Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Sumber / Prosesor CV

  • ALM Busy Pamela's New Workout

    Metu saka Simpenan
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    Metu saka Simpenan
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Mutable Instruments Marbles

    Metu saka Simpenan
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Make Noise Morphagene

    Metu saka Simpenan
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • ALM Busy Pip Slope mk II

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol serangan & pembusukan CV uga bisa ditindakake kanthi 4HP.Amplop AD kinerja tinggi kanthi mode loop unik lan kontrol bentuk morphing

    FITUR MUSIKO Pip Slope mk II minangka generator amplop 4HP sing bisa ngasilake Attack / bosok (nggunakake input Trig) utawa amplop jinis Attack / Sustain / Rilis (nggunakake input Gerbang).Serangan lan Dike ...

    rincian
  • Mutable Instruments Stages

    Metu saka Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    FITUR FITUR MUSIK yaiku modulator sing nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sekuen kanthi nggabungake enem tahap.Envelope 6-tahap kompleks, siji amplop AD lan siji urutan 6 langkah uga bisa ditindakake.Cara nggabungake tahapan sing dadi game ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quad function generator karo mode Quadrature sing bisa ngasilake tegangan sing luwih kompleks

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t minangka modul generator fungsi 281 saluran sing ditransfer saka modul Buchla 4 kanggo Eurorack.Saben saluran sing bisa digunakake kanthi mandiri ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    Metu saka Simpenan
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    ¥ 86,900 (¥ 79,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • Mordax Data (Black)

    ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's Pro Workout

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam master serbaguna / modul sumber CV asli kanthi fungsi sing ditingkatake minangka sumber CV tujuan umum

    FITUR MUSIK Latihan Pro Pamela minangka versi anyar saka Latihan Anyar Pamela, sumber jam / CV kanthi kinerja dhuwur 8 saluran.Minangka titik wiwitan, saben saluran bisa dadi set BPM (10-303) dhewe, utawa nada sing disinkronake kayata fraksi integer multiple/integer.

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Intellijel Designs Scales

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    Metu saka Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Instruo SCION

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Black)

    ¥ 52,400 (¥ 47,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Mordax Data (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    Pungkasan produksi
    Pra-Order
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Instruo Ts-L

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 49,400 (¥ 44,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Instruo Ceis

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Amplop analog ADSR kanthi kendhali CV lan output gapura kanggo saben tahapan

    FEATURES MUSIK Ceis minangka modul amplop sing nambah fungsi unik kanggo modular menyang amplop ADSR klasik. Saben fader ngontrol Wektu nyerang, wektu bosok, level Sustain, wektu Rilis, lan voltase bisa dikontrol saka jack ngisor ...

    rincian
  • Black Corporation Deckard's Voice

    Metu saka Simpenan
    Eurorack swara semi-modular synth lair saka Dream Deckard

    FITUR MUSIKSA Black Corporation Deckard's Voice minangka modul swara synth semi-modular kanggo sistem Eurorack. Sirkuit Impen Deckard, sintesisizer polifonik sing diilhami dening YAMAHA CS-80 ...

    rincian
x