Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Oscillator Analog

  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Make Noise STO

    ¥ 26,290 (¥ 23,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A osilator analog kompak kanthi swara sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. STO minangka osilator analog kompak sing bisa ngasilake macem-macem nada kanthi mbentuk gelombang lan FM. Sampeyan ora bisa ngetokake gelombang gelombang utawa gelombang denyut, nanging sampeyan bisa ngontrol kontrol wujud kanthi knobs lan CV, FM, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Verbos Electronics Harmonic Oscillator

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator siji lan inspirasi teknologi West Coast sing ngidini sampeyan bebas ngontrol komponen nada dering!

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul osilator Eurorack sing pisanan sing bisa ngontrol wolung gelombang sine (Sine) harmonik (dhasar + harmonik). Output saka osilator sing dipasang (gelombang sinus, gelombang pulsa, gelombang sawto, lan sapiturute) diandharake kanthi jumlah frekuensi, nada dhasar (sinus saka frekuensi paling nada ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    Rega asli ¥ 80,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Instruo Ts-L

    Rega asli ¥ 39,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Instruo Saich

    Rega asli ¥ 67,900
    Saiki rega ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Osilator quad kanthi analog kanthi offset musik, kontrol detil fleksibel lan VCA cerdas internal kanggo ekspresi sing sugih

    FITUR MUSIK Instruo Saich minangka osilator quad kanthi fungsi Super-Saw lan campuran VCA cerdas. Papat ombak sawooth analog lengkap ing inti Saïch nyetel offset musik (diarani Intervallic Offset), ...

    rincian
  • Verbos Electronics Foundation Oscillator

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO analog kompak karo inti diskret proprietial Verbos

    Fitur Musical Yayasan osilator minangka osilator analog sing kompak lan nduwe swara vintaj. Intine osilator yaiku sirkuit diskrit berbasis transistor, nggunakake osilator perusahaan sing luwih gedhe. Langsung saka inti ...

    rincian
  • Verbos Electronics Complex Oscillator

    ¥ 82,900 (¥ 75,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator kompleks berkualitas tinggi lan anget sing gabungke karo gabungan bentuk gelombang sing kuat lan FM / AM!

    TAMPILAN Komplek Musical Oscillator dilengkapi rong osilator, pengayun master kanthi gelombang shaper (sisih tengen) lan pengayun modulasi (kiwa) sing internal disambungake minangka modulator AM / FM (modulator) menyang master osilator. .

    rincian
  • Mannequins Mangrove

    Metu saka Simpenan
    Osilator analog sing bisa maneka warna prilaku gelombang lan tumindak angel

    CIRI-CIRI MUSIK Mangrove minangka osilator analog sing bisa ngasilake pirang-pirang nada kanthi kendali sing unik. Kontrol kayata "Formant", "Barrel", lan "Air" kerja sama minangka shaper gelombang serba guna. Kontrol indeks ...

    rincian
  • Sputnik Modular Dual Oscillator

    Metu saka Simpenan
    Osilator komplek adhedhasar Buchla 259

    FITUR MUSIK Sputnik Dual Oscillator minangka modul osilator analog sing dilengkapi loro osilator, Generator1 lan Generator2. Gen2 dilengkapi pembentuk gelombang / dial harmonik, AM / FM / T saka Gen2 nganti Gen1 ...

    rincian
  • Behringer 112 DUAL VCO

    Metu saka Simpenan
    Modul VCO dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 112 Dual VCO minangka modul VCO dobel kanggo Eurorack kanthi swara klasik. Rong VCO kasebut kalebu sirkuit sing padha, kanthi pulsa manual utawa CV sing bisa dikontrol kanthi modulasi, telung atenuasi ...

    rincian
  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    Rega asli ¥ 13,310
    SALE
    Saiki rega ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline

    Rega asli ¥ 43,900
    Saiki rega ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Synth kanthi fungsi optimal lan kontrol kanggo bass

    CIRI MUSIK Bassline minangka modul sintesis analog lengkap kanthi kontrol lan fungsi kanggo bass lan timbal. AS3340 saka klon CEM3340 digunakake kanggo chip osilator kanggo nelusuri pelacakan sing akurat banget. Kajaba iku, sub-osilator berbasis transistor, BBD ...

    rincian
  • 2hp VCO (Black)

    Rega asli ¥ 17,900
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog 3340HP nggunakake CEM2

    TAMPILAN MUSIK VCO minangka osilator analog 2HP lan dadi penggantine kanggo modul osilator analog OSC perusahaan. VCO nggunakake chip CEM3340 sing reissued lan bisa dilacak ing 10V / Oct liwat 1 oktaf. Output yaiku gelombang segitiga, gelombang sawtooth, gelombang persegi ...

    rincian
  • Erica Synths Fusion VCO V2

    Rega asli ¥ 46,900
    Saiki rega ¥ 39,490 (¥ 35,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO analog sing kuat nggunakake distorsi tabung vakum

    FEATURES MUSIK Fusion VCO v2 minangka modul osilator analog lengkap kanthi karakter tabung sing kuat. VCO berbasis AS3340 kanthi sub-osilator berbasis transistor, fungsi detune nggunakake BBD, gelombang remuk nggunakake overdrive tube vakum ...

    rincian
  • 2hp VCO (Silver)

    Rega asli ¥ 17,900
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog 3340HP nggunakake CEM2

    TAMPILAN MUSIK VCO minangka osilator analog 2HP lan dadi penggantine kanggo modul osilator analog OSC perusahaan. VCO nggunakake chip CEM3340 sing reissued lan bisa dilacak ing 10V / Oct liwat 1 oktaf. Output yaiku gelombang segitiga, gelombang sawtooth, gelombang persegi ...

    rincian
  • New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

    FITUR MUSIK Harmonic Shift Oscillator (HSO) minangka osilator analog lengkap jinis sintesis aditif sing bisa langsung ngontrol komponen harmonik kalebu frekuensi dissonan karo tombol lan CV.Ana 3 kontrol, yaiku struktur sing gampang banget, nanging dhasar, alang-alang sing ora stabil, lan luntur ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 39,800 (¥ 36,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Random*Source Serge New Timbral Oscillator (NTO)

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Oscillator analog inti Serge kanthi kualitas swara vintage lan presisi dhuwur

    TAMPOK MUSIK NTO yaiku osilator analog sing dadi inti saka sistem Serge. Fitur swara lan visi sing tepat, lan uga duwe variabel gelombang Pemboleh ubah lan input 1V / Oct sing digambarake. Gelombang output akeh kasedhiya kanggo modulasi saben parameter.

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • CG-Products XR22 VCO FT

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul osilator sing nampilake macem-macem fungsi mbentuk nada nggunakake sintesis FSK lan AM lan swara analog sing sugih!

    FITUR MUSIKSA XR22 VCO FT minangka osilator analog unik sing bisa ngowahi nada kanthi cara kayata AM (lan modulasi dering) lan FSK (Frequency Shift Keying).Kualitas swara analog banget sanajan ora ana harmoni sing beda-beda utawa kuat, analog ...

    rincian
  • Behringer 921A Oscillator Driver

    Metu saka Simpenan
    Modul driver pengayoman analog

    FEATURES MUSIK 921A Driver osilator minangka modul pembalap osilator analog vintaj. Sampeyan bisa ngontrol frekuensi lan denyut denyut nganti 12 921B osilator. Kontrol nganti 12 921B OSCILLATOR modul ...

    rincian
  • Steady State Fate Zero Point Oscillator (Black and Gold)

    Rega asli ¥ 53,900
    Saiki rega ¥ 52,580 (¥ 47,800 ora kalebu pajak)
    soleh
    Jinis anyar liwat osilator nul sing gabungke AM lan FM

    TAMPILAN MUSIK Zero Point Oscillator minangka jinis osilator Thru-Zero FM anyar sing ngluwihi perangan khas osilator analog. Modulasi bisa ditrapake kanggo ora mung FM, nanging uga amplitudo kanthi thru zero, lan iku uni ...

    rincian
  • Erica Synths Black VCO2

    Rega asli ¥ 35,900
    Saiki rega ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog lengkap kanthi pembentuk gelombang internal lan LFO.Bisa diunggah menyang macem-macem sumber swara analog kanthi nyambungake expander

    FITUR MUSIK Erica Synths Black VCO2 minangka VCO analog kanthi pembentuk gelombang SAW internal lan loro LFO modulasi.Saliyane patang jinis gelombang sing bisa output sekaligus, output sub-osilator adhedhasar transistor sing ngasilake siji oktaf ing ngisor iki jelas lan dibunderake ...

    rincian
  • Behringer 921B Oscillator

    Metu saka Simpenan
    VCO analog analog VCO kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 921B minangka modul VCO analog kanggo Eurorack 70 Vintage swara. Fungsi minangka kontrol saka modul 921A Osillator Driver perusahaan utawa minangka LFO gratis. Swara Vintage Swara 70B VCO Modul ...

    rincian
  • Behringer 921 VCO

    Metu saka Simpenan
    Swara Vintage 70an. Modul VCO analog kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 921 VCO minangka modul VCO analog kanggo Eurorack 70 Vintage swara. VCO 6 kanthi 921 gelombang sing bisa dipilih beroperasi ing sawetara sub-audio 0.01 Hz dadi 800 Hz (LFO) utawa 1 audio audio Hz nganti 80 kHz (VCO). Loro ...

    rincian
  • Instruo Tona

    Metu saka Simpenan
    Tonton VCO inti kanthi gelombang shaper

    FEATURES MUSIK Tona minangka osilator analog kanthi folder gelombang. Wiwit osilator gelombang gergaji duwe struktur sing beda karo Ts-l saka inti segitiga, sink sing keras sing bisa nyetel maneh gelombang kasebut uga bisa digunakake. Folder gelombang bisa dikendhaleni kanthi slider lan CV kanthi attenuator ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rubicon 2

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog Thru Zero FM sing wis ngalami évolusi lan bali

    FEATURES MUSIK Rubik 2 minangka osilator analog unggulan lan fleksibel. Wis fitur ing ngisor iki. Nalika dadi 2, saklar kunci sing bisa nyetel pusat Thru Zero FM dadi 0 Hz tanpa ngganti pitch, W kanthi efek kaya folder gelombang ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dixie II+

    ¥ 29,700 (¥ 27,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi Dixie II sing ditambah karo switch octave, sub-osilator lan rong sinkron

    CIRI MUSIK Dixie II + yaiku versi Dixie II kanthi ukuran sing luwih gedhe lan ditambahake fungsi. Swara padha, nanging ora ngilangi tombol COARSE knob, switch octave ditambahake, lan tombol kontrol PW lan attenuator FM ditambahake. Apik minangka modulator FM ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    Rega asli ¥ 87,900
    Saiki rega ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Instruo Ts-L (B-Stock)

    Rega asli ¥ 39,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • Behringer 921 VCO [USED:U155011-W0]

    Metu saka Simpenan
    Swara Vintage 70an. Modul VCO analog kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 921 VCO minangka modul VCO analog kanggo Eurorack 70 Vintage swara. VCO 6 kanthi 921 gelombang sing bisa dipilih beroperasi ing sawetara sub-audio 0.01 Hz dadi 800 Hz (LFO) utawa 1 audio audio Hz nganti 80 kHz (VCO). Loro ...

    rincian
  • Mosaic Analog VCO (White)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    VCO analog adhedhasar CEM1 kanthi fungsi VCO penting ukuran 3340U

    FITUR MUSIKUS VCO Analog Mosik minangka modul VCO analog format 3340U adhedhasar chip CEM1 IC.VCO iki, sing ngetrapake CEM3340 sing dikenal wis diadopsi ing pirang-pirang mesin terkenal, duwe output simultan 4 gelombang lan attenuator sing bisa ngganti tanggapan LIN / EXP ...

    rincian
  • Mosaic Analog VCO (Black)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    VCO analog adhedhasar CEM1 kanthi fungsi VCO penting ukuran 3340U

    FITUR MUSIKUS VCO Analog Mosik minangka modul VCO analog format 3340U adhedhasar chip CEM1 IC.VCO iki, sing ngetrapake CEM3340 sing dikenal wis diadopsi ing pirang-pirang mesin terkenal, duwe output simultan 4 gelombang lan attenuator sing bisa ngganti tanggapan LIN / EXP ...

    rincian
  • Erica Synths Black VCO Expander

    Rega asli ¥ 18,400
    Saiki rega ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ekspander sing nambah mixer gelombang lan sub-osilator oktaf menyang Black VCO

    FITUR MUSIK Erica Synths Black VCO Expander nawakake area desain bentuk gelombang anyar kanthi nambahake mixer gelombang lan sub-osilator rong oktaf ing sangisore Black VCO2.Gelombang mixer / inverter Sine / Segitiga ...

    rincian
x