Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

EQ

  • ALM Busy PE-1

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2-band parametrik EQ!

    Fitur Musical PE-1 minangka modul EQ parametrik dual band. Kanggo saben band, pilih band tengah, lan gunakake tombol bathi kanggo ngethok utawa ngundhakake. Loro input dicampur, siji kanthi atenuator. Aku awal "studio Porta" ...

    rincian
  • WMD SCLPL

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampeyan bisa milih prabédan antarane prasetel sing bisa diprogram. 4 modul modul filter EQ / morphing kanthi 5HP mung

    FITUR MUSIK SCLPL minangka modul filter EQ / morphing digital stereo 5-band. Konfigurasi dual mono / stereo SCLPL nawakake kegunaan mandhiri uga dandan ing pangaturan apa wae karo WMD Performance Mixer perusahaan ...

    rincian
  • Joranalogue Enhance 2

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Enhancer / prosesor stereo VC analog kanthi pamroses Mid / Side

    FITUR MUSIK Joranalogue Enhance 2 minangka alat bermutu lan migunani kanggo ningkatake stereo.Tambah dimensi kekayaan liyane kanggo synthesizer lan tambah palet akustik.Setel imbangan lan jembaré ing stereo, lan aktifake EQ internal lan proses eksternal kanggo saben Mid / Side ...

    rincian
  • Worng Electronics SoundStage

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer unik kanthi frekuensi lan panning susunan kanggo saben 21 masukan

    CIRI-CIRIK MUSIK SoundStage minangka mixer 21 input. Pangaturan ing stereo lan tanggapan owah-owahan filter sing dibangun kanggo saben input, lan posisi jack (sisih ndhuwur lan ngisor cocog karo respon frekuensi, kiwa lan tengen sing cocog karo susunan stereo) nuduhake saben tanggapan. Ambane saben efek panyaring ...

    rincian
  • Boredbrain Music EQx5

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kabeh paramèter cocog karo VC.EQ stereo 5-band sing uga migunani kanggo aplikasi eksperimen

    FITUR MUSIK Boredbrain Music EQx5 minangka ekualiser stereo 5-band efektif kanggo synthesizer Eurorack.Unit iki, sing bisa nyetel komponen frekuensi sinyal audio kanthi cepet lan cepet, ngontrol kabeh paramèter kanggo pangolahan sing padha karo eksperimen.

    rincian
  • Xaoc Devices Katowice

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi output khusus band, variabel band EQ / silang karo spesifikasi stereo sing bisa digunakake kanthi fleksibel!

    FITUR MUSIKA Piranti Xaoc Katowice minangka isolator band variabel stereo sing ngidini sampeyan ngontrol sawetara frekuensi sing dipilih.Kanthi stereo band-by-band lan output SUM, Katowice duwe jaringan silang, EQ parametrik, gaya DJ mateni ...

    rincian
  • Random*Source Serge Resonant Equalizer (ResEQ)

    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    EQ filter 10-band kanthi résonansi lan umpan balik

    FITUR MUSIK Resonant EQ minangka modul filter 10-band unik sing khusus kanggo ngasilake lan ngolah swara elektronik.Kajaba kanggo rong pita frekuensi ndhuwur lan ngisor, saben pita duwe jarak 2 utama, ngasilake puncak lan lembah kaya instrumen akustik ...

    rincian
  • Befaco Hexmix

    ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mixer kinerja 6-saluran inti saka sistem Hexmix

    FITUR MUSIK Befaco Hexmix minangka modul mixer 6 saluran inti saka Sistem Hexmix.Kabeh saluran 6 dilengkapi EQ 3-band, switch bisu, kontrol panning, lan kontrol level, lan bagean master uga dilengkapi EQ master 3-band khusus. ...

    rincian
  • L-1 Quad VC Resonant Equalizer

    Metu saka Simpenan
    Equalizer / resonator parametrik 4-saluran bermutu kanthi output individu lan fungsi osilasi awake dhewe

    FITUR MUSIK L-1 Quad VC Equalizer yaiku ekualiser / resonator parametrik VC 4 saluran.Saben saluran ngleksanakake sirkuit Filter bandpass karo band padha.Saluran 1 bisa diowahi dadi mode high pass, saluran 4 bisa diganti dadi mode low pass, iki ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x