Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Gerbang Sequencer

  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    ¥ 75,900 (¥ 69,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • Intellijel Designs Scales

    ¥ 38,400 (¥ 34,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • Intellijel Designs Steppy 1U

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4CH, modul urutan 64U ukuran full-scale ukuran 1U

    CIRI-CIRIK MUSIK Steppy 1U yaiku modul urutan lagu 4-trek. Dilengkapi 8 slot memori, sinkronisasi karo jam eksternal, lan macem-macem pilihan urutan, dirancang kanggo kinerja sing kuat. Sampeyan bisa ngeset dawa langkah urutan kanggo saben trek, ...

    rincian
  • Make Noise Rene 2

    ¥ 68,090 (¥ 61,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    CV / Gate West Coast unik kanthi 3 arah urutan, sing cocog kanggo kinerja

    CIRI-CIRI MUSIK Rene (Rene) 2018 minangka sequencer 1D sing duwe telung arah urutan, sing nduwe konsep sekuit konvensional sing obah mung siji arah ing garis lurus. Jeneng iki minangka Rene sawise ahli matematika Rene Descartes sing netepake konsep koordinat Cartesian. Versi Rene asli yaiku kursi XY ...

    rincian
  • Hikari Instruments Eucrhythm

    ¥ 26,400 (¥ 24,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Euclidean sequencer karo AND / utawa Hikari

    CIRI-CIRI MUSIK EUCRHYTHM minangka urutan loro Euclidean sing ngasilake macem-macem irama. Loro knobs, STEPS lan PULSES, ngidini sampeyan nggawe pola irama kayata tekno lan musik rakyat kanthi nyetel daur ulang lan jumlah output ing siji gelang. PULS ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+ (Black)

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mung 3 penjuru gapura nomer 16 HP sing bisa nyimpen

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. A urutan gapura CV 16 langkah. Ganti nganti 16 pola bisa disimpen lan dikelingan.Feature: Dawane urutan bisa diatur nganti 16 langkah.Kasil CV bisa diitung lan bisa dipilih saka 9 sisik.

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • Intellijel Designs Steppy

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4S, modul sekuel ukuran ukuran ukuran 64-langkah

    CIRI-CIRI MUSIK Steppy minangka modul urutan lagu 4-trek. Dilengkapi 8 slot memori, sinkronisasi karo jam eksternal, lan macem-macem pilihan urutan, dirancang kanggo kinerja sing kuat. Dawane urutan urutan bisa diatur kanggo saben trek lan ...

    rincian
  • 2hp Euclid (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2HP sequencer Euclidean standar

    FITUR MUSIK Euclid minangka sekuen Euclidean 16 langkah kanthi kontrol CV.Ing urutan Euclidean, dawane dawane (Dawa, 1 nganti 16), jumlah denyut sing ON (Langkah, 1 nganti Panjang), lan titik wiwitan loop (O ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 2|6

    ¥ 18,000 (¥ 16,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • WMD AXXENT

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah trek aksen ing kabeh 16 Metron

    TAMPILAN MUSIK AXXENT yaiku modul sing makarya minangka expander Metron lan bisa ngetokake gerbang aksen. Saben output digandhengake karo saluran dhewe, lan sampeyan bisa kanthi gampang program aksen nganggo antarmuka Metro terpadu. Gerbang aksen minangka modul drum ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • 2hp Euclid (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2HP sequencer Euclidean standar

    FITUR MUSIK Euclid minangka sekuen Euclidean 16 langkah kanthi kontrol CV.Ing urutan Euclidean, dawane dawane (Dawa, 1 nganti 16), jumlah denyut sing ON (Langkah, 1 nganti Panjang), lan titik wiwitan loop (O ...

    rincian
  • Verbos Electronics Sequence Selector

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pamilih tahap kanthi nganti rong saklar sing cocog

    CIRI-CIRI MUSIK Sejatine Pamilih yaiku salah sawijining pamilih panggung / sequencer kanthi akeh output ing 5 tahap. Saliyane output CV / gerbang biasanipun, loro-lorone ngurutake rong saklar, supaya bisa ngontrol lan menehi macem-macem sinyal. ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Trigger

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    16 langkah-langkah modul generator urutan 4C pemicu!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Iki minangka modul generator generator saluran 16-saluran 4-kompak 1-langkah. Pola kasebut diprogram nganggo editor web. Dawane langkah bisa diatur saka 16 nganti XNUMX kanggo saben saluran. Fitur lan panggunaan: ...

    rincian
  • Shakmat Modular Knight's Gallop

    ¥ 27,800 (¥ 25,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A loro-output'Algo-Rhythmic'trigger sequencer sing ngasilake polyrhythms tanpa wates adhedhasar algoritma

    FITUR MUSIK Knight's Gallop minangka generator 'Algo-Rhythmic' sing nyedhiyakake urutan pemicu algoritma. Kanthi nambahake rong output Knight's Gallop lan meja kanthi limang pola irama rasa sing beda, meh ora ana apa-apa ...

    rincian
  • Random*Source Serge Sequencer8 XL (SEQ8XL)

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prasaja lan serbaguna Serge analog sequencer / programmer

    FITUR MUSIK Random * Source Serge SEQ XL minangka sequencer / programmer analog 2-tataran kanthi rong saluran CV lan input lan output pulsa tahap demi tahap.Wolung tombol sing nggumunake ora mung milih panggung, nanging uga nyetel titik wiwitan urutan kanthi ngoperasikake nalika nyopir ...

    rincian
  • XAOC Devices TIRANA II

    ¥ 27,400 (¥ 24,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gapura 4 langkah-langkah / CV sing paling apik sing kompak nanging wis mbaleni lan ratchets

    TAMPILAN MUSIK TIRANA II yaiku gapura 4 langkah / CV sing kompak. Nduwe input Arah lan Reset, modulasi melody dening input Transpos, fungsi ulang, fungsi ratchet, fungsi jam, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Shakmat Modular Four Bricks Rook

    ¥ 44,800 (¥ 40,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Praktis operabilitas sing apik kanggo pertunjukan langsung, sequencer pemicu 4 saluran multifungsi

    FITUR MUSIK Four Bricks Rook punika generator urutan pemicu 4-saluran.Kanthi antarmuka sing intuisi, unit iki nggawe urutan dinamis nggunakake macem-macem fungsi kayata ngganti dawa urutan, nggeser bagean puter maneh, quantizing, lan otomatis acak. CV ...

    rincian
  • centrevillage ECQ

    ¥ 16,500 (¥ 15,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer irama Euclidean kompak kanthi kontrol sing dhuwur

    * Sajrone proses manufaktur, panel bisa duwe benang utawa goresan.Wigati dicathet yen sampeyan tuku. FITUR MUSIK centervillage Compact Euclidean-Rhythm Sequencer (ECQ) yaiku urutan irama Euclidean kompak kanggo Eurorack ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 0|8

    ¥ 18,000 (¥ 16,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • Xaoc Devices Ostankino II

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah sangang input CV, output jam internal, lan output gerbang independen sing bisa diowahi dadi output BIT menyang Moskwa II.Uga bisa nyambung menyang subsistem binar

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Ostankino II minangka modul expander kanggo Moscow II. Kanthi nyambungake menyang Moskwa II liwat konektor kabel pita ing mburi, menehi kontrol CV kanggo saben parameter sequencer.Uga, perusahaan ...

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Natural)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Black)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Befaco Mex

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah 8-langkah gapura sequencer kanggo Muxlicer

    FITUR MUSIK Befaco Noise Mex punika modul expander sing nambah 8-langkah gapura sequencer kanggo Muxlicer. Nambahake baris output gerbang anyar menyang urutan Muxlicer Unit iki dilengkapi saklar 3 posisi kanggo saben langkah, supaya Muxl ...

    rincian
  • Befaco Sampling Modulator

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multifungsi kompak sing ngasilake sinyal output sing menarik kanthi konfigurasi sirkuit sing unik

    FITUR MUSIK Befaco Sampling Modulator minangka modul kompak lan serbaguna sing nggabungake urutan pemicu VCO / sampel & tahan / 8 langkah.Pemicu 8-langkah kanthi jam eksternal utawa VCO gelombang persegi sing dibangun kanthi respon V / Okt minangka sumber jam ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Black)

    ¥ 41,800 (¥ 38,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FEATUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gapura independen kanthi pemicu (Burst) minangka sinyal. Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma lan urutan bisa dilakokake kanthi jam njaba utawa jam internal. Encoders lan tombol ...

    rincian
  • Antimatter Audio Launch Codes

    Metu saka Simpenan
    Urutan penerus gerbang 5 trek sing bisa ngetik nganggo rantai tombol lan pola

    CIRI-CIRI MUSIK Kode Pelancaran minangka urutan mesin alat sing kompak sing cocog kanggo kinerja. Saliyane mode kontrol prasaja sing ngetokake sinyal gapura lan ngetokake sinyal saka limang saluran kanthi nyata kanthi tombol tolak, wektu kanggo urutan sampeyan ngetik ...

    rincian
  • centrevillage Trigger HaCker

    ¥ 41,800 (¥ 38,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gapura 5CH kanthi fungsi lan operasional sing dhuwur

    * Panel bisa uga duwe goresan utawa goresan sajrone proses manufaktur. Wigati dimangerteni. CIRI-CIRI MUSIK Trigger Hacker minangka urutan gapura 5 trek sing gampang digunakake sing utamane program matrik 5x5. Penyusun CV uga dilengkapi track siji ...

    rincian
  • Verbos Electronics Voltage Multistage

    ¥ 78,900 (¥ 71,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    FITUR MUSIK Voltage Multistage minangka sequencer analog kanthi 2 sistem x 8 tahap.Saben tataran duwe panggeser CV lan saklar pamilih Slide / Gate On / Gate Off.Titik ing modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Pulsar (Silver)

    ¥ 41,800 (¥ 38,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-output generator bledosan kanthi dhuwur kanthi 4 urutan algoritma lan item setelan sing rinci

    FITUR MUSIK Pulsar minangka generator bledosan sing nggawe lan ngasilake papat urutan gerbang independen kanthi siji pemicu (Burst) minangka sinyal.Algoritma urutan bisa dipilih saka papat algoritma, lan urutan kasebut beroperasi karo jam eksternal utawa jam internal.Encoder lan ...

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka sequencer 2-langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi ngelingi pemrograman urutan langsung, unit iki minangka konser Moskwa pisanan sing diilhami dening sequencer analog klasik ...

    rincian
  • Frap Tools Usta

    ¥ 109,900 (¥ 99,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilaksanakake fungsi editing parameter panggung sing fleksibel banget.A 4ch x 4tr kinerja dhuwur sequencer sing nangani kabeh saka nggawe polyrhythms Komplek kanggo ngatur temperaments.

    FITUR MUSIK Frap Tools Usta punika 4-saluran x 4-trek Eurorack sequencer.Durasi saben tahapan bisa diowahi kanthi bebas. Durasi saben tahap ing unit iki ora diwatesi karo rasio siji-kanggo-siji kayata siji tahap kanggo saben impuls jam, nanging babagan jam ...

    rincian
x