Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

sale

Outlet lan item adol
  • Instruo Lion (B-Stock)

    Rega asli ¥ 34,900
    SALE B-STOK
    Saiki rega ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • 2hp Grain (Black) (Demo)

    Rega asli ¥ 16,800
    SALE DEMO
    Saiki rega ¥ 14,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Mung prosesor granat 2 HP

    FEATURES MUSIK Gandum minangka prosesor granular mung 2HP. Dilengkapi Kapadhetan, Campuran Kering / Udan, lan kontrol Pitch, kabeh kontrol voltase bisa. Kapadhetan 0 ing tengah, ngowahi ing sisih kiwa bakal ajeg ngulang gandum audio, lan ngowahi ing sisih tengen bakal nyebabake acak ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black) (B-Stock)

    Rega asli ¥ 22,900
    SALE B-STOK
    Saiki rega ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Kim Bjørn Pedal Crush (B-Stock)

    Rega asli ¥ 7,404
    SALE B-STOK
    Saiki rega ¥ 6,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Efek pedoman pedal kanggo kabeh musisi sing nyangkut sejarah, luwih saka 800 introduksi model, lan tips

    OVERVIEW "PEDAL CRUSH" minangka buku pedoman sing ditulis dening Kim Bjørn lan Scott Harper (Knobs) sing ngenalake kemungkinan pedal efek kanggo produser, DJ, pelaku, vokalis, lan gitaris, para musisi. . Swara 800 pedas ...

    rincian
  • Manhattan Analog MVP (Demo)

    Rega asli ¥ 23,800
    SALE DEMO
    Saiki rega ¥ 19,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor voltase analog multifungsi

    CIRI MUSIK MVP yaiku prosesor voltase analog serba guna. Bagian paling ndhuwur yaiku Attenuverter x5 kanthi internal 3V kanggo masukan, bagean tengah yaiku mixer sing bisa digunakake minangka 2: 1 x2 utawa 4: 1 x1, lan bagean ngisor minangka bagean macem lan buffer. Macem-macem patch generatif, dll ...

    rincian
  • Sensel Piano Overlay for Morph (B-Stock)

    Metu saka Simpenan
    Tutup keyboard Piano kanggo Sensel Morph

    Overlay Bundle! Order Sensel Morph karo Overlay Bundle! Entuk 1% siji overlay. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis. Morph lan kertu kaloro lan sabanjure ora bakal diskon. Ora bisa digunakake karo kupon. CIRI MUSIK 50 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x