Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Generator Jam

  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 31,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • Mutable Instruments Marbles

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    ¥ 65,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    ¥ 61,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    ¥ 48,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 13,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Black)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FEATURES MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi gelombang lan kecepetan kontrol sing bisa dikontrol. Duwe output utama sing ngasilake antarane gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang sawtooth, lan gelombang persegi, lan output AUX sing ngasilake gelombang liyane, lan gelombang kasebut bisa owah kanthi lancar kanthi tombol Gelombang / CV. Waveform diwiwiti kanthi input ngreset.

    rincian
  • Make Noise Tempi

    Metu saka Simpenan
    Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

    TEMPI GAMBAR MUSIK yaiku modul pamindhahan "6-saluran polyphonic" saluran. Nggawe jam ruwet ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo kelingan mengko. Gawe irama divisi klasik / irama multiplier kaya sing anyar ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • WMD/SSF Modbox

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Utility modulasi sing ngemas sampel lan dadi rong LFO mandhiri sing bisa disinkronake

    Fitur Musical Modbox minangka sarana modulasi kompak sing dilengkapi LFO independen kanthi karakteristik beda. LFO2 bisa ngasilake telung LFO kanthi fase sing beda bebarengan, lan LFO1 bisa ngganti gelombang kanthi lancar kanthi tombol utawa CV. Apa loro LFO nyelarasake menyang jam eksternal?

    rincian
  • Verbos Electronics Voltage Multistage

    ¥ 66,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    CIRI-CIRI MUSIK Voltan Multistage yaiku sekujen analog 2-saluran x 8-level. Saben panggung duwe geser CV lan Slide / Gate On / Gate Off. Intine modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor.

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Silver)

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FEATURES MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi gelombang lan kecepetan kontrol sing bisa dikontrol. Duwe output utama sing ngasilake antarane gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang sawtooth, lan gelombang persegi, lan output AUX sing ngasilake gelombang liyane, lan gelombang kasebut bisa owah kanthi lancar kanthi tombol Gelombang / CV. Waveform diwiwiti kanthi input ngreset.

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributer Expander ( QCDEXP )

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Pengusir pembunuh sing ngowahi QCD dadi mesin alur!

    Iki minangka expander sing nyambung karo MUSIK KANGGUTU Quad Clock Distributor (QCD) lan kabel pita 16-pin sing dipasang. Fungsi ing ngisor iki ditambahake kanthi nyambungake expander iki. INV OUT output jam kanthi tempo sing padha karo output QCD dhewe ...

    rincian
  • 2hp Clk (Silver)

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator jam sing uga bisa ngaso lan ngontrol voltase kacepetan

    KLIK TAMPILAN MUSIK yaiku generator jam kompak kanthi kendali sing cocog kanggo jam master. Rentang kacepetan jam bisa dialihake kanthi saklar RANGE, lan "SLOW" ing posisi kiwa bakal njupuk 34 ms-10 detik, lan "FAST" ing posisi sing bener bakal entuk 8.5 ms-2.44 detik.

    rincian
  • 2hp Clk (Black)

    ¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator jam sing uga bisa ngaso lan ngontrol voltase kacepetan

    KLIK TAMPILAN MUSIK yaiku generator jam kompak kanthi kendali sing cocog kanggo jam master. Rentang kacepetan jam bisa dialihake kanthi saklar RANGE, lan "SLOW" ing posisi kiwa bakal njupuk 34 ms-10 detik, lan "FAST" ing posisi sing bener bakal entuk 8.5 ms-2.44 detik.

    rincian
  • WMD/SSF VC Mini Slew

    ¥ 22,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Limiter thru limiter sing ngidini macem-macem kontrol CV!

    CIRI-CIRI MUSIK VC Mini Slew minangka limiter mateni sing canggih lan kompak banget. Kaya ing normal, inputting CV nyuda owah-owahan voltase, lan input sinyal gapura uga dadi generator generator ASR. Kajaba iku, sinyal pemicu yaiku input kanggo input Trigger.

    rincian
  • Intellijel Designs Rubicon 2

    ¥ 46,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog Thru Zero FM sing wis ngalami évolusi lan bali

    FEATURES MUSIK Rubik 2 minangka osilator analog unggulan lan fleksibel. Wis fitur ing ngisor iki. Nalika dadi 2, saklar kunci sing bisa nyetel pusat Thru Zero FM dadi 0 Hz tanpa ngganti pitch, W kanthi efek kaya folder gelombang ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dixie II+

    ¥ 27,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Versi Dixie II sing ditambah karo switch octave, sub-osilator lan rong sinkron

    CIRI MUSIK Dixie II + yaiku versi Dixie II kanthi ukuran sing luwih gedhe lan ditambahake fungsi. Swara padha, nanging ora ngilangi tombol COARSE knob, switch octave ditambahake, lan tombol kontrol PW lan attenuator FM ditambahake. Apik minangka modulator FM ...

    rincian
  • [DIY Kit] 4ms Pingable Envelope Generator Kit ( PEG Kit)

    ¥ 23,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kit DIY PEG

    Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang). Keterangan 4ms Pingable ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi [USED:U147035-W1]

    USED
    ¥ 30,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • WMD/SSF Spectrum

    ¥ 28,200 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator inti SAW kanthi penyesuaian lapangan sing gampang digunakake!

    FITUR MUSIK Spektrum minangka osilator analog sing dikemas kanthi fungsi sing dipikirake kanthi apik.Iki minangka jinis inti Saw sing asring ditemokake ing osilator analog klasik, lan cocog kanggo nggawe swara bass lan timah kanthi swara lan uga fungsional.Sampeyan bisa ngoper oktaf tanpa nutul tombol ...

    rincian
  • Tiptop Audio Trigger Riot

    ¥ 59,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Urutan pemicu inovatif Tiptop!

    CIRI-CIRI MUSIK Gegayuh Geger yaiku Modul Gate Sequencer / Pembahagi Jam / Jam Pengatur sing bisa ngatasi sawetara sinyal jam kanggo ngasilake 8 jinis urutan. Sinyal jam digawe dening saben tombol yaiku Horizontal / V ...

    rincian
  • Tiptop Audio Circadian Rhythms

    ¥ 67,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Wolung trek sing bisa ngripta irama lagu sing jangkep, 8 langkah sing paling gedhe pemicu / penjuru gapura!

    CIRI-CIRI MUSIK Radiasi Circadian (CR) minangka pemicu saluran / 8 saluran sing bisa nduwe program irama kanthi lengkap kanthi modular. Saben pola minangka antarmuka sing gampang dingerteni kanggo operasi kayata baleni / puteran / chain / bisu / isi.

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 49,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    CIRI-CIRIK MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling canggih ing sistem Serge sing bisa nyadari macem-macem fungsi kanggo CV lan audio. Akeh generator generator ing Eurorack ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Richter Oscillator

    Metu saka Simpenan
    Osilator analog sing bisa ngowahi fase gelombang kasebut. Gelombang sinus iki uga ayu banget.

    Jacks & Knobs FITUR MUSIK Richter Oscillator minangka modul osilator kanthi sawetara gimik ing osilator analog / LFO berkualitas tinggi.Kontrol frekuensi standar kanthi kontrol FM eksponensial (kanthi attenuator) ...

    rincian
  • Make Noise DPO

    Metu saka Simpenan
    Gawe Oscarill Komplek West Coast Komplek sing bisa nggabungake macem-macem teknik mbentuk lan FM kanggo nggawe gelombang lan macem-macem bentuk gelombang

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. DPO minangka osilator analog lengkap lengkap sing nggabungake jumlah fungsi sintesis nada kayata FM lan gelombang lan wis dilatih kanthi trampil. Sanajan wis dipengaruhi dening Buchla259 lsp,, prekara anyar kayata tumindak lan tumindak inti lan saliyane ...

    rincian
x