Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Instrumen Hikari

Instrumen Hikari

Hikari Instruments yaiku produsen garasi Eurorack sing adhedhasar Jepang. Kita terus ngeculake modul kanthi corak sentral ing analog.
  • Hikari Instruments Atten/Mixer

    ¥ 14,300 (¥ 13,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    7-input mixer attenuator offset! Swara bisu uga trep

    FITUR MUSIK modul 7ch mixer / attenuator sing bisa nyampur sinyal audio lan CV.-Nalika disambungake karo jack para-out 1ch-4ch, dipisahake saka mix-out lan bisa digunakake minangka attenuator pasif independen.· 1ch-4ch ing ...

    rincian
  • Hikari Instruments Dual Delay

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Diadopsi PT2399 sing ngasilake gema klasik.VC dual tundha karo saluran-kanggo-saluran umpan balik path

    FITUR MUSIK Dual Tundha modul tundha rong saluran adhedhasar chip IC PT2399 sing wis digunakake ing akeh klasik wektu tundha.Adhedhasar PT2, IC tundha kanthi swara analog sing khas, Dual Delay ngasilake swara gema klasik...

    rincian
  • Hikari Instruments Dual LFO

    ¥ 26,000 (¥ 23,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO ganda sing bisa nggawe wangun rumit kanthi nggabungake output campuran, input CV, lan reset

    A LFO dual karo waveforms variabel sing bisa nggawe wangun Komplek dening nggabungke A + B lan output AB karo kontrol voltase lan ngreset.Kanggo output campuran, LEVEL nyetel imbangan saben saluran, lan ngimbangi nambah offset kanggo output, saéngga imbuhan nggoleki.  

  • Hikari Instruments Duos

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sirkuit kekacauan unik ngasilake macem-macem soundscapes. Stereo chaos synthesizer karo input / output CV

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Duos minangka synthesizer kekacauan kanthi rong gerbang low-pass resonan.Sirkuit kekacauan sing dumadi saka register shift lan multi-umpan balik minangka penghalang swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol, lan kanca kaya komputer sing mlayu ...

    rincian
  • Hikari Instruments Duos Eurorack

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Eurorack versi synth modular saka Duos

    Eurorack versi synth modular saka Duos stereo chaos synthesizer karo FITUR MUSIK Low Pass Gate.Kanthi sirkuit kekacauan sing kasusun saka register shift lan multi-umpan balik, komputer ibu sing mlayu saka tembok swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol ...

    rincian
  • Hikari Instruments Eucrhythm

    ¥ 26,400 (¥ 24,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Euclidean sequencer karo AND / utawa Hikari

    CIRI-CIRI MUSIK EUCRHYTHM minangka urutan loro Euclidean sing ngasilake macem-macem irama. Loro knobs, STEPS lan PULSES, ngidini sampeyan nggawe pola irama kayata tekno lan musik rakyat kanthi nyetel daur ulang lan jumlah output ing siji gelang. PULS ...

    rincian
  • Hikari Instruments Gate SEQ

    ¥ 19,800 (¥ 18,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer gerbang kompak kanthi input ngaso lan output gerbang tataran

    FITUR MUSIK Gate SEQ minangka sequencer gerbang 8 langkah sing diowahi kanthi kompak.Nampilake output gerbang kanggo saben tahap lan input PAUSE kanggo mungkasi kemajuan jam.

  • Hikari Instruments Monos CV

    ¥ 28,600 (¥ 26,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngontrol pembagi frekuensi lan modulasi kanthi ngoperasikake slider.Synthesizer tabletop sing ngasilake macem-macem tekstur swara

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Monos CV minangka synthesizer mandiri sing nawakake kombinasi anyar generator swara lan filter low-pass.Unit iki, sing bisa ngasilake macem-macem nada lan tekstur kanthi nyaring lan divisi frekuensi, duwe modulator ...

    rincian
  • Hikari Instruments Ping Filter

    ¥ 23,100 (¥ 21,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi mode Fuzz sing unik. 2-pole multi-mode filter kanthi lancar Ping

    TAMPOK MUSIK KENE Filter-filter yaiku modul filter mode multi-mode 12dB / Oct (2-bola). Dilengkapi output swara putih sing trep saliyane output pass, band pass, lan output pass sing sithik bisa uga digawa metu. Proses swara fleksibel bisa kalebu patch tanggepan. Panel ...

    rincian
  • Hikari Instruments Quad Switch

    ¥ 14,300 (¥ 13,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngalih 4CH sing ngalih patching nganggo voltase!

    CIRI-CIRI MUSIK Quad Switch yaiku modul saklar sing nduwe papat pasangan saklar mandiri sing ngganti sambungan ON / OFF gumantung saka ukuran input CV. Penentuan sing ganti kanthi otomatis miturut gerakan voltase, generasi pemotong audio, sumber ganti lan tujuan urutan ...

    rincian
  • Hikari Instruments Triple AD

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul envelope 3CH AD sing digeser dening panggeser

    CIRI-CIRI MUSIK Telu AD minangka modul saka telung amplop AD independen. Wektu ATTACK lan DECAY bisa diatur kanthi geser, lan ora ana sustentasi sing ditindakake. Saben saluran uga duwe mode siklus sing mbaleni serangan → bosok kanthi saklar, ing kasus iki LF unipolar ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x