Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Oscillator Analog

  • Buchla & Tiptop Audio Dual Oscillator Model 258t

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator ganda kanthi bentuk gelombang variabel sing beda

    Iki minangka osilator analog unggulan bebarengan karo 200 ing seri FITUR MUSIK Buchla 259.Iki dilengkapi siji osilator saben karo pembentuk gelombang sing dadi saka gelombang sinus menyang gelombang persegi utawa saw.Lapangan kasebut nduweni kenop lan attenuator Kasar lan Halus ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Make Noise STO

    ¥ 26,290 (¥ 23,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gawe osilator bentuk gelombang kompak Noise!

    CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. STO minangka osilator analog kompak sing bisa ngasilake macem-macem nada kanthi mbentuk gelombang lan FM. Sampeyan ora bisa ngetokake gelombang gelombang utawa gelombang denyut, nanging sampeyan bisa ngontrol kontrol wujud kanthi knobs lan CV, FM, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Verbos Electronics Harmonic Oscillator

    ¥ 92,900 (¥ 84,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator siji lan inspirasi teknologi West Coast sing ngidini sampeyan bebas ngontrol komponen nada dering!

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul osilator Eurorack sing pisanan sing bisa ngontrol wolung gelombang sine (Sine) harmonik (dhasar + harmonik). Output saka osilator sing dipasang (gelombang sinus, gelombang pulsa, gelombang sawto, lan sapiturute) diandharake kanthi jumlah frekuensi, nada dhasar (sinus saka frekuensi paling nada ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Instruo Ts-L

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Black Corporation Deckard's Voice

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Eurorack swara semi-modular synth lair saka Dream Deckard

    FITUR MUSIKSA Black Corporation Deckard's Voice minangka modul swara synth semi-modular kanggo sistem Eurorack. Sirkuit Impen Deckard, sintesisizer polifonik sing diilhami dening YAMAHA CS-80 ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • Verbos Electronics Foundation Oscillator

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO analog kompak karo inti diskret proprietial Verbos

    Fitur Musical Yayasan osilator minangka osilator analog sing kompak lan nduwe swara vintaj. Intine osilator yaiku sirkuit diskrit berbasis transistor, nggunakake osilator perusahaan sing luwih gedhe. Langsung saka inti ...

    rincian
  • Verbos Electronics Complex Oscillator

    ¥ 85,900 (¥ 78,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator kompleks berkualitas tinggi lan anget sing gabungke karo gabungan bentuk gelombang sing kuat lan FM / AM!

    TAMPILAN Komplek Musical Oscillator dilengkapi rong osilator, pengayun master kanthi gelombang shaper (sisih tengen) lan pengayun modulasi (kiwa) sing internal disambungake minangka modulator AM / FM (modulator) menyang master osilator. .

    rincian
  • Random*Source Serge New Timbral Oscillator (NTO)

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Oscillator analog inti Serge kanthi kualitas swara vintage lan presisi dhuwur

    TAMPOK MUSIK NTO yaiku osilator analog sing dadi inti saka sistem Serge. Fitur swara lan visi sing tepat, lan uga duwe variabel gelombang Pemboleh ubah lan input 1V / Oct sing digambarake. Gelombang output akeh kasedhiya kanggo modulasi saben parameter.

    rincian
  • Erica Synths Bassline

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Synth kanthi fungsi optimal lan kontrol kanggo bass

    CIRI MUSIK Bassline minangka modul sintesis analog lengkap kanthi kontrol lan fungsi kanggo bass lan timbal. AS3340 saka klon CEM3340 digunakake kanggo chip osilator kanggo nelusuri pelacakan sing akurat banget. Kajaba iku, sub-osilator berbasis transistor, BBD ...

    rincian
  • Joranalogue Orbit 3

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Rampung analog.Osilator lam 3D kanthi daya tarik gulung kaping pindho

    FITUR MUSIK Joranalogue Orbit 3 ngoptimalake penarik gulung kaping pindho klasik sing digunakake ing teori lam kanggo lingkungan modular Eurorack, ngasilake sinyal kanthi ora normal kanggo ngontrol lan bisa ngulang. Iki minangka osilator lam sing nyedhiyakake.Mode frekuensi kurang ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 91,900 (¥ 83,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Mannequins Mangrove

    Metu saka Simpenan
    Osilator analog sing bisa maneka warna prilaku gelombang lan tumindak angel

    CIRI-CIRI MUSIK Mangrove minangka osilator analog sing bisa ngasilake pirang-pirang nada kanthi kendali sing unik. Kontrol kayata "Formant", "Barrel", lan "Air" kerja sama minangka shaper gelombang serba guna. Kontrol indeks ...

    rincian
  • 2hp VCO (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog 3340HP nggunakake CEM2

    TAMPILAN MUSIK VCO minangka osilator analog 2HP lan dadi penggantine kanggo modul osilator analog OSC perusahaan. VCO nggunakake chip CEM3340 sing reissued lan bisa dilacak ing 10V / Oct liwat 1 oktaf. Output yaiku gelombang segitiga, gelombang sawtooth, gelombang persegi ...

    rincian
  • CG-Products XR22 VCO FT

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul osilator sing nampilake macem-macem fungsi mbentuk nada nggunakake sintesis FSK lan AM lan swara analog sing sugih!

    FITUR MUSIKSA XR22 VCO FT minangka osilator analog unik sing bisa ngowahi nada kanthi cara kayata AM (lan modulasi dering) lan FSK (Frequency Shift Keying).Kualitas swara analog banget sanajan ora ana harmoni sing beda-beda utawa kuat, analog ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dixie II+

    ¥ 29,700 (¥ 27,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi Dixie II sing ditambah karo switch octave, sub-osilator lan rong sinkron

    CIRI MUSIK Dixie II + yaiku versi Dixie II kanthi ukuran sing luwih gedhe lan ditambahake fungsi. Swara padha, nanging ora ngilangi tombol COARSE knob, switch octave ditambahake, lan tombol kontrol PW lan attenuator FM ditambahake. Apik minangka modulator FM ...

    rincian
  • 2hp VCO (Silver)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog 3340HP nggunakake CEM2

    TAMPILAN MUSIK VCO minangka osilator analog 2HP lan dadi penggantine kanggo modul osilator analog OSC perusahaan. VCO nggunakake chip CEM3340 sing reissued lan bisa dilacak ing 10V / Oct liwat 1 oktaf. Output yaiku gelombang segitiga, gelombang sawtooth, gelombang persegi ...

    rincian
  • Black Corporation Rachael

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulator dering swara sing apik karo modulator lan ADSR sing dibangun

    FITUR MUSIK Black Corporation Rachael minangka modul pangolahan analog sing nyedhiyakake efek modulasi dering klasik.Osilator referensi khusus sing dibangun lan generator amplop ADSR yaiku modulator dering ...

    rincian
  • Steady State Fate Zero Point Oscillator (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Jinis anyar liwat osilator nul sing gabungke AM lan FM

    TAMPILAN MUSIK Zero Point Oscillator minangka jinis osilator Thru-Zero FM anyar sing ngluwihi perangan khas osilator analog. Modulasi bisa ditrapake kanggo ora mung FM, nanging uga amplitudo kanthi thru zero, lan iku uni ...

    rincian
  • Erica Synths Fusion VCO V2

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO analog sing kuat nggunakake distorsi tabung vakum

    FEATURES MUSIK Fusion VCO v2 minangka modul osilator analog lengkap kanthi karakter tabung sing kuat. VCO berbasis AS3340 kanthi sub-osilator berbasis transistor, fungsi detune nggunakake BBD, gelombang remuk nggunakake overdrive tube vakum ...

    rincian
  • Random*Source Serge Sequencer8 XL (SEQ8XL)

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prasaja lan serbaguna Serge analog sequencer / programmer

    FITUR MUSIK Random * Source Serge SEQ XL minangka sequencer / programmer analog 2-tataran kanthi rong saluran CV lan input lan output pulsa tahap demi tahap.Wolung tombol sing nggumunake ora mung milih panggung, nanging uga nyetel titik wiwitan urutan kanthi ngoperasikake nalika nyopir ...

    rincian
  • Expert Sleepers Lorelei

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Nggunakake OTA transistor diskrit. Osilator analog Sleeper ahli

    FITUR MUSIK ahli Sleepers Lorelei minangka osilator analog kanthi output gelombang sinus quadrature, mbentuk gelombang lan kemampuan modulasi sinkronisasi / lintas.Unit iki, sing ngetrapake sirkuit OTA transistor diskrit, dilengkapi telung output bentuk gelombang.Kabeh output iki ...

    rincian
  • Make Noise DPO

    Metu saka Simpenan
    Gawe Oscarill Komplek West Coast Komplek sing bisa nggabungake macem-macem teknik mbentuk lan FM kanggo nggawe gelombang lan macem-macem bentuk gelombang

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. DPO minangka osilator analog lengkap lengkap sing nggabungake jumlah fungsi sintesis nada kayata FM lan gelombang lan wis dilatih kanthi trampil. Sanajan wis dipengaruhi dening Buchla259 lsp,, prekara anyar kayata tumindak lan tumindak inti lan saliyane ...

    rincian
  • Befaco Even VCO

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO analog presisi dhuwur sing dilengkapi pamilih 10-oktaf.Dilengkapi karo output Gelombang Malah sing unik

    FITUR MUSIK Befaco Even VCO minangka VCO analog sing nyedhiyakake stabilitas dhuwur lan tuning kanthi presisi luwih saka 10 oktaf.Kanthi V3.3, sing ngleksanakake sirkuit ganti rugi suhu sing dirancang maneh, stabilitas marang voltase lan owah-owahan suhu luwih apik.Gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang gigi gergaji, output gelombang persegi kanthi PWM lan ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rubicon 2

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog Thru Zero FM sing wis ngalami évolusi lan bali

    FEATURES MUSIK Rubik 2 minangka osilator analog unggulan lan fleksibel. Wis fitur ing ngisor iki. Nalika dadi 2, saklar kunci sing bisa nyetel pusat Thru Zero FM dadi 0 Hz tanpa ngganti pitch, W kanthi efek kaya folder gelombang ...

    rincian
  • New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

    FITUR MUSIK Harmonic Shift Oscillator (HSO) minangka osilator analog lengkap tipe sintesis aditif sing bisa langsung ngontrol komponen overtone kalebu frekuensi disonan karo kenop lan CV.Sanajan nduweni struktur sing gampang banget kanthi 3 kontrol, nduweni basis, timbal sing ora stabil, lan luntur ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Instrumen Sistem Anyar Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki minangka ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Slope Filter (VCFS)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter Serge liyane kanthi slope variabel lan mixer input

    FITUR MUSIK VCFS (Extended Variable Slope Filter) punika modul Filter VC unik sing isine sawetara saka sudhut ciri akustik ing sistem Serge.Modul VCF khas nyedhiyakake kontrol CV kanggo frekuensi cutoff, yaiku frekuensi filter ...

    rincian
  • Instruo Saich

    ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator quad kanthi analog kanthi offset musik, kontrol detil fleksibel lan VCA cerdas internal kanggo ekspresi sing sugih

    FITUR MUSIK Instruo Saich minangka osilator quad kanthi fungsi Super-Saw lan campuran VCA cerdas. Papat ombak sawooth analog lengkap ing inti Saïch nyetel offset musik (diarani Intervallic Offset), ...

    rincian
  • Frap Tools Falistri

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor / Pengembang Sinyal Pantai Barat kanthi Fungsi Praktis saka Perspektif Kontemporer

    FITUR MUSIKAL Frap Tools Falistri minangka manajer gerakan serbaguna analog sing dirancang kanggo nggawe voltase lan panyuntingan. Falistri kira-kira dipérang dadi patang bagean, bagean ndhuwur panel yaiku rong generator fungsi, sisih ngisor panel ...

    rincian
  • Erica Synths Black VCO Expander

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ekspander sing nambah mixer gelombang lan sub-osilator oktaf menyang Black VCO

    FITUR MUSIK Erica Synths Black VCO Expander nawakake area desain bentuk gelombang anyar kanthi nambahake mixer gelombang lan sub-osilator rong oktaf ing sangisore Black VCO2.Gelombang mixer / inverter Sine / Segitiga ...

    rincian
  • Erica Synths Black VCO2

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog lengkap kanthi pembentuk gelombang internal lan LFO.Bisa diunggah menyang macem-macem sumber swara analog kanthi nyambungake expander

    FITUR MUSIK Erica Synths Black VCO2 minangka VCO analog kanthi pembentuk gelombang SAW internal lan loro LFO modulasi.Saliyane patang jinis gelombang sing bisa output sekaligus, output sub-osilator adhedhasar transistor sing ngasilake siji oktaf ing ngisor iki jelas lan dibunderake ...

    rincian
x