Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Jam Divider

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 85,900 (¥ 78,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Make Noise Tempi

    Metu saka Simpenan
    Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

    TEMPI GAMBAR MUSIK yaiku modul pamindhahan "6-saluran polyphonic" saluran. Nggawe jam ruwet ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo kelingan mengko. Gawe irama divisi klasik / irama multiplier kaya sing anyar ...

    rincian
  • 2hp Div (Silver)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

    FEATURES multiplier divisi jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase. Jam Divide (nempatake jam sapisan saben x kaping) lan Multiply (nggedhekake jam kanthi x) bisa dipilih saka x = 1.

    rincian
  • 2hp Div (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

    FEATURES multiplier divisi jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase. Jam Divide (nempatake jam sapisan saben x kaping) lan Multiply (nggedhekake jam kanthi x) bisa dipilih saka x = 1.

    rincian
  • 4ms Mini PEG

    ¥ 24,400 (¥ 22,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi paling anyar saka generator amplop populer sing mathuk ing sistem urip kompak

    FITUR MUSIK Mini PEG minangka versi saluran siji sing dikurangi saka generator amplop kinerja dhuwur perusahaan 'Pingable Envelope Generator (PEG)' nalika njaga fungsi utama sabisa-bisa.9 amplop sing disinkronake karo jam sing beda-beda...

    rincian
  • Shakmat Modular Time Wizard

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Divider / multiplier jam 6 saluran multi-fungsi / hemat ruang sing langsung nggawe poliritme kompleks kanthi setelan switch

    FITUR MUSIK Wektu Wisaya minangka divider / multiplier jam sing kompak lan serbaguna sing kasusun saka 6 divider jam.Unit iki wis 6 output, kang ndadekake iku bisa kanggo gampang jam / ngreset sequencer external karo teken wektu unik karo jurusan dhuwure kamardikan lan nggawe polyrhythms Komplek.

    rincian
  • 4ms Rotating Clock Divider ( RCD )

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pembahagi jam klasik lan eksperimen 4HP!

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembahagi jam kompak Rotating Clock Divider (RCD) sing ngidini CV ngontrol nomer divisi sing unik. Dibagi jam input ing macem-macem rasio lan output jam sing wis ditemtokake saka saben output. Uga "Puteri" ...

    rincian
  • Random*Source Serge Divide By N Comparator (÷NCOM)

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas Serge sing nggabungake gabungan lan divider

    CIRI-CIRIK MUSIK Serge NCOM minangka modul sarana sing nggabungake komparator (ing sisih tengen) lan pembahagi jam (ing sisih kiwa) kanggo ngolah lan ngolah siji utawa loro masukan. Bandingane duwe input (ngliwati atenuator lan -1V nganti 2V offset) ing ndhuwur input-input ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • 4ms RCD Breakout ( RCDBO )

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander Jam Piranti Putaran

    Iki minangka modul breakout sing ngidini sampeyan ngoper setelan jumper saka TAMPILAN MUSIK MUDAH Rotter Clock (RCD) saka panel. Konektor pin mburi ora nyambung menyang pasokan listrik, nanging nyambung menyang RCD. Kaya Langkah 1 / Langkah 2 saka manual sambungan, Break Out ...

    rincian
  • Make Noise Echophon

    Metu saka Simpenan
    Gema seret Pitch saka Make Noise!

    FITUR MUSIKAL * Manual Jepang kasedhiya. Echophon minangka gema pitch-shift sing diprogram DSP dening Tom Erbe, pencipta Soundhack.Umpan balik kumandhang yaiku umpan balik sing owah, tanggapan kumandhang, tanggapan eksternal ...

    rincian
  • Shakmat Modular Time Apprentice

    ¥ 11,400 (¥ 10,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Divider jam format 1U.Konfigurasi ulang fleksibel kanthi setelan jumper

    FITUR MUSIK Time Apprentice minangka divider jam 2 saluran sing kompak lan bisa dikonfigurasi.Saben duwe tombol kontrol dhewe lan Time Apprentice kanthi rasio pamisah sing beda, clocking / ngreset sequencer eksternal, sinyal modulasi 'Ping' ...

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms Rotating Clock Divider Kit ( RCD Kit )

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit RCD DIY

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan, lan kita ora ndhukung Déwan utawa debug ing toko (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa barang kasebut yen ana bagean sing ilang). Keterangan 4ms Rotating ...

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms Pingable Envelope Generator Kit ( PEG Kit)

    ¥ 31,400 (¥ 28,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit DIY PEG

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms Pingable ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4 (Demo)

    Rega asli ¥ 29,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG ) [USED:U197008-W6] (Assembled by Clockface)

    USED
    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • Tiptop Audio Trigger Riot

    ¥ 66,900 (¥ 60,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Urutan pemicu inovatif Tiptop!

    CIRI-CIRI MUSIK Gegayuh Geger yaiku Modul Gate Sequencer / Pembahagi Jam / Jam Pengatur sing bisa ngatasi sawetara sinyal jam kanggo ngasilake 8 jinis urutan. Sinyal jam digawe dening saben tombol yaiku Horizontal / V ...

    rincian
  • Rebel Technology Logoi

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pembahagi jam / kontras / tundha sing bisa dikontrol voltase sing bisa digunakake kanthi macem-macem cara

    FEATURES MUSIK Logoi yaiku pembagi jam / wektu tundha / kontra kanthi kontrol voltase.

  • [DIY Kit] 4ms RCD Breakout Kit ( RCDBO Kit )

    ¥ 8,400 (¥ 7,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit DIY RCDBO

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms RCD Break ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x