Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Strymon

Strymon

Garis modul Eurorack saka efek pedal produsen kualitas apik Strymon
  • Strymon AA.1

    ¥ 16,500 (¥ 15,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka kanggo peralatan level gitar lan baris

    CIRI-CIRI MUSIK AA.1 nindakake tingkat level sinyal sing ngidini sambungan karo peralatan gitar lan antarmuka audio. Sampeyan bisa nyambungake pedal gitar menyang kirim / bali saka Magneto, utawa nggunakake gitar utawa bass sampeyan minangka sumber swara modular kanggo nyoba luwih apik babagan swara ...

    rincian
  • Strymon Magneto

    ¥ 73,480 (¥ 66,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing ngasilake macem-macem efek nggunakake kepala multi-tape simulasi

    TAMPOK MUSIK KANGGO Magneto minangka modul efek dhuwur kanthi motif mesin tape. Kajaba kanggo tundha tape stereo utama lan fungsi looper, Fasa Sampler, Reverb Spring Vintage, Multiplier Clase Clock, Oscillator, ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x