Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Teknologi Rebel

Teknologi Rebel

Rebel Technology minangka pabrikan ing London ing Inggris. Kita wis ngeculake sawetara modul kanggo irama generasi, kalebu industri urutan Euclidean sing pertama ing industri. Minangka klompok insinyur kanthi pola pikir sing mbukak, kayata ngeculake diagram lan sumber sirkuit lan ngeculake pedal efek sing bisa diprogram.
  • Rebel Technology Stoicheia

    ¥ 25,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Dobel Euclidean lengkap sing nggawe pola kanthi telung knobs. Mode chain uga kuat.

    CIRI-CIRI MUSIK Stoicheia (Στοιχεῖα) minangka penjaga Euclidean dual spesifik. Ing sequencer Euclidean, pola kasebut ditemtokake kanthi nyetel dawa daur ulang, cacahe denyut ON, lan titik wiwitan gelung. Saka dawa daur ulang lan cacahe kalebet ...

    rincian
  • Rebel Technology Phoreo

    ¥ 25,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul sarana kanthi telung fungsi sing bisa digunakake kanggo nggawe irama

    CIRI-CIRI MUSIK Phoreo (Φορέω) minangka modul fungsi multifungsi sing proses pemicu, gapura lan jam. Nindakake fungsi ing ngisor iki supaya saka ndhuwur. Seksi Modulasi Widget Jembar: Modulasi dawa gapura (jembarake pulsa) saka jam / pemicu / isyarat gapura mlebu ...

    rincian
  • Rebel Technology Logoi

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pembahagi jam / kontras / tundha sing bisa dikontrol voltase sing bisa digunakake kanthi macem-macem cara

    FEATURES MUSIK Logoi yaiku pembagi jam / wektu tundha / kontra kanthi kontrol voltase.

  • Rebel Technology Klasmata

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Nganti 32 langkah, sequencer Euclidean skala kanthi kontrol CV

    FEATURES MUSIK Klasmata (ΚλάσΚλάσατα) minangka urutan Euclidean berprestasi kanthi dhuwur yaiku Stoicheia sequencer Euclidean digawe dadi saluran siji lan dawane dawane lan jumlah balok bisa dadi CV. Ing Euclidean sequencer, dawane dawane lan jumlah sing dikalahake ON, ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x