Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Multiple

  • Intellijel Designs Buff Mult 1U

    ¥ 5,800 (¥ 5,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1U Buffed Multiple

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format Synthrotek utawa Pulp Logic 1U "TILE". Instal lan gunakake ing kasus 4U, 7U saka Intellijel. Deleng ing kene kanggo spesifikasi ukuran Intellijel 1U. M ...

    rincian
  • Joranalogue Link 2

    ¥ 10,800 (¥ 9,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Joranalogue's Precision Buffed Multiple

    FEATURES MUSIK Link 2 minangka macem-macem buffer saluran XNUMX saluran. Bagean ndhuwur lan ngisor dihubungake internal, lan yen ora dipasang karo input ngisor, bakal ana XNUMX input lan XNUMX output. Lingkaran sing kasusun saka komponen berkualitas dhuwur duwe gangguan lan sithik kurang. Kaloro audio / CV ...

    rincian
  • Intellijel Designs Buff Mult

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Buffard Multiple Classic

    CIRI MUSIK 2HP kompak output 2X3 kaping pirang-pirang. Amarga jinis buffered, mula akurat lan stabil banget. Sampeyan uga cocog kanggo macem-macem pitches. Uga, amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, iku uga tumindak minangka pirang-pirang output 1X6 ...

    rincian
  • ALM Busy Beast's Chalkboard

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Panambah voltase migunani kanggo imbuhan oktaf lan FM!

    FEATURES Chalkboard Beast minangka penambah voltase kanthi akurasi tinggi 2 saluran. Saben saluran nambah nilai voltase sing dipilih saka -2V dadi 2V ing sinyal input lan output saka rong output. Yen ora ana input kanggo 2 saluran, saluran pertama ...

    rincian
  • Mutable Instruments Links

    ¥ 9,790 (¥ 8,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul sarana kanthi Campuran Multiple Unity Campuran lan Rata-rata

    FITUR MUSIKA Tautan minangka modul kompak kanthi telung jinis fungsi sarana: campuran buffer lan rata-rata perpaduan. Bagean ndhuwur Link minangka macem-macem buffer kanthi 3 input lan output 1. Bagean nomer loro saka ndhuwur yaiku ...

    rincian
  • 2hp Buff (Black)

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Multiple Buffed Multiple

    TAMPILAN MUSIK Tipe macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.

  • 2hp Mult (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kaping pirang-pirang pasif

    CIRI-CIRI MUSIK Passive macem-macem sing menehi sinyal. Pasif kaping pisanan, ora butuh pasokan tenaga. Loro saluran kaping 1: 1 dilengkapi, nanging wiwit CH3 disambungake internal menyang CH2, bisa digunakake minangka 1: 2 kaping pirang-pirang nalika CH2 ora duwe input.  

  • 2hp Mult (Silver)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kaping pirang-pirang pasif

    CIRI-CIRI MUSIK Passive macem-macem sing menehi sinyal. Pasif kaping pisanan, ora butuh pasokan tenaga. Loro saluran kaping 1: 1 dilengkapi, nanging wiwit CH3 disambungake internal menyang CH2, bisa digunakake minangka 1: 2 kaping pirang-pirang nalika CH2 ora duwe input.  

  • Instruo Lion

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • Manhattan Analog CVP

    ¥ 11,880 (¥ 10,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Glide offset attenuator sing kanthi tepat proses 1v / ok

    FITUR MUSIKAN CVP ngolah / ngolah CV input kanthi telung sirkuit: +/- 5v offset, glide (liwat), lan attenuator bipolar.Sinyal output bisa digayuh kanthi visual kanthi kekuwatan lan polaritas kanthi LED warna 2.Jack panah ing jejere input yaiku buffer sinyal input ...

    rincian
  • Frap Tools 333

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unity mixer lan buffered sawetara kanthi sirkuit penguat summing kualitas tinggi seri mixer CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools 333 minangka modul summing lan distribusi analog kanggo sistem Eurorack. Dumadi saka telung bagean sing padha, sing kalebu amplifier pengumuman berkualitas tinggi kanthi telung input lan telung output buffer independen, unit iki minangka kreatif ...

    rincian
  • 2hp Buff (Silver)

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Multiple Buffed Multiple

    TAMPILAN MUSIK Tipe macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.

  • Behringer CP3A-M Mixer

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer / utilitas analog

    CIRI-CIRI MUSIK CP3A-M Campuran yaiku modul mixer analog jinis v3 Vintage. Antarmuka prasaja sing ngasilake modularitas taun 70an duwe input kanggo saben saluran kanthi tombol keuntungan mandhiri, lan loro output bipolar positif / negatif. Kunci kanggo level final saka campuran ...

    rincian
  • Behringer 994 Multiples

    Metu saka Simpenan
    Multive Passive Dual kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK 994 Ganda minangka tikel ganda pasif kanggo Eurorack. Input sinyal menyang salah siji saka papat jacks dipérang dadi telu. Setya ngasilake sirkuit seri "Modular 4" Dual 3 kanggo mbagi CV utawa sinyal audio menyang pirang-pirang tujuan ...

    rincian
  • Manhattan Analog MVP

    ¥ 26,180 (¥ 23,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor voltase analog multifungsi

    CIRI MUSIK MVP yaiku prosesor voltase analog serba guna. Bagian paling ndhuwur yaiku Attenuverter x5 kanthi internal 3V kanggo masukan, bagean tengah yaiku mixer sing bisa digunakake minangka 2: 1 x2 utawa 4: 1 x1, lan bagean ngisor minangka bagean macem lan buffer. Macem-macem patch generatif, dll ...

    rincian
  • Manhattan Analog 4x4x4

    Metu saka Simpenan
    Gampang pasif kaping pirang-pirang

    FITUR MUSIK GAMBAR pasif sing gampang.

  • WMD Buffered Mult

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3 saluran buffed kaping karo LED

    TAMPOK MUSIK 3X3 output macem-macem modul. Yen input saben saluran ora ditetepake, sinyal input saluran sadurunge bakal nyambung internal. Mula, bisa digunakake minangka output 1X9 kaping pirang-pirang. Saben saluran dilengkapi LED ...

    rincian
  • 4ms Buffered Multiple

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kaping pirang-pirang cocog kanggo branching pitch CV etc.

    FEATURES MUSIK 4-saluran sing disandhang 2 saluran! Amarga iku jinis buffered, level output cabang ora ngeculake lan sampeyan bisa kanthi gampang mriksa sinyal nganggo LED, saengga minangka modul sing gampang kanggo duwe. Ana 1 saluran, nanging yen sampeyan ora masang apa-apa menyang input CH B, 2 saluran saka 6 metu ...

    rincian
  • Mosaic Multiple (White)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U Multifungsi Pasif kanggo 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK Multiple Mozic minangka macem-macem pasif format 1U. Amarga rong input kasebut kasambung internal, jam, sinyal gerbang, lan sinyal modulasi bisa disalin minangka gandaan kanthi 2 input lan 2 output utawa 4 input lan 1 output.

  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (White)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIKIKO Multiplier Sinyal Buffer Mosaik minangka format 1U kaping buffer.Gandaan buffered tanpa kerugian voltase cocog kanggo sinyal audio lan urutan urutan swara. Kaloro input internal kabel, dadi ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIKIKO Multiplier Sinyal Buffer Mosaik minangka format 1U kaping buffer.Gandaan buffered tanpa kerugian voltase cocog kanggo sinyal audio lan urutan urutan swara. Kaloro input internal kabel, dadi ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Verbos Electronics Multiple

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kaping pirang-pirang pasif

    CIRI MUSIK 2-saluran 1: 4 pasif kaping pirang-pirang.  

  • Intellijel Designs Mult 1U

    ¥ 3,400 (¥ 3,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    1U macem pasif

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mult

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ganda kaping pirang-pirang x 2.

    CIRI-CIRI MUSIK Passive macem-macem x 2.  

  • Steady State Fate Clone

    Metu saka Simpenan
    2x1: 4 utawa 1x1: 8 macem-macem buffered

    FEATURES MONTOR Klone yaiku macem-macem buffered sing bisa digunakake ing 2x1: 4 utawa 1x1: 8. Nerbitake voltase sing padha karo voltase input kanthi akurasi sing dhuwur. Kasedhiya banget kanggo kontrol pitch sing sensitif marang perubahan voltase lan patch polyphonic.

  • Malekko Heavy Industry Performance Buffered Mult

    Metu saka Simpenan
    Multiple buffered sing uga bisa digunakake minangka pengontrol!

    FITUR MUSIK 1 X 3 Tipe buffard pirang-pirang kanthi 2 saluran output.Amarga kalebu jinis buffer, akurat lan stabil banget.Kajaba iku, yen sampeyan menet tombol, input saluran kaping 2 bakal dipateni, lan bakal digunakake minangka buffer kaping 1-saluran kanthi output 6 x 1 ...

    rincian
  • Mosaic Multiple (Black)

    ¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U Multifungsi Pasif kanggo 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK Multiple Mozic minangka macem-macem pasif format 1U. Amarga rong input kasebut kasambung internal, jam, sinyal gerbang, lan sinyal modulasi bisa disalin minangka gandaan kanthi 2 input lan 2 output utawa 4 input lan 1 output.

  • Behringer 173 QUAD SIGNAL GATE/ PATCH BAY

    Metu saka Simpenan
    Gerbang kotak analog / pirang-pirang kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 173 minangka gerbang sinyal kotak / pirang-pirang modul kanggo Eurorack.Papat gerbang sinyal ing sisih ndhuwur modul bisa langsung nguripake / mateni sinyal input kanthi sinyal gerbang positif utawa negatif, lan ngawasi status sinyal nganggo LED.Mo ...

    rincian
  • Behringer CP35 Attenuators

    Metu saka Simpenan
    Eurorack Passive Attenuator / Multiple Modul

    CIRI-CIRI MUSIK CP35 Attenuator yaiku atenuators analog / macem-macem modul kanggo Eurorack. Bagian attenuator jinis pasif duwe konfigurasi saluran 4 saluran, lan input input disambungake internal, lan sinyal input bisa diatur saka -∞ menyang kisaran entuk kesatuan. +/- 6V ing tengah modul ...

    rincian
  • Make Noise Mult

    Metu saka Simpenan
    Multiple sing bisa dilacak kanthi 3 cara

    CIRI-CIRI MUSIK Ganda kaping pirang-pirang

Ndeleng kabeh produk
x