Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
elektron

elektron

  • Elektron Analog Four MKII

    ¥ 188,000 (¥ 170,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kothak alur synth 4-swara

    FITUR MUSIKA Analog Rytm MkII minangka mesin drum analog 8-swara lan sampler.Sampeyan bisa ngatasi gabungan swara drum analog lan conto adhedhasar digital, lan mindhah nganggo fungsi sequencer bangga Elektron, macem-macem alur ...

    rincian
  • Elektron Analog Rytm MKII

    ¥ 208,000 (¥ 189,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mesin ngalahake solusi mandeg siji-sekring drum lan conto

    FITUR MUSIKA Analog Rytm MkII minangka mesin drum analog 8-swara lan sampler.Sampeyan bisa ngatasi gabungan swara drum analog lan conto adhedhasar digital, lan mindhah nganggo fungsi sequencer bangga Elektron, macem-macem alur ...

    rincian
  • Elektron Digitakt

    ¥ 108,000 (¥ 98,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mesin drum berprestasi kanthi basis sample adhedhasar kompak

    CIRI MUSIK Digitakt minangka mesin drum kompak anyar saka Elektron. Isine kabeh alat sing sampeyan butuhake supaya para pamireng sampeyan nari ing kalah kasebut. Mesin swara digital lan fleksibel, fungsi sampling, sequencer langsung, MI external ...

    rincian
  • Elektron Digitone

    ¥ 108,000 (¥ 98,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis digital polyphonic 8 swara kanthi sumber swara FM sing unik lan gampang digunakake

    CIRI MUSIK Digitone minangka synthesizer digital 8-modern modern sing nggawa urip anyar menyang sumber swara FM. Sumber FM digabungake karo aliran sinyal sintesis subtraktif klasik. Saka swara huru-hara sing ngganggu dadi swara sing luwih apik, sampeyan bisa ngowahi kanthi luwih sethithik ...

    rincian
  • Elektron Model:Cycles

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    XNUMX-kothak kothak alur adhedhasar FM

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO: Sampel yaiku kothak alur adhedhasar FM trek 6. Unit sing entheng dilengkapi enem jinis mesin unik sing nggawe gampang nggawe irama lan melodi ing saindhenging spektrum digital. 6 jinis mesin mesin swara digital digital ...

    rincian
  • Elektron Model:Cycles [USED:U155005-W0]

    Rega asli ¥ 44,900
    USED
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    XNUMX-kothak kothak alur adhedhasar FM

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO: Sampel yaiku kothak alur adhedhasar FM trek 6. Unit sing entheng dilengkapi enem jinis mesin unik sing nggawe gampang nggawe irama lan melodi ing saindhenging spektrum digital. 6 jinis mesin mesin swara digital digital ...

    rincian
  • Elektron Model:Samples

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    6-trek, kothak alur adhedhasar sampel

    CIRI-CIRI MUSIK: Model minangka kothak alur 6-trek, kothak adhedhasar XNUMX. Elektron dilengkapi kanthi akeh fitur, kalebu sequencer sing bangga. Kajaba iku, nerangake kanthi conto lan pola sing luwih dhuwur tinimbang wektu kiriman, saéngga sampeyan bisa langsung nggawe alur. ...

    rincian
  • Elektron Octatrack Mk2

    ¥ 188,000 (¥ 170,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Klasik sing apik kanggo sampler kinerja langsung

    FITUR MUSIKO Octatrack MKII minangka sampler lan dinamis kinerja 8-trek.Nambah macem-macem conto kemampuan ngolah peralatan sing dirancang kanggo kinerja langsung.Rekam conto kanthi nyata, tambahake wektu lan ganti ...

    rincian
  • Elektron PL-2

    ¥ 6,500 (¥ 5,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panutup plastik kanggo Analog Papat MK, Analog Rytm MKI, Octatrack MKI / MKII, Machinedrum / Monomachine MKI / MKII

    Tutup pelindung plastik keras kanggo TAMPILAN MUSIK MAJABAR papat MKI, Analog Rytm MKI, Octatrack MKI / MKII, Machinedrum / Monomachine MKI / MKII. Kaca produk Produsen

  • Elektron PL-2s

    ¥ 6,500 (¥ 5,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tutup perlindungan kanggo Analog Panas MKI, Analog Panas MKII, Digitakt, Digitone

    Tutup plastik pelindung keras kanggo MUSIK KANGGO Analog Panas MKI, Analog Panas MKII, Digitakt, Digitone. Kaca produk Produsen

  • Elektron PL-3

    ¥ 7,000 (¥ 6,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tutup proteksi kanggo Analog MKII lan Analog Rytm MKII

    Tutup pelindung plastik keras kanggo CIRI-CIRIK MUSIK Analog PapatII lan Analog Rytm MKII. Kaca produk Produsen

  • Elektron PL-4

    ¥ 7,000 (¥ 6,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mode: Sampel tutup protèktif

    Tutup pelindung sing digawe saka plastik keras sing bisa digunakake kanggo mode Fitur MUSIK: Contoh. Kaca produk Produsen

Ndeleng kabeh produk
x