Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Random

  • Mutable Instruments Marbles

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Black)

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Instruo SCION

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator acak biofeedback

    TAMPILAN MUSIK KANGGO yaiku generator voltase acak quad nggunakake sensor biofeedback. Ngonversi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake ing otot. Adhedhasar MidiSprout dening Datagarden, nanging digunakake ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 11,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Silver)

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • 2hp Rnd v2 (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • 2hp TM (Black)

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Mesin Turing sampurna kanggo ngasilake urutan acak sing dikontrol

    FEATURES MUSIK TM minangka produsen CV acak sing diilhami dening Turing Machine. Voltase acak minangka output saben TRIG nampa jam, nanging sepira voltase acak minangka output saka gelung sadurunge bisa dikontrol karo tombol PROB lan CV. PROB kebak kiwa (0V ...

    rincian
  • XAOC Devices Poti

    ¥ 6,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Expander sing bisa ngontrol setelan Batumi saka panel

    Expander sing ngidini sampeyan ngakses setelan jumper saka Fitur MUSIK Batumi saka panel. • Sampeyan bisa ngoper ing antarane rong setelan: apa nggunakake input SYNC minangka jam siklus LFO utawa miwiti maneh gelombang. • Pilih gelombang gelombang output sing ditugasi.

  • 2hp TM (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Mesin Turing sampurna kanggo ngasilake urutan acak sing dikontrol

    FEATURES MUSIK TM minangka produsen CV acak sing diilhami dening Turing Machine. Voltase acak minangka output saben TRIG nampa jam, nanging sepira voltase acak minangka output saka gelung sadurunge bisa dikontrol karo tombol PROB lan CV. PROB kebak kiwa (0V ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Kermit mkIII

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4-saluran osilator modulator bisa diprogram

    CIRI-CIRI MUSIK Kermit minangka osilator 4 saluran, gelombang gelombang (dioptimalake kanggo LFO) sing bisa disinkronake karo tempo lan bisa ngalih ing antarane mode. Para osilator C lan D nduwe siji tombol, nanging sampeyan bisa kanthi mandhiri nyetel paramèter sing meh padha karo A lan B kanthi ngatur combo tombol. Saben saluran minangka LFO, ...

    rincian
  • 2hp Rnd v2 (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • Mutable Instruments Branches

    ¥ 12,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul "Bernui Gate" sing stokastik nyebarake pemicu input menyang loro output

    Sanajan ora ditampilake ing gambar, ana tombol ing sisih tengen ndhuwur saben tombol, sing ngidini sampeyan ngalih ing antarane mode langsung lan pilihan. CIRI-CIRIK MUSIK Cabang minangka sarana kanthi loro fungsi "gerbang Bernui" sing micu pemicu / sinyal gapura kanggo rong output ...

    rincian
  • Verbos Electronics Random Sampling

    ¥ 67,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak kanthi skala lengkap kanthi fungsi dhasar

    CIRI-CIRI MUSIK Sampling acak yaiku modul acak sing dadi sumber ketidakpastian sistem. Duwe rong bagean Ruang Fluctuating Random lan bagean Random, lan uga 2 conto & ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Control Forge

    ¥ 54,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Desainer generator spek speker 8 tahap tahap kanthi fungsi lompat kondisional lan fungsi teratur

    CIRI-CIRI MUSIK Kunci Kontrol yaiku generator voltase kontrol 8-segmen kuat sing dioptimalake kanggo synthesizer modular sing nggawe gampang ngowahi fungsi generator sing uga kalebu ing E-mu Morpheus. Sampul siji-dijupuk lan pola sirkulasi ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Silver)

    ¥ 32,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Saben wektu jam utawa Coin Toss dipencet, nilai voltase anyar disetel ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Black)

    ¥ 32,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Kanggo nilai voltase sing lagi wae disetel saben jam utawa Coin Toss ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 76,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi [USED:U147035-W1]

    USED
    ¥ 30,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Silver) [USED:U145002-W1]

    USED
    ¥ 24,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Saben wektu jam utawa Coin Toss dipencet, nilai voltase anyar disetel ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Satellite

    ¥ 35,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi ultra-dhuwur. Programming uga bisa nganggo Control Forge

    CIRI-CIRI MUSIK Satel minangka generator generator kanthi kinerja dhuwur kanthi 8 tahap. Sampeyan bisa nggunakake akeh fungsi sing wis dibangun (padha karo Control Forge) dhewe. Sampeyan uga bisa pratinjau saka Control Forge utawa satelit liyane ...

    rincian
  • Epoch Modular Benjolin

    Metu saka Simpenan
    Sintesis sintesis osilator sing huru-hara sing ngasilake swara obahe kompleks

    TAMPAHAN MUSIK Benjolin minangka modul sintesis semrawut sing dirancang dening Rob Hordijk, uga nggunakake sirkuit sing padha karo Blippoo Box dening Rob Hordijk. Benjolin minangka rong VCO lan siji filter variabel negara ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x