Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Nasib Negara sing Lanjut

Nasib Negara sing Lanjut

Fate State Fate (SSF) yaiku merek sing disedhiyakake dening Andrew Morelli saka New York. Kita terus diluncurake utamane ing modul analog. Uga merek kanthi kolaborasi karo WMDWMD / SSFKompak dhasar lan berkualitas tinggi uga dikembangake.
  • Steady State Fate Autodyne (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Rantai sisih kanthi filter lan distorsi kompresor kompak kanggo pangolahan sejajar

    FEATURES MUSIKA Autodyne minangka modul kompresor / distorsi 4HP kompak kanthi masukan sidechain kanthi saringan lan kompresi paralel gaya New York. Tingkat komprèsi dikontrol dening tombol Compress ndhuwur.

    rincian
  • Steady State Fate Clone

    Metu saka Simpenan
    2x1: 4 utawa 1x1: 8 macem-macem buffered

    FEATURES MONTOR Klone yaiku macem-macem buffered sing bisa digunakake ing 2x1: 4 utawa 1x1: 8. Nerbitake voltase sing padha karo voltase input kanthi akurasi sing dhuwur. Kasedhiya banget kanggo kontrol pitch sing sensitif marang perubahan voltase lan patch polyphonic.

  • Steady State Fate Detect-Rx

    Metu saka Simpenan
    Modul pengikut envelope sing gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Detek-Rx minangka pandherek amplop sing bisa digunakake kanthi macem-macem cara. Pangowahan volume input menyang Detect-R minangka output minangka envelope, lan gapura kasebut output nalika amplop ngluwihi ambang (komparator). Nanging, Ekstrak ...

    rincian
  • Steady State Fate Entity Bass Drum

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul tendangan analog fleksibel SSF!

    CIRI-CIRI MUSIK Entitas yaiku synthesizer drum bass kanthi kontrol sing dipikirake lan fleksibel sing bisa ngasilake tendha maneka warna. Saliyane sumber swara, uga tumindak minangka filter resonant, VCA, utawa envelope sing cocog kanggo swara bass percussive. En ...

    rincian
  • Steady State Fate Quantum Rainbow 2 (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Modul swara pitu warna sing dikempalken dening SSF menyang 4HP

    TAMPOK MUSIK KONTOR 2 yaiku modul kompak 7HP sing ngasilake 4 jinis swara. Putih minangka swara ing ngendi kabeh frekuensi dicampur kanthi rata, Abang / Jambon / Biru / Ungu supaya -6dB / Oct kurang pass, -3dB / Oct kurang ...

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole

    Metu saka Simpenan
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • Steady State Fate Zero Point Oscillator (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Jinis anyar liwat osilator nul sing gabungke AM lan FM

    TAMPILAN MUSIK Zero Point Oscillator minangka jinis osilator Thru-Zero FM anyar sing ngluwihi perangan khas osilator analog. Modulasi bisa ditrapake kanggo ora mung FM, nanging uga amplitudo kanthi thru zero, lan iku uni ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x