Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Distorsi

  • Erica Synths Pico DSP

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTM

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul mixer basis Moog CP3 kanthi sihir analog. Bisa ngatasi CV

    CIRI-CIRI MUSIK Manhattan Analog DTM yaiku modul campuran sing bisa dirancang kanthi sirkuit diskret adhedhasar mixer CP3 sing digunakake ing Moog Vintage. Fitur lan tata letak padha karo campuran swara sing resik, nanging DTM minangka clipin sing menarik ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • XAOC Devices Tallin

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA Kompak kanthi kualitas swara lan fitur sing kompak

    TAMPOK MUSIK Tallin minangka V-2 saluran kanthi kualitas lan fungsi swara sing luar biasa. Saben saluran duwe loro input CV, EXP lan LIN, saliyane input sinyal (CV uga bisa dadi input). EXP cocok kanggo kontrol tremolo dening amplop, LIN yaiku LFO, lsp.

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    Metu saka Simpenan
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
  • ALM Busy MFX

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • Steady State Fate Vortices & V-CV Expander

    Metu saka Simpenan
    Mixer audio sing dimodelake sawise konsol analog lan mesin pita

    FITUR FITUR MUSIK yaiku mixer audio kompak kanthi 14 input lan 7 output sing niru efek kejenuhan lan respon frekuensi konsol analog lan mesin pita.Saliyane fungsi utama dhasar sing dibutuhake kanggo mixer, kontrol pan sing bisa CV, loro ...

    rincian
  • WMD TRSHMSTR

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi sing lengkap kanggo synths modular

    FEATURES MUSIKA TRSH MSTR yaiku modul distorsi kanggo synth modular sing kalebu bagean bandpass (FLTR) lan drive (DRV). FLTR lan DRV bisa digunakake bebarengan utawa independen. Output bagean FLTR lan DRV ...

    rincian
  • Steady State Fate Autodyne (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Rantai sisih kanthi filter lan distorsi kompresor kompak kanggo pangolahan sejajar

    FEATURES MUSIKA Autodyne minangka modul kompresor / distorsi 4HP kompak kanthi masukan sidechain kanthi saringan lan kompresi paralel gaya New York. Tingkat komprèsi dikontrol dening tombol Compress ndhuwur.

    rincian
  • Erica Synths Pico Drive

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Limiter internal. Folder overdrive / gelombang kompak

    FITUR MUSIK Pico Drive minangka folder overdrive / gelombang sing kompak. Sanajan antarmuka sing sederhana mung karo rong paramèter, Drive lan Gain, nanging ekspresi kaya karo limiter internal lan kontrol CV kanggo saben paramèter. Parameter drive ...

    rincian
  • WMD/SSF Amplitude

    Metu saka Simpenan
    Kontrol CCA uga bisa kanggo VCA! Response ciri sing mligine babagan ngasilake kualitas swara anget vintaj.

    CIRI-CIRI MUSIK Kangge yaiku VCA sing nampilake nada vintahe sing panas sing dumadi saka sirkuit diskret. Sampeyan bisa kanthi bener ngasilake kualitas swara panas lan lemak saka synths analog tradisional, lan sampeyan bisa ngontrol jumlah distorsi karo tombol kontrol Gain / Saturday. Uga VCA ...

    rincian
  • WMD Geiger Counter

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi bit crush lengkap kanggo synths modular

    TAMPOK Musical Iki minangka modul distorsi sing nggunakake preamplifier dhuwur, gelombang penghancur, lan liya-liyane kanggo ngolah swara. Sinyal input luwih dhisik ngliwati bagean preamp lan nada, banjur pengurangan laju sampel, bagean crush, gelombang ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Evolution

    ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter ladder sing bisa ngasilake macem-macem swara kanthi nggunakake macem-macem kontrol

    CIRI-CIRI MUSIK Evolusi minangka filter sing paling murah sing bisa ningkatake panyaring tangga Moog lan ngasilake macem-macem swara. Nduwe filter sing padha karo modul LPF 2100 E-mu System ing inti, saengga nduwe swara sing padha karo sing asli.

    rincian
  • Erica Synths Pico E.F.

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi karo preamplifier + 40dB.Mung 3 pengikut amplop HP

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico EF minangka modul pengikut amplop sing ringkes kanthi mung 3 HP. Ningkatake gitar utawa sinyal mik sampeyan sing dinamis kanggo digunakake ing lingkungan modular nganggo Pico EF kanthi preamp + 40dB ...

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (Black)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (White)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • WMD/SSF Pole Zero

    ¥ 21,670 (¥ 19,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF kanthi 6 HP lan 4 Pole kanthi kualitas swara anget

    TAMPILAN MUSIK Pole-Zero yaiku filter sing murah kanthi karakteristik 4 Pole (24 dB / Okt). Distorsi alus sing padha karo tabung vakum nggunakake transistor MOSFET bisa dipikolehi kanthi overdrive. Sampeyan uga bisa ngontrol jumlah distorsi kanthi tombol kontrol Sabung ...

    rincian
  • L-1 Tube VCA1 (1Ж24Б)

    Metu saka Simpenan
    VCA adhedhasar tabung '1Ж24Б' kanthi loop umpan balik internal

    FITUR MUSIK L-1 Tube VCA yaiku Gerbang VCA / Distorsi / Waveshaper / Timbral sing dirancang adhedhasar tabung vakum Soviet '60Ж70Б' digawe ing taun 1-an lan 24-an. Diilhami dening Ken Stone's Tube VCA, unit iki duwe sambungan internal kanggo input 2 ...

    rincian
  • L-1 Germanium VCA (Demo)

    Metu saka Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • WMD Compressor

    Metu saka Simpenan
    Modul Eurorack compressor / expander kanthi swara kurang lan keluwesan gedhe lan macem-macem cara crushing!

    FEATURES MUSIK compressor WMD yaiku modul kompresor sing nambah kemungkinan pangolahan saliyane kontrol kontrol dinamika swara sing ditindakake dening compressor normal. Contone, sampeyan bisa ngilangi puncak résonansi lan menehi ekspresi gerakan dhasar. Uga sampurna ...

    rincian
  • Intellijel Designs Polaris

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Saringan kompak nganggo kompak nganggo 26 mode kalebu phaser

    TAMPOK MUSIK Polaris yaiku filter multi mode kanthi OTA 4 tahap. Nduwe struktur sing padha karo Dr. Octature, nanging inti filter kasebut wis diowahi kanggo Polaris. Saliyane pas pass, high pass, output band darmabakti band, 26 beda karo output MULTI ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blades

    Metu saka Simpenan
    Filter dual-mode analog dobel kanthi switching lancar, macem-macem kontrol CV, lan folder gelombang

    FITUR MUSIK agul-agul yaiku saringan multimode dobel kanthi lipat gelombang sing bisa dikendhaleni CV.Filter multimode 12dB / okt resik osilator kanthi apik ing kabeh jangkoan audio. Karakteristik filter Blades yaiku low pass / bandpa ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • TouellSkouarn Sonveskañ [USED:U140003-W0]

    USED
    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3-mixer saluran nggunakake transistor germanium

    Campuran 3-saluran sing nggunakake transistor germanium.Uga duwe metu lan bisu, lan Hi / Low EQ ing saluran utama.

  • Metasonix RK2 XS-VCA

    Metu saka Simpenan
    VCA unik nggunakake tabung vakum

    CIRI-CIRI MUSIK RK2 XS-VCA yaiku versi definitif VCA nggunakake tabung vakum. Telung paramèter, offset CV (bias), bathi input, lan umpan balik, bisa dikontrol nganggo tombol. Dilengkapi preamplifier tabung vakum sing bisa ngunggahake udakara 3 dB output fase inverter uga dipasang ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x