Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Random

  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    ¥ 86,900 (¥ 79,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's Pro Workout

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam master serbaguna / modul sumber CV asli kanthi fungsi sing ditingkatake minangka sumber CV tujuan umum

    FITUR MUSIK Latihan Pro Pamela minangka versi anyar saka Latihan Anyar Pamela, sumber jam / CV kanthi kinerja dhuwur 8 saluran.Minangka titik wiwitan, saben saluran bisa dadi set BPM (10-303) dhewe, utawa nada sing disinkronake kayata fraksi integer multiple/integer.

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Instruo SCION

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Black)

    ¥ 52,400 (¥ 47,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Silver)

    ¥ 52,400 (¥ 47,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Source of Uncertainty 266t

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak inti saka sistem Buchla karo kontrol majeng kayata kontrol distribusi

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop "Sumber Ketidakpastian" 266t minangka modul generator acak klasik Buchla. Enem alat sing beda-beda dipasang ing siji modul.Putih, Jambon (-6dB/...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • Joranalogue Orbit 3

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A osilator lam 3D bener sing nyadari attractor pindho gulung karo sirkuit rampung analog

    FITUR MUSIK Joranalogue Orbit 3 ngoptimalake penarik gulung kaping pindho klasik sing digunakake ing teori lam kanggo lingkungan modular Eurorack, ngasilake sinyal kanthi ora normal kanggo ngontrol lan bisa ngulang. Iki minangka osilator lam sing nyedhiyakake.Mode frekuensi kurang ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 106,900 (¥ 97,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • 2hp TM (Silver)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mesin Turing sampurna kanggo ngasilake urutan acak sing dikontrol

    FEATURES MUSIK TM minangka produsen CV acak sing diilhami dening Turing Machine. Voltase acak minangka output saben TRIG nampa jam, nanging sepira voltase acak minangka output saka gelung sadurunge bisa dikontrol karo tombol PROB lan CV. PROB kebak kiwa (0V ...

    rincian
  • 2hp Rnd v2 (Silver)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • XAOC Devices Poti

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing bisa ngontrol setelan Batumi saka panel

    Expander sing ngidini sampeyan ngakses setelan jumper saka Fitur MUSIK Batumi saka panel. • Sampeyan bisa ngoper ing antarane rong setelan: apa nggunakake input SYNC minangka jam siklus LFO utawa miwiti maneh gelombang. • Pilih gelombang gelombang output sing ditugasi.

  • 2hp TM (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mesin Turing sampurna kanggo ngasilake urutan acak sing dikontrol

    FEATURES MUSIK TM minangka produsen CV acak sing diilhami dening Turing Machine. Voltase acak minangka output saben TRIG nampa jam, nanging sepira voltase acak minangka output saka gelung sadurunge bisa dikontrol karo tombol PROB lan CV. PROB kebak kiwa (0V ...

    rincian
  • 2hp Rnd v2 (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • Industrial Music Electronics Kermit mkIII

    Metu saka Simpenan
    4-saluran osilator modulator bisa diprogram

    CIRI-CIRI MUSIK Kermit minangka osilator 4 saluran, gelombang gelombang (dioptimalake kanggo LFO) sing bisa disinkronake karo tempo lan bisa ngalih ing antarane mode. Para osilator C lan D nduwe siji tombol, nanging sampeyan bisa kanthi mandhiri nyetel paramèter sing meh padha karo A lan B kanthi ngatur combo tombol. Saben saluran minangka LFO, ...

    rincian
  • Verbos Electronics Random Sampling

    ¥ 99,900 (¥ 90,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul acak kanthi skala lengkap kanthi fungsi dhasar

    CIRI-CIRI MUSIK Sampling acak yaiku modul acak sing dadi sumber ketidakpastian sistem. Duwe rong bagean Ruang Fluctuating Random lan bagean Random, lan uga 2 conto & ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Control Forge

    Metu saka Simpenan
    Desainer generator spek speker 8 tahap tahap kanthi fungsi lompat kondisional lan fungsi teratur

    CIRI-CIRI MUSIK Kunci Kontrol yaiku generator voltase kontrol 8-segmen kuat sing dioptimalake kanggo synthesizer modular sing nggawe gampang ngowahi fungsi generator sing uga kalebu ing E-mu Morpheus. Sampul siji-dijupuk lan pola sirkulasi ...

    rincian
  • Shakmat Modular Harlequin's Context

    ¥ 44,400 (¥ 40,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Nggawe / nyimpen macem-macem sinyal modulasi.Programmer modulasi 4 saluran sing kuat sing cocog kanggo mbangun set langsung

    FITUR MUSIK Harlequin's Context minangka programmer modulasi 4 saluran. 3 jinis voltase offset, 5 jinis LFO kanthi bentuk gelombang sing dibangun, 3 jinis amplop, voltase acak kanthi 2 mode, 2 jinis modulator khusus sing ngolah sinyal sing diasilake saka saluran sadurunge ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Silver)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Saben wektu jam utawa Coin Toss dipencet, nilai voltase anyar disetel ...

    rincian
  • Frap Tools Sapel

    ¥ 76,900 (¥ 69,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sumber acak sing bisa ngasilake macem-macem voltase

    FITUR MUSIK Frap Tools Sapel minangka generator CV acak serbaguna kanggo sistem modular Eurorack. Macem-macem nilai acak sing diasilake Sapel diconto saka swara termal analog lan mati ing tambalan kanthi generasi acak nyata ...

    rincian
  • Erica Synths Black Joystick 2

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi karo 4 mode operasi sing bisa ngrekam gerakan. 8-saluran modulasi / sumber swara multifungsi

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Joystick 2 minangka CV / sumber swara multifungsi 8-saluran.Minangka Joystick / recorder gerakan / LFO karakteristik, lan osilator drone / noise, Black Joystick 2 modular ...

    rincian
  • Mosaic Random (Black)

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi karo attenuator kanggo kabeh output.West Coast Inspire Compact Random Generator

    FITUR MUSIK Mosaic Random punika 1U format generator voltase acak adhedhasar misuwur West Coast modul acak.Mesin iki bisa nambah unsur sing ora bisa ditebak ing tembelan sing digawe, miturut siklus sing ditemtokake dening jam internal utawa eksternal, sinyal gerbang / acak ing panggung ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Black)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Kanggo nilai voltase sing lagi wae disetel saben jam utawa Coin Toss ...

    rincian
  • Shakmat Modular Aeolus Seeds

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Spacer / modulator 4 saluran kanthi pangolahan spasial / stereo sing unik

    FITUR MUSIK Aeolus Seeds minangka modulator / spatializer sing kuat kanggo spasialisasi 4 saluran / pangolahan stereo / sintesis vektor. TIME lan DEPTH, modulator multi-saluran kanthi rong kontrol utama kanggo papat VCA ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's Pro Workout (B-Stock)

    Rega asli ¥ 44,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam master serbaguna / modul sumber CV asli kanthi fungsi sing ditingkatake minangka sumber CV tujuan umum

    FITUR MUSIK Latihan Pro Pamela minangka versi anyar saka Latihan Anyar Pamela, sumber jam / CV kanthi kinerja dhuwur 8 saluran.Minangka titik wiwitan, saben saluran bisa dadi set BPM (10-303) dhewe, utawa nada sing disinkronake kayata fraksi integer multiple/integer.

    rincian
  • 2hp TM (Black) [USED:U194003-W1]

    USED
    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mesin Turing sampurna kanggo ngasilake urutan acak sing dikontrol

    FITUR MUSIK TM minangka generator CV acak sing diilhami dening Mesin Turing. Saben TRIG nampa jam, voltase acak output, nanging pinten voltase acak output saka daur ulang sadurungé bisa kontrol karo tombol PROB lan CV. PROB isih kebak (0V)...

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka sequencer 2-langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi ngelingi pemrograman urutan langsung, unit iki minangka konser Moskwa pisanan sing diilhami dening sequencer analog klasik ...

    rincian
  • Erica Synths Black Code Source Expander

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul ekspander sing nambah fungsi autobend, rong mode alternatif, lan output jam menyang Sumber Kode Ireng

    FITUR MUSIK Erica CS Expander nambah mode swara / CV tambahan lan kapabilitas autobend menyang Sumber Kode Ireng.Autobend nyedhiyakake amplop serangan kanggo nada generator jam internal lan sawetara kontrol CV eksternal.iki ...

    rincian
  • Erica Synths Black Code Source

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngasilake macem-macem swara digital / CV acak sing diwilang saka larik umpan balik polinomial 16x16.Sampel & tahan / generator swara kanthi fungsi sing bisa diupgrade

    FITUR MUSIKSA Erica Synths Sumber Kode Ireng minangka gangguan swara digital stereo digital / generator CV acak ganda.Sintesis perkusi, CV acak sing digawe dhewe, lan efek radikal sing ngrusak swara kanthi radikal ...

    rincian
x