Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Divkid

Iki minangka seri modul sing digawe kanthi kolaborasi ing antarane Divkid pribadine Youtube sing populer, sing duwe introduksi modulasi kualitas video lan video, lan produsen Eurorack. Adhedhasar ide sing prasaja nanging jero dening Divkid sing ngerti modular, kita ngeculake tag kanthi jangkah sing beda kanthi nggabungake modul sing beda karo pabrikan.

Saluran Youtube Divkid

  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x