Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Ora ana merek

  • Eurorack Screw Pack (50pcs)

    ¥ 550 (¥ 500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    FITUR MUSIKAL Sekrup kanggo ngencengi modul Eurorack menyang ril.Dawane 6 mm, set 50 (jumlah gambar beda-beda).Kabeh modul Eurorack sing didol ing toko, kalebu sing wis digunakake, nggawa sekrup M3, mula yen rel kasus M3, sampeyan ora kudu tuku kanthi normal.

  • Eurorack Power Cable

    Metu saka Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • Screwdriver

    ¥ 770 (¥ 700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Screwdriver kanggo instalasi modul

    CIRI MUSIK Screwdriver kanggo modul sing dipasang. Biso diowahi lan uga bisa digunakake minangka sopir minus. Digawe dening Electrosmith.

  • Eurorack Cable Splitter

    ¥ 1,200 (¥ 1,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Splitter kabel spesifikasi TS 5mm sing mbagi sinyal input dadi lima

    FITUR MUSIK 5mm TS splitter kabel sing mbagi sinyal input dadi lima

Ndeleng kabeh produk
x