Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Mosaic

Mosaic minangka pabrikan modular sing spesialisasine ing format 1U.Saliyane utilitas sing gampang, kita arep nggawe modul kanthi fungsi sing luwih kompleks kayata swara synth lan jumlah.

* Mosaik sing didol ing Clockface ana ing format Intellijel 1U. Ora ana rencana kanggo adol panel ukuran Pulp Logic 1U.

  • Mosaic ADSR (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rentang wektu uga bisa diuripake. 1U generator ADSR sing gampang

    FITUR MUSIKI ADSR Mosik minangka generator amplop format 4U kanthi kontrol independen kanggo saben patang tahap kasebut.Antarmuka kanthi tata letak ergonomis sederhana uga dilengkapi saklar pamilih kisaran wektu envelope.Kontrol independen kanggo saben tahap ...

    rincian
  • Mosaic ADSR (White)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rentang wektu uga bisa diuripake. 1U generator ADSR sing gampang

    FITUR MUSIKI ADSR Mosik minangka generator amplop format 4U kanthi kontrol independen kanggo saben patang tahap kasebut.Antarmuka kanthi tata letak ergonomis sederhana uga dilengkapi saklar pamilih kisaran wektu envelope.Kontrol independen kanggo saben tahap ...

    rincian
  • Mosaic Analog VCO (Black)

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog adhedhasar CEM1 kanthi fungsi VCO penting ukuran 3340U

    FITUR MUSIKUS VCO Analog Mosik minangka modul VCO analog format 3340U adhedhasar chip CEM1 IC.VCO iki, sing ngetrapake CEM3340 sing dikenal wis diadopsi ing pirang-pirang mesin terkenal, duwe output simultan 4 gelombang lan attenuator sing bisa ngganti tanggapan LIN / EXP ...

    rincian
  • Mosaic Analog VCO (White)

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog adhedhasar CEM1 kanthi fungsi VCO penting ukuran 3340U

    FITUR MUSIKUS VCO Analog Mosik minangka modul VCO analog format 3340U adhedhasar chip CEM1 IC.VCO iki, sing ngetrapake CEM3340 sing dikenal wis diadopsi ing pirang-pirang mesin terkenal, duwe output simultan 4 gelombang lan attenuator sing bisa ngganti tanggapan LIN / EXP ...

    rincian
  • Mosaic Bass Drum (Black)

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV sing bisa dikontrol 1U kick drum synthesizer

    FITUR MUSIKO MUSIK Bass Drum minangka synthesizer drum format 1U.Sampeyan ora mung bisa ngasilake drum kick, nanging sampeyan uga bisa muter melodi kanthi menehi input nada kanthi respon 1V / OktKick Drum Synth Voice 1V / Okt Tracking Pitch Input Mani ...

    rincian
  • Mosaic Bass Drum (White)

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV sing bisa dikontrol 1U kick drum synthesizer

    FITUR MUSIKO MUSIK Bass Drum minangka synthesizer drum format 1U.Sampeyan ora mung bisa ngasilake drum kick, nanging sampeyan uga bisa muter melodi kanthi menehi input nada kanthi respon 1V / OktKick Drum Synth Voice 1V / Okt Tracking Pitch Input Mani ...

    rincian
  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (Black)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK? Multiplier Sinyal Buffered Mosaic minangka macem-macem buffered format 1U.Multiple jinis buffered tanpa mundhut voltase cocok kanggo sinyal audio cabang lan urutan pitch. Loro input kasebut disambungake sacara internal, saengga ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (White)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK? Multiplier Sinyal Buffered Mosaic minangka macem-macem buffered format 1U.Multiple jinis buffered tanpa mundhut voltase cocok kanggo sinyal audio cabang lan urutan pitch. Loro input kasebut disambungake sacara internal, saengga ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Mosaic Clock (Black)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam format 1U sing ngetrapake fungsi HOLD unik

    FITUR MUSIK Clock Mosque minangka sumber jam kompak ing format 1U.Tumindak minangka jam utama kanggo sistem, modul cilik iki bisa ngontrol frekuensi jam liwat tombol utawa CV khusus.Uga, jam ngaso kanthi mbukak gerbang input / tombol ...

    rincian
  • Mosaic Clock (White)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam format 1U sing ngetrapake fungsi HOLD unik

    FITUR MUSIK Clock Mosque minangka sumber jam kompak ing format 1U.Tumindak minangka jam utama kanggo sistem, modul cilik iki bisa ngontrol frekuensi jam liwat tombol utawa CV khusus.Uga, jam ngaso kanthi mbukak gerbang input / tombol ...

    rincian
  • Mosaic Decimator (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U format DSP bit kacilakan karo ambane dicokot lan abang tingkat sampel, loro kontrol sawijining

    FITUR MUSIK Mosaic Decimator minangka efektor pengurangan / downsampling digital kualitas dhuwur.Kanthi rong paramèter sing ngrusak audio lan kontrol Garing / Basah, sampeyan bisa ngowahi mobil lan swara sing kuwat dadi kord listrik logam abot, utawa kanthi harmonis ...

    rincian
  • Mosaic Decimator (White)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U format DSP bit kacilakan karo ambane dicokot lan abang tingkat sampel, loro kontrol sawijining

    FITUR MUSIK Mosaic Decimator minangka efektor pengurangan / downsampling digital kualitas dhuwur.Kanthi rong paramèter sing ngrusak audio lan kontrol Garing / Basah, sampeyan bisa ngowahi mobil lan swara sing kuwat dadi kord listrik logam abot, utawa kanthi harmonis ...

    rincian
  • Mosaic Dual Linear VCA (Black)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA dual linear kompak kanthi basis SSI-2164 lan kopling DC

    FITUR MUSIKUS Lurus Dual Linear VCA yaiku VCA linear ganda adhedhasar SSI-2164. Dirancang nganggo kopling DC, VCA sing kompak lan lengkap iki nyedhiyakake kontrol lengkap sinyal audio / modulasi liwat tombol offset per-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Dual Linear VCA (White)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA dual linear kompak kanthi basis SSI-2164 lan kopling DC

    FITUR MUSIKUS Lurus Dual Linear VCA yaiku VCA linear ganda adhedhasar SSI-2164. Dirancang nganggo kopling DC, VCA sing kompak lan lengkap iki nyedhiyakake kontrol lengkap sinyal audio / modulasi liwat tombol offset per-saluran ...

    rincian
  • Mosaic Four Channel Mixer (Black)

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-input 1-output, mixer sinyal kopling DC

    FITUR MUSIK? Mosaic Four Channel Mixer yaiku mixer sinyal 4-input, 1-output sing prasaja.Wiwit input dirancang karo kopling DC, sinyal audio lan CV bisa dicampur. Input sinyal kanggo desain kopling DC mixer 4 saluran ...

    rincian
  • Mosaic Four Channel Mixer (White)

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-input 1-output, mixer sinyal kopling DC

    FITUR MUSIK? Mosaic Four Channel Mixer yaiku mixer sinyal 4-input, 1-output sing prasaja.Wiwit input dirancang karo kopling DC, sinyal audio lan CV bisa dicampur. Input sinyal kanggo desain kopling DC mixer 4 saluran ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (Black)

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (White)

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic LED (Black)

    ¥ 3,800 (¥ 3,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIK LED Mosaik minangka sarana LED format 1U sing nanggapi voltase sinyal input.Iku migunani ora mung minangka tester sinyal lan kabel, nanging uga kanggo umpan balik visual saka pulses jam lan irama. ??

  • Mosaic LED (White)

    ¥ 3,800 (¥ 3,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas input visual voltase input

    FITUR MUSIK LED Mosaik minangka sarana LED format 1U sing nanggapi voltase sinyal input.Iku migunani ora mung minangka tester sinyal lan kabel, nanging uga kanggo umpan balik visual saka pulses jam lan irama. ??

  • Mosaic Line Input (Black)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul input stereo ukuran 1U sing nyambungake peralatan level line lan sistem modular

    FITUR MUSIKO Input Line Mosik minangka modul input eksternal kompak ing format 1U.Setel sinyal stereo level baris menyang level sing cocog kanggo lingkungan modular, kayata output synthesizer utawa antarmuka audio mandhiri, lan output ing stereo, sistem modular ...

    rincian
  • Mosaic Line Input (White)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul input stereo ukuran 1U sing nyambungake peralatan level line lan sistem modular

    FITUR MUSIK? Input Line Mosaic minangka modul input eksternal sing kompak ing format 1U.Setel sinyal stereo level garis menyang level sing cocog kanggo lingkungan modular, kayata output synthesizer utawa antarmuka audio sing mandheg, lan output ing stereo, sistem modular ...

    rincian
  • Mosaic Line Output (Black)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul output stereo sing nyambungake sistem modular menyang piranti eksternal

    FITUR MUSIK? Output Garis Mosaik minangka modul output kompak ing format 1U.Sinyal stereo sing digawe dening sistem modular bisa diatur lan output menyang tingkat paling luweh kanggo peralatan tingkat baris kayata mixer external, efektor, lan antarmuka audio.

  • Mosaic Line Output (White)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order

    FITUR MUSIK? Output Garis Mosaik minangka modul output kompak ing format 1U.Sinyal stereo sing digawe dening sistem modular bisa diatur lan output menyang tingkat paling luweh kanggo peralatan tingkat baris kayata mixer external, efektor, lan antarmuka audio.

  • Mosaic Low Freq Osc (Black)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order

    FITUR MUSIK Mosaic Low Freq Osc minangka modul LFO serbaguna ing format 1U. Operasi ing rong mode offset lan rong rentang frekuensi, unit iki nduweni fitur unik kanggo manual utawa CV ngontrol tingkat output saka papat gelombang morphable ...

    rincian
  • Mosaic Low Freq Osc (White)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi input CV ducking unik lan attenuator.1U LFO kanthi kontrol sing apik banget

    FITUR MUSIK Mosaic Low Freq Osc minangka modul LFO serbaguna ing format 1U. Operasi ing rong mode offset lan rong rentang frekuensi, unit iki nduweni fitur unik kanggo manual utawa CV ngontrol tingkat output saka papat gelombang morphable ...

    rincian
  • Mosaic Low Pass Filter (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rampung analog. 1U format lowpass VCF

    FITUR MUSIK Filter Low Pass Mosaic yaiku filter low pass analog format 1U.Dilengkapi karo kontrol CV kanggo frekuensi Filter lan resonansi, kontrol FREQ wis 1V / Oct kinerja nelusuri, supaya uga fungsi minangka osilator gelombang sinus. ...

    rincian
  • Mosaic Low Pass Filter (White)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rampung analog. 1U format lowpass VCF

    FITUR MUSIK Filter Low Pass Mosaic yaiku filter low pass analog format 1U.Dilengkapi karo kontrol CV kanggo frekuensi Filter lan resonansi, kontrol FREQ wis 1V / Oct kinerja nelusuri, supaya uga fungsi minangka osilator gelombang sinus. ...

    rincian
  • Mosaic Mono Reverb (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Alkohol 96K / 24bit FDN sing diadopsi, 1U Hi-Fi monaural reverb

    FITUR MUSIKO Referensi Monois Mono mujudake reema monaural format 1U kanthi materi spasial (Kualitas), ukuran reverb (bosok), lan kontrol campuran (Campuran). Telung paramèter sing cocog karo kontrol CV yaiku saka reverb ruangan sing sempit ...

    rincian
  • Mosaic Mono Reverb (White)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alkohol 96K / 24bit FDN sing diadopsi, 1U Hi-Fi monaural reverb

    FITUR MUSIKO Referensi Monois Mono mujudake reema monaural format 1U kanthi materi spasial (Kualitas), ukuran reverb (bosok), lan kontrol campuran (Campuran). Telung paramèter sing cocog karo kontrol CV yaiku saka reverb ruangan sing sempit ...

    rincian
  • Mosaic Multiple (Black)

    ¥ 3,800 (¥ 3,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U Multifungsi Pasif kanggo 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK Multiple Mozic minangka macem-macem pasif format 1U. Amarga rong input kasebut kasambung internal, jam, sinyal gerbang, lan sinyal modulasi bisa disalin minangka gandaan kanthi 2 input lan 2 output utawa 4 input lan 1 output.

  • Mosaic Multiple (White)

    ¥ 3,800 (¥ 3,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U Multifungsi Pasif kanggo 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK Multiple Mozic minangka macem-macem pasif format 1U. Amarga rong input kasebut kasambung internal, jam, sinyal gerbang, lan sinyal modulasi bisa disalin minangka gandaan kanthi 2 input lan 2 output utawa 4 input lan 1 output.

  • Mosaic Plucked String (Black)

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8 polyphony swara. 1U swara pemodelan fisika format

    FITUR MUSIKO Plucked String Mozic minangka swara pamodelan fisika format 1U sing ngemot timbre instrumen senar sing dipetik. Dilengkapi polifoni 8 swara, unit iki nggunakake teknologi sintesis Karplus-Strong, lan minangka sistem modular sing kuat lan kompak ...

    rincian
  • Mosaic Plucked String (White)

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8 polyphony swara. 1U swara pemodelan fisika format

    FITUR MUSIKO Plucked String Mozic minangka swara pamodelan fisika format 1U sing ngemot timbre instrumen senar sing dipetik. Dilengkapi polifoni 8 swara, unit iki nggunakake teknologi sintesis Karplus-Strong, lan minangka sistem modular sing kuat lan kompak ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
  • Mosaic Quantizer (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
x