Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Random

  • Mutable Instruments Marbles

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Black)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Instruo SCION

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Silver)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    Rega asli ¥ 13,400
    Saiki rega ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • 2hp Rnd v2 (Silver)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • Industrial Music Electronics Kermit mkIII

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-saluran osilator modulator bisa diprogram

    CIRI-CIRI MUSIK Kermit minangka osilator 4 saluran, gelombang gelombang (dioptimalake kanggo LFO) sing bisa disinkronake karo tempo lan bisa ngalih ing antarane mode. Para osilator C lan D nduwe siji tombol, nanging sampeyan bisa kanthi mandhiri nyetel paramèter sing meh padha karo A lan B kanthi ngatur combo tombol. Saben saluran minangka LFO, ...

    rincian
  • XAOC Devices Poti

    ¥ 6,710 (¥ 6,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing bisa ngontrol setelan Batumi saka panel

    Expander sing ngidini sampeyan ngakses setelan jumper saka Fitur MUSIK Batumi saka panel. • Sampeyan bisa ngoper ing antarane rong setelan: apa nggunakake input SYNC minangka jam siklus LFO utawa miwiti maneh gelombang. • Pilih gelombang gelombang output sing ditugasi.

  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka urutan 2 langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi nggunakake pemrograman urutan langsung, unit iki minangka panel Moskow pertama sing diilhami karo urutan analog klasik ...

    rincian
  • Erica Synths Black Joystick 2

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo 4 mode operasi sing bisa ngrekam gerakan. 8-saluran modulasi / sumber swara multifungsi

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Joystick 2 minangka CV / sumber swara multifungsi 8-saluran.Minangka Joystick / recorder gerakan / LFO karakteristik, lan osilator drone / noise, Black Joystick 2 modular ...

    rincian
  • 2hp TM (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mesin Turing sampurna kanggo ngasilake urutan acak sing dikontrol

    FEATURES MUSIK TM minangka produsen CV acak sing diilhami dening Turing Machine. Voltase acak minangka output saben TRIG nampa jam, nanging sepira voltase acak minangka output saka gelung sadurunge bisa dikontrol karo tombol PROB lan CV. PROB kebak kiwa (0V ...

    rincian
  • 2hp Rnd v2 (Black)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 HP generator acak / gapura acak

    FEATURES MUSIK Rnd v2 minangka alat generator CV / gapura acak kanthi fungsi. Output kuantitas sing ngetokake voltase acak sing ngowahi langkah ing saben jam lan output Smooth sing ngasilake pamindhahan voltase acak kanthi lancar kanthi acak, lan saben output duwe atenuator.

    rincian
  • Mutable Instruments Branches

    ¥ 13,310 (¥ 12,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul "Bernui Gate" sing stokastik nyebarake pemicu input menyang loro output

    Sanajan ora ditampilake ing gambar, ana tombol ing sisih tengen ndhuwur saben tombol, sing ngidini sampeyan ngalih ing antarane mode langsung lan pilihan. CIRI-CIRIK MUSIK Cabang minangka sarana kanthi loro fungsi "gerbang Bernui" sing micu pemicu / sinyal gapura kanggo rong output ...

    rincian
  • 2hp TM (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mesin Turing sampurna kanggo ngasilake urutan acak sing dikontrol

    FEATURES MUSIK TM minangka produsen CV acak sing diilhami dening Turing Machine. Voltase acak minangka output saben TRIG nampa jam, nanging sepira voltase acak minangka output saka gelung sadurunge bisa dikontrol karo tombol PROB lan CV. PROB kebak kiwa (0V ...

    rincian
  • Verbos Electronics Random Sampling

    ¥ 75,900 (¥ 69,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak kanthi skala lengkap kanthi fungsi dhasar

    CIRI-CIRI MUSIK Sampling acak yaiku modul acak sing dadi sumber ketidakpastian sistem. Duwe rong bagean Ruang Fluctuating Random lan bagean Random, lan uga 2 conto & ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Control Forge

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Desainer generator spek speker 8 tahap tahap kanthi fungsi lompat kondisional lan fungsi teratur

    CIRI-CIRI MUSIK Kunci Kontrol yaiku generator voltase kontrol 8-segmen kuat sing dioptimalake kanggo synthesizer modular sing nggawe gampang ngowahi fungsi generator sing uga kalebu ing E-mu Morpheus. Sampul siji-dijupuk lan pola sirkulasi ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Silver)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Saben wektu jam utawa Coin Toss dipencet, nilai voltase anyar disetel ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Black)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Kanggo nilai voltase sing lagi wae disetel saben jam utawa Coin Toss ...

    rincian
  • Intellijel Designs Atlantis

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintesis skala full-α + α sing bisa digunakake minangka synth normal tanpa patching! !!

    FEATURES MUSIK Atlantis minangka modul sintesis kabeh-ing-siji asli sing akeh inspirasi saka swara lan struktur Roland SH-101 lan nambah akeh ide liyane. Osilator utama, sub osilator, modulator, filter, VCA, encoder ...

    rincian
  • Erica Synths Black Code Source Expander

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ekspander sing nambah fungsi autobend, rong mode alternatif, lan output jam menyang Sumber Kode Ireng

    FITUR MUSIK Erica CS Expander nambah mode swara / CV tambahan lan kapabilitas autobend menyang Sumber Kode Ireng.Autobend nyedhiyakake amplop serangan kanggo nada generator jam internal lan sawetara kontrol CV eksternal.iki ...

    rincian
  • Erica Synths Black Code Source

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngasilake macem-macem swara digital / CV acak sing diwilang saka larik umpan balik polinomial 16x16.Sampel & tahan / generator swara kanthi fungsi sing bisa diupgrade

    FITUR MUSIKSA Erica Synths Sumber Kode Ireng minangka gangguan swara digital stereo digital / generator CV acak ganda.Sintesis perkusi, CV acak sing digawe dhewe, lan efek radikal sing ngrusak swara kanthi radikal ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Satellite

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi ultra-dhuwur. Programming uga bisa nganggo Control Forge

    CIRI-CIRI MUSIK Satel minangka generator generator kanthi kinerja dhuwur kanthi 8 tahap. Sampeyan bisa nggunakake akeh fungsi sing wis dibangun (padha karo Control Forge) dhewe. Sampeyan uga bisa pratinjau saka Control Forge utawa satelit liyane ...

    rincian
  • Epoch Modular Benjolin

    Metu saka Simpenan
    Sintesis sintesis osilator sing huru-hara sing ngasilake swara obahe kompleks

    TAMPAHAN MUSIK Benjolin minangka modul sintesis semrawut sing dirancang dening Rob Hordijk, uga nggunakake sirkuit sing padha karo Blippoo Box dening Rob Hordijk. Benjolin minangka rong VCO lan siji filter variabel negara ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x