Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
XAOC Piranti

XAOC Piranti

Abang minangka warna merek dagang, Poland iku merek saka Warsaw. Rilis urutan pemutihan pertama "MOSKWA" nyathet hit smash. Kaya MOSKWA, kita bakal terus ngeculake modul cerdas dhasar sing apik.
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • XAOC Devices Belgrad

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    "Kembar kembar" saringan sing ngidini rong saringan digabungake ing pirang-pirang mode

    FITUR MUSIKIR Belgrad minangka filter analog sing bisa ngasilake sintesis pengurangan khas nganti generasi nada sing unik. Fitur paling gedhe yaiku nduwe rong intine filter puncak resonansi lan bisa milih 2 jinis ciri tanggapan frekuensi. Belgrad duwe rong variabel negara ...

    rincian
  • XAOC Devices Black Faceplates

    ¥ 4,400 よ り (¥ 4,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panel ireng kanggo Piranti XAOC

    Ringkesan Panel ireng kanggo Piranti XAOC.Modul ora klebu.

  • XAOC Devices Drezno

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8-bit modul konverter AD-DA kanggo ngaktifake macem-macem pangolahan sinyal kanthi manipulasi bit

    FEATURES MUSIK Drezno minangka modul konversi sing kalebu konverter analog-digital (ADC) sing ngowahi voltase input dadi nilai digital lan ngekstrak informasi bit, lan konverter digital-analog (DAC) sing ngasilake voltase sing cocog saka informasi bit input. Input audio lan bitc ...

    rincian
  • XAOC Devices Hel

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngontrol kontrol sihir kanggo penghasil output saka Odessa

    CIRI-CIRI MUSIK Iki minangka expander sing nambah kontrol 5V / Oct ing 1 swara Odessa, supaya bisa muter kord. Cacahe swara bisa dipilih saka 1,3,5, 5, XNUMX kanthi tombol ing unit utama. Lima input kasebut diitung ing langkah semitone. Nyebar badan Odessa kanggo ngontrol detune ...

    rincian
  • XAOC Devices Hrad

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah macem-macem fungsi ing Praga

    FITUR MUSIK Modul expander sing nyambung menyang modul Praga lan nambah fungsi ing ngisor iki: Output headphone lan isyarat sing uga ngidini mode solo Tombol kontrol level bali lan AUX ngirim jack input CV. Tombol kontrol level output utama lan VU Meter Ga...

    rincian
  • XAOC Devices Jena

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul proses gelombang 8-bit

    FEATURES MUSIK Jena minangka modul pamrosesan sinyal digital sing bisa digunakake minangka shaper gelombang kanggo CV lan audio, minangka osilator digital, lan minangka generator generator Walsh lan generator irama. Jena minangka Binar Leibniz ...

    rincian
  • XAOC Devices Kamieniec

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Phaser kanggo synths modular kanthi karakter klasik lan kapabilitas modulasi eksternal

    TAMPILAN MUSIK Kamieniec minangka modul pangolahan sinyal adhedhasar efek phaser taun 1970an. Nduwe karakter klasik sing wis biasa lan gampang dimodifikasi, nanging durung dioptimalake kanggo nggunakake synths modular. Fase efek pedal ...

    rincian
  • Xaoc Devices Katowice

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi output khusus band, variabel band EQ / silang karo spesifikasi stereo sing bisa digunakake kanthi fleksibel!

    FITUR MUSIKA Piranti Xaoc Katowice minangka isolator band variabel stereo sing ngidini sampeyan ngontrol sawetara frekuensi sing dipilih.Kanthi stereo band-by-band lan output SUM, Katowice duwe jaringan silang, EQ parametrik, gaya DJ mateni ...

    rincian
  • XAOC Devices Koszalin

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Shifter frekuensi stereo digital sing bisa dikontrol voltase

    FITUR MUSIK Koszalin punika 5-input 2-output, lengkap stereo desain frekuensi shifter sing nyedhiyani quasi-polynomial lan linear frekuensi modulasi nganti +/- 4kHz lan voltase kontrol kontrol stereo.Pergeseran frekuensi sing ngganti spektrum sinyal kanthi linier ...

    rincian
  • XAOC Devices Lipsk

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Drezno modul ngusir kanthi mbalikke

    FEATURES MUSIK Lipsk minangka modul loncat karo muter awak kanggo Drezno (ora bisa digunakake dhewe). Nalika Lipsk disambungake menyang Drezno, output ADC diproses dening Lipsk banjur input menyang DAC nalika Drezno ana ing mode Link.

    rincian
  • XAOC Devices Minsk

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Processing Low-mburi saka komponen Side uga bisa. Prosesor gambar stereo hibrida kanthi efek rong dimensi

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Minsk minangka prosesor gambar stereo hibrida sing nggabungake pangolahan digital lan analog kanggo nyedhiyakake operasi Mid / Side sing luwih maju kanggo pasangan sinyal stereo.Kapisah, komponen tengah lan sisih sing mengaruhi ambane lan ambane gambar pendengaran ...

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka sequencer 2-langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi ngelingi pemrograman urutan langsung, unit iki minangka konser Moskwa pisanan sing diilhami dening sequencer analog klasik ...

    rincian
  • XAOC Devices Nin

    ¥ 11,400 (¥ 10,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah input CV kapindho lan pemicu manual menyang Zadar

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul expander sing nyambung menyang modul Zadar lan nambah fungsi ing ngisor iki: -Kunci tombol kanggo saben input envelope-Kedua kanggo saben envelope. Kanthi nyambungake NIN, layar kanggo tugas ditambahake ing menu ZADAR

  • XAOC Devices Odessa

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Jenis osilator kluster harmonik anyar sing nyetel 2500 harmoni kanggo nggawe swara!

    FEATURES MUSIK Odessa minangka modul osilator digital tambahan sing bisa nggawe macem-macem nada kanthi ngilangi macem-macem harmoni. Harmonics bisa nambah harmoni non-integer sing uga disesuaikan uga harmoni integer, lan kabeh harmoni beda karo frekuensi dhasar. Daya Harmonika ...

    rincian
  • Xaoc Devices Ostankino II

    ¥ 28,400 (¥ 25,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah sangang input CV, output jam internal, lan output gerbang independen sing bisa diowahi dadi output BIT menyang Moskwa II.Uga bisa nyambung menyang subsistem binar

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Ostankino II minangka modul expander kanggo Moscow II. Kanthi nyambungake menyang Moskwa II liwat konektor kabel pita ing mburi, menehi kontrol CV kanggo saben parameter sequencer.Uga, perusahaan ...

    rincian
  • XAOC Devices Poczdam

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    1989 Leibniz Piranti Komutator

    FITUR MUSIK Poczdam minangka solusi rute data binar kanggo subsistem Leibniz perusahaan. Kanthi Poczdam, sampeyan bisa kanthi manual lan mbatalake ngalih ing antarane rong sumber Leibniz, ngganti bit individu saka stream data, nggunakake VCO dibangun ing ...

    rincian
  • XAOC Devices Poti

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing bisa ngontrol setelan Batumi saka panel

    Expander sing ngidini sampeyan ngakses setelan jumper saka Fitur MUSIK Batumi saka panel. • Sampeyan bisa ngoper ing antarane rong setelan: apa nggunakake input SYNC minangka jam siklus LFO utawa miwiti maneh gelombang. • Pilih gelombang gelombang output sing ditugasi.

  • XAOC Devices Praga

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA stereo sing khusus dirancang VCA !!

    CIRI-CIRI MUSIK Praga minangka campuran stereo 4-saluran stabilitas sing bisa diolah. Panning lan kontrol voltase volume dipasang, lan VCA berkualitas tinggi lan amplifier operasional digunakake. Tanggapan VCA minangka unipolar / bipolar, lan mode sing ditemtokake kanggo menehi reaksi optimal sing beda ...

    rincian
  • XAOC Devices Samara II

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-saluran atenuator lan prosesor voltase

    FEATURES MUSIK II yaiku prosesor sinyal fleksibel 4 saluran kanthi akeh fungsi pangolahan voltase dhasar kayata attenuator, offset, mix, lan Min / Max. Loro CV lan audio bisa diproses. Saben patang saluran duwe loro masukan, asupan normal lan input kuwalik ...

    rincian
  • Xaoc Devices Sarajewo

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Output 3-tap, modul tundha BBD analog kualitas apik lan anget.Dilengkapi fungsi sinkronisasi tempo fleksibel lan jalur umpan balik kanthi filter.

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Sarajewo minangka modul tundha analog sing dilengkapi karo telung chip BBD sing berkualitas tinggi.Saben chip BBD sing dipasang ing seri duwe 3 tahap, lan nalika nuduhake jam sing padha, saben chip ngasilake sinyal kanthi wektu tundha sing beda-beda ...

    rincian
  • XAOC Devices Sewastopol II

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul envelope pengikut / input / output sing berkualitas tinggi

    TAMPILAN MUSIK Sewastopol II minangka modul antarmuka kompak lan fungsional banget kanggo nyambungake sinyal menyang jagad modularitas. Saliyane kirim / bali menyang pedal efek, informasi swara input bisa diowahi dadi sinyal gerbang utawa amplop supaya bisa digunakake ing modulasi. ...

    rincian
  • XAOC Devices Sofia

    ¥ 77,900 (¥ 70,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog kanthi palet swara sudhut kanthi metode generasi gelombang unik

    FITUR MUSIK Sofia minangka osilator analog khusus adhedhasar prinsip generasi gelombang unik.Kanthi inti osilator segitiga, rong bagean mbentuk gelombang lan modulasi sing rumit, swara Sofia minangka dhasar sing anget, jenuh lan rong riak ...

    rincian
  • XAOC Devices Sopot

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    1980 Triple Signal Summator

    FITUR MUSIK Sopot minangka modul sarana kompak sing bisa nyimpulake sawetara sumber stereo lan mono.Saben bagean fungsi minangka 4-input 1-output summing mixer independen, kanthi sinyal sing dijumlahake ing bagean tengah dikirim menyang bagean ndhuwur utawa ngisor, utawa loro-lorone.

    rincian
  • XAOC Devices Tallin

    ¥ 28,400 (¥ 25,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA Kompak kanthi kualitas swara lan fitur sing kompak

    TAMPOK MUSIK Tallin minangka V-2 saluran kanthi kualitas lan fungsi swara sing luar biasa. Saben saluran duwe loro input CV, EXP lan LIN, saliyane input sinyal (CV uga bisa dadi input). EXP cocok kanggo kontrol tremolo dening amplop, LIN yaiku LFO, lsp.

    rincian
  • XAOC Devices Timiszoara

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek khusus uga kasedhiya. Prosesor efek Stereo DSP adhedhasar 24-dicokot, Spin FV-1 chip

    FITUR MUSIK Timiszaoara minangka prosesor multi-efek stereo sing bisa dikontrol tegangan kanggo Eurorack.Arsitektur open FV-1 Spin Semiconductor nggunakake algoritma efek / fitur sing dirancang khusus ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Xaoc Devices Zagrzeb

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    SVVCF stereo analog karo 5 jinis karakteristik frekuensi sing bisa nggawe gambar stereo saka sinyal mono karo mekanisme shift phase dhewe.

    FITUR MUSIK Xaoc Piranti Zagrzeb punika 5-kutub stereo multimode SVVCF karo 4 karakteristik frekuensi beda. Unit iki, sing bisa nggunakake telung sinyal stereo HP, BP, lan LP ing wektu sing padha, ngasilake swara sing alus lan resik, kajaba yen digerakake dening sinyal amplitudo dhuwur ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x