Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kuantizer

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Intellijel Designs Scales

    ¥ 38,400 (¥ 34,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • WMD Arpitecht

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Arpeggiator kuantitator kanthi kontrol geser lan akeh kontrol voltase

    CIRI-CIRI MASA Arpitecht yaiku jumlah kuantitator sing bisa dikontrol lan irama arpeggiator. Sampeyan bisa nggawe melodi sing mlengkung wolung octaves, nyengkuyung owah-owahan kord, langsung nggawe sapuan asam, lan nggawe urutan generatif. Uga Triad ...

    rincian
  • 2hp Tune (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    11 HP Quantizer kanthi 2 timbangan kanggo dipilih lan transpos

    A kuantizer sing bisa skala FITUR MUSIK 11.Skala bisa dipilih kanthi muter tombol SCALE. LED nuduhake skala sing dipilih lan mung siji LED murup: Miturut subscript saka LED sing surem, mayor, minor, minor harmonik, nada aula, ...

    rincian
  • 2hp Tune (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    11 HP Quantizer kanthi 2 timbangan kanggo dipilih lan transpos

    A kuantizer sing bisa skala FITUR MUSIK 11.Skala bisa dipilih kanthi muter tombol SCALE. LED nuduhake skala sing dipilih lan mung siji LED murup: Miturut subscript saka LED sing surem, mayor, minor, minor harmonik, nada aula, ...

    rincian
  • Shakmat Modular Bard Quartet

    ¥ 52,800 (¥ 48,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Setel skala beda kanggo saben saluran.Quantizer fleksibel kanthi fungsi micro-tuning lan arpeggiator

    FITUR MUSIK Shakmat Modular Bard Quartet minangka kuartet 4 saluran sing bisa diprogram. Kanthi keyboard sing terintegrasi karo papat saluran, sampeyan bisa ngontrol nganti papat instrumen sing beda, lan Bard Quartet minangka kuartet sing nyenengake saka ide musik ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
  • Tiptop Audio QuantiZer

    Metu saka Simpenan
    Quantizer nggawe macem-macem urutan kanthi fungsi lan kinerja sing sugih

    TAMPOK MUSIK QuantiZer minangka pangukur kanthi kinerja lan akeh fitur kanthi ukuran kompak. Konverter AD presisi kanthi akurat kanthi macem-macem input sing bisa dipilih saka 0 nganti 10V, 0 kanggo 5V, -5 nganti + 5V-Konverter presisi DA sing dhuwur kanthi sawetara output 0-5V ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIK Rossum Electro-Music Mob? Of Emus (MOE) yaiku fleksibel 6 saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator wangun variabel, sampel & tahan, modulator tegangan acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, quantizer, lsp. Hmm. ..

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka sequencer 2-langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi ngelingi pemrograman urutan langsung, unit iki minangka konser Moskwa pisanan sing diilhami dening sequencer analog klasik ...

    rincian
  • Frap Tools Usta

    ¥ 109,900 (¥ 99,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilaksanakake fungsi editing parameter panggung sing fleksibel banget.A 4ch x 4tr kinerja dhuwur sequencer sing nangani kabeh saka nggawe polyrhythms Komplek kanggo ngatur temperaments.

    FITUR MUSIK Frap Tools Usta punika 4-saluran x 4-trek Eurorack sequencer.Durasi saben tahapan bisa diowahi kanthi bebas. Durasi saben tahap ing unit iki ora diwatesi karo rasio siji-kanggo-siji kayata siji tahap kanggo saben impuls jam, nanging babagan jam ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x