Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Kuantizer

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's Pro Workout

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam master serbaguna / modul sumber CV asli kanthi fungsi sing ditingkatake minangka sumber CV tujuan umum

    FITUR MUSIK Latihan Pro Pamela minangka versi anyar saka Latihan Anyar Pamela, sumber jam / CV kanthi kinerja dhuwur 8 saluran.Minangka titik wiwitan, saben saluran bisa dadi set BPM (10-303) dhewe, utawa nada sing disinkronake kayata fraksi integer multiple/integer.

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Intellijel Designs Scales

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • ALM Busy ASQ-1

    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Multi-mode sequencer sing program 3 mode karo tombol mechanical

    FITUR MUSIK ASQ-1 minangka sequencer unik kanggo Eurorack kanthi telung mode output.Mode CV/Gate, mode Trigger, lan mode Quantizer, sing kalebu pirang-pirang trek, kabeh bisa mlaku bebarengan karo jam internal utawa eksternal.iki...

    rincian
  • 2hp Tune (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    11 HP Quantizer kanthi 2 timbangan kanggo dipilih lan transpos

    A kuantizer sing bisa skala FITUR MUSIK 11.Skala bisa dipilih kanthi muter tombol SCALE. LED nuduhake skala sing dipilih lan mung siji LED murup: Miturut subscript saka LED sing surem, mayor, minor, minor harmonik, nada aula, ...

    rincian
  • Shakmat Modular Bard Quartet

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Setel skala beda kanggo saben saluran.Quantizer fleksibel kanthi fungsi micro-tuning lan arpeggiator

    FITUR MUSIK Shakmat Modular Bard Quartet minangka kuartet 4 saluran sing bisa diprogram. Kanthi keyboard sing terintegrasi karo papat saluran, sampeyan bisa ngontrol nganti papat instrumen sing beda, lan Bard Quartet minangka kuartet sing nyenengake saka ide musik ...

    rincian
  • 2hp Tune (Silver)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    11 HP Quantizer kanthi 2 timbangan kanggo dipilih lan transpos

    A kuantizer sing bisa skala FITUR MUSIK 11.Skala bisa dipilih kanthi muter tombol SCALE. LED nuduhake skala sing dipilih lan mung siji LED murup: Miturut subscript saka LED sing surem, mayor, minor, minor harmonik, nada aula, ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (White)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
  • Mosaic Quantizer (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    Metu saka Simpenan
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIK Rossum Electro-Music Mob? Of Emus (MOE) yaiku fleksibel 6 saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator wangun variabel, sampel & tahan, modulator tegangan acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, quantizer, lsp. Hmm. ..

    rincian
  • Erica Synths Pico Quant

    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi rong kontrol sing nggedhekake kekuwatan ekspresi. Quantizer CV kompak kanthi tliti dhuwur sing ndhukung nada seprapat

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico Quant minangka CV Quantizer canggih kanthi fitur unik.Unit iki, sing ndhukung nada seprapat microtonal lan entuk kuantisasi kanthi tliti dhuwur, ngidini sampeyan nggawe lan nyimpen skala khusus kanthi gampang liwat antarmuka web khusus. 4...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's Pro Workout (B-Stock)

    Rega asli ¥ 44,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam master serbaguna / modul sumber CV asli kanthi fungsi sing ditingkatake minangka sumber CV tujuan umum

    FITUR MUSIK Latihan Pro Pamela minangka versi anyar saka Latihan Anyar Pamela, sumber jam / CV kanthi kinerja dhuwur 8 saluran.Minangka titik wiwitan, saben saluran bisa dadi set BPM (10-303) dhewe, utawa nada sing disinkronake kayata fraksi integer multiple/integer.

    rincian
  • Erica Synths Pico Quant (B-Stock)

    Rega asli ¥ 22,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi rong kontrol sing nggedhekake kekuwatan ekspresi. Quantizer CV kompak kanthi tliti dhuwur sing ndhukung nada seprapat

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico Quant minangka CV Quantizer canggih kanthi fitur unik.Unit iki, sing ndhukung nada seprapat microtonal lan entuk kuantisasi kanthi tliti dhuwur, ngidini sampeyan nggawe lan nyimpen skala khusus kanthi gampang liwat antarmuka web khusus. 4...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4 (Demo)

    Rega asli ¥ 29,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x