Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Oscillator Analog

  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Make Noise STO

    ¥ 23,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    A osilator analog kompak kanthi swara sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. STO minangka osilator analog kompak sing bisa ngasilake macem-macem nada kanthi mbentuk gelombang lan FM. Sampeyan ora bisa ngetokake gelombang gelombang utawa gelombang denyut, nanging sampeyan bisa ngontrol kontrol wujud kanthi knobs lan CV, FM, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Verbos Electronics Harmonic Oscillator

    ¥ 77,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator siji lan inspirasi teknologi West Coast sing ngidini sampeyan bebas ngontrol komponen nada dering!

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul osilator Eurorack sing pisanan sing bisa ngontrol wolung gelombang sine (Sine) harmonik (dhasar + harmonik). Output saka osilator sing dipasang (gelombang sinus, gelombang pulsa, gelombang sawto, lan sapiturute) diandharake kanthi jumlah frekuensi, nada dhasar (sinus saka frekuensi paling nada ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Verbos Electronics Complex Oscillator

    ¥ 72,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks berkualitas tinggi lan anget sing gabungke karo gabungan bentuk gelombang sing kuat lan FM / AM!

    TAMPILAN Komplek Musical Oscillator dilengkapi rong osilator, pengayun master kanthi gelombang shaper (sisih tengen) lan pengayun modulasi (kiwa) sing internal disambungake minangka modulator AM / FM (modulator) menyang master osilator. .

    rincian
  • Mannequins Mangrove

    Metu saka Simpenan
    Osilator analog sing bisa maneka warna prilaku gelombang lan tumindak angel

    CIRI-CIRI MUSIK Mangrove minangka osilator analog sing bisa ngasilake pirang-pirang nada kanthi kendali sing unik. Kontrol kayata "Formant", "Barrel", lan "Air" kerja sama minangka shaper gelombang serba guna. Kontrol indeks ...

    rincian
  • Sputnik Modular Dual Oscillator

    Metu saka Simpenan
    Osilator komplek adhedhasar Buchla 259

    FITUR MUSIK Sputnik Dual Oscillator minangka modul osilator analog sing dilengkapi loro osilator, Generator1 lan Generator2. Gen2 dilengkapi pembentuk gelombang / dial harmonik, AM / FM / T saka Gen2 nganti Gen1 ...

    rincian
  • Verbos Electronics Foundation Oscillator

    ¥ 52,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog kompak karo inti diskret proprietial Verbos

    Fitur Musical Yayasan osilator minangka osilator analog sing kompak lan nduwe swara vintaj. Intine osilator yaiku sirkuit diskrit berbasis transistor, nggunakake osilator perusahaan sing luwih gedhe. Langsung saka inti ...

    rincian
  • Instruo Saïch

    ¥ 55,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator quad kanthi analog kanthi offset musik, kontrol detil fleksibel lan VCA cerdas internal kanggo ekspresi sing sugih

    FITUR MUSIK Instruo Saïch minangka osilator quad kanthi fungsi Super-Saw lan campuran VCA cerdas. Sekawan gelombang gelombang mikro analog lengkap ing inti Saïch nyetel offset kanthi interval musik (diarani Intervallic Offset), ...

    rincian
  • Instruo Ts-L

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    ¥ 11,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • Erica Synths Fusion VCO V2

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCO analog sing kuat nggunakake distorsi tabung vakum

    FEATURES MUSIK Fusion VCO v2 minangka modul osilator analog lengkap kanthi karakter tabung sing kuat. VCO berbasis AS3340 kanthi sub-osilator berbasis transistor, fungsi detune nggunakake BBD, gelombang remuk nggunakake overdrive tube vakum ...

    rincian
  • 2hp VCO (Silver)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog 3340HP nggunakake CEM2

    TAMPILAN MUSIK VCO minangka osilator analog 2HP lan dadi penggantine kanggo modul osilator analog OSC perusahaan. VCO nggunakake chip CEM3340 sing reissued lan bisa dilacak ing 10V / Oct liwat 1 oktaf. Output yaiku gelombang segitiga, gelombang sawtooth, gelombang persegi ...

    rincian
  • Behringer 112 DUAL VCO

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 112 Dual VCO minangka modul VCO dobel kanggo Eurorack kanthi swara klasik. Rong VCO kasebut kalebu sirkuit sing padha, kanthi pulsa manual utawa CV sing bisa dikontrol kanthi modulasi, telung atenuasi ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Synth kanthi fungsi optimal lan kontrol kanggo bass

    CIRI MUSIK Bassline minangka modul sintesis analog lengkap kanthi kontrol lan fungsi kanggo bass lan timbal. AS3340 saka klon CEM3340 digunakake kanggo chip osilator kanggo nelusuri pelacakan sing akurat banget. Kajaba iku, sub-osilator berbasis transistor, BBD ...

    rincian
  • CG-Products XR22 VCO FT

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul osilator sing nampilake macem-macem fungsi mbentuk nada nggunakake sintesis FSK lan AM lan swara analog sing sugih!

    FITUR MUSIKSA XR22 VCO FT minangka osilator analog unik sing bisa ngowahi nada kanthi cara kayata AM (lan modulasi dering) lan FSK (Frequency Shift Keying).Kualitas swara analog banget sanajan ora ana harmoni sing beda-beda utawa kuat, analog ...

    rincian
  • Behringer 921A Oscillator Driver

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul driver pengayoman analog

    FEATURES MUSIK 921A Driver osilator minangka modul pembalap osilator analog vintaj. Sampeyan bisa ngontrol frekuensi lan denyut denyut nganti 12 921B osilator. Kontrol nganti 12 921B OSCILLATOR modul ...

    rincian
  • Steady State Fate Zero Point Oscillator (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Jinis anyar liwat osilator nul sing gabungke AM lan FM

    TAMPILAN MUSIK Zero Point Oscillator minangka jinis osilator Thru-Zero FM anyar sing ngluwihi perangan khas osilator analog. Modulasi bisa ditrapake kanggo ora mung FM, nanging uga amplitudo kanthi thru zero, lan iku uni ...

    rincian
  • 2hp VCO (Black)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog 3340HP nggunakake CEM2

    TAMPILAN MUSIK VCO minangka osilator analog 2HP lan dadi penggantine kanggo modul osilator analog OSC perusahaan. VCO nggunakake chip CEM3340 sing reissued lan bisa dilacak ing 10V / Oct liwat 1 oktaf. Output yaiku gelombang segitiga, gelombang sawtooth, gelombang persegi ...

    rincian
  • Behringer 921B Oscillator

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog analog VCO kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 921B minangka modul VCO analog kanggo Eurorack 70 Vintage swara. Fungsi minangka kontrol saka modul 921A Osillator Driver perusahaan utawa minangka LFO gratis. Swara Vintage Swara 70B VCO Modul ...

    rincian
  • Behringer 921 VCO

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Swara Vintage 70an. Modul VCO analog kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 921 VCO minangka modul VCO analog kanggo Eurorack 70 Vintage swara. VCO 6 kanthi 921 gelombang sing bisa dipilih beroperasi ing sawetara sub-audio 0.01 Hz dadi 800 Hz (LFO) utawa 1 audio audio Hz nganti 80 kHz (VCO). Loro ...

    rincian
  • Instruo Tona

    Metu saka Simpenan
    Tonton VCO inti kanthi gelombang shaper

    FEATURES MUSIK Tona minangka osilator analog kanthi folder gelombang. Wiwit osilator gelombang gergaji duwe struktur sing beda karo Ts-l saka inti segitiga, sink sing keras sing bisa nyetel maneh gelombang kasebut uga bisa digunakake. Folder gelombang bisa dikendhaleni kanthi slider lan CV kanthi attenuator ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rubicon 2

    ¥ 46,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog Thru Zero FM sing wis ngalami évolusi lan bali

    FEATURES MUSIK Rubik 2 minangka osilator analog unggulan lan fleksibel. Wis fitur ing ngisor iki. Nalika dadi 2, saklar kunci sing bisa nyetel pusat Thru Zero FM dadi 0 Hz tanpa ngganti pitch, W kanthi efek kaya folder gelombang ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dixie II+

    ¥ 27,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Versi Dixie II sing ditambah karo switch octave, sub-osilator lan rong sinkron

    CIRI MUSIK Dixie II + yaiku versi Dixie II kanthi ukuran sing luwih gedhe lan ditambahake fungsi. Swara padha, nanging ora ngilangi tombol COARSE knob, switch octave ditambahake, lan tombol kontrol PW lan attenuator FM ditambahake. Apik minangka modulator FM ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 76,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Instruo Troika

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Variabel gelombang osilator analog macem-macem!

    FEATURES MUSIK Trojan iku modul osilator sing gabungke telung osilator analog dadi siji modul. Saben osilator duwe slider sing ngidini sampeyan nyebrang antarane gelombang sinus, segitiga, alun-alun, lan gergaji 3 uga osilator 1 uga duwe kontrol lebar denyut ...

    rincian
  • WMD/SSF Spectrum

    ¥ 28,200 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator inti SAW kanthi penyesuaian lapangan sing gampang digunakake!

    FITUR MUSIK Spektrum minangka osilator analog sing dikemas kanthi fungsi sing dipikirake kanthi apik.Iki minangka jinis inti Saw sing asring ditemokake ing osilator analog klasik, lan cocog kanggo nggawe swara bass lan timah kanthi swara lan uga fungsional.Sampeyan bisa ngoper oktaf tanpa nutul tombol ...

    rincian
  • Random*Source Serge New Timbral Oscillator (NTO)

    ¥ 52,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Oscillator analog inti Serge kanthi kualitas swara vintage lan presisi dhuwur

    TAMPOK MUSIK NTO yaiku osilator analog sing dadi inti saka sistem Serge. Fitur swara lan visi sing tepat, lan uga duwe variabel gelombang Pemboleh ubah lan input 1V / Oct sing digambarake. Gelombang output akeh kasedhiya kanggo modulasi saben parameter.

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 49,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    CIRI-CIRIK MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling canggih ing sistem Serge sing bisa nyadari macem-macem fungsi kanggo CV lan audio. Akeh generator generator ing Eurorack ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Richter Oscillator

    Metu saka Simpenan
    Osilator analog sing bisa ngowahi fase gelombang kasebut. Gelombang sinus iki uga ayu banget.

    Jacks & Knobs FITUR MUSIK Richter Oscillator minangka modul osilator kanthi sawetara gimik ing osilator analog / LFO berkualitas tinggi.Kontrol frekuensi standar kanthi kontrol FM eksponensial (kanthi attenuator) ...

    rincian
  • Make Noise DPO

    Metu saka Simpenan
    Gawe Oscarill Komplek West Coast Komplek sing bisa nggabungake macem-macem teknik mbentuk lan FM kanggo nggawe gelombang lan macem-macem bentuk gelombang

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. DPO minangka osilator analog lengkap lengkap sing nggabungake jumlah fungsi sintesis nada kayata FM lan gelombang lan wis dilatih kanthi trampil. Sanajan wis dipengaruhi dening Buchla259 lsp,, prekara anyar kayata tumindak lan tumindak inti lan saliyane ...

    rincian
  • Epoch Modular Benjolin

    Metu saka Simpenan
    Sintesis sintesis osilator sing huru-hara sing ngasilake swara obahe kompleks

    TAMPAHAN MUSIK Benjolin minangka modul sintesis semrawut sing dirancang dening Rob Hordijk, uga nggunakake sirkuit sing padha karo Blippoo Box dening Rob Hordijk. Benjolin minangka rong VCO lan siji filter variabel negara ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x