Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

sale

Outlet lan item adol
  • Frap Tools G - Group 2016

    Rega asli ¥ 29,900
    SALE
    Saiki rega ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul kanggo klompok ing sistem mixer CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools G minangka modul grup sing nduweni peran utama ing CGM (Creative Mixer Series).Modul stereo iki nyampur sinyal saka nganti wolung modul saluran sing disambung lan nangani rute kasebut.Daya mesin iki ...

    rincian
  • Erica Synths 2x104HP Aluminum Travel Case (B-Stock)

    Rega asli ¥ 99,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 95,900 (¥ 87,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 x 104 Kasus Portabel Modular HP Eurorack

    FITUR MUSIKO Kasus Plancongan Aluminium Erica Synths minangka kasus portebel tipis sing bisa masang modul 2 x 104 HP Eurorack.Ambane sisih tutup yaiku 59 mm, sing nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo nggawa ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru (Demo)

    Rega asli ¥ 13,750
    DEMO
    Saiki rega ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIK A modul sarana kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan nyebarke menyang macem-macem tujuan. Sampeyan bisa nyetel assignment pin (Tipe A / B) saka rong jinis MIDI kanggo kabel 2mm kanggo saben Jack karo jinis changeover ngalih ing mburi Papan.

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD) (Demo)

    Rega asli ¥ 54,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Lanjutan looping canggih kanggo sintesis kreatif

    TAMPOK MUSIK * Katrangan ing ngisor iki kanggo versi perangkat kukuh paling anyar 5. Kanggo DLD sing dituku sadurunge Juli 2016, sampeyan bisa nganyarake perangkat kukuh miturut metode ing bagean "UPMATE WARNA". Iki manual Jepang kanggo firmware v7. 4 ...

    rincian
  • 4ms Stereo Triggered Sampler (STS) (Demo)

    Rega asli ¥ 58,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamuter lan recorder 2CH kanthi kapasitas gedhe, kualitas swara sing dhuwur, kontrol intuisi lan nyunting ing unit utama.

    CIRI MUSIK 4ms Stereo Triggered Sampler (STS) yaiku modul recorder / puter maneh sampel kualitas tinggi. Kanthi STS, bisa ngrekam rong file stereo kanthi bebas nalika ngrekam ing file stereo liyane. Bukaan saka kertu microSD ...

    rincian
  • Erica Synths Black Digital Noise (Demo)

    Rega asli ¥ 31,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator swara kreatif sing ngasilake macem-macem efek swara kanthi kontrol CV dadi rong LFSR lan input jam / reset

    FITUR MUSIKO Erica Synths Black Digital Noise minangka modul swara sing unik sing ngasilake efek swara, wiwit swara putih nganti swara 1-bit kaya konsol Atari. Jantung Black Digital Noise minangka polinomial ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum (Demo)

    Rega asli ¥ 48,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    Ana manual fitur MUSIK Jepang (pdf). Sample Drum minangka modul sampler Eurorack 2 saluran.Dirancang kanthi antarmuka lan fitur sing gampang dingerteni, kualitas swara sing apik kanggo drum, lan kinerja langsung. Laten kira-kira 1 milidetik ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia (Demo)

    Rega asli ¥ 43,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Instrumen Sistem Anyar Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki minangka ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ripples 2020 (Demo)

    Rega asli ¥ 24,090
    DEMO
    Saiki rega ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    "LIQUID" saringan kanthi résonansi alus sing ngelingake saringan Roland

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan pass / band pass / low pass kanthi resonansi alus padha karo seri Roland Jupiter utawa SH. Iki dirancang supaya volume ora stabil nalika Sapuan filter diluncurake kanthi resonansi sing kuwat. Loro input sinyal menyang filter ...

    rincian
  • L-1 Mutant Cure VCF (Demo)

    Rega asli ¥ 42,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multimode kualitas tinggi adhedhasar bactrol kanthi topologi beda ing HP / LP

    FITUR MUSIK L-1 Mutant Cure VCF minangka modul VCF multi-mode sing dirancang adhedhasar bactrol.Unit iki, sing ngetrapake loro bactrol ing jalur sinyal lan ngasilake nada unik, bisa ngowahi lan ngganti karakteristik filter kanthi ngalih ing panel ngarep utawa kontrol CV ...

    rincian
  • 2hp Comb (Silver) (Demo)

    Rega asli ¥ 15,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter voltase saring dikontrol

    FITUR MUSIK Sisir minangka saringan sisir sing bisa ngontrol voltase cutoff, resonansi, lan redaman umpan balik.Iku liwat wektu tundha cendhak banget cendhak lan superimposes sinyal kanggo nggawe puncak frekuensi, kang mengaruhi phase saka sinyal input.Osilasi diri uga bisa ditindakake kanthi nambah resonansi ...

    rincian
  • Neuzeit Instruments Orbit (Demo)

    Rega asli ¥ 59,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alat desain swara kanthi bit crusher bit lan operasional sing bisa nambah nganti 5 swara.Gabungan karo osilator, dadi swara synth.

    FITUR MUSIKO Neuzeit Instrument Orbit minangka alat desain swara sing kuat sing bisa ngowahi kabeh jinis swara dadi anyar.Bit crusher sing bisa dibalikke ing unit bit, harmoni sing bisa nambah nganti 5 swara, terus-terusan bisa diowahi tipe-12 dB / Okt ...

    rincian
  • WMD Overseer (Demo)

    Rega asli ¥ 39,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter stereo kompak sing uga bisa digunakake minangka DJ

    FEATURES MUSIKSARI Overseer minangka filter stereo sing bisa dikontrol voltase uga nganggep kinerja minangka efek sing ditrapake kanggo kabeh lagu kaya DJ. Overseer dilengkapi panyaring dhuwur lan siji filter sing sithik-sithik.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x