Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Prosesor Granular

  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    soleh
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rainmaker

    ¥ 83,900 (¥ 76,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dhuwur sing nggawe udan swara kanthi nggabungake wektu tundha irama kanthi filter / pitch shifter lan resonator sisir!

    CIRI-CIRIK MUSIK Pelancong minangka modul efek swara kanthi kualitas dhuwur sing nduwe rong bagean: wektu tundha stereo irama 16-tap lan resonator sisir stereo. Kaloro bagean kasebut minangka efek sing digawe kanthi tumpang tindih "tutul" sing nundha lan output swara input, nanging resonator com ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nebulae v2 (Black)

    ¥ 61,800 (¥ 56,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler Granular kanthi kontrol voltase

    FEATURES MUSIK Nebulae v2 minangka platform sampler granular lan DSP sing lengkap. Mesin vocoding fase dibangun ngidini conto dadi dawa, granularized lan dadi swara beda. Jupuk lan kontrol kacepetan mandhiri ...

    rincian
  • Mutable Instruments Beads

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan sing tujuane kanggo proses granular langsung sinyal audio input.Palet swara sing luwih jelas lan luwih jembar, kontrol liyane, kegunaan sing luwih apik, akses langsung menyang fitur anyar sing nyenengake, lan liya-liyane, hardware lan piranti lunak Manik ...

    rincian
  • 2hp Grain (Silver)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mung prosesor granat 2 HP

    FEATURES MUSIK Gandum minangka prosesor granular mung 2HP. Dilengkapi Kapadhetan, Campuran Kering / Udan, lan kontrol Pitch, kabeh kontrol voltase bisa. Kapadhetan 0 ing tengah, ngowahi ing sisih kiwa bakal ajeg ngulang gandum audio, lan ngowahi ing sisih tengen bakal nyebabake acak ...

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (White)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Tiptop Audio FSU (Black)

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit multi-efek kompak sing nangani distorsi, shift pitch, pangolahan granular, lsp.

    FITUR MUSIK Tiptop Audio FSU minangka unit multi-efek sing nawakake telung efek agresif lan ngrusak, kalebu distorsi sing diilhami pedal, pangolahan granular, lan gaya perekam Swara ing Swara looping.Mesin iki EC ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nebulae v2 (Silver)

    ¥ 61,800 (¥ 56,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler Granular kanthi kontrol voltase

    FEATURES MUSIK Nebulae v2 minangka platform sampler granular lan DSP sing lengkap. Mesin vocoding fase dibangun ngidini conto dadi dawa, granularized lan dadi swara beda. Jupuk lan kontrol kacepetan mandhiri ...

    rincian
  • 2hp Grain (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mung prosesor granat 2 HP

    FEATURES MUSIK Gandum minangka prosesor granular mung 2HP. Dilengkapi Kapadhetan, Campuran Kering / Udan, lan kontrol Pitch, kabeh kontrol voltase bisa. Kapadhetan 0 ing tengah, ngowahi ing sisih kiwa bakal ajeg ngulang gandum audio, lan ngowahi ing sisih tengen bakal nyebabake acak ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-DSP Card Grain de Folie

    ¥ 10,400 (¥ 9,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kertu prosesor Granular kanggo Z-DSP

    FITUR MUSIK KARTU DSP kanggo proses granular kanggo Z-DSP.Z-DSP dibutuhake kanggo digunakake. Grain de Folie nggunakake 3,4, 6 utawa XNUMX biji (potongan audio direkam cilik) gumantung karo algoritma.Wektu puter maneh saben gandum abu-abu ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x