Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

1U (Intellijel)

  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    ¥ 14,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line Out 1U

    ¥ 8,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka kanggo output level line saka stereo modular

    TAMPILAN MUSIKKU Modul darmabakti kanggo ngasilake sinyal audio modular kanggo campuran lan antar audio. Input / output stereo. Yen sampeyan mung ndemek input L, sinyal uga bakal diluncurake kanthi otomatis menyang input R, lan sampeyan bisa ngasilake mono minangka stereo. Nalika nggunakake modul 1U iki ...

    rincian
  • Intellijel Designs Buff Mult 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    1U Buffed Multiple

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format Synthrotek utawa Pulp Logic 1U "TILE". Instal lan gunakake ing kasus 4U, 7U saka Intellijel. Deleng ing kene kanggo spesifikasi ukuran Intellijel 1U. M ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dual VCA 1U

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kompak lan cocok kanggo ngolah stereo VCA

    CIRI MUSIK modul modul VCA 2-saluran. Karakteristik kasebut yaiku linear lan DC kopling. Input sinyal lan CV nganggo kabel internal supaya input menyang A dilacak nalika ora ditetep menyang saluran B. Kajaba iku, nalika ora dipasang menyang output sinyal A saluran, output A menyang B ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadratt 1U

    ¥ 9,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    FEATURES MUSIKKU Iki modul utilitas 4CH sing uga bisa digunakake minangka atenuator (attenuator), output voltase offset, lan mixer. Saben saluran-Nalika input dipasang: Attenuates sinyal input. Attenuator nalika saklar "UNI" ing sisih kiwa, "+ / -..." ing sisih tengen.

    rincian
  • Intellijel Designs Zeroscope 1U

    ¥ 16,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Oscilloscope / tuner / frekuensi frekuensi sing migunani nanging super migunani!

    FITUR MUSIK Zeroscope 1U minangka modul utilitas sing dilengkapi osiloskop 2CH sing bisa nggambarake audio lan CV lan fungsi counter frekuensi. Modul Zeroskop versi 1U dening VPME.DE.Telung mode tampilan ing ngisor iki diinstal. Lingkup ...

    rincian
  • Intellijel Designs Passive LPG 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Gapura lowpass pasif 1U sing pas adhedhasar bactrol

    CIRI-CIRI MUSIK Passive LPG 1U minangka gapura adhedhasar Bactrol, 1U gapura lowpass gampang. Karakteristik akustik saka Bactrol LPG, yaiku sirkuit pasif sing ora mbutuhake pasokan listrik, gumantung saka sinyal audio input, lan bisa ngowahi volume lan tim ...

    rincian
  • Intellijel Designs FSR 1U

    ¥ 8,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul sing trep kanggo ngowahi tekanan menyang CV lan output

    CIRI-CIRI MUSIK FSR 1U yaiku modul output CV tekanan nggunakake resistor sensori digawe khusus (Foror sensing resistor). Saliyane output CV miturut tekanan, sinyal gapura minangka output saka GATE nalika ndemek DEMO

  • Intellijel Designs USB Power 1U

    ¥ 2,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    1U modul sing bisa digunakake sing bisa digunakake saka USB

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 11,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Intellijel Designs Duatt

    ¥ 7,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Intellijel Designs Steppy 1U

    ¥ 23,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4CH, modul urutan 64U ukuran full-scale ukuran 1U

    CIRI-CIRIK MUSIK Steppy 1U yaiku modul urutan lagu 4-trek. Dilengkapi 8 slot memori, sinkronisasi karo jam eksternal, lan macem-macem pilihan urutan, dirancang kanggo kinerja sing kuat. Sampeyan bisa ngeset dawa langkah urutan kanggo saben trek, ...

    rincian
  • Intellijel Designs Digiverb 1U

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    1U prasaja lo-fi

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Intellijel Designs Phones 1U

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Output headphone 1U

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Intellijel Designs XY IO 1U

    ¥ 2,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul I / O sing trep sing ngidini akses panel menyang Link 3.5-pin liwat jack TRS 3mm

    FITUR MUSIKAL Pasif XY IO 1U minangka Link 2-pin sing digunakake ing Mixup, Pedal I / O, Palette Case 3.5U lan 4U case Audio Jacks v7 board liwat X lan Y, loro jacks TRS 2mm. Bisa disambungake menyang konektor ...

    rincian
  • Intellijel Designs Line In 1U

    ¥ 4,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Input level baris format Intellijel 1U, shifter level Eurorack.

    FITUR MUSIKO Line In 1U minangka solusi sing kompak lan gampang kanggo ngoptimalake peralatan eksternal level line kayata synthesizer hardware lan mesin drum nganti level Eurorack.Balun, kayata peralatan desktop, rak efek unit efek, output saka DAW, lsp.

    rincian
  • Intellijel Designs Line Out 1U

    ¥ 4,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul output 1U level sederhana lan kualitas apik

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Intellijel Designs Pedal I/O 1U

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka pedhal efek 1U

    FEATURES MUSIKAL Pedal I / O 1U yaiku modul antarmuka kanggo nggunakake efek pedal modular. Iki nampilake input impedansi sing dhuwur lan pangaturan bathi kiriman bali lan bali kanggo ngidini sampeyan nggunakake macem-macem pedal efek ing tingkat optimal. Campuran efek garing lan udan uga ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mult 1U

    ¥ 3,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    1U macem pasif

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Intellijel Designs Digiverb 1U [USED:U148002-W1]

    Metu saka Simpenan
    1U prasaja lo-fi

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Line Out Jacks 1U

    ¥ 2,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul part Jack sing dibutuhake kanggo nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Intellijel jinis lawas

    FITUR MUSIK Iki minangka modul 4U bagean jack sing dibutuhake nalika nggunakake Stereo Line Out 1U ing kasus Performa generasi kaping pisanan utawa kasus Intellijel sing dudu jinis palet 1U.

  • Intellijel Designs Octalink 1U

    ¥ 10,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Alat sing trep kanggo ngirim 8 sinyal bebarengan liwat kabel LAN. A pesawat saka 2 modul lan kabel

    FEATURES MUSIK KANGGO Octalink 1U minangka modul kanggo ngirim 8 sinyal bebarengan karo siji kabel LAN. Nduwe patch ing antarane loro kasus 1U sing ditindakake liwat Octalink 2U migunani yen sampeyan pengin mindhah kasus kasebut lan mulihake tembelan mengko. Doepfer A-7 -...

    rincian
  • Intellijel Designs µMIDI Jacks 1U

    ¥ 2,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    uMIDI 1U MIDI jack part

    FITUR MUSIK uMIDI 1U MIDI jack part. Tuku miturut kasus sing digunakake uMIDI7U kanggo kasus liyane saka Case Kinerja 62U lan Kasus Palet 1HP sing ora duwe jack MIDI.

  • Intellijel Designs Pedal I/O Jacks 1U

    ¥ 2,600 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul input / output jack 1U sing bisa nyambung karo Pedal I / O 1U

    TAMPOK MUSIKKU Iki modul kanggo bagean 4/1 inci jack sing dibutuhake nalika nggunakake Peda I / O 1U ing kasus 4U jenis Intellijel lawas sing dudu jinis Palette.

  • Intellijel Designs AUDIO I/O Jacks 1U

    ¥ 2,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul audio I / O 1U / output

    Iki minangka modul input / output kanggo nggunakake MUSIK KANGGO AUDIO I / O 1U ing papan 4U kayata kasus 1U (jinis lawas sing dudu Palette).

  • Intellijel Designs Blank Panels 1U

    Metu saka Simpenan
    1U panel kosong

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x