Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

sale

Outlet lan item adol

 

  • Verbos Electronics Voltage Multistage (Demo)

    Rega asli ¥ 74,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    CIRI-CIRI MUSIK Voltan Multistage yaiku sekujen analog 2-saluran x 8-level. Saben panggung duwe geser CV lan Slide / Gate On / Gate Off. Intine modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor.

    rincian
  • WMD AXXENT (Demo)

    Rega asli ¥ 27,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah trek aksen ing kabeh 16 Metron

    TAMPILAN MUSIK AXXENT yaiku modul sing makarya minangka expander Metron lan bisa ngetokake gerbang aksen. Saben output digandhengake karo saluran dhewe, lan sampeyan bisa kanthi gampang program aksen nganggo antarmuka Metro terpadu. Gerbang aksen minangka modul drum ...

    rincian
  • Instruo Ts-L (B-Stock)

    Metu saka Simpenan
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Silver) (B-Stock)

    Rega asli ¥ 38,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    FITUR FITUR MUSIK Chord v2 minangka osilator kord kabeh-ing-siji kanggo nggawa polifoni musik menyang sistem modular. Papat VCO sing diinstal duwe macem-macem bentuk gelombang, lan fungsi nyetel trampil bisa ngasilake kode kanthi gampang kanthi macem-macem cara.Dibandhingake karo versi 4 ...

    rincian
  • Behringer 182 SEQUENCER

    Rega asli ¥ 12,375
    SALE
    Saiki rega ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul sekuensial analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 182 Sequencer minangka urutan analog dobel sing ngasilake modul urutan klasik ing taun 80an ing lingkungan Eurorack.Urutan 8-saluran sing kasusun nganti 2 langkah nemtokake sawetara langkah lan mateni pagelaran paralel / seri ...

    rincian
  • Kim Bjørn Pedal Crush (B-Stock)

    Rega asli ¥ 8,145
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 7,480 (¥ 6,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek pedoman pedal kanggo kabeh musisi sing nyangkut sejarah, luwih saka 800 introduksi model, lan tips

    OVERVIEW "PEDAL CRUSH" minangka buku pedoman sing ditulis dening Kim Bjørn lan Scott Harper (Knobs) sing ngenalake kemungkinan pedal efek kanggo produser, DJ, pelaku, vokalis, lan gitaris, para musisi. . Swara 800 pedas ...

    rincian
  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    Rega asli ¥ 13,310
    SALE
    Saiki rega ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • Behringer CP35 Attenuators

    Rega asli ¥ 11,000
    SALE
    Saiki rega ¥ 9,500 (¥ 8,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Eurorack Passive Attenuator / Multiple Modul

    CIRI-CIRI MUSIK CP35 Attenuator yaiku atenuators analog / macem-macem modul kanggo Eurorack. Bagian attenuator jinis pasif duwe konfigurasi saluran 4 saluran, lan input input disambungake internal, lan sinyal input bisa diatur saka -∞ menyang kisaran entuk kesatuan. +/- 6V ing tengah modul ...

    rincian
  • Behringer 992 Control Voltages

    Rega asli ¥ 6,930
    SALE
    Saiki rega ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul rute CV Analog

    FEATURES MUSIK 992 voltase Kontrol minangka modul rute CV analog kanggo Eurorack. 992, sing bisa ngontrol macem-macem modul filter, duwe input CV, CONTROL INPUTS 1 nganti 3 ing ngisor modul lan EXT INPUT karo Attenuverter

    rincian
  • Behringer 923 Filters

    Rega asli ¥ 11,000
    SALE
    Saiki rega ¥ 9,500 (¥ 8,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter dual analog

    FEATURES MUSIK 923 Filter yaiku modul filter dual Vintage sing kalebu sumber pass / high pass lan swara kurang. Sampeyan uga bisa nggawe swara percussive nggunakake sumber swara kanthi loro output saben. Swara Vintage 2an 70 dual filter ...

    rincian
  • Behringer 995 Attenuators

    Rega asli ¥ 6,930
    SALE
    Saiki rega ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul atenuator analog

    CIRI-CIRI MUSIK 995 Attenuator yaiku ateniktor pasif 3 saluran. Bisa ngatasi audio lan CV. Telung masukan wis nyambung internal, lan yen mung saluran 3 duwe input, uga bakal dadi input menyang saluran 1 lan 2. Rantai kasebut dipotong kanthi input menyang saben saluran.

    rincian
  • Mutable Instruments Grids

    Rega asli ¥ 27,060
    SALE
    Saiki rega ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator pola 3 saluran saluran sing cocog banget kanggo pola drum!

    FEATURES MUSIK KANGGO minangka produsen pola pemicu 3 saluran. Kabeh pola ditemtokake kanthi nemtokake pola dhasar sing umum kanggo kabeh telung saluran kanthi Map X lan Map Y, lan nemtokake Isi kanggo saben saluran. Peta X, Peta Y, isi saben saluran ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x