Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Oscillator Digital

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO)

    ¥ 33,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 65,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Panharmonium

    ¥ 54,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul prosesor jinis anyar sing nganakake sintesis adhedhasar spektrum audio input

    TAMPOK Musical Panharmonium minangka jinis prosesor swara anyar sing nganalisa audio input, peta informasi spektral sing dipikolehi kanggo 33 osilator sing dibangun, lan menehi output. Mrodhuksi akeh modulasi kreatif saka swara sing cedhak karo swara asli, lan saka swara osilator dadi conto rutin ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Black)

    ¥ 32,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI-CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphed menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen senar, piano sing disiapake, perkusi musik kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Silver)

    ¥ 34,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    CIRI-CIRI MUSIK Chord v2 minangka osilator chord-all-in-one sing nggawa polyphony musik menyang sistem modular. Sekawan VCO sing dibangun duwe pirang-pirang bentuk gelombang, lan fungsi tuning sing cerdas ndadekake gampang output kord. Ukuran cilik dibandhingake versi 4 ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    ¥ 48,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Black)

    ¥ 34,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    CIRI-CIRI MUSIK Chord v2 minangka osilator chord-all-in-one sing nggawa polyphony musik menyang sistem modular. Sekawan VCO sing dibangun duwe pirang-pirang bentuk gelombang, lan fungsi tuning sing cerdas ndadekake gampang output kord. Ukuran cilik dibandhingake versi 4 ...

    rincian
  • Make Noise tELHARMONIC

    ¥ 41,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sensitif osilator 3-swara aditif sing nggunakake DSP sing alami bisa ngontrol voltase kord lan sisik!

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. tELHARMONIC minangka modul sintesis kanthi pirang-pirang swara lan algoritma pirang-pirang. Ing jagad modular, isih ana telung teknologi sing nggawe nada elektronik, yaiku sintesis gaya Telharmonium sing dikembangake ing taun 3, ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    ¥ 43,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIKAL Rossum Electro-Music Mob of Emus (MOE) minangka fleksibel 6-saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator bentuk variabel, conto & tahan, modulator voltase acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, kuantizer, lsp. Ko ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Silver)

    ¥ 32,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphing menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen kanthi senar, piano sing disiapake, parka kaya kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Hertz Donut Mk III (Model 9791-3)

    ¥ 54,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator FM / Komplek kanthi 2 operator

    CIRI-CIRI MUSIK Hertz Donut mkIII minangka osilator kompleks digital sing kuat kanthi unison, detektif matriks 3x4 lan uga input eksternal. Saliyane frekuensi ing osilator utama, Fase Distorsi, Payung, Re ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 63,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • XAOC Devices Odessa

    ¥ 55,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Jenis osilator kluster harmonik anyar sing nyetel 2500 harmoni kanggo nggawe swara!

    FEATURES MUSIK Odessa minangka modul osilator digital tambahan sing bisa nggawe macem-macem nada kanthi ngilangi macem-macem harmoni. Harmonics bisa nambah harmoni non-integer sing uga disesuaikan uga harmoni integer, lan kabeh harmoni beda karo frekuensi dhasar. Daya Harmonika ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Castle

    ¥ 66,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4 osilator FM operator digital kanthi voltase chip YAMAHA IC sing bisa dikontrol! Chord kanthi 5 cathetan uga bisa.

    TAMPOK MUSIK * Cathetan Amarga alam chip asli, ngeklik swara bisa dicampur nalika tombol level operator dipindhah. Sanajan level cilik, bisa uga ora rampung 0. Kajaba iku, amarga sifat chip kasebut, ngetokake swara lan gangguan sing gedhe banget sajrone setelan sing ekstrem.

    rincian
  • 4ms Spectral Multiband Resonator (SMR)

    ¥ 51,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter 6 saluran saluran kanthi keluwesan gaib

    TAMPOK MUSIK * Perangkat kukuh paling anyar saiki yaiku v5. Kanggo modul sadurunge Maret 2017, mangga tindakake karya nganyari ngisor iki. Panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo v3. Output sinyal 4V / Oct, penet sing apik, pencegahan cathetan, filter 1-pass, transpos lan akeh liyane v2 fitur ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator

    ¥ 51,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • XAOC Devices Hel

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Ngontrol kontrol sihir kanggo penghasil output saka Odessa

    CIRI-CIRI MUSIK Iki minangka expander sing nambah kontrol 5V / Oct ing 1 swara Odessa, supaya bisa muter kord. Cacahe swara bisa dipilih saka 1,3,5, 5, XNUMX kanthi tombol ing unit utama. Lima input kasebut diitung ing langkah semitone. Nyebar badan Odessa kanggo ngontrol detune ...

    rincian
  • Erica Synths Graphic VCO

    ¥ 42,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Rencanakake gelombang lan ngatur gelombang rame. VCO gelombang gelombang kanthi lanjut kanthi pilihan modifikasi lan efek

    TAMPOK MUSIK Grafik VCO minangka gelombang gelombang digital sing bisa nggawe lan nyimpen gelombang rumit kanthi ngrancang bentuk gelombang asli, ngatur gelombang gelombang saka bentuk gelombang sing digawe, morphing antarane rong jinis gelombang, lan macem-macem modulasi lan efek. Iku dadi osilator. Fitur lan panggunaan: Fleksibel ...

    rincian
  • Humble Audio Algo Expander

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nyimpen setelan algoritma Quad Operator lan ngidini persilangan ing antarane prasetel

    TAMPAHAN MUSIK Algo Expander yaiku modulasi jumlah kanggo kabeh operator Operator Quad lan limang sumber modulasi input AR FM menyang papat operator sing dadi tujuan modulasi (paramèter matrik modulasi 5x4 ing sisih tengen Operator Quad ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Kermit mkIII

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4-saluran osilator modulator bisa diprogram

    CIRI-CIRI MUSIK Kermit minangka osilator 4 saluran, gelombang gelombang (dioptimalake kanggo LFO) sing bisa disinkronake karo tempo lan bisa ngalih ing antarane mode. Para osilator C lan D nduwe siji tombol, nanging sampeyan bisa kanthi mandhiri nyetel paramèter sing meh padha karo A lan B kanthi ngatur combo tombol. Saben saluran minangka LFO, ...

    rincian
  • ALM Busy MCO

    ¥ 16,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator roda gelombang padat

    MUSIK FEATURES MCO yaiku osilator digital kompak 6 HP. Nduwe telung gelombang gelombang ing ngisor iki. Output gelombang sing bisa morf antarane 3 jinis gelombang output Pulse (Alp ...

    rincian
  • Erica Synths Pico VCO

    ¥ 13,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator digital kanthi 32 gelombang sing bisa dipilih

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico VCO minangka osilator sing ngidini sampeyan milih 32 gelombang beda. Rong gelombang gelombang bisa dipilih kanthi saklar. Ana 2 gelombang ing siji bank. Sampeyan uga bisa ngontrol gelombang karo CV. Sampeyan uga bisa ngganti saklar supaya nggunakake LFO ...

    rincian
  • 2hp Vowel (Black)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Formulir osilator formasi

    CIRI-CIRI MUSIK Vokal yaiku osilator sintesis formasi wicara sing gawe sintesis lan output sing padha karo swarane manungsa. Loro algoritma bisa dipilih kanthi saklar. Input ing pitch CV yaiku 2V / Oct lan kisaran yaiku -1 nganti 1.5V. Sumpah nggawa efek pilihan vokal, swara lanang lan wadon ...

    rincian
  • 2hp Sine (Silver)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator gelombang sinus karo sub osilator lan folder gelombang

    FEATURES MUSIK 2HP Sine yaiku osilator digital sing bisa ngasilake gelombang loro sacara serentak adhedhasar gelombang sinus. Gelombang sinus minangka titik wiwitan duwe tliti sing dhuwur amarga sirkuit digital, lan uga bisa digunakake minangka modulator FM. Kajaba iku, output folder gelombang gelombang sing diaktifake ing CV kanthi nada abot ...

    rincian
  • Hikari Instruments SINE

    Metu saka Simpenan
    3 osilator gelombang sinus HP HP kanthi fungsi ngukur lan ngimbangi!

    SUMBER MUSIK SILI yaiku osilator digital kompak 3HP sing bisa ngasilake gelombang sinus murni. Wis telung mode: mode VCO / mode CV / LFO, lan bisa dialihake kanthi saklar ngisor. Mode VCO: Mode iki ngetokake gelombang sinus 3 Vpp. Jarak disetel nganggo slider ...

    rincian
  • Synthesis Technology E340 Cloud Generator [USED:U147030-W0]

    USED
    ¥ 22,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    8 VCO sinus lan sawooth kanthi kemampuan modulasi.

  • Qu-bit Electronix Scanned (Silver)

    ¥ 39,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Black)

    ¥ 39,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
  • 2hp Sine (Black)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator gelombang sinus karo sub osilator lan folder gelombang

    FEATURES MUSIK 2HP Sine yaiku osilator digital sing bisa ngasilake gelombang loro sacara serentak adhedhasar gelombang sinus. Gelombang sinus minangka titik wiwitan duwe tliti sing dhuwur amarga sirkuit digital, lan uga bisa digunakake minangka modulator FM. Kajaba iku, output folder gelombang gelombang sing diaktifake ing CV kanthi nada abot ...

    rincian
  • 2hp Vowel (Silver)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Formulir osilator formasi

    CIRI-CIRI MUSIK Vokal yaiku osilator sintesis formasi wicara sing gawe sintesis lan output sing padha karo swarane manungsa. Loro algoritma bisa dipilih kanthi saklar. Input ing pitch CV yaiku 2V / Oct lan kisaran yaiku -1 nganti 1.5V. Sumpah nggawa efek pilihan vokal, swara lanang lan wadon ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Piston Honda Mk III (Model 1991-3)

    ¥ 58,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 pengayun, ngangkut gelombang asli, pengayun gelombang gelombang dobel kanthi kekuwatan gedhe kayata fungsi prasetel

    Fitur MUSICAL Piston Kawasaki mkIII punika dual Tabel gelombang osilator. Iki dilengkapi fungsi sing luwih modern nalika nggunakake tren swara Piston Honda nganti Mk2. Osilator Gelombang Gelombang Piston Hon ...

    rincian
x