Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Generator Jam

  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • Mutable Instruments Marbles

    Metu saka Simpenan
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    ¥ 75,900 (¥ 69,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    Metu saka Simpenan
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Mordax Data (Black)

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Mordax Data (Silver)

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    ¥ 31,570 (¥ 28,700 ora kalebu pajak)
    soleh
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Silver)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FITUR MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi bentuk gelombang lan kacepetan sing bisa dikontrol voltase.Nduweni output utama sing ngasilake gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang gergaji, lan gelombang persegi panjang, lan output AUX sing ngasilake bentuk gelombang liyane, lan bentuk gelombang bisa diganti kanthi lancar nganggo tombol Wave / CV.Miwiti wangun gelombang kanthi ngreset input ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Black)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FITUR MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi bentuk gelombang lan kacepetan sing bisa dikontrol voltase.Nduweni output utama sing ngasilake gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang gergaji, lan gelombang persegi panjang, lan output AUX sing ngasilake bentuk gelombang liyane, lan bentuk gelombang bisa diganti kanthi lancar nganggo tombol Wave / CV.Miwiti wangun gelombang kanthi ngreset input ...

    rincian
  • 2hp Clk (Black)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam sing uga bisa ngaso lan ngontrol voltase kacepetan

    KLIK TAMPILAN MUSIK yaiku generator jam kompak kanthi kendali sing cocog kanggo jam master. Rentang kacepetan jam bisa dialihake kanthi saklar RANGE, lan "SLOW" ing posisi kiwa bakal njupuk 34 ms-10 detik, lan "FAST" ing posisi sing bener bakal entuk 8.5 ms-2.44 detik.

    rincian
  • Make Noise Tempi

    ¥ 35,090 (¥ 31,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

    TEMPI GAMBAR MUSIK yaiku modul pamindhahan "6-saluran polyphonic" saluran. Nggawe jam ruwet ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo kelingan mengko. Gawe irama divisi klasik / irama multiplier kaya sing anyar ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dixie II+

    ¥ 29,700 (¥ 27,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi Dixie II sing ditambah karo switch octave, sub-osilator lan rong sinkron

    CIRI MUSIK Dixie II + yaiku versi Dixie II kanthi ukuran sing luwih gedhe lan ditambahake fungsi. Swara padha, nanging ora ngilangi tombol COARSE knob, switch octave ditambahake, lan tombol kontrol PW lan attenuator FM ditambahake. Apik minangka modulator FM ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Trigger

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    16 langkah-langkah modul generator urutan 4C pemicu!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Iki minangka modul generator generator saluran 16-saluran 4-kompak 1-langkah. Pola kasebut diprogram nganggo editor web. Dawane langkah bisa diatur saka 16 nganti XNUMX kanggo saben saluran. Fitur lan panggunaan: ...

    rincian
  • WMD/SSF Modbox

    Metu saka Simpenan
    Utility modulasi sing ngemas sampel lan dadi rong LFO mandhiri sing bisa disinkronake

    Fitur Musical Modbox minangka sarana modulasi kompak sing dilengkapi LFO independen kanthi karakteristik beda. LFO2 bisa ngasilake telung LFO kanthi fase sing beda bebarengan, lan LFO1 bisa ngganti gelombang kanthi lancar kanthi tombol utawa CV. Apa loro LFO nyelarasake menyang jam eksternal?

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • Random*Source Serge Sequencer8 XL (SEQ8XL)

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prasaja lan serbaguna Serge analog sequencer / programmer

    FITUR MUSIK Random * Source Serge SEQ XL minangka sequencer / programmer analog 2-tataran kanthi rong saluran CV lan input lan output pulsa tahap demi tahap.Wolung tombol sing nggumunake ora mung milih panggung, nanging uga nyetel titik wiwitan urutan kanthi ngoperasikake nalika nyopir ...

    rincian
  • 2hp Clk (Silver)

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam sing uga bisa ngaso lan ngontrol voltase kacepetan

    KLIK TAMPILAN MUSIK yaiku generator jam kompak kanthi kendali sing cocog kanggo jam master. Rentang kacepetan jam bisa dialihake kanthi saklar RANGE, lan "SLOW" ing posisi kiwa bakal njupuk 34 ms-10 detik, lan "FAST" ing posisi sing bener bakal entuk 8.5 ms-2.44 detik.

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Make Noise Echophon

    Metu saka Simpenan
    Gema seret Pitch saka Make Noise!

    FITUR MUSIKAL * Manual Jepang kasedhiya. Echophon minangka gema pitch-shift sing diprogram DSP dening Tom Erbe, pencipta Soundhack.Umpan balik kumandhang yaiku umpan balik sing owah, tanggapan kumandhang, tanggapan eksternal ...

    rincian
  • Befaco Burst

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VC pemicu bledosan generator karo macem-macem kontrol

    FITUR MUSIK Befaco Burst minangka generator bledosan pemicu sing bisa ngontrol kemungkinan kedadeyan / distribusi temporal / jumlah divisi.Kanthi nggawe bledosan pemicu saben-saben dipicu dening tombol manual utawa pemicu eksternal, lan ngenalake rantai acara organik menyang sistem modular ...

    rincian
  • Befaco Muxlicer

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8-saluran bidirectional ngalih / prosesor sinyal sequential addressable dening CV

    FITUR MUSIK Befaco Muxlicer minangka switch analog bidirectional 8 saluran / CV sequencer / generator gerbang sing bisa ditangani CV.Prosesor sinyal berurutan iki, sing nambahake macem-macem fitur khusus kanggo persiyapan modular sampeyan, minangka stepco digital ...

    rincian
  • Shakmat Modular Clock O' Pawn

    ¥ 23,800 (¥ 21,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam kompak sing ndhukung jam MIDI lan Swing. Rong jinis jam bisa output bebarengan

    FITUR MUSIK Clock O'Pawn minangka generator jam dual kompak sing ndhukung input jam MIDI.Nyedhiyakake kontrol transportasi intuisi, unit iki duwe jam 1/16 sing digawe liwat sumber jam internal utawa jam analog / MIDI eksternal ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rubicon 2

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog Thru Zero FM sing wis ngalami évolusi lan bali

    FEATURES MUSIK Rubik 2 minangka osilator analog unggulan lan fleksibel. Wis fitur ing ngisor iki. Nalika dadi 2, saklar kunci sing bisa nyetel pusat Thru Zero FM dadi 0 Hz tanpa ngganti pitch, W kanthi efek kaya folder gelombang ...

    rincian
  • Befaco Sampling Modulator

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul multifungsi kompak sing ngasilake sinyal output sing menarik kanthi konfigurasi sirkuit sing unik

    FITUR MUSIK Befaco Sampling Modulator minangka modul kompak lan serbaguna sing nggabungake urutan pemicu VCO / sampel & tahan / 8 langkah.Pemicu 8-langkah kanthi jam eksternal utawa VCO gelombang persegi sing dibangun kanthi respon V / Okt minangka sumber jam ...

    rincian
x