Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

drum

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drums

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul Drum kanthi 2 swara swara lan setelan parameter kuat!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico DRUMS minangka modul drum 12-bit sing bisa muter rong conto. 64 conto disimpen, lan sampeyan bisa nggunakake Program Drum kanggo ngganti conto kasebut. Fitur lan panggunaan: Loro Jerman ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum

    ¥ 38,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Sampel Drum minangka modul sampler 2 saluran Eurorack. Dirancang nganggo antarmuka lan fitur intuisi, kualitas swara punch kanggo drum, lan kinerja langsung. Latency sekitar 1 millisecond ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Black)

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Silver)

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
  • Mutable Instruments Elements

    ¥ 58,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul synthesizer modul!

    Fitur Musical Unsur yaiku modul swara sintesis adhedhasar metode "Sintesis Modal". Synth modal minangka teknik synth sing mokal saka teknik synth model sing diarani fisik. Cara modeling fisik minangka swara organik ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhakan FM

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • WMD Crater

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul kick tendhangan analog / digital

    CIRI-CIRI MUSIK Kawah yaiku modul kick sing nggawe swara nganggo hibrida analog lan digital. Bagean analog dilengkapi sampul surat, sing migunani kanggo nyerang serangan, swara zip, lan serangan kaya tom. Lacak ing 1V / Oct uga kalebu, dadi ...

    rincian
  • WMD Crucible

    ¥ 29,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul cymbal realistis kanthi macem-macem ekspresi! Resonator sing dibangun uga bisa ngolah swara eksternal.

    CIRI-CIRI MUSIK Krucible yaiku modul swara logam nyata sing nggunakake model sing cocog karo logam sudhut mlengkung, kayata cymbal. Kabeh paramèter modhèl fisika bisa dikendhalèk nganggo knobs lan voltase, saéngga sampeyan bisa geser ing antarane nitih, kaya kacilakan, cowbells, sizzle, gong lan gong ...

    rincian
  • ALM Busy Dinky's Taiko

    Metu saka Simpenan
    Modul kendang digital 12bit kanthi EQ lan kontrol voltase!

    FEATURES MUSIK Dinky's Taiko minangka modul swara swara digital 12-bit kanthi EQ analog sing dikendhaleni kanthi lengkap. Modul kasebut kasusun saka telung bagean. Bagean swara digital kanthi frekuensi sing bisa dikendhaleni lan wektu tuku.

    rincian
  • WMD Fracture

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul drum kanthi sintesis Clap sing ditambahi

    FEATURES MUSIK Fraktur yaiku modul drum sing khusus kanggo sintesis swara perkusi sing digawe kanthi swara cendhak kaya swara kayata swara partikel, sintesis granular, lan swara crap analog. Rapat sampel cekak acak kayata claps, swarane ngilangi, swarane mbukak kaleng bir ...

    rincian
  • WMD Chimera

    ¥ 29,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhali migunani saka hi-hat kanggo nggawe tekstur logam

    CIRI MUSIK CHIMERA yaiku modul perkusi swara logam sing ngasilake swara kanthi gabung sampel swara perkusi logam lan mesin sintesis granular. Sampeyan uga bisa nggunakake tombol switch lan Decay tombol kanggo nggawe swara sing terus-terusan. Ing Chimera ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Noise

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    3HP modul perkusi sumber swara

    TAMPOK MUSIK Pico Noise minangka modul swara dhasar sing bisa digunakake minangka osilator utawa perkusi sing ngliwati swara putih liwat panyaring kanthi resonansi. Swara putih ngliwati filter, nembus VCA sing dikontrol dening amplop sing bisa nyetel bosok, lan output ...

    rincian
  • Intellijel Designs Plonk

    ¥ 40,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis model model Intellijel!

    FEATURES MUAM Plonk minangka modul swara sing model mekanisme musik alat musik langsung, lan ngarahake ngasilake swara percussive sing bisa dikontrol sanajan nganggo sinyal pitch 1V / Oct. Ap sing wis ngeculake plug-based adhedhasar model fisika kayata Chromaphone ...

    rincian
  • Tiptop Audio BD909

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Klasik kontrol kendaraan klasik 909+!

    TAMPILAN MUSIK BD909 minangka generator generator kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Kontrol sing ora ditemokake ing asli uga ditambahake kanggo nggawe tendhangan sing duwe pukulan ing frekuensi sithik nganti frekuensi rendah (BD808 luwih cedhak karo frekuensi sithik). Serangan, Pakir, Tune ...

    rincian
  • 2hp Snare (Silver)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    2 modul snare HP

    TAMPOK MUSIK modul snare 2HP Penurunan, pitch, lan sworo seru bisa dikendhaleni nganggo knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • 2hp Kick (Silver)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 modul tendangan HP

    TAMPOK MUSIK modul 2HP tendangan. Penurunan, pitch, lan nada bisa dikendhaleni kanthi knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • Tiptop Audio BD808

    ¥ 13,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Drum kendang klasik 808!

    FEATURES MUSIK BD808 minangka generator drum kick sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, bosok, level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang supaya banter banget supaya gampang reaksi karo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • 2hp Hat (Silver)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    2 modul hi-HP HP

    CIRI MUSIK modul modul hi-hat 2hp. Ana telung jinis sumber swara: enem osilator ditumpuk, swara, lan akeh saringan, lan persimpangan kontrol BLEND ing antarane dheweke. Sizzle minangka parameter sing mengaruhi wayahe kabeh sumber. De ...

    rincian
  • 2hp Hat (Black)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 modul hi-HP HP

    CIRI MUSIK modul modul hi-hat 2hp. Ana telung jinis sumber swara: enem osilator ditumpuk, swara, lan akeh saringan, lan persimpangan kontrol BLEND ing antarane dheweke. Sizzle minangka parameter sing mengaruhi wayahe kabeh sumber. De ...

    rincian
  • Tiptop Audio HATS808

    ¥ 19,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    808 hi-hat kanthi ekspansi unik!

    TAMPILAN MUSIK HATS808 minangka produsen hi-hat sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Kaloro hi-hats Open lan Ditutup bisa disetel lan output kanthi masing-masing, Penurunan lan Tingkat bisa dikendhaleni ing Open, Lev ...

    rincian
  • 2hp Kick (Black)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 modul tendangan HP

    TAMPOK MUSIK modul 2HP tendangan. Penurunan, pitch, lan nada bisa dikendhaleni kanthi knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • 2hp Snare (Black)

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    2 modul snare HP

    TAMPOK MUSIK modul snare 2HP Penurunan, pitch, lan sworo seru bisa dikendhaleni nganggo knobs lan voltase. Pitch dilacak ing 1V / Oct.  

  • Tiptop Audio SD909

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul snare 909 ngembang

    TAMPOK MUSIK SD909 minangka modul drum sing ngasilake sare lan sirkuit TR-909 kanthi setya sabisa lan nduweni pangowahan timbre tambahan. Ana tandha ing posisi tombol sing cocog karo nada 909, lan sampeyan bisa morph nada saka ing kana. Kontrol voltase kanggo swara lan nada ...

    rincian
  • Tiptop Audio SD808

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    808 clone Eurorack klon!

    CIRI-CIRI MUSIK SD808 minangka generator snare drum sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Sampeyan bisa ngontrol nada, Snappy, Level, lan aksen. Tombol kasebut dirancang dadi banter banget, supaya bisa gampang reaksi karo macem-macem distorsi.

    rincian
  • Tiptop Audio HATS909

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    909 Hi-hat!

    TAMPILAN MUSIK HATS909 minangka pembuat hi-hat terbuka / tertutup sing nggunakake klone sirkuit Roland TR-909. Sampel 6-bit lo-fi diwarisake macem-macem sirkuit analog kayata saringan lan amplop kanggo ngasilake swara. OH lan CH masing-masing ...

    rincian
  • 2hp Hat (Silver) [USED: U130021-W3]

    Metu saka Simpenan
    2 modul hi-HP HP

    CIRI MUSIK modul modul hi-hat 2hp. Ana telung jinis sumber swara: enem osilator ditumpuk, swara, lan akeh saringan, lan persimpangan kontrol BLEND ing antarane dheweke. Sizzle minangka parameter sing mengaruhi wayahe kabeh sumber. De ...

    rincian
  • Tiptop Audio RS909

    ¥ 11,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Rak clone Euro saka 909 pelek nembak!

    TAMPILAN MUSIK RS909 minangka generator patra sing nggunakake klone sirkuit Roland TR-909. Kajaba bisa ngasilake asli kanthi setya sabisa, bisa uga nggawe nada nada sing luwih wiyar kanthi ngganti pitch loro osilator.  

  • Tiptop Audio RS808

    ¥ 11,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    808 sumber swara kendharaan analog sing lengkap sing bisa ngoper Rimshot / Claves lan nyampur

    CIRI-CIRI MUSIK RS808 yaiku generator generator rim sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane ing struktur sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, uga duwe saklar kanggo ngalih clave. Kanggo nggawe luwih gampang reaksi ing macem-macem distorsi, volume ...

    rincian
  • Tiptop Audio MA808

    ¥ 11,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Serangan / bising generator sing bisa diatur kanthi generator 808 generator maracas analog

    FEATURES MUS808 MA808 minangka generator maracas sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane konfigurasi sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, serangan kasebut bisa diatur kanggo nggawe swara kaya topi-topi sing cetha. Kajaba iku, XNUMX swara putih dipadhakake ...

    rincian
  • Tiptop Audio CR909 Cymbl

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    909 modul kacilakan / numpak!

    CIRI MUSIK CYMBL909 minangka modul drum 909 swara sing ngidini sampeyan nggunakake kacilakan asli lan swara numpak TR-2 karo Eurorack. Swara loro lan swara nunggang bisa dirungokake kanthi tombol lan voltase. Uga duwe kontrol aksen ...

    rincian
  • Tiptop Audio CP909

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    909 Generasi Clap! Kanthi kontrol "Trash".

    FEATURES MUSIK CP909 minangka prodhuk clap sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-909. Saliyane desain sirkuit Clap 909 asli, tombol Trash ditambahake kanggo nyebar spektrum swara tanpa kompromi rasa swara asli. Urut tombol Trash kabeh nengen ...

    rincian
  • Tiptop Audio CB808

    ¥ 11,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    808 generator generator bantalan analog kanthi XNUMX modulasi

    FEATURES MUSIK CB808 minangka produsen lembu sing nggunakake klompok sirkuit Roland TR-808. Saliyane struktur sirkuit sing setya ngasilake swara saka 808 asli, LFO sing modifikasi pitch wis dibangun, lan sampeyan bisa nggawe sway sing ndadékaké raos vintaj. Kanggo macem-macem distorsi ...

    rincian
  • Steady State Fate Entity Bass Drum

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul tendangan analog fleksibel SSF!

    CIRI-CIRI MUSIK Entitas yaiku synthesizer drum bass kanthi kontrol sing dipikirake lan fleksibel sing bisa ngasilake tendha maneka warna. Saliyane sumber swara, uga tumindak minangka filter resonant, VCA, utawa envelope sing cocog kanggo swara bass percussive. En ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x