Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sistem Modular

  • Make Noise Strega

    ¥ 76,900 (¥ 69,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • Make Noise 0-CTRL

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sing mandhiri, Controller synth modul kompatibel Eurorack karo piring tutul

    FITUR MUSIKAL 0-CTRL minangka patchable, kontroler jam / sekuensi langkah sing dirancang kanggo synthesizer kontrol voltase. Dirancang supaya kompatibel banget karo 0-Coast lan tambalan, nanging sawetara voltase input / output lan liya-liyane kompatibel karo Eurorack, dadi modul liyane ...

    rincian
  • Make Noise 0-Coast

    ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintet desktop semi modular sing dirilis dening Make Noise! MIDI uga kasedhiya, dadi cocog kanggo miwiti modularitas.

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. Gawe Noise minangka sintesis desktop mandiri. Nalika diilhami filosofi "Pantai Timur" kalebu Moog lan "West Coast" kayata Buchla / Serge / Wiard ...

    rincian
  • Erica Synths Pico System III (Desktop)

    Rega asli ¥ 72,900
    Saiki rega ¥ 63,690 (¥ 57,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sistem modul kompak, lengkap analog sing nduduhake kekuwatan maksimal lumantar patching. Fungsi prasetel dening sistem kertu memori uga apik banget.

    CIRI-CIRIK MUSIK Sistem Pico III Komplek, sistem modulasi analog lengkap. Ana versi desktop lan versi Eurorack. Fitur Sistem Pico III kasusun saka bagean ngisor iki yaiku 2-3.

    rincian
  • ALM Busy System Coupe

    ¥ 299,000 (¥ 271,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sistem Modul Groove Box saka ALM Sibuk

    CIRI-CIRI MUSIK Sistem Coupe yaiku sistem modular kothak alur sing dikirim dening ALM Busy. Nggunakake MCO osilator lan sampler berprestasi kanthi kinerja dhuwur minangka sumber swara, jam lan LFO sing bisa diatur kanthi gampang digawe saka Pamela's Workout. Uga tipis ...

    rincian
  • Random*Source Serge Touch Activated Keyboard Sequencer with case and power (TKB)

    ¥ 258,000 (¥ 234,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer kontroler keyboard legendaris kanthi plate tutul

    FITUR MUSIK Serge TKB minangka pengontrol utama ing sistem Serge, sequencer / programmer kanthi keyboard tutul 16-langkah.Dibandhingake karo TKB asli nganti titik kasebut, fungsi ing ngisor iki wis ditambahake menyang Random * Source TKB ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Standalone) [USED:U164011-W1]

    USED
    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • Herbs and Stones Gentle Wham

    ¥ 81,900 (¥ 74,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bisa diurutake saka sumber CV / Gate.Synthesizer drum analog 6-suara kompak

    FITUR MUSIK Herbs and Stones Gentle Wham yaiku synthesizer drum analog 6 swara sing bisa diurutake saka jinis instrumen apa wae sing ngasilake Gate.Puter drum driji nggunakake 6 tombol khusus sing diwenehake saben swara, utawa tahan tombol kanggo 6 bocah lanang ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Standalone)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • Make Noise Tape & Microsound Music Machine

    Metu saka Simpenan
    Gawe sistem modular kompak Noise sing lapisan lan rekonstruksi swara sing dijupuk lan nangani proses stereo nganti output pungkasan

    FITUR MUSIKO Mesin Musik Pita & Mikropon yaiku sistem synthesizer kompak Make Noise.Terdiri saka modul stereo, sistem iki nduweni kemampuan kanggo njupuk swara eksternal lan mbentuk maneh dadi sing anyar ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x