Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Pengganti bising / kekacauan

  • Mutable Instruments Plaits

    Metu saka Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FITUR MUSIK Plaits minangka osilator digital / modul swara synthesizer sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain Braids osilator lawas Mutable ora diwarisake, lan hardware lan piranti lunak wis dirancang maneh saka awal.Akeh algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Hikari Instruments Ping Filter

    ¥ 23,100 (¥ 21,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi mode Fuzz sing unik. 2-pole multi-mode filter kanthi lancar Ping

    TAMPOK MUSIK KENE Filter-filter yaiku modul filter mode multi-mode 12dB / Oct (2-bola). Dilengkapi output swara putih sing trep saliyane output pass, band pass, lan output pass sing sithik bisa uga digawa metu. Proses swara fleksibel bisa kalebu patch tanggepan. Panel ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Black Corporation Deckard's Voice

    Metu saka Simpenan
    Eurorack swara semi-modular synth lair saka Dream Deckard

    FITUR MUSIKSA Black Corporation Deckard's Voice minangka modul swara synth semi-modular kanggo sistem Eurorack. Sirkuit Impen Deckard, sintesisizer polifonik sing diilhami dening YAMAHA CS-80 ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Source of Uncertainty 266t

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak inti saka sistem Buchla karo kontrol majeng kayata kontrol distribusi

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop "Sumber Ketidakpastian" 266t minangka modul generator acak klasik Buchla. Enem alat sing beda-beda dipasang ing siji modul.Putih, Jambon (-6dB/...

    rincian
  • 4ms Spectral Multiband Resonator (SMR)

    ¥ 74,900 (¥ 68,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter 6 saluran saluran kanthi keluwesan gaib

    TAMPOK MUSIK * Perangkat kukuh paling anyar saiki yaiku v5. Kanggo modul sadurunge Maret 2017, mangga tindakake karya nganyari ngisor iki. Panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo v3. Output sinyal 4V / Oct, penet sing apik, pencegahan cathetan, filter 1-pass, transpos lan akeh liyane v2 fitur ...

    rincian
  • Hikari Instruments Duos Eurorack

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Eurorack versi synth modular saka Duos

    Eurorack versi synth modular saka Duos stereo chaos synthesizer karo FITUR MUSIK Low Pass Gate.Kanthi sirkuit kekacauan sing kasusun saka register shift lan multi-umpan balik, komputer ibu sing mlayu saka tembok swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Hertz Donut Mk III (Model 9791-3)

    Metu saka Simpenan
    Osilator FM / Komplek kanthi 2 operator

    CIRI-CIRI MUSIK Hertz Donut mkIII minangka osilator kompleks digital sing kuat kanthi unison, detektif matriks 3x4 lan uga input eksternal. Saliyane frekuensi ing osilator utama, Fase Distorsi, Payung, Re ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator

    Metu saka Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • Befaco Noise Plethora

    ¥ 49,400 (¥ 44,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator gangguan triple kanthi filter multi-mode

    FITUR MUSIK Befaco Noise Plethora minangka modul swara hibrida digital / analog kanthi konfigurasi saluran A, B, C 3 lan 5 output.Loro ndhuwur, saluran A lan B kanthi sirkuit sing padha ngasilake swara digital algoritma, sinyal kasebut 2dB / Occ ...

    rincian
  • Verbos Electronics Random Sampling

    ¥ 99,900 (¥ 90,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul acak kanthi skala lengkap kanthi fungsi dhasar

    CIRI-CIRI MUSIK Sampling acak yaiku modul acak sing dadi sumber ketidakpastian sistem. Duwe rong bagean Ruang Fluctuating Random lan bagean Random, lan uga 2 conto & ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Noise

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3HP modul perkusi sumber swara

    TAMPOK MUSIK Pico Noise minangka modul swara dhasar sing bisa digunakake minangka osilator utawa perkusi sing ngliwati swara putih liwat panyaring kanthi resonansi. Swara putih ngliwati filter, nembus VCA sing dikontrol dening amplop sing bisa nyetel bosok, lan output ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Silver)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Saben wektu jam utawa Coin Toss dipencet, nilai voltase anyar disetel ...

    rincian
  • Frap Tools Sapel

    ¥ 76,900 (¥ 69,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sumber acak sing bisa ngasilake macem-macem voltase

    FITUR MUSIK Frap Tools Sapel minangka generator CV acak serbaguna kanggo sistem modular Eurorack. Macem-macem nilai acak sing diasilake Sapel diconto saka swara termal analog lan mati ing tambalan kanthi generasi acak nyata ...

    rincian
  • Steady State Fate Quantum Rainbow 2 (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Modul swara pitu warna sing dikempalken dening SSF menyang 4HP

    TAMPOK MUSIK KONTOR 2 yaiku modul kompak 7HP sing ngasilake 4 jinis swara. Putih minangka swara ing ngendi kabeh frekuensi dicampur kanthi rata, Abang / Jambon / Biru / Ungu supaya -6dB / Oct kurang pass, -3dB / Oct kurang ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Black)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Kanggo nilai voltase sing lagi wae disetel saben jam utawa Coin Toss ...

    rincian
  • Random*Source Serge Active Pro/Noise/CV-Pro (APNC)

    ¥ 63,900 (¥ 58,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Crossfader linier presisi tinggi, sumber swara, panambah CV sing dilengkapi sirkuit generasi kaping 5 paling anyar Serge

    FITUR MUSIK Random * Sumber APNC modul gabungan banget migunani 5 modul Serge, kalebu 2 modul generasi 3 anyar. Bagian Kiri Prosesor Aktif, Serge ACPR kanggo sinyal CV / audio ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Noise

    Metu saka Simpenan
    3HP analog / sumber swara digital! Kontrol nada digital

    TAMPOK MUSIK 3HP modul sumber swara kompak. Swara analog bisa dikontrol dening 3 output putih, jambon lan vlf (frekuensi sithik banget), swara digital bisa dikontrol dening timbre (TIMBRE) kanthi tombol lan CV.  

  • Synthesis Technology E330 Multimode VCO [USED:U197002-W0]

    Metu saka Simpenan
    Osilator digital sing bisa ngalih ing antarane 2 operasi FM, mode E350, lan mode E340

    KANGGO MUSIK E330 minangka osilator digital berkualitas tinggi sing bisa digunakake kanthi ngoper ing antarane telung mode sintesis. Macem-macem kontrol duwe macem-macem peran gumantung karo mode kasebut. Mode 3op FM: Kanthi osilator modulasi dibangun (modulator), sampeyan bisa ngetrapake FM menyang osilator utama.

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator (Demo)

    Rega asli ¥ 69,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • Verbos Electronics Noise&Filter

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter bandpass tetep + sumber swara analog

    FITUR MUSIK Noise & Filter minangka sarana swara kanthi sumber swara analog lan filter bandpass frekuensi tetep.Output panyaring kasebut ana ing papat domain frekuensi sing beda-beda, sing duwe band sing padha karo Filter Bark perusahaan.Ana uga swara analog ...

    rincian
  • Tiptop Audio SD909

    ¥ 30,400 (¥ 27,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul snare 909 ngembang

    TAMPOK MUSIK SD909 minangka modul drum sing ngasilake sare lan sirkuit TR-909 kanthi setya sabisa lan nduweni pangowahan timbre tambahan. Ana tandha ing posisi tombol sing cocog karo nada 909, lan sampeyan bisa morph nada saka ing kana. Kontrol voltase kanggo swara lan nada ...

    rincian
  • CG-Products Noise VCA

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Swara swara kabeh-siji nganggo SVVCF lan VCA internal, input eksternal lan output CV acak

    FITUR MUSIKI Noise VCA minangka modul swara swara kabeh-ing-siji kanthi variabel VCF lan VCA internal.Sawise generator swara putih, HP / BP / LP bisa diganti, VCF kanthi kontrol resonansi, lan VCA sing bisa milih karakteristik respons wis diinstal. VCF minangka entri tambahan ...

    rincian
  • Erica Synths Black Code Source Expander

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul ekspander sing nambah fungsi autobend, rong mode alternatif, lan output jam menyang Sumber Kode Ireng

    FITUR MUSIK Erica CS Expander nambah mode swara / CV tambahan lan kapabilitas autobend menyang Sumber Kode Ireng.Autobend nyedhiyakake amplop serangan kanggo nada generator jam internal lan sawetara kontrol CV eksternal.iki ...

    rincian
  • Erica Synths Black Digital Noise

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator swara kreatif sing ngasilake macem-macem efek swara kanthi kontrol CV dadi rong LFSR lan input jam / reset

    FITUR MUSIKO Erica Synths Black Digital Noise minangka modul swara sing unik sing ngasilake efek swara, wiwit swara putih nganti swara 1-bit kaya konsol Atari. Jantung Black Digital Noise minangka polinomial ...

    rincian
  • Erica Synths Black Code Source

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngasilake macem-macem swara digital / CV acak sing diwilang saka larik umpan balik polinomial 16x16.Sampel & tahan / generator swara kanthi fungsi sing bisa diupgrade

    FITUR MUSIKSA Erica Synths Sumber Kode Ireng minangka gangguan swara digital stereo digital / generator CV acak ganda.Sintesis perkusi, CV acak sing digawe dhewe, lan efek radikal sing ngrusak swara kanthi radikal ...

    rincian
  • Trogotronic m679

    Metu saka Simpenan
    Osilator swara keras triple sing uga bisa digunakake minangka macem-macem modulasi lan efek nggunakake tabung vakum

    * Kothak kasebut bisa uga dibukak sapisan kanggo konfirmasi. * Spesifikasi sumber daya ing ngisor iki kanggo versi sawise Juni 1. FITUR MUSIK m2015 minangka generator / prosesor swara sing bisa digunakake minangka osilator swara utawa efek distorsi kanthi nggunakake tabung vakum ...

    rincian
  • Synthesis Technology E352 Cloud Terrarium VCO

    Metu saka Simpenan
    Osilator digital dhuwur-mburi sing nggunakake gelombang gelombang lengkap

    CIRI MUSIK E352 minangka osilator digital berkualitas tinggi adhedhasar gelombang gelombang lan kanthi macem-macem mode sintesis. Fungsi wis ditambahi adhedhasar mode kayata gelombang gelombang E350, mode awan E340, lan loro-op FM E330, lan tampilan wis ditambahake.

    rincian
  • Synthesis Technology E330 Multimode VCO

    Metu saka Simpenan
    Osilator digital sing bisa ngalih ing antarane 2 operasi FM, mode E350, lan mode E340

    KANGGO MUSIK E330 minangka osilator digital berkualitas tinggi sing bisa digunakake kanthi ngoper ing antarane telung mode sintesis. Macem-macem kontrol duwe macem-macem peran gumantung karo mode kasebut. Mode 3op FM: Kanthi osilator modulasi dibangun (modulator), sampeyan bisa ngetrapake FM menyang osilator utama.

    rincian
  • Synthesis Technology E102 Quad Temporal Shifter

    Metu saka Simpenan
    Ndhaptar registrasi shift analog. Kontrol tundha apik banget.

    FITUR MUSIK E102 minangka implementasi digital saka analog shift register (ASR) sing digunakake ing synthesizer Serge lan sapanunggalane.Fungsi wis ditambahi karo kontrol wektu tundha sing unik, lan digitalisasi nggawe sampling lan holding sing akurat banget. INPU ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Richter Noise Ring

    Metu saka Simpenan
    Modul acak digital njejeri Wiard 1210 kanggo Eurorack

    Jacks & Knobs FITUR MUSIK Komentar bakal ditambahake  

  • Industrial Music Electronics Zorlon Cannon MKII (Model 1986-2)

    Metu saka Simpenan
    Register shift umpan balik linier kinerja dhuwur sing bisa digunakake minangka voltase acak sing bisa dikontrol saka generasi gangguan digital, sequencer, lsp.

    JACKS lan KNOBS CH A Input Jam Eksternal A input jam eksternal.Nalika ana input, jam internal dirilis lan disinkronake karo jam eksternal. CH A Output Campuran Output sinyal sing nyampur papat output sing ana ing jam liwat inverter Atte ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x