Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Gerbang Sequencer

  • Intellijel Designs Scales

    Rega asli ¥ 36,900
    Saiki rega ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    Rega asli ¥ 77,900
    Saiki rega ¥ 72,490 (¥ 65,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+ (Black)

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • Hikari Instruments Eucrhythm

    ¥ 26,400 (¥ 24,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Euclidean sequencer karo AND / utawa Hikari

    CIRI-CIRI MUSIK EUCRHYTHM minangka urutan loro Euclidean sing ngasilake macem-macem irama. Loro knobs, STEPS lan PULSES, ngidini sampeyan nggawe pola irama kayata tekno lan musik rakyat kanthi nyetel daur ulang lan jumlah output ing siji gelang. PULS ...

    rincian
  • Mutable Instruments Grids

    Rega asli ¥ 27,060
    SALE
    Saiki rega ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator pola 3 saluran saluran sing cocog banget kanggo pola drum!

    FEATURES MUSIK KANGGO minangka produsen pola pemicu 3 saluran. Kabeh pola ditemtokake kanthi nemtokake pola dhasar sing umum kanggo kabeh telung saluran kanthi Map X lan Map Y, lan nemtokake Isi kanggo saben saluran. Peta X, Peta Y, isi saben saluran ...

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    Rega asli ¥ 72,900
    Saiki rega ¥ 68,090 (¥ 61,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • Make Noise Rene 2

    Metu saka Simpenan
    CV / Gate West Coast unik kanthi 3 arah urutan, sing cocog kanggo kinerja

    CIRI-CIRI MUSIK Rene (Rene) 2018 minangka sequencer 1D sing duwe telung arah urutan, sing nduwe konsep sekuit konvensional sing obah mung siji arah ing garis lurus. Jeneng iki minangka Rene sawise ahli matematika Rene Descartes sing netepake konsep koordinat Cartesian. Versi Rene asli yaiku kursi XY ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • Intellijel Designs Steppy 1U

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4CH, modul urutan 64U ukuran full-scale ukuran 1U

    CIRI-CIRIK MUSIK Steppy 1U yaiku modul urutan lagu 4-trek. Dilengkapi 8 slot memori, sinkronisasi karo jam eksternal, lan macem-macem pilihan urutan, dirancang kanggo kinerja sing kuat. Sampeyan bisa ngeset dawa langkah urutan kanggo saben trek, ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • 2hp Euclid (Black)

    Rega asli ¥ 14,400
    Saiki rega ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP sequencer Euclidean standar

    FITUR MUSIK Euclid minangka sekuen Euclidean 16 langkah kanthi kontrol CV.Ing urutan Euclidean, dawane dawane (Dawa, 1 nganti 16), jumlah denyut sing ON (Langkah, 1 nganti Panjang), lan titik wiwitan loop (O ...

    rincian
  • Behringer 182 SEQUENCER

    Rega asli ¥ 12,375
    SALE
    Saiki rega ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul sekuensial analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 182 Sequencer minangka urutan analog dobel sing ngasilake modul urutan klasik ing taun 80an ing lingkungan Eurorack.Urutan 8-saluran sing kasusun nganti 2 langkah nemtokake sawetara langkah lan mateni pagelaran paralel / seri ...

    rincian
  • WMD AXXENT

    Rega asli ¥ 27,900
    Saiki rega ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah trek aksen ing kabeh 16 Metron

    TAMPILAN MUSIK AXXENT yaiku modul sing makarya minangka expander Metron lan bisa ngetokake gerbang aksen. Saben output digandhengake karo saluran dhewe, lan sampeyan bisa kanthi gampang program aksen nganggo antarmuka Metro terpadu. Gerbang aksen minangka modul drum ...

    rincian
  • Verbos Electronics Voltage Multistage

    ¥ 74,900 (¥ 68,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    CIRI-CIRI MUSIK Voltan Multistage yaiku sekujen analog 2-saluran x 8-level. Saben panggung duwe geser CV lan Slide / Gate On / Gate Off. Intine modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor.

    rincian
  • Verbos Electronics Sequence Selector

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamilih tahap kanthi nganti rong saklar sing cocog

    CIRI-CIRI MUSIK Sejatine Pamilih yaiku salah sawijining pamilih panggung / sequencer kanthi akeh output ing 5 tahap. Saliyane output CV / gerbang biasanipun, loro-lorone ngurutake rong saklar, supaya bisa ngontrol lan menehi macem-macem sinyal. ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq

    Rega asli ¥ 19,400
    Saiki rega ¥ 18,800 (¥ 17,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mung 3 penjuru gapura nomer 16 HP sing bisa nyimpen

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. A urutan gapura CV 16 langkah. Ganti nganti 16 pola bisa disimpen lan dikelingan.Feature: Dawane urutan bisa diatur nganti 16 langkah.Kasil CV bisa diitung lan bisa dipilih saka 9 sisik.

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Natural)

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Intellijel Designs Steppy

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4S, modul sekuel ukuran ukuran ukuran 64-langkah

    CIRI-CIRI MUSIK Steppy minangka modul urutan lagu 4-trek. Dilengkapi 8 slot memori, sinkronisasi karo jam eksternal, lan macem-macem pilihan urutan, dirancang kanggo kinerja sing kuat. Dawane urutan urutan bisa diatur kanggo saben trek lan ...

    rincian
  • 2hp Euclid (Silver)

    Rega asli ¥ 14,400
    Saiki rega ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP sequencer Euclidean standar

    FITUR MUSIK Euclid minangka sekuen Euclidean 16 langkah kanthi kontrol CV.Ing urutan Euclidean, dawane dawane (Dawa, 1 nganti 16), jumlah denyut sing ON (Langkah, 1 nganti Panjang), lan titik wiwitan loop (O ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 2|6

    ¥ 32,780 (¥ 29,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Silver)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FEATUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gapura independen kanthi pemicu (Burst) minangka sinyal. Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma lan urutan bisa dilakokake kanthi jam njaba utawa jam internal. Encoders lan tombol ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Trigger

    Rega asli ¥ 16,900
    Saiki rega ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    16 langkah-langkah modul generator urutan 4C pemicu!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Iki minangka modul generator generator saluran 16-saluran 4-kompak 1-langkah. Pola kasebut diprogram nganggo editor web. Dawane langkah bisa diatur saka 16 nganti XNUMX kanggo saben saluran. Fitur lan panggunaan: ...

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Black)

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq2

    Rega asli ¥ 12,400
    Saiki rega ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Urutan analog CV prasaja kanthi 4 langkah

    CIRI-CIRI MUSIK SEQ2 minangka mesin digital analog sing sederhana kanthi 4 langkah. Dawane urutan bisa dialihake ing antarane 2,3,4, XNUMX lan XNUMX kanthi saklar. Jam nggunakake jam eksternal lan nyelarasake karo jam rate audio, saengga sampeyan nggunakake swara osilator minangka jam, gelombang shaper aneh ...

    rincian
  • Antimatter Audio Launch Codes

    ¥ 29,590 (¥ 26,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Urutan penerus gerbang 5 trek sing bisa ngetik nganggo rantai tombol lan pola

    CIRI-CIRI MUSIK Kode Pelancaran minangka urutan mesin alat sing kompak sing cocog kanggo kinerja. Saliyane mode kontrol prasaja sing ngetokake sinyal gapura lan ngetokake sinyal saka limang saluran kanthi nyata kanthi tombol tolak, wektu kanggo urutan sampeyan ngetik ...

    rincian
  • Hikari Instruments Analog Sequencer 2

    ¥ 30,470 (¥ 27,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Muter versi sequencer analog 2

    CIRI-CIRI MUSIK Analog Sequencer 2 minangka sekuiser analog CV / GATE 8 langkah. Tombol ngalih nilai CV output ing saben langkah, lan saklar ngalih gapura ON / OFF / ngreset ing 3 posisi. Jam eksternal Entuk jam internal bisa digunakake. Urutan iki ...

    rincian
  • centrevillage Trigger HaCker

    ¥ 41,800 (¥ 38,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gapura 5CH kanthi fungsi lan operasional sing dhuwur

    * Panel bisa uga duwe goresan utawa goresan sajrone proses manufaktur. Wigati dimangerteni. CIRI-CIRI MUSIK Trigger Hacker minangka urutan gapura 5 trek sing gampang digunakake sing utamane program matrik 5x5. Penyusun CV uga dilengkapi track siji ...

    rincian
  • XAOC Devices TIRANA II

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gapura 4 langkah-langkah / CV sing paling apik sing kompak nanging wis mbaleni lan ratchets

    TAMPILAN MUSIK TIRANA II yaiku gapura 4 langkah / CV sing kompak. Nduwe input Arah lan Reset, modulasi melody dening input Transpos, fungsi ulang, fungsi ratchet, fungsi jam, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 0|8

    ¥ 32,780 (¥ 29,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • Xaoc Devices Ostankino II

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    soleh
    Expander sing nambah sangang input CV, output jam internal, lan output gerbang independen sing bisa diowahi dadi output BIT menyang Moskwa II.Uga bisa nyambung menyang subsistem binar

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Ostankino II minangka modul expander kanggo Moskwa II. Kanthi nyambung menyang Moskwa II liwat konektor kabel pita ing sisih mburi, nyedhiyakake kontrol CV kanggo saben parameter urutane.Uga, perusahaan iku ...

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka urutan 2 langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi nggunakake pemrograman urutan langsung, unit iki minangka panel Moskow pertama sing diilhami karo urutan analog klasik ...

    rincian
  • Verbos Electronics Voltage Multistage (Demo)

    Rega asli ¥ 74,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    CIRI-CIRI MUSIK Voltan Multistage yaiku sekujen analog 2-saluran x 8-level. Saben panggung duwe geser CV lan Slide / Gate On / Gate Off. Intine modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor.

    rincian
  • WMD AXXENT (Demo)

    Rega asli ¥ 27,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah trek aksen ing kabeh 16 Metron

    TAMPILAN MUSIK AXXENT yaiku modul sing makarya minangka expander Metron lan bisa ngetokake gerbang aksen. Saben output digandhengake karo saluran dhewe, lan sampeyan bisa kanthi gampang program aksen nganggo antarmuka Metro terpadu. Gerbang aksen minangka modul drum ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Black)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FEATUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gapura independen kanthi pemicu (Burst) minangka sinyal. Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma lan urutan bisa dilakokake kanthi jam njaba utawa jam internal. Encoders lan tombol ...

    rincian
  • Tiptop Audio Trigger Riot

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Urutan pemicu inovatif Tiptop!

    CIRI-CIRI MUSIK Gegayuh Geger yaiku Modul Gate Sequencer / Pembahagi Jam / Jam Pengatur sing bisa ngatasi sawetara sinyal jam kanggo ngasilake 8 jinis urutan. Sinyal jam digawe dening saben tombol yaiku Horizontal / V ...

    rincian
x