Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

drum

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drums

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul Drum kanthi 2 swara swara lan setelan parameter kuat!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico DRUMS minangka modul drum 12-bit sing bisa muter rong conto. 64 conto disimpen, lan sampeyan bisa nggunakake Program Drum kanggo ngganti conto kasebut. Fitur lan panggunaan: Loro Jerman ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Sampel Drum minangka modul sampler 2 saluran Eurorack. Dirancang nganggo antarmuka lan fitur intuisi, kualitas swara punch kanggo drum, lan kinerja langsung. Latency sekitar 1 millisecond ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Black)

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
  • Mutable Instruments Elements

    ¥ 64,790 (¥ 58,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul synthesizer modul!

    Fitur Musical Unsur yaiku modul swara sintesis adhedhasar metode "Sintesis Modal". Synth modal minangka teknik synth sing mokal saka teknik synth model sing diarani fisik. Cara modeling fisik minangka swara organik ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Silver)

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhakan FM

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • WMD Crater

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul kick tendhangan analog / digital

    CIRI-CIRI MUSIK Kawah yaiku modul kick sing nggawe swara nganggo hibrida analog lan digital. Bagean analog dilengkapi sampul surat, sing migunani kanggo nyerang serangan, swara zip, lan serangan kaya tom. Lacak ing 1V / Oct uga kalebu, dadi ...

    rincian
  • WMD Crucible

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul cymbal realistis kanthi macem-macem ekspresi! Resonator sing dibangun uga bisa ngolah swara eksternal.

    CIRI-CIRI MUSIK Krucible yaiku modul swara logam nyata sing nggunakake model sing cocog karo logam sudhut mlengkung, kayata cymbal. Kabeh paramèter modhèl fisika bisa dikendhalèk nganggo knobs lan voltase, saéngga sampeyan bisa geser ing antarane nitih, kaya kacilakan, cowbells, sizzle, gong lan gong ...

    rincian
  • WMD Fracture

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul drum kanthi sintesis Clap sing ditambahi

    FEATURES MUSIK Fraktur yaiku modul drum sing khusus kanggo sintesis swara perkusi sing digawe kanthi swara cendhak kaya swara kayata swara partikel, sintesis granular, lan swara crap analog. Rapat sampel cekak acak kayata claps, swarane ngilangi, swarane mbukak kaleng bir ...

    rincian
  • Intellijel Designs Plonk

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis model model Intellijel!

    FEATURES MUAM Plonk minangka modul swara sing model mekanisme musik alat musik langsung, lan ngarahake ngasilake swara percussive sing bisa dikontrol sanajan nganggo sinyal pitch 1V / Oct. Ap sing wis ngeculake plug-based adhedhasar model fisika kayata Chromaphone ...

    rincian
  • WMD Chimera

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul kendhali migunani saka hi-hat kanggo nggawe tekstur logam

    CIRI MUSIK CHIMERA yaiku modul perkusi swara logam sing ngasilake swara kanthi gabung sampel swara perkusi logam lan mesin sintesis granular. Sampeyan uga bisa nggunakake tombol switch lan Decay tombol kanggo nggawe swara sing terus-terusan. Ing Chimera ...

    rincian
  • ALM Busy Dinky's Taiko

    Metu saka Simpenan
    Modul kendang digital 12bit kanthi EQ lan kontrol voltase!

    FEATURES MUSIK Dinky's Taiko minangka modul swara swara digital 12-bit kanthi EQ analog sing dikendhaleni kanthi lengkap. Modul kasebut kasusun saka telung bagean. Bagean swara digital kanthi frekuensi sing bisa dikendhaleni lan wektu tuku.

    rincian
  • 2hp Hat (Silver)

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul hi-HP HP

    CIRI MUSIK modul modul hi-hat 2hp. Ana telung jinis sumber swara: enem osilator ditumpuk, swara, lan akeh saringan, lan persimpangan kontrol BLEND ing antarane dheweke. Sizzle minangka parameter sing mengaruhi wayahe kabeh sumber. De ...

    rincian
  • 2hp Snare (Silver)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 modul snare HP

    TAMPOK MUSIK modul snare 2HP Penurunan, pitch, lan sworo seru bisa dikendhaleni nganggo knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • Erica Synths Pico Noise

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3HP modul perkusi sumber swara

    TAMPOK MUSIK Pico Noise minangka modul swara dhasar sing bisa digunakake minangka osilator utawa perkusi sing ngliwati swara putih liwat panyaring kanthi resonansi. Swara putih ngliwati filter, nembus VCA sing dikontrol dening amplop sing bisa nyetel bosok, lan output ...

    rincian
  • 2hp Kick (Silver)

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul tendangan HP

    TAMPOK MUSIK modul 2HP tendangan. Penurunan, pitch, lan nada bisa dikendhaleni kanthi knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • Tiptop Audio BD909

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Klasik kontrol kendaraan klasik 909+!

    TAMPILAN MUSIK BD909 minangka generator generator kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Kontrol sing ora ditemokake ing asli uga ditambahake kanggo nggawe tendhangan sing duwe pukulan ing frekuensi sithik nganti frekuensi rendah (BD808 luwih cedhak karo frekuensi sithik). Serangan, Pakir, Tune ...

    rincian
  • 2hp Kick (Black)

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 modul tendangan HP

    TAMPOK MUSIK modul 2HP tendangan. Penurunan, pitch, lan nada bisa dikendhaleni kanthi knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • Tiptop Audio BD808

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Drum kendang klasik 808!

    FEATURES MUSIK BD808 minangka generator drum kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, bosok, level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang supaya banter banget supaya gampang reaksi karo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • 2hp Hat (Black)

    ¥ 18,400 (¥ 16,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 modul hi-HP HP

    CIRI MUSIK modul modul hi-hat 2hp. Ana telung jinis sumber swara: enem osilator ditumpuk, swara, lan akeh saringan, lan persimpangan kontrol BLEND ing antarane dheweke. Sizzle minangka parameter sing mengaruhi wayahe kabeh sumber. De ...

    rincian
  • Tiptop Audio HATS808

    ¥ 22,400 (¥ 20,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    808 hi-hat kanthi ekspansi unik!

    TAMPILAN MUSIK HATS808 minangka produsen hi-hat sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Kaloro hi-hats Open lan Ditutup bisa disetel lan output kanthi masing-masing, Penurunan lan Tingkat bisa dikendhaleni ing Open, Lev ...

    rincian
  • 2hp Snare (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 modul snare HP

    TAMPOK MUSIK modul snare 2HP Penurunan, pitch, lan sworo seru bisa dikendhaleni nganggo knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • Tiptop Audio SD909

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul snare 909 ngembang

    TAMPOK MUSIK SD909 minangka modul drum sing ngasilake sare lan sirkuit TR-909 kanthi setya sabisa lan nduweni pangowahan timbre tambahan. Ana tandha ing posisi tombol sing cocog karo nada 909, lan sampeyan bisa morph nada saka ing kana. Kontrol voltase kanggo swara lan nada ...

    rincian
  • Tiptop Audio SD808

    ¥ 17,800 (¥ 16,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    808 clone Eurorack klon!

    CIRI-CIRI MUSIK SD808 minangka generator snare drum sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, Snappy, Level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang dadi banter banget, supaya bisa gampang reaksi karo macem-macem distorsi.

    rincian
  • Tiptop Audio HATS909

    ¥ 25,400 (¥ 23,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 Hi-hat!

    TAMPILAN MUSIK HATS909 minangka pembuat hi-hat terbuka / tertutup sing nggunakake klone sirkuit Roland TR-909. Sampel 6-bit lo-fi diwarisake macem-macem sirkuit analog kayata saringan lan amplop kanggo ngasilake swara. OH lan CH masing-masing ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum (Demo)

    Rega asli ¥ 46,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Sampel Drum minangka modul sampler 2 saluran Eurorack. Dirancang nganggo antarmuka lan fitur intuisi, kualitas swara punch kanggo drum, lan kinerja langsung. Latency sekitar 1 millisecond ...

    rincian
  • Timo Rozendal Thomas Henry Bass++ [USED:U165003-W0]

    Metu saka Simpenan
    Modul drum Timo Rozendal Eurorack saka sinetron tendhangan sing dirancang dening Thomas Henry

    Modul drum digawe dening Timo Rozendal saka kick synth sing dirancang dening Thomas Henry.

  • Beast-Tek Pixel Drum [USED:U165001-W0]

    Metu saka Simpenan
    Synthesizer drum glitchy karo 32 kalkulus

    Synthesizer drum glitchy karo FITUR MUSIK 32 algoritma

  • Mosaic Snare Drum (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV bisa dikendhaleni format 1U sworo drum synth

    FITUR MUSIKO Snake Drum Drum minangka synthesizer snare drum format 1U. Katelu paramèter kendali nada nglacak 1V / Okt, Hit, lan bosok ndhukung kontrol CV, lan kanthi nggabungake teknologi sintesis tradisional, macem-macem drummer ...

    rincian
  • Mosaic Snare Drum (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV bisa dikendhaleni format 1U sworo drum synth

    FITUR MUSIKO Snake Drum Drum minangka synthesizer snare drum format 1U. Katelu paramèter kendali nada nglacak 1V / Okt, Hit, lan bosok ndhukung kontrol CV, lan kanthi nggabungake teknologi sintesis tradisional, macem-macem drummer ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic Hi-Hat (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kontrol CV bisa ditindakake kanggo Timbre, bosok, lan Noise. 1U swara synth hi-hat

    FITUR MUSIKO Mosik Hi-Hat minangka synthesizer hi-hat kompak ing format 1U. Nawakake kontrol makro Timbre, bosok, lan kebisingan ...

    rincian
  • Mosaic Bass Drum (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV sing bisa dikontrol 1U kick drum synthesizer

    FITUR MUSIKO MUSIK Bass Drum minangka synthesizer drum format 1U.Sampeyan ora mung bisa ngasilake drum kick, nanging sampeyan uga bisa muter melodi kanthi menehi input nada kanthi respon 1V / OktKick Drum Synth Voice 1V / Okt Tracking Pitch Input Mani ...

    rincian
  • Mosaic Bass Drum (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV sing bisa dikontrol 1U kick drum synthesizer

    FITUR MUSIKO MUSIK Bass Drum minangka synthesizer drum format 1U.Sampeyan ora mung bisa ngasilake drum kick, nanging sampeyan uga bisa muter melodi kanthi menehi input nada kanthi respon 1V / OktKick Drum Synth Voice 1V / Okt Tracking Pitch Input Mani ...

    rincian
x