Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Instrumen Sistem Anyar

  • New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

    FITUR MUSIK Harmonic Shift Oscillator (HSO) minangka osilator analog lengkap jinis sintesis aditif sing bisa langsung ngontrol komponen harmonik kalebu frekuensi dissonan karo tombol lan CV.Ana 3 kontrol, yaiku struktur sing gampang banget, nanging dhasar, alang-alang sing ora stabil, lan luntur ...

    rincian
  • New Systems Instruments Quad Mid Side

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo proses tengah ing quadraphonic

    FITUR MUSIKO Quad Mid Side minangka modul konversi pangolahan sisih tengah ing lingkungan quadraphonic kanthi speaker disusun ing kabeh sisih.Nalika sinyal menyang Ngiwa, Ngarep, Ngiwa, Ngiwa nengen sing cocog karo saben speaker ana input, tengah ...

    rincian
  • New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator (Demo)

    Rega asli ¥ 49,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

    FITUR MUSIK Harmonic Shift Oscillator (HSO) minangka osilator analog lengkap jinis sintesis aditif sing bisa langsung ngontrol komponen harmonik kalebu frekuensi dissonan karo tombol lan CV.Ana 3 kontrol, yaiku struktur sing gampang banget, nanging dhasar, alang-alang sing ora stabil, lan luntur ...

    rincian
  • New Systems Instruments VCA

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Linear resik 4CH VCA adhedhasar OTA

    FITUR MUSIK VCA 4-saluran.Entuk S / N sing dhuwur nalika adhedhasar OTA kanggo nggayuh respons linier presisi tinggi, lan nduweni swara resik. CV ing bathi persatuan ing 5V, lan ing voltase sing luwih dhuwur sinyal kasebut diuatake kanthi perbesaran XNUMXx. Amarga iku kopling DC, pangolahan CV uga bisa ditindakake.  

  • New Systems Instruments Babel Expander

    ¥ 7,400 (¥ 6,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing bisa nambah input Babel

    FITUR MUSIK: Modul expander sing nambah input menyang Babel.Nalika nyambungake, sambungake kabel abang menyang + lan kabel ijo ing loro-lorone saka expander lan awak utama.Sampeyan bisa nyambung menyang salah sawijining header ing expander.Penjelajah liyane saka header nomer loro ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor CV / audio unik kanthi operasi logika sing luwih apik

    FITUR MUSIK Babel minangka prosesor CV / audio unik sing kasusun saka sirkuit analog. Kasedhiya 3 input lan 3 output, lan input bisa ditambah kanthi nggayuh rantai. Babel nindakake operasi sing ngluwihi logika menyang voltase terus kanggo sinyal input ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x