Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Perusahaan ireng

Produsen synthesizer adhedhasar ing Tokyo-USA. Dikenal minangka synthesizer polifonik kanthi volume rendah lan dhuwur kayata Deckard's Dream lan Kijimi, dheweke miwiti debut ing donya Eurorack kanthi Deckard's Voice, sing adhedhasar siji swara saka Deckard's Dream.
  • Black Corporation Deckard's Voice

    Metu saka Simpenan
    Eurorack swara semi-modular synth lair saka Dream Deckard

    FITUR MUSIKSA Black Corporation Deckard's Voice minangka modul swara synth semi-modular kanggo sistem Eurorack. Sirkuit Impen Deckard, sintesisizer polifonik sing diilhami dening YAMAHA CS-80 ...

    rincian
  • Black Corporation Rachael

    Metu saka Simpenan
    Modulator dering swara sing apik karo modulator lan ADSR sing dibangun

    FITUR MUSIK Black Corporation Rachael minangka modul pangolahan analog sing nyedhiyakake efek modulasi dering klasik.Osilator referensi khusus sing dibangun lan generator amplop ADSR yaiku modulator dering ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x