Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Distorsi

  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTM

    ¥ 13,090 (¥ 11,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul mixer basis Moog CP3 kanthi sihir analog. Bisa ngatasi CV

    CIRI-CIRI MUSIK Manhattan Analog DTM yaiku modul campuran sing bisa dirancang kanthi sirkuit diskret adhedhasar mixer CP3 sing digunakake ing Moog Vintage. Fitur lan tata letak padha karo campuran swara sing resik, nanging DTM minangka clipin sing menarik ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • XAOC Devices Tallin

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA Kompak kanthi kualitas swara lan fitur sing kompak

    TAMPOK MUSIK Tallin minangka V-2 saluran kanthi kualitas lan fungsi swara sing luar biasa. Saben saluran duwe loro input CV, EXP lan LIN, saliyane input sinyal (CV uga bisa dadi input). EXP cocok kanggo kontrol tremolo dening amplop, LIN yaiku LFO, lsp.

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blades

    Metu saka Simpenan
    Filter dual-mode analog dobel kanthi switching lancar, macem-macem kontrol CV, lan folder gelombang

    FITUR MUSIK agul-agul yaiku saringan multimode dobel kanthi lipat gelombang sing bisa dikendhaleni CV.Filter multimode 12dB / okt resik osilator kanthi apik ing kabeh jangkoan audio. Karakteristik filter Blades yaiku low pass / bandpa ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • WMD TRSHMSTR

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul distorsi sing lengkap kanggo synths modular

    FEATURES MUSIKA TRSH MSTR yaiku modul distorsi kanggo synth modular sing kalebu bagean bandpass (FLTR) lan drive (DRV). FLTR lan DRV bisa digunakake bebarengan utawa independen. Output bagean FLTR lan DRV ...

    rincian
  • Erica Synths Pico E.F.

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo preamplifier + 40dB.Mung 3 pengikut amplop HP

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico EF minangka modul pengikut amplop sing ringkes kanthi mung 3 HP. Ningkatake gitar utawa sinyal mik sampeyan sing dinamis kanggo digunakake ing lingkungan modular nganggo Pico EF kanthi preamp + 40dB ...

    rincian
  • WMD/SSF Amplitude

    Metu saka Simpenan
    Kontrol CCA uga bisa kanggo VCA! Response ciri sing mligine babagan ngasilake kualitas swara anget vintaj.

    CIRI-CIRI MUSIK Kangge yaiku VCA sing nampilake nada vintahe sing panas sing dumadi saka sirkuit diskret. Sampeyan bisa kanthi bener ngasilake kualitas swara panas lan lemak saka synths analog tradisional, lan sampeyan bisa ngontrol jumlah distorsi karo tombol kontrol Gain / Saturday. Uga VCA ...

    rincian
  • Steady State Fate Vortices & V-CV Expander

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mixer audio sing dimodelake sawise konsol analog lan mesin pita

    FITUR FITUR MUSIK yaiku mixer audio kompak kanthi 14 input lan 7 output sing niru efek kejenuhan lan respon frekuensi konsol analog lan mesin pita.Saliyane fungsi utama dhasar sing dibutuhake kanggo mixer, kontrol pan sing bisa CV, loro ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drive

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Limiter internal. Folder overdrive / gelombang kompak

    FITUR MUSIK Pico Drive minangka folder overdrive / gelombang sing kompak. Sanajan antarmuka sing sederhana mung karo rong paramèter, Drive lan Gain, nanging ekspresi kaya karo limiter internal lan kontrol CV kanggo saben paramèter. Parameter drive ...

    rincian
  • WMD Geiger Counter

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul distorsi sing lengkap kanggo synths modular

    TAMPOK Musical Iki minangka modul distorsi sing nggunakake preamplifier dhuwur, gelombang penghancur, lan liya-liyane kanggo ngolah swara. Sinyal input luwih dhisik ngliwati bagean preamp lan nada, banjur pengurangan laju sampel, bagean crush, gelombang ...

    rincian
  • WMD Compressor

    Metu saka Simpenan
    Modul Eurorack compressor / expander kanthi swara kurang lan keluwesan gedhe lan macem-macem cara crushing!

    FEATURES MUSIK compressor WMD yaiku modul kompresor sing nambah kemungkinan pangolahan saliyane kontrol kontrol dinamika swara sing ditindakake dening compressor normal. Contone, sampeyan bisa ngilangi puncak résonansi lan menehi ekspresi gerakan dhasar. Uga sampurna ...

    rincian
  • Intellijel Designs Polaris

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Saringan kompak nganggo kompak nganggo 26 mode kalebu phaser

    TAMPOK MUSIK Polaris yaiku filter multi mode kanthi OTA 4 tahap. Nduwe struktur sing padha karo Dr. Octature, nanging inti filter kasebut wis diowahi kanggo Polaris. Saliyane pas pass, high pass, output band darmabakti band, 26 beda karo output MULTI ...

    rincian
  • L-1 Tube VCA1 (1Ж24Б)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA adhedhasar tabung '1Ж24Б' kanthi loop umpan balik internal

    FITUR MUSIK L-1 Tube VCA yaiku Gerbang VCA / Distorsi / Waveshaper / Timbral sing dirancang adhedhasar tabung vakum Soviet '60Ж70Б' sing digawe ing taun 1an lan 24an. Diilhami dening Ken Stone's Tube VCA, unit iki duwe sambungan internal kanggo input 2 ...

    rincian
  • TouellSkouarn Sonveskañ [USED:U140003-W0]

    USED
    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3-mixer saluran nggunakake transistor germanium

    Campuran 3-saluran sing nggunakake transistor germanium.Uga duwe metu lan bisu, lan Hi / Low EQ ing saluran utama.

  • Metasonix RK2 XS-VCA

    Metu saka Simpenan
    VCA unik nggunakake tabung vakum

    CIRI-CIRI MUSIK RK2 XS-VCA yaiku versi definitif VCA nggunakake tabung vakum. Telung paramèter, offset CV (bias), bathi input, lan umpan balik, bisa dikontrol nganggo tombol. Dilengkapi preamplifier tabung vakum sing bisa ngunggahake udakara 3 dB output fase inverter uga dipasang ...

    rincian
  • Intellijel Designs Jellysquasher

    Metu saka Simpenan
    Modul kompresor analog sing bisa warnane swara

    TAMPOK MUSIK Modul kompresor analog sing ngidini sampeyan nambahake swara menyang swarane kanthi macem-macem cara. Jalur sinyal 100% analog, lan output deteksi puncak kanthi logarithm RMS kanthi input chain sisih dikirim menyang trafo Edcore kanggo efek jenuh sing apik. 3 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x