Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Befaco

Produsen modular sing wis suwe adhedhasar ing Spanyol.Kita ngeculake modul lan aksesoris unik sing migunani kanggo patch eksperimen, utamane analog. Iki minangka pabrikan sing wis dikenal sanajan ing Jepang amarga akeh wong sing teka ing Jepang ing TFoM.
  • Befaco / DivKid Mutes

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi bactorol sing nyedhiyakake bosok unik. Modul kinerja bisu tanpa klik kanthi switch 3 posisi

    FITUR MUSIK Befaco / DivKid Mutes minangka alat kinerja bisu fleksibel 4 saluran sing digawe kanthi kolaborasi karo DivKid.Saben saluran duwe saklar bisu 3 posisi basis bactrol lan L ...

    rincian
  • Befaco 3.5mm Minijack To 6.3mm Jack Cables (150cm / 3pcs)

    ¥ 1,800 (¥ 1,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel antarmuka sing nyambungake saka jack 3.5mm menyang jack 6.3mm

    FITUR MUSIK Kabel antarmuka Befaco kualitas dhuwur kanthi plug mini monaural 3.5mm lan plug standar monaural 6.3mm ing ujung loro.Iki migunani nalika nyambungake sinyal sistem Eurorack menyang piranti eksternal kayata mixer, pedal efek, lan antarmuka audio. 1...

    rincian
  • Befaco 6 Way Multiple Stars (3pcs)

    ¥ 1,800 (¥ 1,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Befaco 6-arah Pasif Multiple Set saka 3

    Multiple Pasif Befaco karo 3.5 FITUR MUSIK 6mm jacks. Didol minangka set 3 warna.

  • Befaco A*B+C

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    XNUMX-quadrant multiplier / mixer karo VC nutup kerugian

    FITUR MUSIK Befaco A * B + C minangka multiplier kuadran 4 kanthi offset VC 2 saluran sing tumindak minangka modulator dering dual, VCA dual, lan mixer 2 saluran.Saben saluran nindakake multiplier analog ing loro sinyal (A lan B) lan nambah offset (C) ...

    rincian
  • Befaco Bananuts (25pcs)

    ¥ 1,900 (¥ 1,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8-werna kacang jack khusus

    FITUR MUSIK Befaco Bananuts minangka kacang minijack anodized khusus sing ngetutake kode pewarna Buchla / Serge.Apik kanggo input lan output kode warna lan kanggo nggawe modul favorit sampeyan.Driver nut iki kanggo instalasi ...

    rincian
  • Befaco BF-22 Sallen Key Filter

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dual VCF karo Sallen-Key Filter kanggo ngasilaken awal MS-20 swara

    FITUR MUSIK Befaco BF-22 minangka modul filter ganda sing diilhami dening Filter Kunci Sallen sing digunakake ing model awal MS-20 sing misuwur. Loro VCF, sing makaryakke minangka pass dhuwur -6dB / pass kurang -12dB, disaring siji-sijine liwat saklar ing panel ngarep ...

    rincian
  • Befaco Burst

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VC pemicu bledosan generator karo macem-macem kontrol

    FITUR MUSIK Befaco Burst minangka generator bledosan pemicu sing bisa ngontrol kemungkinan kedadeyan / distribusi temporal / jumlah divisi.Kanthi nggawe bledosan pemicu saben-saben dipicu dening tombol manual utawa pemicu eksternal, lan ngenalake rantai acara organik menyang sistem modular ...

    rincian
  • Befaco Chopping Kinky

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi output CHOPP unik sing ngalih saluran kanthi deteksi nyebrang nol. DC kopling folder gelombang ganda

    FITUR MUSIK Befaco Chopping Kinky minangka folder gelombang 2 saluran sing bisa dikontrol tegangan.Folder gelombang sing ngowahi sinyal sing prasaja dadi sinyal sing luwih sugih lan dinamis nambahake isi harmonik ing wangun gelombang tinimbang saringan.Iki bakal miwiti jenuh bentuk gelombang ...

    rincian
  • Befaco Crush Delay v3

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Echo / tundha sing nggawe macem-macem tekstur kanthi fungsi Crush sing nggunakake teknologi bending sirkuit

    FITUR MUSIK Befaco Crush Delay minangka unit gema / tundha digital adhedhasar chip IC PT2399. Unit iki, sing ngontrol PT2399 kanthi teknologi mlengkung sirkuit lan nyedhiyakake wektu tundha resik 400 milidetik nganti pengulangan reged nganti 2 detik, rame ...

    rincian
  • Befaco CV Thing

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    mesin adhine VCMC kang, becik kanggo sistem urip cilik karo antarmuka intuisi

    FITUR MUSIK Befaco CV Thing minangka konverter CV kompak dadi MIDI sing bisa dipetakan kanthi lengkap.Adhedhasar VCMC perusahaan, unit iki cocok kanggo mbangun sistem urip skala cilik.Antarmuka sing prasaja lan intuisi sing gampang dipetakan menyang pesen MIDI ...

    rincian
  • Befaco DIN 5 MIDI to TRS Cable (3pcs)

    ¥ 1,700 (¥ 1,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Set 3 TRS MIDI-DIN MIDI kabel konversi.Tipe A / B bisa dipilih.

    FITUR MUSIK Befaco DIN 5 MIDI kanggo Kabel TRS minangka kabel sing cocog kanggo sambungan MIDI standar ing piranti karo jack TRS, kayata modul Eurorack lan kothak alur.Siji ujung kabel yaiku jack DIN 5-pin (lanang), liyane yaiku stereo 3.5mm ...

    rincian
  • Befaco Dual Atenuverter

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    DC-coupling dual athenuverter sing gandha minangka polarizer 2-saluran

    FITUR MUSIK Befaco Dual Atenuverter minangka sarana CV / audio sing nyuda, ngowahi, lan ngimbangi sinyal input. Tombol Atenuverter nduweni nilai maksimal 1x sinyal lan nilai minimal -1x. Output kontrol Offset ± 10VDC ...

    rincian
  • Befaco Even VCO

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO analog presisi dhuwur sing dilengkapi pamilih 10-oktaf.Dilengkapi karo output Gelombang Malah sing unik

    FITUR MUSIK Befaco Even VCO minangka VCO analog sing nyedhiyakake stabilitas dhuwur lan tuning kanthi presisi luwih saka 10 oktaf.Kanthi V3.3, sing ngleksanakake sirkuit ganti rugi suhu sing dirancang maneh, stabilitas marang voltase lan owah-owahan suhu luwih apik.Gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang gigi gergaji, output gelombang persegi kanthi PWM lan ...

    rincian
  • Befaco Hexmix

    ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mixer kinerja 6-saluran inti saka sistem Hexmix

    FITUR MUSIK Befaco Hexmix minangka modul mixer 6 saluran inti saka Sistem Hexmix.Kabeh saluran 6 dilengkapi EQ 3-band, switch bisu, kontrol panning, lan kontrol level, lan bagean master uga dilengkapi EQ master 3-band khusus. ...

    rincian
  • Befaco HexMix VCA

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mixer VCA 6 saluran kanthi kontrol respon independen sing dadi VCA input kanggo sistem Hexmix

    FITUR MUSIK Befaco HexMix VCA yaiku mixer VCA 6 saluran sing kompak.Dilengkapi kontrol kurva respon independen, input CV, lan kontrol gain manual kanggo kabeh saluran, unit iki minangka mixer 6 saluran kanthi normalake saben output saluran dadi saluran 6 ...

    rincian
  • Befaco Hexpander

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi karo output langsung. Expander sing nggawe meja campuran spek lengkap kanthi nyambungake menyang Hexmix

    FITUR MUSIK Befaco Hexpander minangka modul ekstensi saka Hexmix.Nambahake 3 AUX SEND (mono), RETURN (stereo) lan PFL kanggo saben saluran, output langsung trep kanggo ngrekam multi-trek, output headphone lan imbangan ing bagean master ...

    rincian
  • Befaco i4 Instrument Interface

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul preamp kreatif kanthi pengikut amplop lan ekstraktor pemicu, rong fitur tambahan

    FITUR MUSIK Antarmuka Instrumen Befaco i4 minangka pengikut preamp / amplop Eurorack sing ngetrapake jack input kombo XLR / 6.3mm.Kabeh jinis audio eksternal, kayata mic dinamis, gitar listrik, synthesizer desktop, lsp ...

    rincian
  • Befaco InAmp

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    amplifikasi lan campuran rong tahap uga bisa.Preamp dual kompak karo jack standar

    FITUR MUSIK Befaco InAmp minangka preamp saluran 6.3 kompak kanthi jack input 2mm. Wiwit input 3.5mm lan sinyal input 6.3mm ditambahake bebarengan, iku bisa kanggo nggunakake loro input bebarengan minangka mixer input.Unit iki, sing bisa nggedhekake sinyal input nganti kaping 2, yaiku gitar listrik ...

    rincian
  • Befaco Joystick

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo sawetara CV lan kontrol offset. 2 Controller joystick gaya arcade sing bisa nangani input

    FITUR MUSIK Befaco Joystick minangka pengontrol / generator gerbang joystick kompak.Joystick gaya arcade sing bali menyang tengah nalika kelet dirilis digunakake.Kanthi unit iki, sing bisa ngasilake / ngolah rong CV kanthi tangan siji, tombol cilik ...

    rincian
  • Befaco Kickall

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Swara drum analog kompak sing nyedhiyakake sintesis drum fleksibel

    FITUR MUSIK Befaco Kickall minangka swara synth drum analog kompak sing ngasilake macem-macem swara tendangan drum.VCO gelombang sinus kanthi pembentuk gelombang VC, loro VCA, rong gen amplop ...

    rincian
  • Befaco Knurlies

    ¥ 3,900 よ り (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    sekrup Eurorack sing bisa diuripake nganggo driji.Uga dilengkapi mesin cuci kanggo nyegah goresan nalika dipasang

    FITUR MUSIK Befaco Knurlies minangka sekrup dipasang ing rak sing dirancang kanggo Eurorack.Knurlies, sing bisa dikencengi nganggo driji, obeng, utawa kunci hex, wis dipasang nganggo mesin cuci plastik kanggo nyegah goresan nalika dipasang ...

    rincian
  • Befaco Lich

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multifungsi sing bisa diprogram adhedhasar Rebel Technology

    FITUR MUSIK Befaco Lich minangka modul multifungsi sing bisa diprogram adhedhasar platform Rebel Technology OWL.Sampeyan bisa ngganti fungsi kanthi ngemot macem-macem patch, saka efek kayata reverb / tundha kanggo osilator. 48 kHz, 24-bit...

    rincian
  • Befaco Mex

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah 8-langkah gapura sequencer kanggo Muxlicer

    FITUR MUSIK Befaco Noise Mex punika modul expander sing nambah 8-langkah gapura sequencer kanggo Muxlicer. Nambahake baris output gerbang anyar menyang urutan Muxlicer Unit iki dilengkapi saklar 3 posisi kanggo saben langkah, supaya Muxl ...

    rincian
  • Befaco MIDI Thing

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Antarmuka MIDI multi-saluran sing kompak

    FITUR MUSIK Befaco MIDI Thing minangka antarmuka MIDI 4 saluran sing kompak menyang CV / Gate.Unit iki ngowahi pesen MIDI dadi sinyal CV / gerbang ing sawetara mode fungsional sing ndhukung mode pemicu multi-saluran / polifoni / drum ...

    rincian
  • Befaco Mixer

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A kopling DC prasaja 4-channel mixer karo output inverting

    FITUR MUSIK Befaco Mixer minangka mixer 4 saluran sing gampang kanggo Eurorack.Dilengkapi output inversi (elektroda negatif) saliyane output campuran normal.Cocog ora mung kanggo sinyal audio nanging uga kanggo pangolahan CV.

  • Befaco Morphader

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol 4 VC crossfaders karo fader master.Crossfader kinerja kanggo CV Komplek / campuran audio

    FITUR MUSIK Befaco Morphader minangka alat kinerja sing nggawe gampang lan nyaman kanggo nggawe CV / crossfades audio multi-saluran.Unit iki kalebu papat crossfader VC, saben duwe kontrol independen, lan fader master sing ngontrol kabeh bebarengan ...

    rincian
  • Befaco Muxlicer

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8-saluran bidirectional ngalih / prosesor sinyal sequential addressable dening CV

    FITUR MUSIK Befaco Muxlicer minangka switch analog bidirectional 8 saluran / CV sequencer / generator gerbang sing bisa ditangani CV.Prosesor sinyal berurutan iki, sing nambahake macem-macem fitur khusus kanggo persiyapan modular sampeyan, minangka stepco digital ...

    rincian
  • Befaco Noise Plethora

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator gangguan triple kanthi filter multi-mode

    FITUR MUSIK Befaco Noise Plethora minangka modul swara hibrida digital / analog kanthi konfigurasi saluran A, B, C 3 lan 5 output.Loro ndhuwur, saluran A lan B kanthi sirkuit sing padha ngasilake swara digital algoritma, sinyal kasebut 2dB / Occ ...

    rincian
  • Befaco Output

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output imbang kurang swara kanthi amplifier headphone lan fungsi CUE

    FITUR MUSIK Befaco Output minangka modul amplifier output / headphone sing seimbang sing dadi output master kanggo sistem modular.Antarmuka 4HP sing efisien spasi, sing nyedhiyakake kualitas swara sing cetha kanthi swara sing sithik, nduweni terminal input / output kanggo ngolah sinyal, kontrol level output, lan ...

    rincian
  • Befaco Patch Cable Packs

    ¥ 1,600 (¥ 1,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Set kabel patch kualitas dhuwur Befaco

    A pesawat saka kabel patch kualitas dhuwur saka FITUR MUSIK Befaco.Amarga nggunakake konektor karo diameteripun cilik, wis visibilitas banget lan operability.

  • Befaco Percall

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Percussive swara oriented 4-channel VC bosok generator / mixer

    FITUR MUSIK Befaco Percall minangka generator bosok VC 4 saluran / mixer VCA sing nggawe swara percussive saka papat sumber audio sing beda.Unit iki, sing kasusun saka 4 saluran kanthi sirkuit sing padha, duwe sirkuit amplop bosok lan V ... kanggo saben saluran.

    rincian
  • Befaco Rampage

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi dual ultra-multifungsi kaya generator lampu gaya Pantai Barat

    FITUR MUSIK Befaco Rampage minangka generator / prosesor fungsi ganda sing bisa diprogram kaya generator lampu kayata sintesis West Coast.Generator fungsi loro sing dipasang ing mesin iki miring kanthi interaksi ...

    rincian
  • Befaco Sampling Modulator

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multifungsi kompak sing ngasilake sinyal output sing menarik kanthi konfigurasi sirkuit sing unik

    FITUR MUSIK Befaco Sampling Modulator minangka modul kompak lan serbaguna sing nggabungake urutan pemicu VCO / sampel & tahan / 8 langkah.Pemicu 8-langkah kanthi jam eksternal utawa VCO gelombang persegi sing dibangun kanthi respon V / Okt minangka sumber jam ...

    rincian
  • Befaco Slew Limiter

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VC liwat limiter sing prasaja lan nduweni operability banget

    FITUR MUSIK Befaco Slew Limiter punika modul sing tundha (lancar) owah-owahan ing sinyal mlebu.Fitur iki, uga dikenal minangka prosesor lag, asring digunakake kanggo pitch CV kanggo nggawe portamento lan slide CV, nanging sinyal gerbang minangka amplop ASR dhasar ...

    rincian
  • Befaco Spring Reverb

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi rong input kanthi rute sing beda.Reverb spring kompak kanthi kualitas swara sing anget

    FITUR MUSIK Befaco Spring Reverb minangka reverb spring analog kanggo Eurorack. Optimized kanggo tank reverb 8BB2A1B, unit iki menehi reverberation anget unik saka spring.Input 1 menyang Campuran Kering lan tank, input 2 mung menyang tank ...

    rincian
  • Befaco STMix

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Uga fungsi minangka submixer kanggo sistem Hexmix. Mixer stereo saluran 4 + 1 kompak kanthi input AUX

    FITUR MUSIK Befaco STMix minangka mixer stereo 4 saluran kompak kanthi input AUX.Unit iki, sing ngetrapake input tambahan iki sing bisa digunakake minangka sambungan chain saka macem-macem ST Mix utawa minangka input stereo kaping lima, bisa digunakake piyambak, utawa Hexmix liwat konektor ing mburi ...

    rincian
x