Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
logo worng-logo

Nguwatirake

  • Worng Electronics LRMSMSLR

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul sing bisa ngonversi swara Kiri / Kanan dadi Mid / Side lan kosok balene

    Fitur Musical LRMSMSLR minangka modul konversi sing gampang bisa nindakake pangolahan midside. Sisih sisih ndhuwur menehi sinyal stereo lan ngetokake sinyal mid-sisih sing padha, lan bagian ngisor input sinyal sisih tengah lan output sinyal stereo sing padha. Saka sisih ndhuwur, ing ngisor iki bisa digunakake kanggo saben pasangan jack. Stereo ...

    rincian
  • Worng Electronics SoundStage

    ¥ 38,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer unik kanthi frekuensi lan panning susunan kanggo saben 21 masukan

    CIRI-CIRIK MUSIK SoundStage minangka mixer 21 input. Pangaturan ing stereo lan tanggapan owah-owahan filter sing dibangun kanggo saben input, lan posisi jack (sisih ndhuwur lan ngisor cocog karo respon frekuensi, kiwa lan tengen sing cocog karo susunan stereo) nuduhake saben tanggapan. Ambane saben efek panyaring ...

    rincian
  • Worng Electronics Parallax

    ¥ 34,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi kontrol Skew kanggo frekuensi lan résonansi lan pilihan modulasi fleksibel. Filter stereo VC kanthi ciri khas sing diilhami dening Pro-One

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu yaiku modul filter stereo sing ngidini sampeyan ngupayakake macem-macem swara kanthi swara klasik, antarmuka sing gampang, lan modulasi parameter fleksibel. Dirancang adhedhasar Pro-Salah Sequential sing misuwur ing taun 80-an, iki ditambahake kanggo tujuan modern ...

    rincian
  • Worng Electronics Vertex

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi fungsi Skew. 3360 basis stereo panning VCA

    CIRI-CIRI MUSIK Vertex minangka modul VCA stereo basis DC-based 3360VCA. Kaya Parallax, optimized kanggo nggunakake stereo, nanging sampeyan bisa kanthi gampang nggawe patch stereo saka sinyal monaural. Loro linear VCA lan rong eksposensial VCA ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x