar

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul expander sing nyambung menyang modul Zadar lan nambah fungsi ing ngisor iki: -Kunci tombol kanggo saben input envelope-Kedua kanggo saben envelope. Kanthi nyambungake NIN, layar kanggo tugas ditambahake ing menu ZADAR

  • Instruo Lubadh V2.0 Expansion Pack

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A pesawat saka expanders lan panyimpenan kanggo nggunakake nganyari Lubadh

    FITUR MUSIK Lubadh V2.0 Expansion Pack anyar 2HP USB expander, memori USB lan kertu SD ngemot perangkat kukuh anyar lan conto, lan pesawat saka kabel sambungan. Ngandhut kabeh sing dibutuhake kanggo nganyari perangkat kukuh anyar Lubadh...

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • XAOC Devices Poti

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing bisa ngontrol setelan Batumi saka panel

    Expander sing ngidini sampeyan ngakses setelan jumper saka Fitur MUSIK Batumi saka panel. • Sampeyan bisa ngoper ing antarane rong setelan: apa nggunakake input SYNC minangka jam siklus LFO utawa miwiti maneh gelombang. • Pilih gelombang gelombang output sing ditugasi.

  • XAOC Devices Hel

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngontrol kontrol sihir kanggo penghasil output saka Odessa

    CIRI-CIRI MUSIK Iki minangka expander sing nambah kontrol 5V / Oct ing 1 swara Odessa, supaya bisa muter kord. Cacahe swara bisa dipilih saka 1,3,5, 5, XNUMX kanthi tombol ing unit utama. Lima input kasebut diitung ing langkah semitone. Nyebar badan Odessa kanggo ngontrol detune ...

    rincian
  • RYK Modular Vector Wave Expander

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah input V / Oct lan Gate menyang RYK Vector Wave

    FITUR MUSIK Tambah input 3 V / Oct lan 3 Gate kanthi nyambungake expander 4HP iki menyang modul RYK Vector Wave.Iki ngidini Vector Wave digunakake minangka modul synth multi-timbral XNUMX-swara. ...

    rincian
  • ALM Busy mmT

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul ngusir Mm MIDI sing ngasilake gapura saka jack beda kanggo saben skala MIDI

    CIRI MUSIK mm gapura MIDI ngusir. Sampeyan bisa ngetokake gerbang saka jack sing beda kanggo saben cathetan. Deleng ing ngisor iki kanggo nyetel saluran MIDI supaya bisa digunakake. Sadurunge nggunakake TANPA Gunakake mmMidi, setelan sing kudu sampeyan lakoni yaiku saluran MIDI yaiku mmMIDI ...

    rincian
  • Intellijel Designs CVx 1U

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah wolung output CV sing bisa ditugasake menyang MIDI 1U.Ndhukung kontrol MIDI polifonik, mode drum, lan konversi CC / CV multi-saluran

    FITUR MUSIK CVx minangka modul expander sing nyambung menyang modul MIDI 1U perusahaan lan nambah wolung output CV.Output tambahan iki bisa diprogram kanthi nggunakake aplikasi Intellijel Config lan minangka opsi kontrol kanggo sistem Eurorack ...

    rincian
  • Humble Audio Algo Expander

    Metu saka Simpenan
    Expander sing nyimpen setelan algoritma Quad Operator lan ngidini persilangan ing antarane prasetel

    TAMPAHAN MUSIK Algo Expander yaiku modulasi jumlah kanggo kabeh operator Operator Quad lan limang sumber modulasi input AR FM menyang papat operator sing dadi tujuan modulasi (paramèter matrik modulasi 5x4 ing sisih tengen Operator Quad ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8CV Mk2

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul eksposur kayata ES-8 sing bisa ngasilake 40 CV

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8CV minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • ALM Busy PPExp1

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander Expansion Output kanggo Latihan PRO Pamela

    FITUR MUSIK PPExp1 minangka modul expander sing nambah output jam tetep, output Din Sync, lan output jam MIDI menyang Latihan PRO Pamela. Kanthi nyambungake PPExp1, Pamela bisa ditambahi minangka master, nyedhiyakake MIDI sing stabil lan darmabakti ...

    rincian
  • Shakmat Modular Bard Quartet Expand

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah gapura independen lan micu output lan input MIDI menyang Bard Quartet

    FITUR MUSIK Modul expander sing nambah gapura independen lan output pemicu, uga kemampuan input MIDI kanggo saben saluran Bard Quartet. Kanthi nggunakake input MIDI, sampeyan bisa ngontrol timbangan liwat MIDI, utawa nggunakake Bard Quartet minangka MIDI menyang CV/...

    rincian
  • XAOC Devices Lipsk

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Drezno modul ngusir kanthi mbalikke

    FEATURES MUSIK Lipsk minangka modul loncat karo muter awak kanggo Drezno (ora bisa digunakake dhewe). Nalika Lipsk disambungake menyang Drezno, output ADC diproses dening Lipsk banjur input menyang DAC nalika Drezno ana ing mode Link.

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8GT Mk3

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul eksposur kayata FHX-8GT, ES-8 sing bisa ngetokake sinyal gapura 40

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8GT minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-7

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    ES-40, expander input ES-6

    MUSICAL FEATURES ES-7は、ES-40やES-6の入力を拡張するDCカップリングのエキスパンダーモジュールです。ES-40と接続するとES-7への入力はES-40のS/PDIF出力からデジタルシグナルとして出力され、ES-6と接続するとES-7への入力はES-6の7,8番目の...

    rincian
  • Steady State Fate V-Mutes

    Metu saka Simpenan
    Expander kanggo nambah fungsi bisu kanggo Vortices

    FITUR MUSIK Steady State Fate V-Mutes minangka expander sing nambah fungsi bisu kanggo Vortices.Modul iki nahan kabeh fungsi expander V-CV sing kalebu karo Vortices, kanthi kabeh pitung input sinyal sing dikontrol VCA, lan kabeh pitung ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line Out Jacks 1U

    ¥ 3,400 (¥ 3,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul part Jack sing dibutuhake kanggo nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Intellijel jinis lawas

    FITUR MUSIK Iki minangka modul 4U bagean jack sing dibutuhake nalika nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Performa generasi kaping pisanan utawa kasus Intellijel sing dudu jinis palet 1U.

  • Intellijel Designs Pedal I/O Jacks 1U

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul input / output jack 1U sing bisa nyambung karo Pedal I / O 1U

    TAMPOK MUSIKKU Iki modul kanggo bagean 4/1 inci jack sing dibutuhake nalika nggunakake Peda I / O 1U ing kasus 4U jenis Intellijel lawas sing dudu jinis Palette.

  • ALM Busy PPExp2

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ekspansi output kanggo Latihan PRO Pamela.Migunani kanggo nyinkronake karo piranti eksternal

    FITUR MUSIK PPExp2 minangka modul expander sing nambah output jam tetep, output Din Sync (jam 24PPQ lan sinyal Run), lan output jam MIDI menyang Latihan PRO Pamela.Migunani kanggo nyelarasake synths eksternal lan grooveboxes menyang modular...

    rincian
  • Intellijel Designs AUDIO I/O Jacks 1U

    Metu saka Simpenan
    Modul audio I / O 1U / output

    Iki minangka modul input / output kanggo nggunakake MUSIK KANGGO AUDIO I / O 1U ing papan 4U kayata kasus 1U (jinis lawas sing dudu Palette).

  • Befaco Mex

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah 8-langkah gapura sequencer kanggo Muxlicer

    FITUR MUSIK Befaco Noise Mex punika modul expander sing nambah 8-langkah gapura sequencer kanggo Muxlicer. Nambahake baris output gerbang anyar menyang urutan Muxlicer Unit iki dilengkapi saklar 3 posisi kanggo saben langkah, supaya Muxl ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry CV/Gate

    Metu saka Simpenan
    Modul expander SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi 4 pasangan CV / gapura lan 8 gapura

    CIRI-CIRIK MUSIK CV / Gapura minangka modul sing bisa nyambung menyang modul SYNC perusahaan lan output pasangan pasangan CV / Gate 4 sing diowahi saka sinyal MIDI utawa 8 gapura (ora bisa digunakake dhewe). Mode output diuripake kanthi saklar 3 posisi, lan mlaku ing 3 mode ing ngisor iki. Mono ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Din Sync

    Metu saka Simpenan
    Modul ngusir SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi jam DIN SYNC sing dibagi

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync yaiku modul sing bisa ngasilake 3 Jam Din Sync sing diowahi saka MIDI kanthi nyambungake menyang modul SYNC perusahaan. Divisi jam (1,2,4, XNUMX, XNUMX) bisa kanggo saben output masing-masing. Sambungan antarane saben expander lan SYNC (Kabel listrik ora nyambung ...

    rincian
  • Intellijel Designs µMIDI Jacks 1U

    Metu saka Simpenan
    MIDI jack bagean MIDI 1U

    FITUR MUSIK uMIDI 1U, lan bagian jack MIDI saka MIDI 1U. Mangga dituku miturut kasus ing ngendi uMIDI 7U digunakake kanggo kasus liyane saka 62U Performance Case lan 1HP Palette Case sing ora duwe MIDI Jack part.

  • Synthesis Technology E951 Looping Expander

    Metu saka Simpenan
    Expand sing nambah fungsi E950

    FITUR MUSIK E951 minangka modul expander kanggo nambah fungsionalitas E950 (E950 dibutuhake kanggo operasi).Dilengkapi layar OLED sing ngawasi bentuk gelombang output.Mode lan informasi bank uga ditampilake.Yen sampeyan menet tombol abang, tembung sing dipilih bakal diucapake. ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Sound of Thunder (Model 1973X2)

    Metu saka Simpenan
    A expander kuat kanggo Tyme Sefari Mark II sing nambah akeh mode operasi lan mbisakake input stereo lan output.

    JACKS lan KNOBS MUSIK FITUR Swara Thunder punika 8HP expander kuat sing nambah macem-macem mode operasi lan input stereo lan output kanggo Tyme Sefari MkII.ON / OFF saben mode operasi lan ngalih negara kabeh ngalih ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x