Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

EQ

  • Xaoc Devices Katowice

    ¥ 29,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi output khusus band, variabel band EQ / silang karo spesifikasi stereo sing bisa digunakake kanthi fleksibel!

    FITUR MUSIKA Piranti Xaoc Katowice minangka isolator band variabel stereo sing ngidini sampeyan ngontrol sawetara frekuensi sing dipilih.Kanthi stereo band-by-band lan output SUM, Katowice duwe jaringan silang, EQ parametrik, gaya DJ mateni ...

    rincian
  • WMD SCLPL

    ¥ 27,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sampeyan bisa milih prabédan antarane prasetel sing bisa diprogram. 4 modul modul filter EQ / morphing kanthi 5HP mung

    FITUR MUSIK SCLPL minangka modul filter EQ / morphing digital stereo 5-band. Konfigurasi dual mono / stereo SCLPL nawakake kegunaan mandhiri uga dandan ing pangaturan apa wae karo WMD Performance Mixer perusahaan ...

    rincian
  • Behringer 305 EQ/MIXER/OUTPUT

    ¥ 11,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul EQ / mixer / output parametrik analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 305 minangka modul EQ / mixer / output paramètrik analog kanggo Eurorack. Sinyal input menyang bagean EQ parametrik 20-saluran kanthi frekuensi, bandwidth lan kontrol level saka 20Hz nganti 4kHz yaiku kontrol level lan panning ...

    rincian
  • ALM Busy PE-1

    ¥ 11,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2-band parametrik EQ!

    Fitur Musical PE-1 minangka modul EQ parametrik dual band. Kanggo saben band, pilih band tengah, lan gunakake tombol bathi kanggo ngethok utawa ngundhakake. Loro input dicampur, siji kanthi atenuator. Aku awal "studio Porta" ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x