Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Quantizer

  • Expert Sleepers Disting EX

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Scales

    Rega asli ¥ 36,900
    Saiki rega ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    Rega asli ¥ 53,900
    Saiki rega ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    Rega asli ¥ 49,900
    Saiki rega ¥ 48,290 (¥ 43,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIKAL Rossum Electro-Music Mob of Emus (MOE) minangka fleksibel 6-saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator bentuk variabel, conto & tahan, modulator voltase acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, kuantizer, lsp. Ko ...

    rincian
  • 2hp Tune (Black)

    Rega asli ¥ 14,400
    Saiki rega ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    11 HP Quantizer kanthi 2 timbangan kanggo dipilih lan transpos

    A kuantizer sing bisa skala FITUR MUSIK 11.Skala bisa dipilih kanthi muter tombol SCALE. LED nuduhake skala sing dipilih lan mung siji LED murup: Miturut subscript saka LED sing surem, mayor, minor, minor harmonik, nada aula, ...

    rincian
  • 2hp Tune (Silver)

    Rega asli ¥ 14,400
    Saiki rega ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    11 HP Quantizer kanthi 2 timbangan kanggo dipilih lan transpos

    A kuantizer sing bisa skala FITUR MUSIK 11.Skala bisa dipilih kanthi muter tombol SCALE. LED nuduhake skala sing dipilih lan mung siji LED murup: Miturut subscript saka LED sing surem, mayor, minor, minor harmonik, nada aula, ...

    rincian
  • WMD Arpitecht

    Rega asli ¥ 42,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Arpeggiator kuantitator kanthi kontrol geser lan akeh kontrol voltase

    CIRI-CIRI MASA Arpitecht yaiku jumlah kuantitator sing bisa dikontrol lan irama arpeggiator. Sampeyan bisa nggawe melodi sing mlengkung wolung octaves, nyengkuyung owah-owahan kord, langsung nggawe sapuan asam, lan nggawe urutan generatif. Uga Triad ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (White)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIKIK MUSIK Quantizer minangka kuantizer format 1U kompak.Unit iki, sing bisa kanthi gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator internal kanggo urutan saka skala utawa pola cathetan sing dipilih tanpa sumber input.

    rincian
  • Tiptop Audio QuantiZer

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer nggawe macem-macem urutan kanthi fungsi lan kinerja sing sugih

    TAMPOK MUSIK QuantiZer minangka pangukur kanthi kinerja lan akeh fitur kanthi ukuran kompak. Konverter AD presisi kanthi akurat kanthi macem-macem input sing bisa dipilih saka 0 nganti 10V, 0 kanggo 5V, -5 nganti + 5V-Konverter presisi DA sing dhuwur kanthi sawetara output 0-5V ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIKIK MUSIK Quantizer minangka kuantizer format 1U kompak.Unit iki, sing bisa kanthi gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator internal kanggo urutan saka skala utawa pola cathetan sing dipilih tanpa sumber input.

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka urutan 2 langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi nggunakake pemrograman urutan langsung, unit iki minangka panel Moskow pertama sing diilhami karo urutan analog klasik ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x