Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
tengah-tengah

tengah-tengah

Iku produsen peralatan garasi Jepang. Kita wis ngrilis modul Eurorack sing dadi pusat ing urutan.
  • centrevillage C Quencer DLX

    ¥ 38,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    16-langkah CV / gapura urutan kanthi operasional nyata-wektu banget

    FEATURES MUSIK C Quencer DLX minangka sekuensi gapura CV 16 langkah kanthi operasional nyata-wektu sing cocog kanggo synths modular. Pola kasebut disetel minangka template nggunakake knobs kayata FILL, ROT, SCALE, PAT, SHIFT, RANGE ...

    rincian
  • centrevillage MIDI CoM

    ¥ 6,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Expander yen data urutan output Trigger Hacker liwat MIDI

    * Panel bisa uga duwe goresan utawa goresan sajrone proses manufaktur. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK C Quencer DLX, modul ekspansi MIDI Trigger Hacker. Niki tak kerjo. Sampeyan bisa nyambungake kabel antarane Trigger Hacker lan mburi ...

    rincian
  • centrevillage Trigger HaCker

    ¥ 38,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gapura 5CH kanthi fungsi lan operasional sing dhuwur

    * Panel bisa uga duwe goresan utawa goresan sajrone proses manufaktur. Wigati dimangerteni. CIRI-CIRI MUSIK Trigger Hacker minangka urutan gapura 5 trek sing gampang digunakake sing utamane program matrik 5x5. Penyusun CV uga dilengkapi track siji ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x