Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Pusat Musik Tokyo Tape

  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru

    ¥ 13,750 (¥ 12,500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIK A modul sarana kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan nyebarke menyang macem-macem tujuan. Sampeyan bisa nyetel assignment pin (Tipe A / B) saka rong jinis MIDI kanggo kabel 2mm kanggo saben Jack karo jinis changeover ngalih ing mburi Papan.

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center Tokyo Gate

    Metu saka Simpenan
    Modul gerbang low-pass kanthi kontrol Bridge unik!

    FITUR MUSIK Tokyo Tape Music Center Tokyo Gate minangka modul gerbang low-pass 292 saluran adhedhasar Buchla 2 kanthi fungsi Bridge unik.Tempel CV kanggo kontrol volume menyang CV ing jack ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru [USED:U196007-W1]

    USED
    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIKO Modul utilitas kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan disebarake menyang macem-macem tujuan. Setel pin pin (Ketik A / B) saka rong jinis kabel MIDI nganti 2mm kanggo saben jack kanthi jinis pamilih ing sisih mburi papan ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x