Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sistem Modular

  • Make Noise 0-CTRL

    Rega asli ¥ 53,900
    Saiki rega ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sing mandhiri, Controller synth modul kompatibel Eurorack karo piring tutul

    FITUR MUSIKAL 0-CTRL minangka patchable, kontroler jam / sekuensi langkah sing dirancang kanggo synthesizer kontrol voltase. Dirancang supaya kompatibel banget karo 0-Coast lan tambalan, nanging sawetara voltase input / output lan liya-liyane kompatibel karo Eurorack, dadi modul liyane ...

    rincian
  • Make Noise Strega

    ¥ 71,390 (¥ 64,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • Make Noise 0-Coast

    Rega asli ¥ 65,900
    Saiki rega ¥ 63,580 (¥ 57,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintet desktop semi modular sing dirilis dening Make Noise! MIDI uga kasedhiya, dadi cocog kanggo miwiti modularitas.

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. Gawe Noise minangka sintesis desktop mandiri. Nalika diilhami filosofi "Pantai Timur" kalebu Moog lan "West Coast" kayata Buchla / Serge / Wiard ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam

    Rega asli ¥ 54,900
    Saiki rega ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • Erica Synths Pico System III (Desktop)

    ¥ 63,690 (¥ 57,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sistem modul kompak, lengkap analog sing nduduhake kekuwatan maksimal lumantar patching. Fungsi prasetel dening sistem kertu memori uga apik banget.

    CIRI-CIRIK MUSIK Sistem Pico III Komplek, sistem modulasi analog lengkap. Ana versi desktop lan versi Eurorack. Fitur Sistem Pico III kasusun saka bagean ngisor iki yaiku 2-3.

    rincian
  • ALM Busy System Coupe

    ¥ 289,000 (¥ 262,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sistem Modul Groove Box saka ALM Sibuk

    CIRI-CIRI MUSIK Sistem Coupe yaiku sistem modular kothak alur sing dikirim dening ALM Busy. Nggunakake MCO osilator lan sampler berprestasi kanthi kinerja dhuwur minangka sumber swara, jam lan LFO sing bisa diatur kanthi gampang digawe saka Pamela's Workout. Uga tipis ...

    rincian
  • Random*Source Serge Touch Activated Keyboard Sequencer with case and power (TKB)

    ¥ 248,000 (¥ 225,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer kontroler keyboard legendaris kanthi plate tutul

    FITUR MUSIK Serge TKB minangka kontroler utama ing sistem Serge, sekuenser / programer kanthi keyboard tutul 16 langkah.Dibandhingake karo TKB asli nganti saiki, Random * Source TKB nambah fitur ing ngisor iki.Gu ...

    rincian
  • Make Noise Tape & Microsound Music Machine

    ¥ 284,900 (¥ 259,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gawe sistem modular kompak Noise sing lapisan lan rekonstruksi swara sing dijupuk lan nangani proses stereo nganti output pungkasan

    FITUR MUSIKO Mesin Musik Pita & Mikropon yaiku sistem synthesizer kompak Make Noise.Terdiri saka modul stereo, sistem iki nduweni kemampuan kanggo njupuk swara eksternal lan mbentuk maneh dadi sing anyar ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x