Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
tengah-tengah

tengah-tengah

Iku produsen peralatan garasi Jepang. Kita wis ngrilis modul Eurorack sing dadi pusat ing urutan.
  • centrevillage C Quencer DLX

    ¥ 41,800 (¥ 38,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    16-langkah CV / gapura urutan kanthi operasional nyata-wektu banget

    FEATURES MUSIK C Quencer DLX minangka sekuensi gapura CV 16 langkah kanthi operasional nyata-wektu sing cocog kanggo synths modular. Pola kasebut disetel minangka template nggunakake knobs kayata FILL, ROT, SCALE, PAT, SHIFT, RANGE ...

    rincian
  • centrevillage ECQ

    ¥ 16,500 (¥ 15,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer irama Euclidean kompak kanthi kontrol sing dhuwur

    * Sajrone proses manufaktur, panel bisa duwe benang utawa goresan.Wigati dicathet yen sampeyan tuku. FITUR MUSIK centervillage Compact Euclidean-Rhythm Sequencer (ECQ) yaiku urutan irama Euclidean kompak kanggo Eurorack ...

    rincian
  • centrevillage MIDI CoM

    Metu saka Simpenan
    Expander yen data urutan output Trigger Hacker liwat MIDI

    * Panel bisa uga duwe goresan utawa goresan sajrone proses manufaktur. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK C Quencer DLX, modul ekspansi MIDI Trigger Hacker. Niki tak kerjo. Sampeyan bisa nyambungake kabel antarane Trigger Hacker lan mburi ...

    rincian
  • centrevillage Trigger HaCker

    ¥ 41,800 (¥ 38,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gapura 5CH kanthi fungsi lan operasional sing dhuwur

    * Panel bisa uga duwe goresan utawa goresan sajrone proses manufaktur. Wigati dimangerteni. CIRI-CIRI MUSIK Trigger Hacker minangka urutan gapura 5 trek sing gampang digunakake sing utamane program matrik 5x5. Penyusun CV uga dilengkapi track siji ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x