Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

EQ

  • Joranalogue Enhance 2

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Enhancer / prosesor stereo VC analog kanthi pamroses Mid / Side

    FITUR MUSIK Joranalogue Enhance 2 minangka alat bermutu lan migunani kanggo ningkatake stereo.Tambah dimensi kekayaan liyane kanggo synthesizer lan tambah palet akustik.Setel imbangan lan jembaré ing stereo, lan aktifake EQ internal lan proses eksternal kanggo saben Mid / Side ...

    rincian
  • P4L EQ5

    ¥ 13,800 (¥ 12,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ekualiser 5-band desain kompak lan kurang swara

    FITUR MUSIK EQ 5 minangka modul ekualiser 5-band.Kanthi nyetel frekuensi tengah cutoff dadi 50 pita 200Hz / 800Hz / 3.2k / 12.8k, sing malah harmonik karo 5Hz minangka nada dhasar, EQ gampang banget ditangani. Nggunakake NE5532 IC ...

    rincian
  • ALM Busy PE-1

    HARGA TURUN
    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2-band parametrik EQ!

    Fitur Musical PE-1 minangka modul EQ parametrik dual band. Kanggo saben band, pilih band tengah, lan gunakake tombol bathi kanggo ngethok utawa ngundhakake. Loro input dicampur, siji kanthi atenuator. Aku awal "studio Porta" ...

    rincian
  • Worng Electronics SoundStage

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer unik kanthi frekuensi lan panning susunan kanggo saben 21 masukan

    CIRI-CIRIK MUSIK SoundStage minangka mixer 21 input. Pangaturan ing stereo lan tanggapan owah-owahan filter sing dibangun kanggo saben input, lan posisi jack (sisih ndhuwur lan ngisor cocog karo respon frekuensi, kiwa lan tengen sing cocog karo susunan stereo) nuduhake saben tanggapan. Ambane saben efek panyaring ...

    rincian
  • Boredbrain Music EQx5

    HARGA TURUN
    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kabeh paramèter cocog karo VC.EQ stereo 5-band sing uga migunani kanggo aplikasi eksperimen

    FITUR MUSIK Boredbrain Music EQx5 minangka ekualiser stereo 5-band efektif kanggo synthesizer Eurorack.Unit iki, sing bisa nyetel komponen frekuensi sinyal audio kanthi cepet lan cepet, ngontrol kabeh paramèter kanggo pangolahan sing padha karo eksperimen.

    rincian
  • Xaoc Devices Katowice

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi output khusus band, variabel band EQ / silang karo spesifikasi stereo sing bisa digunakake kanthi fleksibel!

    FITUR MUSIKA Piranti Xaoc Katowice minangka isolator band variabel stereo sing ngidini sampeyan ngontrol sawetara frekuensi sing dipilih.Kanthi stereo band-by-band lan output SUM, Katowice duwe jaringan silang, EQ parametrik, gaya DJ mateni ...

    rincian
  • Random*Source Serge Resonant Equalizer (ResEQ)

    ¥ 63,900 (¥ 58,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    EQ filter 10-band kanthi résonansi lan umpan balik

    FITUR MUSIK Resonant EQ minangka modul filter 10-band unik sing khusus kanggo ngasilake lan ngolah swara elektronik.Kajaba kanggo rong pita frekuensi ndhuwur lan ngisor, saben pita duwe jarak 2 utama, ngasilake puncak lan lembah kaya instrumen akustik ...

    rincian
  • Befaco / DivKid Stereo Strip

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Euroracking konsep saluran ngudani.Prosesor stereo kompak sing bisa digunakake ing tembelan apa wae, kayata nyambungake peralatan eksternal lan nggawe jalur umpan balik

    FITUR MUSIK Stereo Strip minangka jalur saluran ing lingkungan Eurorack. Dilengkapi EQ 3-band, modul input / output stereo iki dilengkapi fungsi panning VC karo attenuator darmabakti, switch bisu 3-posisi karo kinerja banget, lan VCA stereo.

    rincian
  • Befaco Hexmix

    ¥ 67,400 (¥ 61,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mixer kinerja 6-saluran inti saka sistem Hexmix

    FITUR MUSIK Befaco Hexmix minangka modul mixer 6 saluran inti saka Sistem Hexmix.Kabeh saluran 6 dilengkapi EQ 3-band, switch bisu, kontrol panning, lan kontrol level, lan bagean master uga dilengkapi EQ master 3-band khusus. ...

    rincian
  • L-1 Quad VC Resonant Equalizer

    Metu saka Simpenan
    Equalizer / resonator parametrik 4-saluran bermutu kanthi output individu lan fungsi osilasi awake dhewe

    FITUR MUSIK L-1 Quad VC Equalizer yaiku ekualiser / resonator parametrik VC 4 saluran.Saben saluran ngleksanakake sirkuit Filter bandpass karo band padha.Saluran 1 bisa diowahi dadi mode high pass, saluran 4 bisa diganti dadi mode low pass, iki ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x