Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Pusat Musik Tokyo Tape

  • Tokyo Tape Music Center Tokyo Gate

    ¥ 28,600 (¥ 26,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul gerbang low-pass kanthi kontrol Bridge unik!

    FITUR MUSIK Pusat Tape Musik Tokyo Tape Tokyo Gate minangka modul gerbang low-pass 292-saluran adhedhasar Buchla 2 kanthi fungsi Bridge sing unik.Patch CV kanggo ngontrol volume menyang CV ing jack.Embe ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru

    ¥ 13,750 (¥ 12,500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIKO Modul utilitas kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan disebarake menyang macem-macem tujuan. Setel pin pin (Ketik A / B) saka rong jinis kabel MIDI nganti 2mm kanggo saben jack kanthi jinis pamilih ing sisih mburi papan ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru (Demo)

    Rega asli ¥ 13,750
    DEMO
    Saiki rega ¥ 11,800 (¥ 10,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIKO Modul utilitas kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan disebarake menyang macem-macem tujuan. Setel pin pin (Ketik A / B) saka rong jinis kabel MIDI nganti 2mm kanggo saben jack kanthi jinis pamilih ing sisih mburi papan ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x