Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Instrumen Hikari

Instrumen Hikari

Hikari Instruments yaiku produsen garasi Eurorack sing adhedhasar Jepang. Kita terus ngeculake modul kanthi corak sentral ing analog.
  • Hikari Instruments Analog Sequencer 2

    ¥ 27,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Muter versi sequencer analog 2

    CIRI-CIRI MUSIK Analog Sequencer 2 minangka sekuiser analog CV / GATE 8 langkah. Tombol ngalih nilai CV output ing saben langkah, lan saklar ngalih gapura ON / OFF / ngreset ing 3 posisi. Jam eksternal Entuk jam internal bisa digunakake. Urutan iki ...

    rincian
  • Hikari Instruments Atten/Mixer

    ¥ 13,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    7-input mixer attenuator offset! Swara bisu uga trep

    FITUR MUSIK modul 7ch mixer / attenuator sing bisa nyampur sinyal audio lan CV.-Nalika disambungake karo jack para-out 1ch-4ch, dipisahake saka mix-out lan bisa digunakake minangka attenuator pasif independen.· 1ch-4ch ing ...

    rincian
  • Hikari Instruments Eucrhythm

    ¥ 24,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Euclidean sequencer karo AND / utawa Hikari

    CIRI-CIRI MUSIK EUCRHYTHM minangka urutan loro Euclidean sing ngasilake macem-macem irama. Loro knobs, STEPS lan PULSES, ngidini sampeyan nggawe pola irama kayata tekno lan musik rakyat kanthi nyetel daur ulang lan jumlah output ing siji gelang. PULS ...

    rincian
  • Hikari Instruments Ping Filter

    ¥ 21,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi mode Fuzz sing unik. 2-pole multi-mode filter kanthi lancar Ping

    TAMPOK MUSIK KENE Filter-filter yaiku modul filter mode multi-mode 12dB / Oct (2-bola). Dilengkapi output swara putih sing trep saliyane output pass, band pass, lan output pass sing sithik bisa uga digawa metu. Proses swara fleksibel bisa kalebu patch tanggepan. Panel ...

    rincian
  • Hikari Instruments Quad Switch

    ¥ 13,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ngalih 4CH sing ngalih patching nganggo voltase!

    CIRI-CIRI MUSIK Quad Switch yaiku modul saklar sing nduwe papat pasangan saklar mandiri sing ngganti sambungan ON / OFF gumantung saka ukuran input CV. Penentuan sing ganti kanthi otomatis miturut gerakan voltase, generasi pemotong audio, sumber ganti lan tujuan urutan ...

    rincian
  • Hikari Instruments SINE

    Metu saka Simpenan
    3 osilator gelombang sinus HP HP kanthi fungsi ngukur lan ngimbangi!

    SUMBER MUSIK SILI yaiku osilator digital kompak 3HP sing bisa ngasilake gelombang sinus murni. Wis telung mode: mode VCO / mode CV / LFO, lan bisa dialihake kanthi saklar ngisor. Mode VCO: Mode iki ngetokake gelombang sinus 3 Vpp. Jarak disetel nganggo slider ...

    rincian
  • Hikari Instruments Triple AD

    ¥ 19,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul envelope 3CH AD sing digeser dening panggeser

    CIRI-CIRI MUSIK Telu AD minangka modul saka telung amplop AD independen. Wektu ATTACK lan DECAY bisa diatur kanthi geser, lan ora ana sustentasi sing ditindakake. Saben saluran uga duwe mode siklus sing mbaleni serangan → bosok kanthi saklar, ing kasus iki LF unipolar ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x