Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Distorsi

  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTM

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer basis Moog CP3 kanthi sihir analog. Bisa ngatasi CV

    CIRI-CIRI MUSIK Manhattan Analog DTM yaiku modul campuran sing bisa dirancang kanthi sirkuit diskret adhedhasar mixer CP3 sing digunakake ing Moog Vintage. Fitur lan tata letak padha karo campuran swara sing resik, nanging DTM minangka clipin sing menarik ...

    rincian
  • XAOC Devices Tallin

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCA Kompak kanthi kualitas swara lan fitur sing kompak

    TAMPOK MUSIK Tallin minangka V-2 saluran kanthi kualitas lan fungsi swara sing luar biasa. Saben saluran duwe loro input CV, EXP lan LIN, saliyane input sinyal (CV uga bisa dadi input). EXP cocok kanggo kontrol tremolo dening amplop, LIN yaiku LFO, lsp.

    rincian
  • Mutable Instruments Blades

    Metu saka Simpenan
    Filter dual-mode analog dobel kanthi switching lancar, macem-macem kontrol CV, lan folder gelombang

    FITUR MUSIK agul-agul yaiku saringan multimode dobel kanthi lipat gelombang sing bisa dikendhaleni CV.Filter multimode 12dB / okt resik osilator kanthi apik ing kabeh jangkoan audio. Karakteristik filter Blades yaiku low pass / bandpa ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drive

    ¥ 13,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Limiter internal. Folder overdrive / gelombang kompak

    FITUR MUSIK Pico Drive minangka folder overdrive / gelombang sing kompak. Sanajan antarmuka sing sederhana mung karo rong paramèter, Drive lan Gain, nanging ekspresi kaya karo limiter internal lan kontrol CV kanggo saben paramèter. Parameter drive ...

    rincian
  • WMD TRSHMSTR

    ¥ 25,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi sing lengkap kanggo synths modular

    FEATURES MUSIKA TRSH MSTR yaiku modul distorsi kanggo synth modular sing kalebu bagean bandpass (FLTR) lan drive (DRV). FLTR lan DRV bisa digunakake bebarengan utawa independen. Output bagean FLTR lan DRV ...

    rincian
  • WMD Geiger Counter

    ¥ 33,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi sing lengkap kanggo synths modular

    TAMPOK Musical Iki minangka modul distorsi sing nggunakake preamplifier dhuwur, gelombang penghancur, lan liya-liyane kanggo ngolah swara. Sinyal input luwih dhisik ngliwati bagean preamp lan nada, banjur pengurangan laju sampel, bagean crush, gelombang ...

    rincian
  • Erica Synths Pico E.F.

    ¥ 12,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo preamplifier + 40dB.Mung 3 pengikut amplop HP

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico EF minangka modul pengikut amplop sing ringkes kanthi mung 3 HP. Ningkatake gitar utawa sinyal mik sampeyan sing dinamis kanggo digunakake ing lingkungan modular nganggo Pico EF kanthi preamp + 40dB ...

    rincian
  • WMD/SSF Amplitude

    ¥ 17,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CCA uga bisa kanggo VCA! Response ciri sing mligine babagan ngasilake kualitas swara anget vintaj.

    CIRI-CIRI MUSIK Kangge yaiku VCA sing nampilake nada vintahe sing panas sing dumadi saka sirkuit diskret. Sampeyan bisa kanthi bener ngasilake kualitas swara panas lan lemak saka synths analog tradisional, lan sampeyan bisa ngontrol jumlah distorsi karo tombol kontrol Gain / Saturday. Uga VCA ...

    rincian
  • WMD Compressor

    ¥ 33,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul Eurorack compressor / expander kanthi swara kurang lan keluwesan gedhe lan macem-macem cara crushing!

    FEATURES MUSIK compressor WMD yaiku modul kompresor sing nambah kemungkinan pangolahan saliyane kontrol kontrol dinamika swara sing ditindakake dening compressor normal. Contone, sampeyan bisa ngilangi puncak résonansi lan menehi ekspresi gerakan dhasar. Uga sampurna ...

    rincian
  • Intellijel Designs Polaris

    ¥ 27,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Saringan kompak nganggo kompak nganggo 26 mode kalebu phaser

    TAMPOK MUSIK Polaris yaiku filter multi mode kanthi OTA 4 tahap. Nduwe struktur sing padha karo Dr. Octature, nanging inti filter kasebut wis diowahi kanggo Polaris. Saliyane pas pass, high pass, output band darmabakti band, 26 beda karo output MULTI ...

    rincian
  • TouellSkouarn Sonveskañ [USED:U140003-W0]

    USED
    ¥ 30,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    3-mixer saluran nggunakake transistor germanium

    Campuran 3-saluran sing nggunakake transistor germanium.Uga duwe metu lan bisu, lan Hi / Low EQ ing saluran utama.

  • Noise Engineering Seca Ruina [USED:U140012-W0]

    USED
    ¥ 16,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi EQ +

  • Metasonix RK2 XS-VCA

    Metu saka Simpenan
    VCA unik nggunakake tabung vakum

    CIRI-CIRI MUSIK RK2 XS-VCA yaiku versi definitif VCA nggunakake tabung vakum. Telung paramèter, offset CV (bias), bathi input, lan umpan balik, bisa dikontrol nganggo tombol. Dilengkapi preamplifier tabung vakum sing bisa ngunggahake udakara 3 dB output fase inverter uga dipasang ...

    rincian
  • Intellijel Designs Jellysquasher

    Metu saka Simpenan
    Modul kompresor analog sing bisa warnane swara

    TAMPOK MUSIK Modul kompresor analog sing ngidini sampeyan nambahake swara menyang swarane kanthi macem-macem cara. Jalur sinyal 100% analog, lan output deteksi puncak kanthi logarithm RMS kanthi input chain sisih dikirim menyang trafo Edcore kanggo efek jenuh sing apik. 3 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x