Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Generator Jam

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    Metu saka Simpenan
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    ¥ 86,900 (¥ 79,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • ALM Busy Pamela's Pro Workout

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam master serbaguna / modul sumber CV asli kanthi fungsi sing ditingkatake minangka sumber CV tujuan umum

    FITUR MUSIK Latihan Pro Pamela minangka versi anyar saka Latihan Anyar Pamela, sumber jam / CV kanthi kinerja dhuwur 8 saluran.Minangka titik wiwitan, saben saluran bisa dadi set BPM (10-303) dhewe, utawa nada sing disinkronake kayata fraksi integer multiple/integer.

    rincian
  • Mordax Data (Black)

    ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • Mordax Data (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Utilitas multi-fungsi kanggo sistem modular Eurorack, saka osiloskop lan tuner nganti generasi gelombang, tampilan spektrum lan sumber jam

    CIRI MUSIKAN Data Mordax minangka modul utilitas multifungsi kanggo sistem modular Eurorack.Kanthi kemampuan kanggo nyoba, ngukur, lan ngasilake sinyal, iki minangka toolkit modular kanggo kabeh gaya sistem.Nggunakake osiloskop, CV lan sinyal audio ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Make Noise Wogglebug

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake generator voltase / modifikasi kanthi gaya West Coast kanthi gaya!

    CIRI MUSIK * manual Jepang (pdf) kasedhiya. Wogglebug minangka generator voltase voltase acak sing dilisensi saka Wiard synthesizer West Coast lan kanthi ekstensi Make Noise dhewe. Sinyal sing ora lancar lan ora sopan lan acak kaya langkah ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Sequential Voltage Source Model 245t

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    5-langkah CV / pemicu sequencer

    FITUR MUSIK Sequential Voltage Source Model 245t minangka memori analog kanggo nyimpen lan njupuk voltase kontrol. Generator pulsa sing dibangun ing 245t bisa ngontrol wektu lan lebar pulsa (siklus tugas) kanthi voltase, lan duwe papat output ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • ALM Busy Pexp-2

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander kanggo Lathian Anyar Pamela sing ngetokake sinyal 3.5mm MIDI lan DIN Sync

    FEATURES MUSIC Expander Workout New Pamela sing nyedhiyakake jam 3.5x lan sinyal Run lan output jam MID kanthi kabel 24mm. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-1. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Make Noise Tempi

    Metu saka Simpenan
    Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

    TEMPI GAMBAR MUSIK yaiku modul pamindhahan "6-saluran polyphonic" saluran. Nggawe jam ruwet ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo kelingan mengko. Gawe irama divisi klasik / irama multiplier kaya sing anyar ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Silver)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FITUR MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi bentuk gelombang lan kacepetan sing bisa dikontrol voltase.Nduweni output utama sing ngasilake gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang gergaji, lan gelombang persegi panjang, lan output AUX sing ngasilake bentuk gelombang liyane, lan bentuk gelombang bisa diganti kanthi lancar nganggo tombol Wave / CV.Miwiti wangun gelombang kanthi ngreset input ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Black)

    ¥ 15,400 (¥ 14,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FITUR MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi bentuk gelombang lan kacepetan sing bisa dikontrol voltase.Nduweni output utama sing ngasilake gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang gergaji, lan gelombang persegi panjang, lan output AUX sing ngasilake bentuk gelombang liyane, lan bentuk gelombang bisa diganti kanthi lancar nganggo tombol Wave / CV.Miwiti wangun gelombang kanthi ngreset input ...

    rincian
  • 2hp Clk (Black)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam sing uga bisa ngaso lan ngontrol voltase kacepetan

    KLIK TAMPILAN MUSIK yaiku generator jam kompak kanthi kendali sing cocog kanggo jam master. Rentang kacepetan jam bisa dialihake kanthi saklar RANGE, lan "SLOW" ing posisi kiwa bakal njupuk 34 ms-10 detik, lan "FAST" ing posisi sing bener bakal entuk 8.5 ms-2.44 detik.

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Intellijel Designs Dixie II+

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi Dixie II sing ditambah karo switch octave, sub-osilator lan rong sinkron

    CIRI MUSIK Dixie II + yaiku versi Dixie II kanthi ukuran sing luwih gedhe lan ditambahake fungsi. Swara padha, nanging ora ngilangi tombol COARSE knob, switch octave ditambahake, lan tombol kontrol PW lan attenuator FM ditambahake. Apik minangka modulator FM ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Trigger

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    16 langkah-langkah modul generator urutan 4C pemicu!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Iki minangka modul generator generator saluran 16-saluran 4-kompak 1-langkah. Pola kasebut diprogram nganggo editor web. Dawane langkah bisa diatur saka 16 nganti XNUMX kanggo saben saluran. Fitur lan panggunaan: ...

    rincian
  • Random*Source Serge Sequencer8 XL (SEQ8XL)

    ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prasaja lan serbaguna Serge analog sequencer / programmer

    FITUR MUSIK Random * Source Serge SEQ XL minangka sequencer / programmer analog 2-tataran kanthi rong saluran CV lan input lan output pulsa tahap demi tahap.Wolung tombol sing nggumunake ora mung milih panggung, nanging uga nyetel titik wiwitan urutan kanthi ngoperasikake nalika nyopir ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG )

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • Befaco Burst

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VC pemicu bledosan generator karo macem-macem kontrol

    FITUR MUSIK Befaco Burst minangka generator bledosan pemicu sing bisa ngontrol kemungkinan kedadeyan / distribusi temporal / jumlah divisi.Kanthi nggawe bledosan pemicu saben-saben dipicu dening tombol manual utawa pemicu eksternal, lan ngenalake rantai acara organik menyang sistem modular ...

    rincian
  • 2hp Clk (Silver)

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam sing uga bisa ngaso lan ngontrol voltase kacepetan

    KLIK TAMPILAN MUSIK yaiku generator jam kompak kanthi kendali sing cocog kanggo jam master. Rentang kacepetan jam bisa dialihake kanthi saklar RANGE, lan "SLOW" ing posisi kiwa bakal njupuk 34 ms-10 detik, lan "FAST" ing posisi sing bener bakal entuk 8.5 ms-2.44 detik.

    rincian
  • Make Noise Echophon

    Metu saka Simpenan
    Gema seret Pitch saka Make Noise!

    FITUR MUSIKAL * Manual Jepang kasedhiya. Echophon minangka gema pitch-shift sing diprogram DSP dening Tom Erbe, pencipta Soundhack.Umpan balik kumandhang yaiku umpan balik sing owah, tanggapan kumandhang, tanggapan eksternal ...

    rincian
  • Mosaic Random (Black)

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi karo attenuator kanggo kabeh output.West Coast Inspire Compact Random Generator

    FITUR MUSIK Mosaic Random punika 1U format generator voltase acak adhedhasar misuwur West Coast modul acak.Mesin iki bisa nambah unsur sing ora bisa ditebak ing tembelan sing digawe, miturut siklus sing ditemtokake dening jam internal utawa eksternal, sinyal gerbang / acak ing panggung ...

    rincian
  • Frap Tools Falistri

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor / Pengembang Sinyal Pantai Barat kanthi Fungsi Praktis saka Perspektif Kontemporer

    FITUR MUSIKAL Frap Tools Falistri minangka manajer gerakan serbaguna analog sing dirancang kanggo nggawe voltase lan panyuntingan. Falistri kira-kira dipérang dadi patang bagean, bagean ndhuwur panel yaiku rong generator fungsi, sisih ngisor panel ...

    rincian
  • Erica Synths Pico LFO/S&H

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sumber modulasi kompak sing kasusun saka sirkuit S&H kinerja dhuwur lan LFO.

    FITUR MUSIK Pico LFO / S & H minangka sumber modulasi analog lengkap sing ngetrapake sirkuit LFO lan sampel lan terus. Antarmuka kompak 3HP nduweni kontrol periodik LFO, output LFO gelombang persegi sing uga bisa digunakake minangka sinyal jam, lan output LFO gelombang segitiga ...

    rincian
  • Mosaic Tap (Black)

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam tap tempo berorientasi kinerja langsung kanthi fungsi ngaso

    FITUR MUSIKI ADSR Mosik minangka generator amplop format 4U kanthi kontrol independen kanggo saben patang tahap kasebut.Antarmuka kanthi tata letak ergonomis sederhana uga dilengkapi saklar pamilih kisaran wektu envelope.Kontrol independen kanggo saben tahap ...

    rincian
  • Befaco Muxlicer

    ¥ 34,400 (¥ 31,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8-saluran bidirectional ngalih / prosesor sinyal sequential addressable dening CV

    FITUR MUSIK Befaco Muxlicer minangka switch analog bidirectional 8 saluran / CV sequencer / generator gerbang sing bisa ditangani CV.Prosesor sinyal berurutan iki, sing nambahake macem-macem fitur khusus kanggo persiyapan modular sampeyan, minangka stepco digital ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rubicon 2

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator analog Thru Zero FM sing wis ngalami évolusi lan bali

    FEATURES MUSIK Rubik 2 minangka osilator analog unggulan lan fleksibel. Wis fitur ing ngisor iki. Nalika dadi 2, saklar kunci sing bisa nyetel pusat Thru Zero FM dadi 0 Hz tanpa ngganti pitch, W kanthi efek kaya folder gelombang ...

    rincian
x