Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
2HP

2HP

Produsen modul Eurorack sing duwe ukuran 2HP. Kita nutupi akeh macem-macem dhasar kayata VCA lan mixer menyang modul kanthi fungsi sing kuat kayata mesin Turing, pemain sample, swara synth lsp.
  • 2hp 3-1 (Black)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • 2hp 3-1 (Silver)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • 2hp ADSR (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop ADSR mung 2 HP

    FEATURES amplop linear ADSR 2HP. Julat wektu A, D, lan R bisa dienggo, lan 5 ms nganti 30 detik kanggo "SLOW" lan 0.54 ms nganti 5 detik kanggo "FAST". Jangkoan dhuwur amplop yaiku 0-10V.  

  • 2hp ADSR (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop ADSR mung 2 HP

    FEATURES amplop linear ADSR 2HP. Julat wektu A, D, lan R bisa dienggo, lan 5 ms nganti 30 detik kanggo "SLOW" lan 0.54 ms nganti 5 detik kanggo "FAST". Jangkoan dhuwur amplop yaiku 0-10V.  

  • 2hp Arp (Black)

    ¥ 14,800 (¥ 13,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP Arpeggiator

    FITUR MUSIK Arp minangka arpeggiator sing maju kanthi nggunakake input Trig.Amarga rute lan jinis akord bisa dikontrol dening CV, mula bisa nggawe arpeggios sing ndhukung macem-macem kemajuan akord.Dianggo ing Arp, saben gerbang mlebu Trig, C ing ROOT ...

    rincian
  • 2hp Arp (Silver)

    ¥ 14,800 (¥ 13,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP Arpeggiator

    FITUR MUSIK Arp minangka arpeggiator sing maju kanthi nggunakake input Trig.Amarga rute lan jinis akord bisa dikontrol dening CV, mula bisa nggawe arpeggios sing ndhukung macem-macem kemajuan akord.Dianggo ing Arp, saben gerbang mlebu Trig, Ch ing Root ...

    rincian
  • 2hp AVert (Black)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 Attenuverter HP

    Atletuverter Dual Musical MUSIK 2HP. Separo sisih tengen tombol nggambarake sinyal input, lan setengah kiwa mbalikake. Yen ora ditandhani menyang input kapindho, input pisanan disambungake internal menyang input kapindho uga, dadi siji modulasi bisa ditrapake menyang macem-macem tujuan modulasi kanthi kekuwatan beda ...

    rincian
  • 2hp AVert (Silver)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 Attenuverter HP

    Atletuverter Dual Musical MUSIK 2HP. Separo sisih tengen tombol nggambarake sinyal input, lan setengah kiwa mbalikake. Yen ora ditandhani menyang input kapindho, input pisanan disambungake internal menyang input kapindho uga, dadi siji modulasi bisa ditrapake menyang macem-macem tujuan modulasi kanthi kekuwatan beda ...

    rincian
  • 2hp Bell (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • 2hp Bell (Silver)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • 2hp Brst (Black)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator Burst sing bisa ngontrol nomer hit lan kacepetan sing terus-terusan

    FEATURES MUSIK Brst minangka generator bledosan sing bisa menehi gerbang output sing bola-bali diketik saka sinyal pemicu / gerbang siji. Nalika TRIG nampa gapura utawa pemicu luwih saka 1V, Brst bakal ngasilake pulsa gapura berturut-turut saka Out. Tombol pulsa yaiku jumlah output gapura ...

    rincian
  • 2hp Brst (Silver)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator Burst sing bisa ngontrol nomer hit lan kacepetan sing terus-terusan

    FEATURES MUSIK Brst minangka generator bledosan sing bisa menehi gerbang output sing bola-bali diketik saka sinyal pemicu / gerbang siji. Nalika TRIG nampa gapura utawa pemicu luwih saka 1V, Brst bakal ngasilake pulsa gapura berturut-turut saka Out. Tombol pulsa yaiku jumlah output gapura ...

    rincian
  • 2hp Buff (Black)

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Multiple Buffed Multiple

    TAMPILAN MUSIK Tipe macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.

  • 2hp Buff (Silver)

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Multiple Buffed Multiple

    TAMPILAN MUSIK Tipe macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.

  • 2hp Clk (Black)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam sing uga bisa ngaso lan ngontrol voltase kacepetan

    KLIK TAMPILAN MUSIK yaiku generator jam kompak kanthi kendali sing cocog kanggo jam master. Rentang kacepetan jam bisa dialihake kanthi saklar RANGE, lan "SLOW" ing posisi kiwa bakal njupuk 34 ms-10 detik, lan "FAST" ing posisi sing bener bakal entuk 8.5 ms-2.44 detik.

    rincian
  • 2hp Clk (Silver)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator jam sing uga bisa ngaso lan ngontrol voltase kacepetan

    KLIK TAMPILAN MUSIK yaiku generator jam kompak kanthi kendali sing cocog kanggo jam master. Rentang kacepetan jam bisa dialihake kanthi saklar RANGE, lan "SLOW" ing posisi kiwa bakal njupuk 34 ms-10 detik, lan "FAST" ing posisi sing bener bakal entuk 8.5 ms-2.44 detik.

    rincian
  • 2hp Comb (Black)

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter voltase saring dikontrol

    CIRI-CIRI MUSIK Sikat yaiku filter sisir kanthi potongan potongan, résonansi lan voltase damping voltase sing bisa dikontrol. Liwat wektu tundha cekak banget lan nggawe puncak frekuensi kanthi nyalip sinyal kasebut lan mengaruhi tahap saka sinyal input. Osilasi dhewe bisa kanthi nambah résonansi ...

    rincian
  • 2hp Comb (Silver)

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter voltase saring dikontrol

    CIRI-CIRI MUSIK Sikat yaiku filter sisir kanthi potongan potongan, résonansi lan voltase damping voltase sing bisa dikontrol. Liwat wektu tundha cekak banget lan nggawe puncak frekuensi kanthi nyalip sinyal kasebut lan mengaruhi tahap saka sinyal input. Osilasi dhewe bisa kanthi nambah résonansi ...

    rincian
  • 2hp Comp (Black)

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompresor 2hp kanthi fungsi rantai sisih

    FEATURES MUSIK 2hp Comp minangka kompresor Eurorack sing ngirit ruang kanthi fungsi rantai sisih. Mbisakake kompresi lan ducking sinyal audio, nyedhiyakake swara sing luwih abot. Sanajan omah kompak, iki nganakake kontrol dhasar kontrol kompresor ...

    rincian
  • 2hp Comp (Silver)

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kompresor 2hp kanthi fungsi rantai sisih

    FEATURES MUSIK 2hp Comp minangka kompresor Eurorack sing ngirit ruang kanthi fungsi rantai sisih. Mbisakake kompresi lan ducking sinyal audio, nyedhiyakake swara sing luwih abot. Sanajan omah kompak, iki nganakake kontrol dhasar kontrol kompresor ...

    rincian
  • 2hp DC (Black)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing bisa ngetokake voltase ngimbangi telung kisaran beda

    TAMPOK Musical Iki minangka sarana sing bisa ngetokake voltase offset 3 garis kanthi kisaran beda. Iki migunani nalika sampeyan pengin mindhah kontrol kanggo input CV mung kanthi tombol manual, utawa yen sampeyan pengin mindhah sawetara kontrol kanthi manual kanthi manual. 

  • 2hp DC (Silver)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing bisa ngetokake voltase ngimbangi telung kisaran beda

    TAMPOK Musical Iki minangka sarana sing bisa ngetokake voltase offset 3 garis kanthi kisaran beda. Iki migunani nalika sampeyan pengin mindhah kontrol kanggo input CV mung kanthi tombol manual, utawa yen sampeyan pengin mindhah sawetara kontrol kanthi manual kanthi manual. 

  • 2hp Delay (Black)

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Telat modul nganggo 2 HP

    TAMPOK MUSIK Modul wektu tundha sing campuran, umpan balik, lan wektu tundha bisa dikontrol nganggo knobs lan CV.  

  • 2hp Delay (Silver)

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Telat modul nganggo 2 HP

    TAMPOK MUSIK Modul wektu tundha sing campuran, umpan balik, lan wektu tundha bisa dikontrol nganggo knobs lan CV.  

  • 2hp Div (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

    FEATURES multiplier divisi jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase. Jam Divide (nempatake jam sapisan saben x kaping) lan Multiply (nggedhekake jam kanthi x) bisa dipilih saka x = 1.

    rincian
  • 2hp Div (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

    FEATURES multiplier divisi jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase. Jam Divide (nempatake jam sapisan saben x kaping) lan Multiply (nggedhekake jam kanthi x) bisa dipilih saka x = 1.

    rincian
  • 2hp EG (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator envelope kanthi kontrol serangan lan kontrol voltase

    FEATURES MUSIK EG minangka generator envelope sing ngemot kekayaan fungsi dadi pesawat 2HP kompak. Nduwe tahap serangan lan bosok, lan saben tahapan bisa diatur kanthi dawa 3 milliseconds nganti 11 menit. Karakter kurva bisa diuripake antarane jinis linear (LINEAR) lan jinis eksponensial (EXPO).

    rincian
  • 2hp EG (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator envelope kanthi kontrol serangan lan kontrol voltase

    FEATURES MUSIK EG minangka generator envelope sing ngemot kekayaan fungsi dadi pesawat 2HP kompak. Nduwe tahap serangan lan bosok, lan saben tahapan bisa diatur kanthi dawa 3 milliseconds nganti 11 menit. Karakter kurva bisa diuripake antarane jinis linear (LINEAR) lan jinis eksponensial (EXPO).

    rincian
  • 2hp Euclid (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP sequencer Euclidean standar

    FITUR MUSIK Euclid minangka sekuen Euclidean 16 langkah kanthi kontrol CV.Ing urutan Euclidean, dawane dawane (Dawa, 1 nganti 16), jumlah denyut sing ON (Langkah, 1 nganti Panjang), lan titik wiwitan loop (O ...

    rincian
  • 2hp Euclid (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP sequencer Euclidean standar

    FITUR MUSIK Euclid minangka sekuen Euclidean 16 langkah kanthi kontrol CV.Ing urutan Euclidean, dawane dawane (Dawa, 1 nganti 16), jumlah denyut sing ON (Langkah, 1 nganti Panjang), lan titik wiwitan loop (O ...

    rincian
  • 2hp Freez (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalahake Audio

    CIRI-CIRIK MUSIK Freez minangka ngalahake kanthi kontrol voltase. Gelung amarga buffer audio kasebut. Pembekuan nganggo sinyal utawa gerbang bakal nyegah swara buffer supaya ora dianyari. Ngganti ukuran bakal ngganti pitch lan timbre. Kajaba iku, kontrol laju sampel nggawe swara ...

    rincian
  • 2hp Freez (Silver)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngalahake Audio

    CIRI-CIRIK MUSIK Freez minangka ngalahake kanthi kontrol voltase. Gelung amarga buffer audio kasebut. Pembekuan nganggo sinyal utawa gerbang bakal nyegah swara buffer supaya ora dianyari. Ngganti ukuran bakal ngganti pitch lan timbre. Kajaba iku, kontrol laju sampel nggawe swara ...

    rincian
  • 2hp Grain (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mung prosesor granat 2 HP

    FEATURES MUSIK Gandum minangka prosesor granular mung 2HP. Dilengkapi Kapadhetan, Campuran Kering / Udan, lan kontrol Pitch, kabeh kontrol voltase bisa. Kapadhetan 0 ing tengah, ngowahi ing sisih kiwa bakal ajeg ngulang gandum audio, lan ngowahi ing sisih tengen bakal nyebabake acak ...

    rincian
  • 2hp Grain (Silver)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mung prosesor granat 2 HP

    FEATURES MUSIK Gandum minangka prosesor granular mung 2HP. Dilengkapi Kapadhetan, Campuran Kering / Udan, lan kontrol Pitch, kabeh kontrol voltase bisa. Kapadhetan 0 ing tengah, ngowahi ing sisih kiwa bakal ajeg ngulang gandum audio, lan ngowahi ing sisih tengen bakal nyebabake acak ...

    rincian
  • 2hp Hat (Black)

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 modul hi-HP HP

    CIRI MUSIK modul modul hi-hat 2hp. Ana telung jinis sumber swara: enem osilator ditumpuk, swara, lan akeh saringan, lan persimpangan kontrol BLEND ing antarane dheweke. Sizzle minangka parameter sing mengaruhi wayahe kabeh sumber. De ...

    rincian
  • 2hp Hat (Silver)

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul hi-HP HP

    CIRI MUSIK modul modul hi-hat 2hp. Ana telung jinis sumber swara: enem osilator ditumpuk, swara, lan akeh saringan, lan persimpangan kontrol BLEND ing antarane dheweke. Sizzle minangka parameter sing mengaruhi wayahe kabeh sumber. De ...

    rincian
x