Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Distorsi

  • Erica Synths Pico DSP

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • ALM Busy MFX

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTM

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer basis Moog CP3 kanthi sihir analog. Bisa ngatasi CV

    CIRI-CIRI MUSIK Manhattan Analog DTM yaiku modul campuran sing bisa dirancang kanthi sirkuit diskret adhedhasar mixer CP3 sing digunakake ing Moog Vintage. Fitur lan tata letak padha karo campuran swara sing resik, nanging DTM minangka clipin sing menarik ...

    rincian
  • Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

    FITUR MUSIK Amp & Tone yaiku modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Ngunggahake bathi input ...

    rincian
  • XAOC Devices Tallin

    ¥ 28,400 (¥ 25,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA Kompak kanthi kualitas swara lan fitur sing kompak

    TAMPOK MUSIK Tallin minangka V-2 saluran kanthi kualitas lan fungsi swara sing luar biasa. Saben saluran duwe loro input CV, EXP lan LIN, saliyane input sinyal (CV uga bisa dadi input). EXP cocok kanggo kontrol tremolo dening amplop, LIN yaiku LFO, lsp.

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    Metu saka Simpenan
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
  • XAOC Devices Timiszoara

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek khusus uga kasedhiya. Prosesor efek Stereo DSP adhedhasar 24-dicokot, Spin FV-1 chip

    FITUR MUSIK Timiszaoara minangka prosesor multi-efek stereo sing bisa dikontrol tegangan kanggo Eurorack.Arsitektur open FV-1 Spin Semiconductor nggunakake algoritma efek / fitur sing dirancang khusus ...

    rincian
  • Steady State Fate Vortices & V-CV Expander

    Metu saka Simpenan
    Mixer audio sing dimodelake sawise konsol analog lan mesin pita

    FITUR FITUR MUSIK yaiku mixer audio kompak kanthi 14 input lan 7 output sing niru efek kejenuhan lan respon frekuensi konsol analog lan mesin pita.Saliyane fungsi utama dhasar sing dibutuhake kanggo mixer, kontrol pan sing bisa CV, loro ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drive

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Limiter internal. Folder overdrive / gelombang kompak

    FITUR MUSIK Pico Drive minangka folder overdrive / gelombang sing kompak. Sanajan antarmuka sing sederhana mung karo rong paramèter, Drive lan Gain, nanging ekspresi kaya karo limiter internal lan kontrol CV kanggo saben paramèter. Parameter drive ...

    rincian
  • Steady State Fate Autodyne (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Rantai sisih kanthi filter lan distorsi kompresor kompak kanggo pangolahan sejajar

    FEATURES MUSIKA Autodyne minangka modul kompresor / distorsi 4HP kompak kanthi masukan sidechain kanthi saringan lan kompresi paralel gaya New York. Tingkat komprèsi dikontrol dening tombol Compress ndhuwur.

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (Black)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Expert Sleepers Pandora

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter bandpass distorsi nggunakake transistor MOSFET lan Vactrol

    FITUR MUSIK Pandora punika 100% analog bandpass Filter / prosesor distorsi adhedhasar kombinasi MOSFET transistor lan Vactrol. Rong aspek saringan Pandora dikontrol: gain lan umpan balik, lan campuran garing/udan...

    rincian
  • Erica Synths Pico E.F.

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo preamplifier + 40dB.Mung 3 pengikut amplop HP

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico EF minangka modul pengikut amplop sing ringkes kanthi mung 3 HP. Ningkatake gitar utawa sinyal mik sampeyan sing dinamis kanggo digunakake ing lingkungan modular nganggo Pico EF kanthi preamp + 40dB ...

    rincian
  • Befaco / DivKid Stereo Strip

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Euroracking konsep saluran ngudani.Prosesor stereo kompak sing bisa digunakake ing tembelan apa wae, kayata nyambungake peralatan eksternal lan nggawe jalur umpan balik

    FITUR MUSIK Stereo Strip minangka jalur saluran ing lingkungan Eurorack. Dilengkapi EQ 3-band, modul input / output stereo iki dilengkapi fungsi panning VC karo attenuator darmabakti, switch bisu 3-posisi karo kinerja banget, lan VCA stereo.

    rincian
  • Rossum Electro-Music Evolution

    Metu saka Simpenan
    Filter ladder sing bisa ngasilake macem-macem swara kanthi nggunakake macem-macem kontrol

    CIRI-CIRI MUSIK Evolusi minangka filter sing paling murah sing bisa ningkatake panyaring tangga Moog lan ngasilake macem-macem swara. Nduwe filter sing padha karo modul LPF 2100 E-mu System ing inti, saengga nduwe swara sing padha karo sing asli.

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (White)

    ¥ 32,400 (¥ 29,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP (B-Stock)

    Rega asli ¥ 20,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • L-1 Tube VCA1 (1Ж24Б)

    Metu saka Simpenan
    VCA adhedhasar tabung '1Ж24Б' kanthi loop umpan balik internal

    FITUR MUSIK L-1 Tube VCA yaiku Gerbang VCA / Distorsi / Waveshaper / Timbral sing dirancang adhedhasar tabung vakum Soviet '60Ж70Б' digawe ing taun 1-an lan 24-an. Diilhami dening Ken Stone's Tube VCA, unit iki duwe sambungan internal kanggo input 2 ...

    rincian
  • L-1 Germanium VCA (Demo)

    Metu saka Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • Intellijel Designs Polaris

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Saringan kompak nganggo kompak nganggo 26 mode kalebu phaser

    TAMPOK MUSIK Polaris yaiku filter multi mode kanthi OTA 4 tahap. Nduwe struktur sing padha karo Dr. Octature, nanging inti filter kasebut wis diowahi kanggo Polaris. Saliyane pas pass, high pass, output band darmabakti band, 26 beda karo output MULTI ...

    rincian
  • Happy Nerding TriTone (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul EQ kompak kanthi saturator

    FITUR MUSIKSA Happy Nerding TriTone minangka modul EQ kanthi saturator sing kasusun saka telung bagean.Bagian rak, bandpass lan rak sing dhuwur kabeh duwe + 3dB lan pangurangan 20dB, saben bagean kanthi mandiri utawa kanthi ngalih ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Trogotronic m277

    Metu saka Simpenan
    2-saluran VCA! Pangolahan stereo kanthi karakter tabung vakum sing kuwat uga bisa.

    Priksa manawa sampeyan maca cathetan daya ing ngisor iki FITUR MUSIK M277 minangka VCA dual sing nggunakake tabung gain dhuwur kanggo nambah karakter sonik sing kuat.Saliyane volume normal, ana 2 saluran VCA sing bisa ngontrol jumlah overdrive kanthi tombol lan CV kanthi "Drive" ...

    rincian
  • Metasonix RK2 XS-VCA

    Metu saka Simpenan
    VCA unik nggunakake tabung vakum

    CIRI-CIRI MUSIK RK2 XS-VCA yaiku versi definitif VCA nggunakake tabung vakum. Telung paramèter, offset CV (bias), bathi input, lan umpan balik, bisa dikontrol nganggo tombol. Dilengkapi preamplifier tabung vakum sing bisa ngunggahake udakara 3 dB output fase inverter uga dipasang ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x