Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

drum

  • Mutable Instruments Plaits

    Metu saka Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FITUR MUSIK Plaits minangka osilator digital / modul swara synthesizer sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain Braids osilator lawas Mutable ora diwarisake, lan hardware lan piranti lunak wis dirancang maneh saka awal.Akeh algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drums

    Metu saka Simpenan
    Modul Drum kanthi 2 swara swara lan setelan parameter kuat!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico DRUMS minangka modul drum 12-bit sing bisa muter rong conto. 64 conto disimpen, lan sampeyan bisa nggunakake Program Drum kanggo ngganti conto kasebut. Fitur lan panggunaan: Loro Jerman ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Sampel Drum minangka modul sampler 2 saluran Eurorack. Dirancang nganggo antarmuka lan fitur intuisi, kualitas swara punch kanggo drum, lan kinerja langsung. Latency sekitar 1 millisecond ...

    rincian
  • Intellijel Designs Plonk

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis model model Intellijel!

    FEATURES MUAM Plonk minangka modul swara sing model mekanisme musik alat musik langsung, lan ngarahake ngasilake swara percussive sing bisa dikontrol sanajan nganggo sinyal pitch 1V / Oct. Ap sing wis ngeculake plug-based adhedhasar model fisika kayata Chromaphone ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul drum FM nggunakake chip IC Yamaha asli

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Black)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Silver)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
  • Steady State Fate Entity Ultra-Kick

    Metu saka Simpenan
    Dilengkapi sirkuit kliping alus & kompresor.Dual resonator kick drum synthesizer sing ngasilake macem-macem swara kanthi kontrol sing dhuwur

    FITUR MUSIK SSF Entity Ultra-Kick (UK) yaiku synthesizer drum kick anyar kanthi resonator inti dual.Unit iki, sing wis ngalami évolusi desain inti siji saka sadurungé, Entity Bass Drum (BDS), wis ditambahake menyang inti utama sing nangani komponen frekuensi ...

    rincian
  • ALM Busy Tyso Daiko

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Swara drum digital digital 12-bit kanthi kontrol unik lan kinerja modulasi

    FITUR MUSIK Tyso Daiko minangka modul drum swara kaping pindho sing nggunakake gelombang digital 12-bit minangka sumber swara, ngaktifake kontrol CV kabeh paramèter, lan uga duwe EQ analog.Dheweke duwe semangat sing padha karo Taiko Dinky lawas perusahaan, nanging kontrol sing luwih apik ...

    rincian
  • 2hp Hat (Silver)

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul hi-HP HP

    CIRI MUSIK modul modul hi-hat 2hp. Ana telung jinis sumber swara: enem osilator ditumpuk, swara, lan akeh saringan, lan persimpangan kontrol BLEND ing antarane dheweke. Sizzle minangka parameter sing mengaruhi wayahe kabeh sumber. De ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Noise

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3HP modul perkusi sumber swara

    TAMPOK MUSIK Pico Noise minangka modul swara dhasar sing bisa digunakake minangka osilator utawa perkusi sing ngliwati swara putih liwat panyaring kanthi resonansi. Swara putih ngliwati filter, nembus VCA sing dikontrol dening amplop sing bisa nyetel bosok, lan output ...

    rincian
  • 2hp Kick (Silver)

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul tendangan HP

    TAMPOK MUSIK modul 2HP tendangan. Penurunan, pitch, lan nada bisa dikendhaleni kanthi knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • 2hp Hat (Black)

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul hi-HP HP

    CIRI MUSIK modul modul hi-hat 2hp. Ana telung jinis sumber swara: enem osilator ditumpuk, swara, lan akeh saringan, lan persimpangan kontrol BLEND ing antarane dheweke. Sizzle minangka parameter sing mengaruhi wayahe kabeh sumber. De ...

    rincian
  • Tiptop Audio BD909

    ¥ 27,400 (¥ 24,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Klasik kontrol kendaraan klasik 909+!

    TAMPILAN MUSIK BD909 minangka generator generator kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Kontrol sing ora ditemokake ing asli uga ditambahake kanggo nggawe tendhangan sing duwe pukulan ing frekuensi sithik nganti frekuensi rendah (BD808 luwih cedhak karo frekuensi sithik). Serangan, Pakir, Tune ...

    rincian
  • 2hp Snare (Silver)

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul snare HP

    TAMPOK MUSIK modul snare 2HP Penurunan, pitch, lan sworo seru bisa dikendhaleni nganggo knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • 2hp Kick (Black)

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul tendangan HP

    TAMPOK MUSIK modul 2HP tendangan. Penurunan, pitch, lan nada bisa dikendhaleni kanthi knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • Erica Synths LXR-02 Drum Module

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi modular saka LXR-02 dioptimalake kanggo Eurorack.Gawe swara drum sing kuat kanthi luwih saka 30 paramèter saben swara

    FITUR MUSIK Modul Drum LXR-02 minangka synthesizer perkusi sing kompak lan kuat adhedhasar mesin swara mesin drum LXR-02. Antarmuka utama LXR-02 tetep kaya saiki, lan kontrol CV lan antarmuka panganggo sing bisa ditugasake kanggo paramèter ditambahake.

    rincian
  • Shakmat Modular Four Bricks Rook

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Praktis operabilitas sing apik kanggo pertunjukan langsung, sequencer pemicu 4 saluran multifungsi

    FITUR MUSIK Four Bricks Rook punika generator urutan pemicu 4-saluran.Kanthi antarmuka sing intuisi, unit iki nggawe urutan dinamis nggunakake macem-macem fungsi kayata ngganti dawa urutan, nggeser bagean puter maneh, quantizing, lan otomatis acak. CV ...

    rincian
  • Tiptop Audio HATS909

    ¥ 30,400 (¥ 27,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 Hi-hat!

    TAMPILAN MUSIK HATS909 minangka pembuat hi-hat terbuka / tertutup sing nggunakake klone sirkuit Roland TR-909. Sampel 6-bit lo-fi diwarisake macem-macem sirkuit analog kayata saringan lan amplop kanggo ngasilake swara. OH lan CH masing-masing ...

    rincian
  • Tiptop Audio BD808

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Drum kendang klasik 808!

    FEATURES MUSIK BD808 minangka generator drum kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, bosok, level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang supaya banter banget supaya gampang reaksi karo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • Befaco Kickall

    ¥ 34,400 (¥ 31,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Swara drum analog kompak sing nyedhiyakake sintesis drum fleksibel

    FITUR MUSIK Befaco Kickall minangka swara synth drum analog kompak sing ngasilake macem-macem swara tendangan drum.VCO gelombang sinus kanthi pembentuk gelombang VC, loro VCA, rong gen amplop ...

    rincian
  • Tiptop Audio HATS808

    ¥ 26,400 (¥ 24,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    808 hi-hat kanthi ekspansi unik!

    TAMPILAN MUSIK HATS808 minangka produsen hi-hat sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Kaloro hi-hats Open lan Ditutup bisa disetel lan output kanthi masing-masing, Penurunan lan Tingkat bisa dikendhaleni ing Open, Lev ...

    rincian
  • Tiptop Audio CP909

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 Generasi Clap! Kanthi kontrol "Trash".

    FEATURES MUSIK CP909 minangka prodhuk clap sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Saliyane desain sirkuit Clap 909 asli, tombol Trash ditambahake kanggo nyebar spektrum swara tanpa kompromi rasa swara asli. Urut tombol Trash kabeh nengen ...

    rincian
  • 2hp Snare (Black)

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul snare HP

    TAMPOK MUSIK modul snare 2HP Penurunan, pitch, lan sworo seru bisa dikendhaleni nganggo knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • Tiptop Audio SD808

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    808 clone Eurorack klon!

    CIRI-CIRI MUSIK SD808 minangka generator snare drum sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, Snappy, Level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang dadi banter banget, supaya bisa gampang reaksi karo macem-macem distorsi.

    rincian
  • Tiptop Audio SD909

    ¥ 30,400 (¥ 27,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul snare 909 ngembang

    TAMPOK MUSIK SD909 minangka modul drum sing ngasilake sare lan sirkuit TR-909 kanthi setya sabisa lan nduweni pangowahan timbre tambahan. Ana tandha ing posisi tombol sing cocog karo nada 909, lan sampeyan bisa morph nada saka ing kana. Kontrol voltase kanggo swara lan nada ...

    rincian
  • Tiptop Audio RS808

    Metu saka Simpenan
    808 sumber swara kendharaan analog sing lengkap sing bisa ngoper Rimshot / Claves lan nyampur

    CIRI-CIRI MUSIK RS808 yaiku generator generator rim sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane ing struktur sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, uga duwe saklar kanggo ngalih clave. Kanggo nggawe luwih gampang reaksi ing macem-macem distorsi, volume ...

    rincian
  • Erica Synths LXR-02 Drum Module (Demo)

    Rega asli ¥ 72,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi modular saka LXR-02 dioptimalake kanggo Eurorack.Gawe swara drum sing kuat kanthi luwih saka 30 paramèter saben swara

    FITUR MUSIK Modul Drum LXR-02 minangka synthesizer perkusi sing kompak lan kuat adhedhasar mesin swara mesin drum LXR-02. Antarmuka utama LXR-02 tetep kaya saiki, lan kontrol CV lan antarmuka panganggo sing bisa ditugasake kanggo paramèter ditambahake.

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko (Demo)

    Rega asli ¥ 49,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul drum FM nggunakake chip IC Yamaha asli

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • Tiptop Audio CR909 Cymbl

    ¥ 30,400 (¥ 27,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 modul kacilakan / numpak!

    FITUR MUSIK CYMBL909 punika modul drum 909-swara sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake TR-2 asli kacilakan lan kulo muni ing Eurorack.Kanggo swara kacilakan lan kulo, nada bisa dikontrol nganggo tombol lan voltase.Uga, kontrol aksen ...

    rincian
  • Mosaic Snare Drum (White)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV bisa dikendhaleni format 1U sworo drum synth

    FITUR MUSIKO Snake Drum Drum minangka synthesizer snare drum format 1U. Katelu paramèter kendali nada nglacak 1V / Okt, Hit, lan bosok ndhukung kontrol CV, lan kanthi nggabungake teknologi sintesis tradisional, macem-macem drummer ...

    rincian
  • Mosaic Snare Drum (Black)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV bisa dikendhaleni format 1U sworo drum synth

    FITUR MUSIKO Snake Drum Drum minangka synthesizer snare drum format 1U. Katelu paramèter kendali nada nglacak 1V / Okt, Hit, lan bosok ndhukung kontrol CV, lan kanthi nggabungake teknologi sintesis tradisional, macem-macem drummer ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (White)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (Black)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic Bass Drum (White)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    CV sing bisa dikontrol 1U kick drum synthesizer

    FITUR MUSIKO MUSIK Bass Drum minangka synthesizer drum format 1U.Sampeyan ora mung bisa ngasilake drum kick, nanging sampeyan uga bisa muter melodi kanthi menehi input nada kanthi respon 1V / OktKick Drum Synth Voice 1V / Okt Tracking Pitch Input Mani ...

    rincian
x