Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Black Corporation

Produsen synthesizer adhedhasar Tokyo. Dikenal kanthi synthesizer polifonik volume dhuwur lan dhuwur kayata Dream Deckard lan Kijimi, dheweke debut ing jagad Eurorack karo Deckard's Voice, sing adhedhasar siji swara saka Impen Deckard.
  • Black Corporation Deckard's Voice

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Eurorack swara semi-modular synth lair saka Dream Deckard

    FITUR MUSIKSA Black Corporation Deckard's Voice minangka modul swara synth semi-modular kanggo sistem Eurorack. Sirkuit Impen Deckard, sintesisizer polifonik sing diilhami dening YAMAHA CS-80 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x