Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Prosesor Swara

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Black)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyangga audio stereo bending sirkuit sing ngasilake sirkuit elektronik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Make Noise Mimeophon

    ¥ 52,250 (¥ 47,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Mutable Instruments Beads

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan kanthi konsep pamrosesan granular langsung saka sinyal audio sing mlebu, kaya sing dituduhake karo label panel ngarep 'Texture Synthesizer'.Palet swara sing asri lan luwih jembar, kontrol luwih akeh, manuver sing luwih apik, macem ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ripples 2020

    ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    "LIQUID" saringan kanthi résonansi alus sing ngelingake saringan Roland

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan pass / band pass / low pass kanthi resonansi alus padha karo seri Roland Jupiter utawa SH. Iki dirancang supaya volume ora stabil nalika Sapuan filter diluncurake kanthi resonansi sing kuwat. Loro input sinyal menyang filter ...

    rincian
  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 81,900 (¥ 74,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (Silver)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mixup

    ¥ 12,400 (¥ 11,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyampur stereo kanthi saklar lan rantai

    CIRI-CIRI MUSIK Campur yaiku mixer muted kompak kanthi masukan stereo lan output. Input audio ing ngisor iki ana ing panel ngarep. Input 1 lan 2 yaiku input mono kanthi bathi penyesuaian bathi lan switch bisu. Input 3 minangka input stereo (Nanging, yen sampeyan mung nutul L ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    ¥ 81,900 (¥ 74,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTM

    ¥ 13,090 (¥ 11,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul mixer basis Moog CP3 kanthi sihir analog. Bisa ngatasi CV

    CIRI-CIRI MUSIK Manhattan Analog DTM yaiku modul campuran sing bisa dirancang kanthi sirkuit diskret adhedhasar mixer CP3 sing digunakake ing Moog Vintage. Fitur lan tata letak padha karo campuran swara sing resik, nanging DTM minangka clipin sing menarik ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Silver)

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Panharmonium

    ¥ 63,900 (¥ 58,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul prosesor jinis anyar sing nganakake sintesis adhedhasar spektrum audio input

    TAMPOK Musical Panharmonium minangka jinis prosesor swara anyar sing nganalisa audio input, peta informasi spektral sing dipikolehi kanggo 33 osilator sing dibangun, lan menehi output. Mrodhuksi akeh modulasi kreatif saka swara sing cedhak karo swara asli, lan saka swara osilator dadi conto rutin ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • WMD Performance Mixer

    ¥ 105,900 (¥ 96,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 80,900 (¥ 73,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Silver)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Buffer audio stereo mlengkung sirkuit sing ngasilake sirkuit listrik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Intellijel Designs Bifold

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Folder gelombang dobel sing kasusun saka rong gaya. Routing lan umpan balik sing fleksibel ngidini sampeyan ngasilake macem-macem karakter

    FITUR MUSIK Bifold minangka folder gelombang saluran ganda sing kasusun saka rong saluran, sirkuit lipatan "deadband" paralel (saluran P) gaya Buchla lan rangkaian lipat seri Serge (saluran S) sing dimodifikasi. Rong jinis Yu ...

    rincian
  • Make Noise Erbe-Verb

    ¥ 63,580 (¥ 57,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kabeh parameter bisa terus dikendhaleni karo CV, lan stereo stereo sing ganti saka pura biasa menyang papan sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Erbe-Verb yaiku modul reverb stereo Make Noise kanthi kontrol voltase lan algoritma pangowahan terus. Erbe-Verb minangka owah-owahan terus tinimbang koleksi algoritma lan prasetel ...

    rincian
  • Xaoc Devices Katowice

    ¥ 32,780 (¥ 29,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi output khusus band, variabel band EQ / silang karo spesifikasi stereo sing bisa digunakake kanthi fleksibel!

    FITUR MUSIKA Piranti Xaoc Katowice minangka isolator band variabel stereo sing ngidini sampeyan ngontrol sawetara frekuensi sing dipilih.Kanthi stereo band-by-band lan output SUM, Katowice duwe jaringan silang, EQ parametrik, gaya DJ mateni ...

    rincian
  • WMD C4RBN

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter kompak variabel negara kanthi saturator lan folder gelombang

    CIRI MUSIK C4RBN yaiku filter variabel negara kanthi desain 2-pole / 4-pole. Dikembangake adhedhasar sejarah saringan WMD, C4RBN wis ningkatake stabilitas lan antarmuka kanggo kinerja langsung. Saturator diwenehake ing tahap input jalur sinyal analog lengkap.

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Hikari Instruments Ping Filter

    ¥ 23,100 (¥ 21,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi mode Fuzz sing unik. 2-pole multi-mode filter kanthi lancar Ping

    TAMPOK MUSIK KENE Filter-filter yaiku modul filter mode multi-mode 12dB / Oct (2-bola). Dilengkapi output swara putih sing trep saliyane output pass, band pass, lan output pass sing sithik bisa uga digawa metu. Proses swara fleksibel bisa kalebu patch tanggepan. Panel ...

    rincian
  • 4ms Listen Four Quarters

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengadil output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake. Versi output imbang

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat kwartal yaiku output output sing seimbang saka Listen Four, modul mixer output stereo 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Nambah saluran liyane kanthi chain daisy, Wav Reco ...

    rincian
  • Strymon Magneto

    ¥ 73,480 (¥ 66,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing ngasilake macem-macem efek nggunakake kepala multi-tape simulasi

    TAMPOK MUSIK KANGGO Magneto minangka modul efek dhuwur kanthi motif mesin tape. Kajaba kanggo tundha tape stereo utama lan fungsi looper, Fasa Sampler, Reverb Spring Vintage, Multiplier Clase Clock, Oscillator, ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Make Noise X-pan

    Metu saka Simpenan
    Campuran / panner / crossfader kanggo konstruksi gambar stereo

    FEATURES MUSIK X-Pan minangka modul mixer / panner / crossfader kanthi 5 masukan. Desain swara sing kurang karo headroom dhuwur cocog kanggo nyampur macem-macem swara lan nggawe gambar stereo. Rusak salib antarane AB nganti X-Pan lan nindakake panning ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
x