Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Ora ana merek

  • Eurorack Screw Pack (50pcs)

    ¥ 550 (¥ 500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    FITUR MUSIKAL Sekrup kanggo ngencengi modul Eurorack menyang ril.Dawane 6 mm, set 50 (jumlah gambar beda-beda).Kabeh modul Eurorack sing didol ing toko, kalebu sing wis digunakake, nggawa sekrup M3, mula yen rel kasus M3, sampeyan ora kudu tuku kanthi normal.

  • Eurorack Power Cable

    ¥ 330 (¥ 300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • Eurorack Cable Splitter

    ¥ 1,100 (¥ 1,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Splitter kabel 5mm TS sing mbagi sinyal input dadi 3.5

    FITUR MUSIK 5mm TS splitter kabel sing mbagi sinyal input dadi lima

  • Screwdriver

    ¥ 770 (¥ 700 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Screwdriver kanggo instalasi modul

    CIRI MUSIK Screwdriver kanggo modul sing dipasang. Biso diowahi lan uga bisa digunakake minangka sopir minus. Digawe dening Electrosmith.

Ndeleng kabeh produk
x