Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Oscillator Digital

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • Mutable Instruments Stages

    Metu saka Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    FITUR FITUR MUSIK yaiku modulator sing nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sekuen kanthi nggabungake enem tahap.Envelope 6-tahap kompleks, siji amplop AD lan siji urutan 6 langkah uga bisa ditindakake.Cara nggabungake tahapan sing dadi game ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    Metu saka Simpenan
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Mordax Data (Black)

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Panharmonium

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul prosesor jinis anyar sing nganakake sintesis adhedhasar spektrum audio input

    TAMPOK Musical Panharmonium minangka jinis prosesor swara anyar sing nganalisa audio input, peta informasi spektral sing dipikolehi kanggo 33 osilator sing dibangun, lan menehi output. Mrodhuksi akeh modulasi kreatif saka swara sing cedhak karo swara asli, lan saka swara osilator dadi conto rutin ...

    rincian
  • Mordax Data (Silver)

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Silver)

    ¥ 43,800 (¥ 39,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    FITUR FITUR MUSIK Chord v2 minangka osilator kord kabeh-ing-siji kanggo nggawa polifoni musik menyang sistem modular. Papat VCO sing diinstal duwe macem-macem bentuk gelombang, lan fungsi nyetel trampil bisa ngasilake kode kanthi gampang kanthi macem-macem cara.Dibandhingake karo versi 4 ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Black)

    ¥ 43,800 (¥ 39,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    FITUR FITUR MUSIK Chord v2 minangka osilator kord kabeh-ing-siji kanggo nggawa polifoni musik menyang sistem modular. Papat VCO sing diinstal duwe macem-macem bentuk gelombang, lan fungsi nyetel trampil bisa ngasilake kode kanthi gampang kanthi macem-macem cara.Dibandhingake karo versi 4 ...

    rincian
  • Make Noise tELHARMONIC

    Metu saka Simpenan
    Sensitif osilator 3-swara aditif sing nggunakake DSP sing alami bisa ngontrol voltase kord lan sisik!

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. tELHARMONIC minangka modul sintesis kanthi pirang-pirang swara lan algoritma pirang-pirang. Ing jagad modular, isih ana telung teknologi sing nggawe nada elektronik, yaiku sintesis gaya Telharmonium sing dikembangake ing taun 3, ...

    rincian
  • ALM Busy MCO

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator roda gelombang padat

    MUSIK FEATURES MCO yaiku osilator digital kompak 6 HP. Nduwe telung gelombang gelombang ing ngisor iki. Output gelombang sing bisa morf antarane 3 jinis gelombang output Pulse (Alp ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 77,900 (¥ 70,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • XAOC Devices Odessa

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Jenis osilator kluster harmonik anyar sing nyetel 2500 harmoni kanggo nggawe swara!

    FEATURES MUSIK Odessa minangka modul osilator digital tambahan sing bisa nggawe macem-macem nada kanthi ngilangi macem-macem harmoni. Harmonics bisa nambah harmoni non-integer sing uga disesuaikan uga harmoni integer, lan kabeh harmoni beda karo frekuensi dhasar. Daya Harmonika ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Hertz Donut Mk III (Model 9791-3)

    ¥ 68,900 (¥ 62,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator FM / Komplek kanthi 2 operator

    CIRI-CIRI MUSIK Hertz Donut mkIII minangka osilator kompleks digital sing kuat kanthi unison, detektif matriks 3x4 lan uga input eksternal. Saliyane frekuensi ing osilator utama, Fase Distorsi, Payung, Re ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Piston Honda Mk III (Model 1991-3)

    ¥ 68,900 (¥ 62,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 pengayun, ngangkut gelombang asli, pengayun gelombang gelombang dobel kanthi kekuwatan gedhe kayata fungsi prasetel

    Fitur MUSICAL Piston Kawasaki mkIII punika dual Tabel gelombang osilator. Iki dilengkapi fungsi sing luwih modern nalika nggunakake tren swara Piston Honda nganti Mk2. Osilator Gelombang Gelombang Piston Hon ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Castle

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4 osilator FM operator digital kanthi voltase chip YAMAHA IC sing bisa dikontrol! Chord kanthi 5 cathetan uga bisa.

    TAMPOK MUSIK * Cathetan Amarga alam chip asli, ngeklik swara bisa dicampur nalika tombol level operator dipindhah. Sanajan level cilik, bisa uga ora rampung 0. Kajaba iku, amarga sifat chip kasebut, ngetokake swara lan gangguan sing gedhe banget sajrone setelan sing ekstrem.

    rincian
  • 4ms Spectral Multiband Resonator (SMR)

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter 6 saluran saluran kanthi keluwesan gaib

    TAMPOK MUSIK * Perangkat kukuh paling anyar saiki yaiku v5. Kanggo modul sadurunge Maret 2017, mangga tindakake karya nganyari ngisor iki. Panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo v3. Output sinyal 4V / Oct, penet sing apik, pencegahan cathetan, filter 1-pass, transpos lan akeh liyane v2 fitur ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator

    ¥ 66,900 (¥ 60,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Voice

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul Synth Voice Oscillator kanthi 8 algoritma beda

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Pico Voice minangka modul osilator swara sintesis kanthi 3 jinis algoritma sintesis ing awak 8HP. Algoritma kaya ing ngisor iki, banjur pencet tombol kanggo ngalih. LED Kuning -...

    rincian
  • XAOC Devices Hel

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngontrol kontrol sihir kanggo penghasil output saka Odessa

    CIRI-CIRI MUSIK Iki minangka expander sing nambah kontrol 5V / Oct ing 1 swara Odessa, supaya bisa muter kord. Cacahe swara bisa dipilih saka 1,3,5, 5, XNUMX kanthi tombol ing unit utama. Lima input kasebut diitung ing langkah semitone. Nyebar badan Odessa kanggo ngontrol detune ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Kermit mkIII

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-saluran osilator modulator bisa diprogram

    CIRI-CIRI MUSIK Kermit minangka osilator 4 saluran, gelombang gelombang (dioptimalake kanggo LFO) sing bisa disinkronake karo tempo lan bisa ngalih ing antarane mode. Para osilator C lan D nduwe siji tombol, nanging sampeyan bisa kanthi mandhiri nyetel paramèter sing meh padha karo A lan B kanthi ngatur combo tombol. Saben saluran minangka LFO, ...

    rincian
  • Modbap Modular Osiris

    ¥ 47,900 (¥ 43,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A osilator dual sing mrodhuksi sawetara luwih saka swara karo kontrol Fidelity dhewe lan mode Timbre saka wavetable sing uga bisa dilengkapi karo waveform dhewe.

    FITUR MUSIK Modbap Osiris minangka osilator sing bisa nggawe nada unik kanthi nggunakake macem-macem fungsi digital.Bentuk gelombang asli adhedhasar tabel gelombang (tabel 32x32 kanthi 4 bank).Waveforms uga bisa dimuat dening wavetable pangguna liwat kertu microSD ...

    rincian
  • Erica Synths Graphic VCO

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Rencanakake gelombang lan ngatur gelombang rame. VCO gelombang gelombang kanthi lanjut kanthi pilihan modifikasi lan efek

    TAMPOK MUSIK Grafik VCO minangka gelombang gelombang digital sing bisa nggawe lan nyimpen gelombang rumit kanthi ngrancang bentuk gelombang asli, ngatur gelombang gelombang saka bentuk gelombang sing digawe, morphing antarane rong jinis gelombang, lan macem-macem modulasi lan efek. Iku dadi osilator. Fitur lan panggunaan: Fleksibel ...

    rincian
  • Humble Audio Algo Expander

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nyimpen setelan algoritma Quad Operator lan ngidini persilangan ing antarane prasetel

    TAMPAHAN MUSIK Algo Expander yaiku modulasi jumlah kanggo kabeh operator Operator Quad lan limang sumber modulasi input AR FM menyang papat operator sing dadi tujuan modulasi (paramèter matrik modulasi 5x4 ing sisih tengen Operator Quad ...

    rincian
  • Mannequins W/

    Metu saka Simpenan
    Modul sampling sing unik sing ngidini puter maneh, pita, swara, lan puter maneh nembak saka materi rekaman jangka panjang

    FEATURES MUSIK W / minangka juru rekam audio / sampul looper sing niru pita lan nduwe wektu rekaman 8 jam. Audio sing direkam bisa dimainake maneh kanthi kacepetan normal, kacepetan dobel, kacepetan setengah, lsp.

    rincian
  • 2hp Vowel (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Formulir osilator formasi

    CIRI-CIRI MUSIK Vokal yaiku osilator sintesis formasi wicara sing gawe sintesis lan output sing padha karo swarane manungsa. Loro algoritma bisa dipilih kanthi saklar. Input ing pitch CV yaiku 2V / Oct lan kisaran yaiku -1 nganti 1.5V. Sumpah nggawa efek pilihan vokal, swara lanang lan wadon ...

    rincian
  • 2hp Sine (Silver)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator gelombang sinus karo sub osilator lan folder gelombang

    FEATURES MUSIK 2HP Sine yaiku osilator digital sing bisa ngasilake gelombang loro sacara serentak adhedhasar gelombang sinus. Gelombang sinus minangka titik wiwitan duwe tliti sing dhuwur amarga sirkuit digital, lan uga bisa digunakake minangka modulator FM. Kajaba iku, output folder gelombang gelombang sing diaktifake ing CV kanthi nada abot ...

    rincian
  • Erica Synths Pico VCO

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator digital kanthi 32 gelombang sing bisa dipilih

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico VCO minangka osilator sing ngidini sampeyan milih 32 gelombang beda. Rong gelombang gelombang bisa dipilih kanthi saklar. Ana 2 gelombang ing siji bank. Sampeyan uga bisa ngontrol gelombang karo CV. Sampeyan uga bisa ngganti saklar supaya nggunakake LFO ...

    rincian
  • ALM Busy SID GUTS DELUXE (with Swin SID chip)

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi fungsi modul tambahan chip nyata sing bisa ngowahi chip swara ing Commodore 64 dadi rak euro. Sampeyan uga bisa muter kord.

    TAMPOK Musical Kita adol chip SwinSID, yaiku chip sing bisa ditambahi lan akeh daya saka chip SID asli, supaya sampeyan bisa nggunakake minangka modul Eurorack sanalika sawise tuku. Sampeyan bisa ngganti nganggo chip vintaj (6581/8580), nanging ...

    rincian
  • 2hp Vowel (Silver)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Formulir osilator formasi

    CIRI-CIRI MUSIK Vokal yaiku osilator sintesis formasi wicara sing gawe sintesis lan output sing padha karo swarane manungsa. Loro algoritma bisa dipilih kanthi saklar. Input ing pitch CV yaiku 2V / Oct lan kisaran yaiku -1 nganti 1.5V. Sumpah nggawa efek pilihan vokal, swara lanang lan wadon ...

    rincian
  • Erica Synths Black Wavetable VCO

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tabel gelombang digital kuat VCO kanthi swara nglukis !!

    CIRI-CIRIK MUSIK Black Wavetable VCO yaiku VCO gelombang rame swara kompak lan lemak. Ana 16 gelombang ing saben 16 bank, lan bisa kanthi transisi antarane gelombang. Gelombang osilator standar, FM swara, malah swara vokal ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Scanned (Silver)

    ¥ 49,800 (¥ 45,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara / osilator Synth sing nada terus-terusan diowahi dening Sintesis Scan

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan yaiku "osilator gelombang gelombang organik" sing bisa ngowahi gelombang kanthi nyata kanthi algoritma sing diarani Skrip Sintesis. Algoritma sing diusulake dening Max Mathews, sing ditindakake ing hardware ...

    rincian
x