Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Aplikasi Tuku Digunakake

We tuku modul digunakake lan produk sing gegandhengan. Saliyane synths modular, kita uga bakal tuku piranti semi-modular lan desktop sing fokus ing operasi CV.Sadurunge nglamarKaca kontakKirimake modul modul sing pengin ditaksir lan takon babagan nilai penilaian lengkap.Yen ora ana masalah babagan rega, terusake miturut "prosedur aplikasi tuku" ing ngisor iki.

Babagan perdagangan
Yen sampeyan pengin tuku dodolan produk saka tangan liya, sampeyan bisa nggunakake jumlah sing dinilai minangka perdaganganMunggah 10%Aku bakal. Ngono, penjualan kasebut bakal dikirim liwat email kanthi bentuk kertu hadiah elektronik (bener sajrone 3 wulan) sing bener mung ana ing toko kita. Sampeyan bisa nggunakake kertu hadiah kanthi ngetik kode ing checkout. Uga bisa digunakake kanggo bagean pambayaran, lan baki isih bisa digunakake kanggo pambayaran sakteruse.

Kita tuku modul bekas lan barang sing gegandhengan. Modul semi, piranti desktop sing bisa dikontrol karo voltase, sistem banana uga bisa ditampa. Sadurunge aplikasi tuku tuku, hubungi kita liwat kaca iki kanggo penilaian barang-barang. Yen sampeyan wis wareg karo regane sing kabiji (paling ora sebagian), coba lanjutake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo tuku.

Perdagangan-in
We offer 10% Ing kasus perdagangan, dodolan bakal dibayar minangka kertu hadiah elektronik (tanggal kadaluwarsa 3 wulan) sing dikirim liwat e-mail menyang sampeyan.

Prosedur Tuku Digunakake

  1. Mangga nyiapake gambar dokumen verifikasi identitas, mutusake tanggal lan wektu pangumpulan, lan cara pambayaran. Sampeyan bisa nggunakake lisensi driver, kertu Dhaptar Pendhaptar dhasar, lan kertu tinggal. Yen alamat sampeyan beda karo alamat sampeyan saiki, bukakake salinan mburi ID sampeyan karo alamat saiki.
  2. Mangga isi item sing dibutuhake ing formulir ing ngisor iki lan kirim kanggo kita kanggo tuku.Sampeyan ora bisa mbatalake pilihan.
  3. Ing tanggal lan wektu sing ditemtokakeSaka toko kitaNyuwun pilihan. Pelanggan bakal ngemas produk kanthi tanggal lan wektu sing dipilih. Ora perlu nggawe label.
  4. Tulung pasrah menyang agen pangumpulan. Bakal dikirim dening pengumpulan barang.
  5. Kita bakal milih koper sampeyan lan ngirim asil evaluasi kanthi email. Mbales apa sampeyan bisa tuku.
  6. Pembayaran bakal ditindakake kanthi transfer bank utawa kertu hadiah (tanggal kadaluwarsa yaiku 3 wulan) lan rincian bakal dikirim liwat email. Pelanggan sing ora pengin tuku produk bakal tanggung jawab karo biaya pengiriman bali. Daya kiriman utawa pengiriman biaya bakal ditarik saka jumlah sing dinilai.
  7. Ing wektu dagang, ora mungkin cadangan kanggo dikarepake nganti pambayaran wis rampung

  1. Siapake foto lisensi pembalap, Kertu Dhaptar Pendhaptar Pendhaftaran utawa kertu omah kanggo ID sing kudu dikirim ing proses aplikasi.
  2. Isi lan kirim formulir ing ngisor iki kanggo aplikasi. Pick-up ora bisa dibatalake.
  3. We tempelake ing slot wektu sing ditemtokake liwat aplikasi.Carefully pack item sing arep didol. Sampeyan ora kudu nggawe label pengiriman.
  4. Barang-barang kapal. Biaya pengiriman dijamin dening kita.
  5. Kita bakal ngandhani babagan nilai sing nyata saka item sampeyan sawise ditampa lan goleki. Mangga wenehake yen sampeyan ora duwe angka kasebut.
  6. Kita mbayar sampeyan liwat transfer bank utawa kertu hadiah, lan ngirim rinci babagan tuku. Yen ngasilake barang, sampeyan ora seneng adol, biaya pengiriman kanggo bali shoud ditutupi dening pelanggan.
  7. Elinga yen kita ora terus produk nganti rampung rampung.

Formulir aplikasi nomer tangan / Formulir tuku

ロ グ イ ンBanjur sampeyan bisa ngisi bagean formulir kasebut kanthi informasi registrasi.
Mlebu kanggo ngisi bagean formulir kasebut kanthi info registrasi sampeyan kanthi otomatis.

Alamat Pick-up
Mung alamat sing didaftar ing dokumen verifikasi identitas sing bener


Perdagangan (Pembayaran nganggo kertu pos)
Transfer bank / awis

x