Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Pengganti bising / kekacauan

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (Silver)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Make Noise tELHARMONIC

    Metu saka Simpenan
    Sensitif osilator 3-swara aditif sing nggunakake DSP sing alami bisa ngontrol voltase kord lan sisik!

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. tELHARMONIC minangka modul sintesis kanthi pirang-pirang swara lan algoritma pirang-pirang. Ing jagad modular, isih ana telung teknologi sing nggawe nada elektronik, yaiku sintesis gaya Telharmonium sing dikembangake ing taun 3, ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Hertz Donut Mk III (Model 9791-3)

    ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator FM / Komplek kanthi 2 operator

    CIRI-CIRI MUSIK Hertz Donut mkIII minangka osilator kompleks digital sing kuat kanthi unison, detektif matriks 3x4 lan uga input eksternal. Saliyane frekuensi ing osilator utama, Fase Distorsi, Payung, Re ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    Rega asli ¥ 13,400
    Saiki rega ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • WMD Crucible

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul cymbal realistis kanthi macem-macem ekspresi! Resonator sing dibangun uga bisa ngolah swara eksternal.

    CIRI-CIRI MUSIK Krucible yaiku modul swara logam nyata sing nggunakake model sing cocog karo logam sudhut mlengkung, kayata cymbal. Kabeh paramèter modhèl fisika bisa dikendhalèk nganggo knobs lan voltase, saéngga sampeyan bisa geser ing antarane nitih, kaya kacilakan, cowbells, sizzle, gong lan gong ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (Black)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator

    ¥ 61,900 (¥ 56,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • WMD Chimera

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul kendhali migunani saka hi-hat kanggo nggawe tekstur logam

    CIRI MUSIK CHIMERA yaiku modul perkusi swara logam sing ngasilake swara kanthi gabung sampel swara perkusi logam lan mesin sintesis granular. Sampeyan uga bisa nggunakake tombol switch lan Decay tombol kanggo nggawe swara sing terus-terusan. Ing Chimera ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Noise

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3HP modul perkusi sumber swara

    TAMPOK MUSIK Pico Noise minangka modul swara dhasar sing bisa digunakake minangka osilator utawa perkusi sing ngliwati swara putih liwat panyaring kanthi resonansi. Swara putih ngliwati filter, nembus VCA sing dikontrol dening amplop sing bisa nyetel bosok, lan output ...

    rincian
  • WMD/SSF Modbox

    Metu saka Simpenan
    Utility modulasi sing ngemas sampel lan dadi rong LFO mandhiri sing bisa disinkronake

    Fitur Musical Modbox minangka sarana modulasi kompak sing dilengkapi LFO independen kanthi karakteristik beda. LFO2 bisa ngasilake telung LFO kanthi fase sing beda bebarengan, lan LFO1 bisa ngganti gelombang kanthi lancar kanthi tombol utawa CV. Apa loro LFO nyelarasake menyang jam eksternal?

    rincian
  • CG-Products Noise VCA

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Swara swara kabeh-siji nganggo SVVCF lan VCA internal, input eksternal lan output CV acak

    FITUR MUSIKI Noise VCA minangka modul swara swara kabeh-ing-siji kanthi variabel VCF lan VCA internal.Sawise generator swara putih, HP / BP / LP bisa diganti, VCF kanthi kontrol resonansi, lan VCA sing bisa milih karakteristik respons wis diinstal. VCF minangka entri tambahan ...

    rincian
  • Verbos Electronics Random Sampling

    ¥ 75,900 (¥ 69,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak kanthi skala lengkap kanthi fungsi dhasar

    CIRI-CIRI MUSIK Sampling acak yaiku modul acak sing dadi sumber ketidakpastian sistem. Duwe rong bagean Ruang Fluctuating Random lan bagean Random, lan uga 2 conto & ...

    rincian
  • Steady State Fate Quantum Rainbow 2 (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Modul swara pitu warna sing dikempalken dening SSF menyang 4HP

    TAMPOK MUSIK KONTOR 2 yaiku modul kompak 7HP sing ngasilake 4 jinis swara. Putih minangka swara ing ngendi kabeh frekuensi dicampur kanthi rata, Abang / Jambon / Biru / Ungu supaya -6dB / Oct kurang pass, -3dB / Oct kurang ...

    rincian
  • Random*Source Serge Active Pro/Noise/CV-Pro (APNC)

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Crossfader linier presisi tinggi, sumber swara, panambah CV sing dilengkapi sirkuit generasi kaping 5 paling anyar Serge

    FITUR MUSIK Random * Source APNC minangka modul gabungan sing migunani banget saka 5 modul Serge, kalebu 2 modul generasi kaping 3 anyar. Bagian Kiri Prosesor Aktif, Serge ACPR minangka linear sing tepat kanggo sinyal CV / audio ...

    rincian
  • Behringer 150 RING MOD/NOISE/S&H/LFO

    Metu saka Simpenan
    Modul dering analog Eurorack / NOISE / S & H / modul LFO

    FITUR MUSIK Behringer 150 minangka modul Eurorack sing kasusun saka modulator dering, sumber swara, sampel & tahan lan LFO, lan patang bagean. Ing sisih ngisor modul, LFO digawe ing bagean LFO sing padha karo bagean 4 LFO perusahaan, lan putih lan jambon, ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Noise

    Metu saka Simpenan
    3HP analog / sumber swara digital! Kontrol nada digital

    TAMPOK MUSIK 3HP modul sumber swara kompak. Swara analog bisa dikontrol dening 3 output putih, jambon lan vlf (frekuensi sithik banget), swara digital bisa dikontrol dening timbre (TIMBRE) kanthi tombol lan CV.  

  • Error Instruments Broken tape simulator v2 [USED:U156001-W0]

    USED
    ¥ 15,000 (¥ 13,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal semrawut kanthi sensor optik

    FITUR MUSIK Prosesor sinyal semrawut kanthi sensor optik

  • Erica Synths Black Code Source

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngasilake macem-macem swara digital / CV acak sing diwilang saka larik umpan balik polinomial 16x16.Sampel & tahan / generator swara kanthi fungsi sing bisa diupgrade

    FITUR MUSIKSA Erica Synths Sumber Kode Ireng minangka gangguan swara digital stereo digital / generator CV acak ganda.Sintesis perkusi, CV acak sing digawe dhewe, lan efek radikal sing ngrusak swara kanthi radikal ...

    rincian
  • Erica Synths Black Digital Noise

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator swara kreatif sing ngasilake macem-macem efek swara kanthi kontrol CV dadi rong LFSR lan input jam / reset

    FITUR MUSIKO Erica Synths Black Digital Noise minangka modul swara sing unik sing ngasilake efek swara, wiwit swara putih nganti swara 1-bit kaya konsol Atari. Jantung Black Digital Noise minangka polinomial ...

    rincian
  • Erica Synths Black Code Source Expander

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ekspander sing nambah fungsi autobend, rong mode alternatif, lan output jam menyang Sumber Kode Ireng

    FITUR MUSIK Erica CS Expander nambah mode swara / CV tambahan lan kapabilitas autobend menyang Sumber Kode Ireng.Autobend nyedhiyakake amplop serangan kanggo nada generator jam internal lan sawetara kontrol CV eksternal.iki ...

    rincian
  • Behringer 903A Random Signal Genarator

    Metu saka Simpenan
    Generator swara Eurorack analog

    FEATURES MUSIK 903A Genarator Sinyal Random minangka modul generator swara kanggo Eurorack 70-an. Kanthi desain klasik, 903A duwe rong swara putih lan output swara pink, kabeh papat output bebarengan ...

    rincian
  • Synthesis Technology E352 Cloud Terrarium VCO

    Metu saka Simpenan
    Osilator digital dhuwur-mburi sing nggunakake gelombang gelombang lengkap

    CIRI MUSIK E352 minangka osilator digital berkualitas tinggi adhedhasar gelombang gelombang lan kanthi macem-macem mode sintesis. Fungsi wis ditambahi adhedhasar mode kayata gelombang gelombang E350, mode awan E340, lan loro-op FM E330, lan tampilan wis ditambahake.

    rincian
  • Synthesis Technology E330 Multimode VCO

    Metu saka Simpenan
    Osilator digital sing bisa ngalih ing antarane 2 operasi FM, mode E350, lan mode E340

    KANGGO MUSIK E330 minangka osilator digital berkualitas tinggi sing bisa digunakake kanthi ngoper ing antarane telung mode sintesis. Macem-macem kontrol duwe macem-macem peran gumantung karo mode kasebut. Mode 3op FM: Kanthi osilator modulasi dibangun (modulator), sampeyan bisa ngetrapake FM menyang osilator utama.

    rincian
  • Synthesis Technology E102 Quad Temporal Shifter

    Metu saka Simpenan
    Ndhaptar registrasi shift analog. Kontrol tundha apik banget.

    FITUR MUSIK E102 minangka implementasi digital saka analog shift register (ASR) sing digunakake ing synthesizer Serge lan sapanunggalane.Fungsi wis ditambahi karo kontrol wektu tundha sing unik, lan digitalisasi nggawe sampling lan holding sing akurat banget. INPU ...

    rincian
  • Epoch Modular Benjolin

    Metu saka Simpenan
    Sintesis sintesis osilator sing huru-hara sing ngasilake swara obahe kompleks

    TAMPAHAN MUSIK Benjolin minangka modul sintesis semrawut sing dirancang dening Rob Hordijk, uga nggunakake sirkuit sing padha karo Blippoo Box dening Rob Hordijk. Benjolin minangka rong VCO lan siji filter variabel negara ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x