Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Divkid

Iki minangka seri modul sing digawe kanthi kolaborasi ing antarane Divkid pribadine Youtube sing populer, sing duwe introduksi modulasi kualitas video lan video, lan produsen Eurorack. Adhedhasar ide sing prasaja nanging jero dening Divkid sing ngerti modular, kita ngeculake tag kanthi jangkah sing beda kanthi nggabungake modul sing beda karo pabrikan.

Saluran Youtube Divkid

  • Instruo/Divkid Ochd

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Befaco / DivKid Mutes

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi bactorol sing nyedhiyakake bosok unik. Modul kinerja bisu tanpa klik kanthi switch 3 posisi

    FITUR MUSIK Befaco / DivKid Mutes minangka alat kinerja bisu fleksibel 4 saluran sing digawe kanthi kolaborasi karo DivKid.Saben saluran duwe saklar bisu 3 posisi basis bactrol lan L ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x