Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

expander

  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8CV

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ekspedisi Output FH-2 CV

    Iki minangka eksposur CV saka CIRI-CIRI MUSIK FH-2. Tambah 8 output CV ing FH-1 saben FHX-2CV. Nganti 8 FHX-7CV bisa disambungake. Saka "Expansion OUT" ing mburi papan FH-8 menyang "Expansion IN" saka FHX-2CV kanthi kabel 10-pin ...

    rincian
  • Intellijel Designs Gx

    ¥ 9,400 (¥ 8,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah 8 output gerbang / pemicu menyang Metropolix

    FITUR MUSIK Gx minangka expander sing nambah wolung output gerbang / pemicu menyang Metropolix.Iki tumindak minangka kontrol transportasi, gerbang tahap demi tahap, lan output jam mod lane.Hardware padha karo Qx perusahaan, mung panel sing beda, mula Qx uga digunakake kanggo tujuan sing padha ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8GT

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengeluaran output gapura FH-2

    CIRI-CIRI MUSIK TANPA gapura FH-2. Tambah 8 output gapura menyang FH-1 saben FHX-2GT. Nganti papat FHX-8GT bisa dirapatake bebarengan, lan saben FHX-8GT bisa duwe siji ESX-4GT minangka extension. FX maksimal ...

    rincian
  • WMD Voltera

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan intuitif digunakake expander 4CH CV Metron

    TAMPOK MUSIK Voltera minangka modul expander sing bisa nambah trek CV 4 saluran menyang Metron gerbang. Wiwit 16 Voltera bisa disambungake menyang Metron mung, nganti 64 saluran CV bisa ditambah. Range voltase lan ngukur dilacak ...

    rincian
  • Intellijel Designs XY IO 1U

    ¥ 2,970 (¥ 2,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul I / O sing trep sing ngidini akses panel menyang Link 3.5-pin liwat jack TRS 3mm

    FITUR MUSIKAL Pasif XY IO 1U minangka Link 2-pin sing digunakake ing Mixup, Pedal I / O, Palette Case 3.5U lan 4U case Audio Jacks v7 board liwat X lan Y, loro jacks TRS 2mm. Bisa disambungake menyang konektor ...

    rincian
  • 4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP]

    ¥ 21,600 (¥ 19,636 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

    FITUR MUSIKO Interface Percussion ngowahi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam nganggo sistem Eurorack. · Mo ...

    rincian
  • Intellijel Designs Qx

    ¥ 9,400 (¥ 8,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah mburi gapura End of Rise / End of Fall menyang Quadrax

    CIRI MUSIK Qx minangka modul ngusir Quadrax. Duwe output gerbang End of Rise and End of Fall. Sajrone amplop AD, EoR munggah dhuwur nganti Rise mandheg lan tiba Mudhun, lan EoF munggah dhuwur nganti tiba Mudhun lan Rise rampung ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-5 mk3

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing ningkatake output gerbang kanthi kombinasi karo ES-3

    TAMPOK MUSIK * Modul iki dienggo digunakake karo piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • XAOC Devices Hel

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngontrol kontrol sihir kanggo penghasil output saka Odessa

    CIRI-CIRI MUSIK Iki minangka expander sing nambah kontrol 5V / Oct ing 1 swara Odessa, supaya bisa muter kord. Cacahe swara bisa dipilih saka 1,3,5, 5, XNUMX kanthi tombol ing unit utama. Lima input kasebut diitung ing langkah semitone. Nyebar badan Odessa kanggo ngontrol detune ...

    rincian
  • XAOC Devices Nin

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah input CV kapindho lan pemicu manual menyang Zadar

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul expander sing nyambung menyang modul Zadar lan nambah fungsi ing ngisor iki: -Kunci tombol kanggo saben input envelope-Kedua kanggo saben envelope. Kanthi nyambungake NIN, layar kanggo tugas ditambahake ing menu ZADAR

  • WMD AXXENT

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah trek aksen ing kabeh 16 Metron

    TAMPILAN MUSIK AXXENT yaiku modul sing makarya minangka expander Metron lan bisa ngetokake gerbang aksen. Saben output digandhengake karo saluran dhewe, lan sampeyan bisa kanthi gampang program aksen nganggo antarmuka Metro terpadu. Gerbang aksen minangka modul drum ...

    rincian
  • XAOC Devices Poti

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing bisa ngontrol setelan Batumi saka panel

    Expander sing ngidini sampeyan ngakses setelan jumper saka Fitur MUSIK Batumi saka panel. • Sampeyan bisa ngoper ing antarane rong setelan: apa nggunakake input SYNC minangka jam siklus LFO utawa miwiti maneh gelombang. • Pilih gelombang gelombang output sing ditugasi.

  • Intellijel Designs CVx 1U

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah wolung output CV sing bisa ditugasake menyang MIDI 1U.Ndhukung kontrol MIDI polifonik, mode drum, lan konversi CC / CV multi-saluran

    FITUR MUSIK CVx minangka modul expander sing nyambung menyang modul MIDI 1U perusahaan lan nambah wolung output CV.Output tambahan iki bisa diprogram kanthi nggunakake aplikasi Intellijel Config lan minangka opsi kontrol kanggo sistem Eurorack ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8CV Mk2

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul eksposur kayata ES-8 sing bisa ngasilake 40 CV

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8CV minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • Humble Audio Algo Expander

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nyimpen setelan algoritma Quad Operator lan ngidini persilangan ing antarane prasetel

    TAMPAHAN MUSIK Algo Expander yaiku modulasi jumlah kanggo kabeh operator Operator Quad lan limang sumber modulasi input AR FM menyang papat operator sing dadi tujuan modulasi (paramèter matrik modulasi 5x4 ing sisih tengen Operator Quad ...

    rincian
  • ALM Busy mmT

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ngusir Mm MIDI sing ngasilake gapura saka jack beda kanggo saben skala MIDI

    CIRI MUSIK mm gapura MIDI ngusir. Sampeyan bisa ngetokake gerbang saka jack sing beda kanggo saben cathetan. Deleng ing ngisor iki kanggo nyetel saluran MIDI supaya bisa digunakake. Sadurunge nggunakake TANPA Gunakake mmMidi, setelan sing kudu sampeyan lakoni yaiku saluran MIDI yaiku mmMIDI ...

    rincian
  • WMD PM Channels Expander

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Expand sing nambah rong input stereo menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIK Campur Performance Performance yaiku modul expander sing nambah input stereo 2 saluran. Si Exander mung ora nduwe. Sampeyan bisa nambah nganti siji Saluran Expander. Saben saluran duwe loro input stereo, sing endi wae ...

    rincian
  • XAOC Devices Lipsk

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Drezno modul ngusir kanthi mbalikke

    FEATURES MUSIK Lipsk minangka modul loncat karo muter awak kanggo Drezno (ora bisa digunakake dhewe). Nalika Lipsk disambungake menyang Drezno, output ADC diproses dening Lipsk banjur input menyang DAC nalika Drezno ana ing mode Link.

    rincian
  • WMD PM Mutes Expander

    Metu saka Simpenan
    Expander sing nambahi switch bisu lan kontrol Aux CV individu menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIKKU Iki minangka modul expander sing nambah saklar lan bisu kontrol Aux CV menyang WMD Performance Mixer (ora mung digunakake karo expander kasebut). Saliyane ing saben saluran 1-8, Aux Kirim 1 lan 2, Saluran Pante PM ...

    rincian
  • WMD PM DB25 Expander

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul Expand kanggo nambah output langsung menyang Performance Mixer

    CIRI-CIRI MUSIK PM DB25 minangka modul expander darmabakti kanggo WMD Performance Mixer, lan minangka modul output sing bisa ngasilake output langsung saka pre-fader saben saluran. Nalika nggunakake Performance Mixer, swara saben saluran direkam kanthi masing-masing ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8GT Mk3

    Rega asli ¥ 10,900
    Saiki rega ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul eksposur kayata FHX-8GT, ES-8 sing bisa ngetokake sinyal gapura 40

    TAMPOK MUSIK Ora kaya ES-3, modul iki mbutuhake plug-in Silent Way sing nggunakake Expert Sleepers. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. ESX-8GT minangka ahli kayata ES-40 ...

    rincian
  • WMD Arpitecht: Triad

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul ngusir Arpitecht sing ngasilake informasi pitch kanggo telung kord

    CIRI-CIRI MUSIK yaiku Triad expander Arpitecht sing bisa nggawe lan ngasilake 3 kord ing skala sing dipilih dening Arpitecht (ora bisa digunakake dhewe). Kord diwatesi ing skala lan bisa dikendhaleni nganggo knobs lan CV. Sambungan karo Arpitecht ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-7

    Rega asli ¥ 13,900
    Saiki rega ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    ES-40, expander input ES-6

    MUSICAL FEATURES ES-7は、ES-40やES-6の入力を拡張するDCカップリングのエキスパンダーモジュールです。ES-40と接続するとES-7への入力はES-40のS/PDIF出力からデジタルシグナルとして出力され、ES-6と接続するとES-7への入力はES-6の7,8番目の...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line Out Jacks 1U

    ¥ 2,900 (¥ 2,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul part Jack sing dibutuhake kanggo nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Intellijel jinis lawas

    FITUR MUSIK Iki minangka modul 4U bagean jack sing dibutuhake nalika nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Performa generasi kaping pisanan utawa kasus Intellijel sing dudu jinis palet 1U.

  • Intellijel Designs Pedal I/O Jacks 1U

    ¥ 2,900 (¥ 2,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul input / output jack 1U sing bisa nyambung karo Pedal I / O 1U

    TAMPOK MUSIKKU Iki modul kanggo bagean 4/1 inci jack sing dibutuhake nalika nggunakake Peda I / O 1U ing kasus 4U jenis Intellijel lawas sing dudu jinis Palette.

  • Steady State Fate V-Mutes

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander kanggo nambah fungsi bisu kanggo Vortices

    FITUR MUSIK Steady State Fate V-Mutes minangka expander sing nambah fungsi bisu kanggo Vortices.Modul iki nahan kabeh fungsi expander V-CV sing kalebu karo Vortices, kanthi kabeh pitung input sinyal sing dikontrol VCA, lan kabeh pitung ...

    rincian
  • Befaco Mex

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah 8-langkah gapura sequencer kanggo Muxlicer

    FITUR MUSIK Befaco Noise Mex punika modul expander sing nambah 8-langkah gapura sequencer kanggo Muxlicer. Nambahake baris output gerbang anyar menyang urutan Muxlicer Unit iki dilengkapi saklar 3 posisi kanggo saben langkah, supaya Muxl ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry CV/Gate

    Metu saka Simpenan
    Modul expander SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi 4 pasangan CV / gapura lan 8 gapura

    CIRI-CIRIK MUSIK CV / Gapura minangka modul sing bisa nyambung menyang modul SYNC perusahaan lan output pasangan pasangan CV / Gate 4 sing diowahi saka sinyal MIDI utawa 8 gapura (ora bisa digunakake dhewe). Mode output diuripake kanthi saklar 3 posisi, lan mlaku ing 3 mode ing ngisor iki. Mono ...

    rincian
  • WMD Voltera [USED:U184012-W1]

    USED
    ¥ 22,990 (¥ 20,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompak lan intuitif digunakake expander 4CH CV Metron

    TAMPOK MUSIK Voltera minangka modul expander sing bisa nambah trek CV 4 saluran menyang Metron gerbang. Wiwit 16 Voltera bisa disambungake menyang Metron mung, nganti 64 saluran CV bisa ditambah. Range voltase lan ngukur dilacak ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Din Sync

    Metu saka Simpenan
    Modul ngusir SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi jam DIN SYNC sing dibagi

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync yaiku modul sing bisa ngasilake 3 Jam Din Sync sing diowahi saka MIDI kanthi nyambungake menyang modul SYNC perusahaan. Divisi jam (1,2,4, XNUMX, XNUMX) bisa kanggo saben output masing-masing. Sambungan antarane saben expander lan SYNC (Kabel listrik ora nyambung ...

    rincian
  • Intellijel Designs µMIDI Jacks 1U

    Metu saka Simpenan
    MIDI jack bagean MIDI 1U

    FITUR MUSIK uMIDI 1U, lan bagian jack MIDI saka MIDI 1U. Mangga dituku miturut kasus ing ngendi uMIDI 7U digunakake kanggo kasus liyane saka 62U Performance Case lan 1HP Palette Case sing ora duwe MIDI Jack part.

  • Intellijel Designs AUDIO I/O Jacks 1U

    ¥ 2,750 (¥ 2,500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul audio I / O 1U / output

    Iki minangka modul input / output kanggo nggunakake MUSIK KANGGO AUDIO I / O 1U ing papan 4U kayata kasus 1U (jinis lawas sing dudu Palette).

x