Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Instrumen Sistem Anyar

  • New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

    FITUR MUSIK Harmonic Shift Oscillator (HSO) minangka osilator analog lengkap tipe sintesis aditif sing bisa langsung ngontrol komponen overtone kalebu frekuensi disonan karo kenop lan CV.Sanajan nduweni struktur sing gampang banget kanthi 3 kontrol, nduweni basis, timbal sing ora stabil, lan luntur ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Instrumen Sistem Anyar Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki minangka ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia (Demo)

    Rega asli ¥ 43,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Instrumen Sistem Anyar Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki minangka ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel Expander

    ¥ 7,400 (¥ 6,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing bisa nambah input Babel

    FITUR MUSIK Modul expander sing nambah input kanggo Babel.Nalika nyambungake, sambungake supaya kabel abang cocog + lan kabel ijo cocog? Ing salah siji sisih expander utawa unit utama.Sampeyan bisa nyambung menyang salah siji header ing expander.Kasenengan liyane saka header kapindho ...

    rincian
  • New Systems Instruments VCA

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan

    FITUR MUSIK 4-saluran VCA.Entuk S / N dhuwur nalika dadi basis OTA kanggo entuk respon linear kanthi tliti dhuwur, lan nduweni swara sing resik. CV ing gain kesatuan ing 5V, lan ing voltase luwih sinyal digedhèkaké ing XNUMXx magnification. Wiwit iku kopling DC, Processing CV uga bisa. ??

  • New Systems Instruments Quad Mid Side

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan

    FITUR MUSIK Kotak Mid Side minangka modul konversi pangolahan sisih tengah ing lingkungan quadraphonic kanthi speaker sing disusun ing kabeh sisi.Nalika sampeyan ngetik sinyal menyang Kiri Ngarep, Ngarep Tengen, Ngiwa Mburi, Tengen Mburi sing cocog karo saben speaker, ...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor CV / audio unik kanthi operasi logika sing luwih apik

    FITUR MUSIK Babel minangka prosesor CV / audio unik sing kasusun saka sirkuit analog. Wis 3 input lan 3 output, lan input bisa tambah dening chaining expanders. Babel nindakake operasi sing ngluwihi logika menyang voltase terus-terusan kanggo sinyal input ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x