Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sistem Modular

  • Make Noise 0-CTRL

    ¥ 44,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sing mandhiri, Controller synth modul kompatibel Eurorack karo piring tutul

    FITUR MUSIKAL 0-CTRL minangka patchable, kontroler jam / sekuensi langkah sing dirancang kanggo synthesizer kontrol voltase. Dirancang supaya kompatibel banget karo 0-Coast lan tambalan, nanging sawetara voltase input / output lan liya-liyane kompatibel karo Eurorack, dadi modul liyane ...

    rincian
  • Make Noise Strega

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • Make Noise 0-Coast

    ¥ 57,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintet desktop semi modular sing dirilis dening Make Noise! MIDI uga kasedhiya, dadi cocog kanggo miwiti modularitas.

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. Gawe Noise minangka sintesis desktop mandiri. Nalika diilhami filosofi "Pantai Timur" kalebu Moog lan "West Coast" kayata Buchla / Serge / Wiard ...

    rincian
  • Erica Synths Pico System III (Desktop)

    ¥ 57,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sistem modul kompak, lengkap analog sing nduduhake kekuwatan maksimal lumantar patching. Fungsi prasetel dening sistem kertu memori uga apik banget.

    CIRI-CIRIK MUSIK Sistem Pico III Komplek, sistem modulasi analog lengkap. Ana versi desktop lan versi Eurorack. Fitur Sistem Pico III kasusun saka bagean ngisor iki yaiku 2-3.

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • ALM Busy System Coupe

    ¥ 259,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sistem Modul Groove Box saka ALM Sibuk

    CIRI-CIRI MUSIK Sistem Coupe yaiku sistem modular kothak alur sing dikirim dening ALM Busy. Nggunakake MCO osilator lan sampler berprestasi kanthi kinerja dhuwur minangka sumber swara, jam lan LFO sing bisa diatur kanthi gampang digawe saka Pamela's Workout. Uga tipis ...

    rincian
  • Make Noise Tape & Microsound Music Machine

    ¥ 259,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Gawe sistem modular kompak Noise sing lapisan lan rekonstruksi swara sing dijupuk lan nangani proses stereo nganti output pungkasan

    FITUR MUSIKO Mesin Musik Pita & Mikropon yaiku sistem synthesizer kompak Make Noise.Terdiri saka modul stereo, sistem iki nduweni kemampuan kanggo njupuk swara eksternal lan mbentuk maneh dadi sing anyar ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x