Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Multiple

  • Intellijel Designs Buff Mult 1U

    ¥ 5,800 (¥ 5,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1U Buffed Multiple

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format Synthrotek utawa Pulp Logic 1U "TILE". Instal lan gunakake ing kasus 4U, 7U saka Intellijel. Deleng ing kene kanggo spesifikasi ukuran Intellijel 1U. M ...

    rincian
  • Joranalogue Link 2

    ¥ 10,800 (¥ 9,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Joranalogue's Precision Buffed Multiple

    FEATURES MUSIK Link 2 minangka macem-macem buffer saluran XNUMX saluran. Bagean ndhuwur lan ngisor dihubungake internal, lan yen ora dipasang karo input ngisor, bakal ana XNUMX input lan XNUMX output. Lingkaran sing kasusun saka komponen berkualitas dhuwur duwe gangguan lan sithik kurang. Kaloro audio / CV ...

    rincian
  • Intellijel Designs Buff Mult

    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Buffard Multiple Classic

    CIRI MUSIK 2HP kompak output 2X3 kaping pirang-pirang. Amarga jinis buffered, mula akurat lan stabil banget. Sampeyan uga cocog kanggo macem-macem pitches. Uga, amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, iku uga tumindak minangka pirang-pirang output 1X6 ...

    rincian
  • ALM Busy Beast's Chalkboard

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Panambah voltase migunani kanggo imbuhan oktaf lan FM!

    FEATURES Chalkboard Beast minangka penambah voltase kanthi akurasi tinggi 2 saluran. Saben saluran nambah nilai voltase sing dipilih saka -2V dadi 2V ing sinyal input lan output saka rong output. Yen ora ana input kanggo 2 saluran, saluran pertama ...

    rincian
  • Mutable Instruments Links

    Metu saka Simpenan
    Modul sarana kanthi Campuran Multiple Unity Campuran lan Rata-rata

    FITUR MUSIKA Tautan minangka modul kompak kanthi telung jinis fungsi sarana: campuran buffer lan rata-rata perpaduan. Bagean ndhuwur Link minangka macem-macem buffer kanthi 3 input lan output 1. Bagean nomer loro saka ndhuwur yaiku ...

    rincian
  • 2hp Mult (Black)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kaping pirang-pirang pasif

    FITUR MUSIK Multiple pasif sing cabang sinyal.Amarga iku pasif, ora ana sumber daya dibutuhake. Iki dilengkapi karo 1 saluran 3: 2 kaping, nanging wiwit CH1 disambungake internal kanggo CH2, bisa digunakake minangka 2: 1 kaping yen ora ana input ing CH6.  

  • 2hp Mult (Silver)

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kaping pirang-pirang pasif

    FITUR MUSIK Multiple pasif sing cabang sinyal.Amarga iku pasif, ora ana sumber daya dibutuhake. Iki dilengkapi karo 1 saluran 3: 2 kaping, nanging wiwit CH1 disambungake internal kanggo CH2, bisa digunakake minangka 2: 1 kaping yen ora ana input ing CH6.  

  • 2hp Buff (Black)

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Multiple Buffed Multiple

    TAMPILAN MUSIK Tipe macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.

  • WMD Buffered Mult

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3 saluran buffed kaping karo LED

    TAMPOK MUSIK 3X3 output macem-macem modul. Yen input saben saluran ora ditetepake, sinyal input saluran sadurunge bakal nyambung internal. Mula, bisa digunakake minangka output 1X9 kaping pirang-pirang. Saben saluran dilengkapi LED ...

    rincian
  • Manhattan Analog CVP

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Glide offset attenuator sing kanthi tepat proses 1v / ok

    FITUR MUSIKAN CVP ngolah / ngolah CV input kanthi telung sirkuit: +/- 5v offset, glide (liwat), lan attenuator bipolar.Sinyal output bisa digayuh kanthi visual kanthi kekuwatan lan polaritas kanthi LED warna 2.Jack panah ing jejere input yaiku buffer sinyal input ...

    rincian
  • Befaco / DivKid Mutes

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi bactorol sing nyedhiyakake bosok unik. Modul kinerja bisu tanpa klik kanthi switch 3 posisi

    FITUR MUSIK Befaco / DivKid Mutes minangka alat kinerja bisu fleksibel 4 saluran sing digawe kanthi kolaborasi karo DivKid.Saben saluran duwe saklar bisu 3 posisi basis bactrol lan L ...

    rincian
  • Frap Tools 333

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unity mixer lan buffered sawetara kanthi sirkuit penguat summing kualitas tinggi seri mixer CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools 333 minangka modul summing lan distribusi analog kanggo sistem Eurorack. Dumadi saka telung bagean sing padha, sing kalebu amplifier pengumuman berkualitas tinggi kanthi telung input lan telung output buffer independen, unit iki minangka kreatif ...

    rincian
  • 2hp Buff (Silver)

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Multiple Buffed Multiple

    TAMPILAN MUSIK Tipe macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.

  • 4ms Buffered Multiple

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kaping pirang-pirang cocog kanggo branching pitch CV etc.

    FEATURES MUSIK 4-saluran sing disandhang 2 saluran! Amarga iku jinis buffered, level output cabang ora ngeculake lan sampeyan bisa kanthi gampang mriksa sinyal nganggo LED, saengga minangka modul sing gampang kanggo duwe. Ana 1 saluran, nanging yen sampeyan ora masang apa-apa menyang input CH B, 2 saluran saka 6 metu ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mult

    ¥ 4,400 (¥ 4,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ganda kaping pirang-pirang x 2.

    CIRI-CIRI MUSIK Passive macem-macem x 2.  

  • Intellijel Designs Switched Mult 1U

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Nemtokake bus transmisi kanthi ngoper.Multiple pasif format 1U sing bisa ditambahi

    FITUR MUSIK Intellijel Switched Mult 1U minangka multi pasif dual-bus sing bisa ditambahi. Sampeyan bisa nemtokake bis sing digunakake minangka bisu sing ora nyambung menyang bus X utawa Y, utawa bis, liwat saklar 6 posisi sing saben enem jacks duwe ...

    rincian
  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (Black)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK? Multiplier Sinyal Buffered Mosaic minangka macem-macem buffered format 1U.Multiple jinis buffered tanpa mundhut voltase cocok kanggo sinyal audio cabang lan urutan pitch. Loro input kasebut disambungake sacara internal, saengga ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Manhattan Analog MVP

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor voltase analog multifungsi

    CIRI MUSIK MVP yaiku prosesor voltase analog serba guna. Bagian paling ndhuwur yaiku Attenuverter x5 kanthi internal 3V kanggo masukan, bagean tengah yaiku mixer sing bisa digunakake minangka 2: 1 x2 utawa 4: 1 x1, lan bagean ngisor minangka bagean macem lan buffer. Macem-macem patch generatif, dll ...

    rincian
  • Manhattan Analog 4x4x4

    Metu saka Simpenan
    Gampang pasif kaping pirang-pirang

    FITUR MUSIK GAMBAR pasif sing gampang.

  • Verbos Electronics Multiple

    ¥ 6,400 (¥ 5,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kaping pirang-pirang pasif

    CIRI MUSIK 2-saluran 1: 4 pasif kaping pirang-pirang.  

  • Intellijel Designs Mult 1U

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1U macem pasif

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Steady State Fate Clone

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2x1: 4 utawa 1x1: 8 macem-macem buffered

    FEATURES MONTOR Klone yaiku macem-macem buffered sing bisa digunakake ing 2x1: 4 utawa 1x1: 8. Nerbitake voltase sing padha karo voltase input kanthi akurasi sing dhuwur. Kasedhiya banget kanggo kontrol pitch sing sensitif marang perubahan voltase lan patch polyphonic.

  • Mosaic Buffered Signal Multiplier (White)

    ¥ 5,400 (¥ 4,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U buffer kaping sing bisa digunakake minangka 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK? Multiplier Sinyal Buffered Mosaic minangka macem-macem buffered format 1U.Multiple jinis buffered tanpa mundhut voltase cocok kanggo sinyal audio cabang lan urutan pitch. Loro input kasebut disambungake sacara internal, saengga ing antarane sinyal ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Performance Buffered Mult

    Metu saka Simpenan
    Multiple buffered sing uga bisa digunakake minangka pengontrol!

    FITUR MUSIK 1 X 3 Tipe buffard pirang-pirang kanthi 2 saluran output.Amarga kalebu jinis buffer, akurat lan stabil banget.Kajaba iku, yen sampeyan menet tombol, input saluran kaping 2 bakal dipateni, lan bakal digunakake minangka buffer kaping 1-saluran kanthi output 6 x 1 ...

    rincian
  • Instruo Lion

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • Mosaic Multiple (White)

    ¥ 3,800 (¥ 3,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U Multifungsi Pasif kanggo 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK Multiple Mozic minangka macem-macem pasif format 1U. Amarga rong input kasebut kasambung internal, jam, sinyal gerbang, lan sinyal modulasi bisa disalin minangka gandaan kanthi 2 input lan 2 output utawa 4 input lan 1 output.

  • Mosaic Multiple (Black)

    ¥ 3,800 (¥ 3,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2U Multifungsi Pasif kanggo 4x1 utawa 8x1

    FITUR MUSIK Multiple Mozic minangka macem-macem pasif format 1U. Amarga rong input kasebut kasambung internal, jam, sinyal gerbang, lan sinyal modulasi bisa disalin minangka gandaan kanthi 2 input lan 2 output utawa 4 input lan 1 output.

  • Make Noise Mult

    Metu saka Simpenan
    Multiple sing bisa dilacak kanthi 3 cara

    CIRI-CIRI MUSIK Ganda kaping pirang-pirang

Ndeleng kabeh produk
x