Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Mosaic

Mosaic minangka pabrikan modular sing spesialisasine ing format 1U.Saliyane utilitas sing gampang, kita arep nggawe modul kanthi fungsi sing luwih kompleks kayata swara synth lan jumlah.

* Mosaik sing didol ing Clockface ana ing format Intellijel 1U. Ora ana rencana kanggo adol panel ukuran Pulp Logic 1U.

  • Mosaic ADSR (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rentang wektu uga bisa diuripake. 1U generator ADSR sing gampang

    FITUR MUSIKI ADSR Mosik minangka generator amplop format 4U kanthi kontrol independen kanggo saben patang tahap kasebut.Antarmuka kanthi tata letak ergonomis sederhana uga dilengkapi saklar pamilih kisaran wektu envelope.Kontrol independen kanggo saben tahap ...

    rincian
  • Mosaic ADSR (White)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rentang wektu uga bisa diuripake. 1U generator ADSR sing gampang

    FITUR MUSIKI ADSR Mosik minangka generator amplop format 4U kanthi kontrol independen kanggo saben patang tahap kasebut.Antarmuka kanthi tata letak ergonomis sederhana uga dilengkapi saklar pamilih kisaran wektu envelope.Kontrol independen kanggo saben tahap ...

    rincian
  • Mosaic Analog VCO (Black)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog adhedhasar CEM1 kanthi fungsi VCO penting ukuran 3340U

    FITUR MUSIKUS VCO Analog Mosik minangka modul VCO analog format 3340U adhedhasar chip CEM1 IC.VCO iki, sing ngetrapake CEM3340 sing dikenal wis diadopsi ing pirang-pirang mesin terkenal, duwe output simultan 4 gelombang lan attenuator sing bisa ngganti tanggapan LIN / EXP ...

    rincian
  • Mosaic Analog VCO (White)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog adhedhasar CEM1 kanthi fungsi VCO penting ukuran 3340U

    FITUR MUSIKUS VCO Analog Mosik minangka modul VCO analog format 3340U adhedhasar chip CEM1 IC.VCO iki, sing ngetrapake CEM3340 sing dikenal wis diadopsi ing pirang-pirang mesin terkenal, duwe output simultan 4 gelombang lan attenuator sing bisa ngganti tanggapan LIN / EXP ...

    rincian
  • Mosaic Bass Drum (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV sing bisa dikontrol 1U kick drum synthesizer

    FITUR MUSIKO MUSIK Bass Drum minangka synthesizer drum format 1U.Sampeyan ora mung bisa ngasilake drum kick, nanging sampeyan uga bisa muter melodi kanthi menehi input nada kanthi respon 1V / OktKick Drum Synth Voice 1V / Okt Tracking Pitch Input Mani ...

    rincian
  • Mosaic Bass Drum (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV sing bisa dikontrol 1U kick drum synthesizer

    FITUR MUSIKO MUSIK Bass Drum minangka synthesizer drum format 1U.Sampeyan ora mung bisa ngasilake drum kick, nanging sampeyan uga bisa muter melodi kanthi menehi input nada kanthi respon 1V / OktKick Drum Synth Voice 1V / Okt Tracking Pitch Input Mani ...

    rincian
  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIKIKO Multiplier Sinyal Buffer Mosaik minangka format 1U kaping buffer.Gandaan buffered tanpa kerugian voltase cocog kanggo sinyal audio lan urutan urutan swara. Kaloro input internal kabel, dadi ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (White)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIKIKO Multiplier Sinyal Buffer Mosaik minangka format 1U kaping buffer.Gandaan buffered tanpa kerugian voltase cocog kanggo sinyal audio lan urutan urutan swara. Kaloro input internal kabel, dadi ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Mosaic Clock (Black)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam format 1U sing ngetrapake fungsi HOLD unik

    FITUR MUSIK Clock Mosque minangka sumber jam kompak ing format 1U.Tumindak minangka jam utama kanggo sistem, modul cilik iki bisa ngontrol frekuensi jam liwat tombol utawa CV khusus.Uga, jam ngaso kanthi mbukak gerbang input / tombol ...

    rincian
  • Mosaic Clock (White)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam format 1U sing ngetrapake fungsi HOLD unik

    FITUR MUSIK Clock Mosque minangka sumber jam kompak ing format 1U.Tumindak minangka jam utama kanggo sistem, modul cilik iki bisa ngontrol frekuensi jam liwat tombol utawa CV khusus.Uga, jam ngaso kanthi mbukak gerbang input / tombol ...

    rincian
  • Mosaic Dual Linear VCA (Black)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA dual linear kompak kanthi basis SSI-2164 lan kopling DC

    FITUR MUSIKUS Lurus Dual Linear VCA yaiku VCA linear ganda adhedhasar SSI-2164. Dirancang nganggo kopling DC, VCA sing kompak lan lengkap iki nyedhiyakake kontrol lengkap sinyal audio / modulasi liwat tombol offset per-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Dual Linear VCA (White)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA dual linear kompak kanthi basis SSI-2164 lan kopling DC

    FITUR MUSIKUS Lurus Dual Linear VCA yaiku VCA linear ganda adhedhasar SSI-2164. Dirancang nganggo kopling DC, VCA sing kompak lan lengkap iki nyedhiyakake kontrol lengkap sinyal audio / modulasi liwat tombol offset per-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Four Channel Mixer (Black)

    ¥ 9,400 (¥ 8,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-input 1-output, mixer sinyal kopling DC

    FITUR MUSIKSA Campuran Mosaic Four Channel yaiku mixer sinyal 4-output sederhana.Amarga input dirancang karo kopling DC, sinyal audio lan CV bisa dicampur. Input sinyal kanggo desain kopling DC mixer 1-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Four Channel Mixer (White)

    ¥ 9,400 (¥ 8,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-input 1-output, mixer sinyal kopling DC

    FITUR MUSIKSA Campuran Mosaic Four Channel yaiku mixer sinyal 4-output sederhana.Amarga input dirancang karo kopling DC, sinyal audio lan CV bisa dicampur. Input sinyal kanggo desain kopling DC mixer 1-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic LED (Black)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIKI LED Mosaik minangka utilitas LED format 1U sing nanggepi voltase sinyal input.Iki migunani ora mung minangka sinyal lan kabel tester, nanging uga kanggo umpan balik visual pulsa lan irama jam. 

  • Mosaic LED (White)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIKI LED Mosaik minangka utilitas LED format 1U sing nanggepi voltase sinyal input.Iki migunani ora mung minangka sinyal lan kabel tester, nanging uga kanggo umpan balik visual pulsa lan irama jam. 

  • Mosaic Line Input (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul input stereo ukuran 1U sing nyambungake peralatan level line lan sistem modular

    FITUR MUSIKO Input Line Mosik minangka modul input eksternal kompak ing format 1U.Setel sinyal stereo level baris menyang level sing cocog kanggo lingkungan modular, kayata output synthesizer utawa antarmuka audio mandhiri, lan output ing stereo, sistem modular ...

    rincian
  • Mosaic Line Input (White)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul input stereo ukuran 1U sing nyambungake peralatan level line lan sistem modular

    FITUR MUSIKO Input Line Mosik minangka modul input eksternal kompak ing format 1U.Setel sinyal stereo level baris menyang level sing cocog kanggo lingkungan modular, kayata output synthesizer utawa antarmuka audio mandhiri, lan output ing stereo, sistem modular ...

    rincian
  • Mosaic Line Output (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output stereo sing nyambungake sistem modular menyang piranti eksternal

    FITUR MUSIKO Output Lurus Musik minangka modul output kompak ing format 1U.Sinyal stereo sing digawe dening sistem modular bisa diatur lan output nganti paling luweh kanggo peralatan level line kayata mixer eksternal, efek, lan antarmuka audio.

  • Mosaic Line Output (White)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output stereo sing nyambungake sistem modular menyang piranti eksternal

    FITUR MUSIKO Output Lurus Musik minangka modul output kompak ing format 1U.Sinyal stereo sing digawe dening sistem modular bisa diatur lan output nganti paling luweh kanggo peralatan level line kayata mixer eksternal, efek, lan antarmuka audio.

  • Mosaic Low Pass Filter (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rampung analog. 1U format lowpass VCF

    FITUR MUSIKO Filter Low Pass MUSIK yaiku filter pass low analog format 1U.Dilengkapi karo kontrol CV kanggo frekuensi filter lan resonansi, kontrol FREQ nduweni kinerja pelacakan 1V / Okt, mula uga bisa digunakake minangka osilator gelombang sinus. ...

    rincian
  • Mosaic Low Pass Filter (White)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rampung analog. 1U format lowpass VCF

    FITUR MUSIKO Filter Low Pass MUSIK yaiku filter pass low analog format 1U.Dilengkapi karo kontrol CV kanggo frekuensi filter lan resonansi, kontrol FREQ nduweni kinerja pelacakan 1V / Okt, mula uga bisa digunakake minangka osilator gelombang sinus. ...

    rincian
  • Mosaic Mono Reverb (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alkohol 96K / 24bit FDN sing diadopsi, 1U Hi-Fi monaural reverb

    FITUR MUSIKO Referensi Monois Mono mujudake reema monaural format 1U kanthi materi spasial (Kualitas), ukuran reverb (bosok), lan kontrol campuran (Campuran). Telung paramèter sing cocog karo kontrol CV yaiku saka reverb ruangan sing sempit ...

    rincian
  • Mosaic Mono Reverb (White)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alkohol 96K / 24bit FDN sing diadopsi, 1U Hi-Fi monaural reverb

    FITUR MUSIKO Referensi Monois Mono mujudake reema monaural format 1U kanthi materi spasial (Kualitas), ukuran reverb (bosok), lan kontrol campuran (Campuran). Telung paramèter sing cocog karo kontrol CV yaiku saka reverb ruangan sing sempit ...

    rincian
  • Mosaic Multiple (Black)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U Multifungsi Pasif kanggo 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK Multiple Mozic minangka macem-macem pasif format 1U. Amarga rong input kasebut kasambung internal, jam, sinyal gerbang, lan sinyal modulasi bisa disalin minangka gandaan kanthi 2 input lan 2 output utawa 4 input lan 1 output.

  • Mosaic Multiple (White)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U Multifungsi Pasif kanggo 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK Multiple Mozic minangka macem-macem pasif format 1U. Amarga rong input kasebut kasambung internal, jam, sinyal gerbang, lan sinyal modulasi bisa disalin minangka gandaan kanthi 2 input lan 2 output utawa 4 input lan 1 output.

  • Mosaic Plucked String (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8 polyphony swara. 1U swara pemodelan fisika format

    FITUR MUSIKO Plucked String Mozic minangka swara pamodelan fisika format 1U sing ngemot timbre instrumen senar sing dipetik. Dilengkapi polifoni 8 swara, unit iki nggunakake teknologi sintesis Karplus-Strong, lan minangka sistem modular sing kuat lan kompak ...

    rincian
  • Mosaic Plucked String (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8 polyphony swara. 1U swara pemodelan fisika format

    FITUR MUSIKO Plucked String Mozic minangka swara pamodelan fisika format 1U sing ngemot timbre instrumen senar sing dipetik. Dilengkapi polifoni 8 swara, unit iki nggunakake teknologi sintesis Karplus-Strong, lan minangka sistem modular sing kuat lan kompak ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIKIK MUSIK Quantizer minangka kuantizer format 1U kompak.Unit iki, sing bisa kanthi gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator internal kanggo urutan saka skala utawa pola cathetan sing dipilih tanpa sumber input.

    rincian
  • Mosaic Quantizer (White)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIKIK MUSIK Quantizer minangka kuantizer format 1U kompak.Unit iki, sing bisa kanthi gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator internal kanggo urutan saka skala utawa pola cathetan sing dipilih tanpa sumber input.

    rincian
  • Mosaic Snare Drum (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV bisa dikendhaleni format 1U sworo drum synth

    FITUR MUSIKO Snake Drum Drum minangka synthesizer snare drum format 1U. Katelu paramèter kendali nada nglacak 1V / Okt, Hit, lan bosok ndhukung kontrol CV, lan kanthi nggabungake teknologi sintesis tradisional, macem-macem drummer ...

    rincian
  • Mosaic Snare Drum (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV bisa dikendhaleni format 1U sworo drum synth

    FITUR MUSIKO Snake Drum Drum minangka synthesizer snare drum format 1U. Katelu paramèter kendali nada nglacak 1V / Okt, Hit, lan bosok ndhukung kontrol CV, lan kanthi nggabungake teknologi sintesis tradisional, macem-macem drummer ...

    rincian
  • Mosaic Variable Delay (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngasilake kumandhang berkualitas tinggi 96k / 24bit. Tunda digital format 1U sing bisa dikontrol CV

    FITUR MUSIKSA Ketundaan Variabel Mozaik yaiku tunda digital Hi-Fi digital. Parameter Campuran, Wektu tundha, lan Umpan Balik kabeh ndhukung kontrol CV lan nyedhiyakake gema kanthi kualitas dhuwur 1kHz / 96-bit.

  • Mosaic Variable Delay (White)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngasilake kumandhang berkualitas tinggi 96k / 24bit. Tunda digital format 1U sing bisa dikontrol CV

    FITUR MUSIKSA Ketundaan Variabel Mozaik yaiku tunda digital Hi-Fi digital. Parameter Campuran, Wektu tundha, lan Umpan Balik kabeh ndhukung kontrol CV lan nyedhiyakake gema kanthi kualitas dhuwur 1kHz / 96-bit.

Ndeleng kabeh produk
x