Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Ora ana merek

  • Eurorack Screw Pack

    ¥ 200 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    TAMPOK Musical Iki minangka ngawut-awut kanggo ndandani modul Eurorack menyang ril. Dawane 6 mm. Kabeh modul Eurorack sing adol ing toko kita teka karo ngawut-awut M3, kalebu sing digunakake, saengga yen rel sampeyan minangka M3, biasane sampeyan ora perlu tuku.

  • Eurorack Power Cable

    ¥ 300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • Eurorack Cable Splitter

    ¥ 1,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Splitter kabel 5mm TS sing mbagi sinyal input dadi 3.5

    FITUR MUSIK 5mm TS splitter kabel sing mbagi sinyal input dadi lima

  • Screwdriver

    Metu saka Simpenan
    Screwdriver kanggo instalasi modul

    CIRI MUSIK Screwdriver kanggo modul sing dipasang. Biso diowahi lan uga bisa digunakake minangka sopir minus. Digawe dening Electrosmith.

Ndeleng kabeh produk
x