Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

EQ

  • Xaoc Devices Katowice

    ¥ 32,780 (¥ 29,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi output khusus band, variabel band EQ / silang karo spesifikasi stereo sing bisa digunakake kanthi fleksibel!

    FITUR MUSIKA Piranti Xaoc Katowice minangka isolator band variabel stereo sing ngidini sampeyan ngontrol sawetara frekuensi sing dipilih.Kanthi stereo band-by-band lan output SUM, Katowice duwe jaringan silang, EQ parametrik, gaya DJ mateni ...

    rincian
  • WMD SCLPL

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampeyan bisa milih prabédan antarane prasetel sing bisa diprogram. 4 modul modul filter EQ / morphing kanthi 5HP mung

    FITUR MUSIK SCLPL minangka modul filter EQ / morphing digital stereo 5-band. Konfigurasi dual mono / stereo SCLPL nawakake kegunaan mandhiri uga dandan ing pangaturan apa wae karo WMD Performance Mixer perusahaan ...

    rincian
  • Random*Source Serge Resonant Equalizer (ResEQ)

    ¥ 47,900 (¥ 43,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    EQ filter 10-band kanthi résonansi lan umpan balik

    FITUR MUSIKO Resonant EQ minangka modul filter 10-band unik khusus kanggo generasi lan pamroses swara elektronik.Kajaba karo rong pita frekuensi ndhuwur lan ngisor, saben band duwe jarak kaping 2 utama lan ngasilake pucuk lan lembah formant sing padha karo instrumen akustik. R ...

    rincian
  • Behringer 305 EQ/MIXER/OUTPUT

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ / mixer / output parametrik analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 305 minangka modul EQ / mixer / output paramètrik analog kanggo Eurorack. Sinyal input menyang bagean EQ parametrik 20-saluran kanthi frekuensi, bandwidth lan kontrol level saka 20Hz nganti 4kHz yaiku kontrol level lan panning ...

    rincian
  • ALM Busy PE-1

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2-band parametrik EQ!

    Fitur Musical PE-1 minangka modul EQ parametrik dual band. Kanggo saben band, pilih band tengah, lan gunakake tombol bathi kanggo ngethok utawa ngundhakake. Loro input dicampur, siji kanthi atenuator. Aku awal "studio Porta" ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
  • Befaco Hexmix & Hexpander [USED:U156003-W0]

    Metu saka Simpenan
    Campuran lan expander kanthi EQ 6-input

    Sekumpulan alat tambahan sing nambahake pengiriman AUX, isyarat, lan output individu menyang mixer 6-saluran karo EQ.

  • L-1 Quad VC Resonant Equalizer

    Metu saka Simpenan
    Equalizer / resonator parametrik 4-saluran bermutu kanthi output individu lan fungsi osilasi awake dhewe

    FITUR MUSIK L-1 Quad VC Equalizer minangka ekualiser / resonator paramètrik VC 4-saluran.Saben saluran ngetrapake sirkuit filter bandpass kanthi band sing padha.Saluran 1 bisa diganti dadi mode pass tinggi, saluran 4 bisa diganti dadi mode pass murah, lan ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x