Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

sale

Outlet lan item adol
  • Random*Source Serge Touch Activated Keyboard Sequencer with case and power (TKB) (Demo)

    Rega asli ¥ 248,000
    DEMO
    Saiki rega ¥ 209,000 (¥ 190,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer kontroler keyboard legendaris kanthi plate tutul

    FITUR MUSIK Serge TKB minangka kontroler utama ing sistem Serge, sekuenser / programer kanthi keyboard tutul 16 langkah.Dibandhingake karo TKB asli nganti saiki, Random * Source TKB nambah fitur ing ngisor iki.Gu ...

    rincian
  • Manhattan Analog Discrete SVVCF (Demo)

    Rega asli ¥ 31,680
    DEMO
    Saiki rega ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter swara tebal sing kasusun saka filter variabel negara lan mixer CP3 ing sirkuit diskret.

    TAMPILAN MUSIK Disletik SVVCF yaiku modul filter kanthi swara analog kenthel sing kasusun saka filter variabel negara sirkuit diskret lan mixer jinis Moog CP3 sing diselehake ing ngarepe. Telung masukan dicampur karo jinis campuran mix3, kedudukan / hiper ...

    rincian
  • Behringer 992 Control Voltages

    Rega asli ¥ 6,930
    SALE
    Saiki rega ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul rute CV Analog

    FEATURES MUSIK 992 voltase Kontrol minangka modul rute CV analog kanggo Eurorack. 992, sing bisa ngontrol macem-macem modul filter, duwe input CV, CONTROL INPUTS 1 nganti 3 ing ngisor modul lan EXT INPUT karo Attenuverter

    rincian
  • New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator (Demo)

    Rega asli ¥ 49,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

    FITUR MUSIK Harmonic Shift Oscillator (HSO) minangka osilator analog lengkap jinis sintesis aditif sing bisa langsung ngontrol komponen harmonik kalebu frekuensi dissonan karo tombol lan CV.Ana 3 kontrol, yaiku struktur sing gampang banget, nanging dhasar, alang-alang sing ora stabil, lan luntur ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Delay (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Mode HOLD kanthi overdubbing, tunda stereo Hi-Fi kreatif kanthi kontrol nyebar

    FITUR MUSIKO Black Stereo Delay minangka modul keterlambatan stereo berkualitas tinggi adhedhasar mesin DSP kustom Erica Synths, dikembangake karo Tim Pechersky.Pita / mode tundha digital, mode ping-pong, jarak saluran sing bisa disetel ...

    rincian
  • 2hp DC (Black) (Demo)

    Rega asli ¥ 12,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing bisa ngetokake voltase ngimbangi telung kisaran beda

    TAMPOK Musical Iki minangka sarana sing bisa ngetokake voltase offset 3 garis kanthi kisaran beda. Iki migunani nalika sampeyan pengin mindhah kontrol kanggo input CV mung kanthi tombol manual, utawa yen sampeyan pengin mindhah sawetara kontrol kanthi manual kanthi manual. 

  • Neuzeit Instruments Orbit (Demo)

    Rega asli ¥ 59,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alat desain swara kanthi bit crusher bit lan operasional sing bisa nambah nganti 5 swara.Gabungan karo osilator, dadi swara synth.

    FITUR MUSIKO Neuzeit Instrument Orbit minangka alat desain swara sing kuat sing bisa ngowahi kabeh jinis swara dadi anyar.Bit crusher sing bisa dibalikke ing unit bit, harmoni sing bisa nambah nganti 5 swara, terus-terusan bisa diowahi tipe-12 dB / Okt ...

    rincian
  • Expert Sleepers Little Mikey (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Modul masukan kanthi sumber tenaga phantom 48V lan sambungan mikropon kondenser

    FITUR MUSIK Little Mikey minangka modhisi input audio modular resik sing bisa diduweni. Dilengkapi tenaga phantom 48V, mikropon kondensor uga bisa disambungake (saklar 48V diuripake ing sisih kiwa).Gitar listrik kanthi nggunakake opsi impedansi dhuwur (Hi-Z ngalih kiwa) ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru (Demo)

    Rega asli ¥ 13,750
    DEMO
    Saiki rega ¥ 11,800 (¥ 10,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIKO Modul utilitas kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan disebarake menyang macem-macem tujuan. Setel pin pin (Ketik A / B) saka rong jinis kabel MIDI nganti 2mm kanggo saben jack kanthi jinis pamilih ing sisih mburi papan ...

    rincian
  • Tiptop Audio ZVerb (White) (Demo)

    Rega asli ¥ 24,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul reverb kualitas swara kanthi 24 algoritma

    FEATURES MUSIKA ZVERB minangka modul reverb sing dilengkapi karo 24 jinis algoritma efek sing dipilih sing dikembangake dening Tiptop. Ora mung algoritma reverb khas nanging uga efek spatial kompleks sing nggabungake wektu tundha lan shift shift dipasang. Algoritma gumantung saka umur ...

    rincian
  • 4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP] (Demo)

    Rega asli ¥ 21,600
    DEMO
    Saiki rega ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

    FITUR MUSIKO Interface Percussion ngowahi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam nganggo sistem Eurorack. · Mo ...

    rincian
  • Tiptop Audio EchoZ (White) (Demo)

    Rega asli ¥ 24,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek wektu tundha kualitas dhuwur sing ngemot 24 algoritma

    FITUR MUSIK Echo Z minangka modul efek Tiptop khusus kanggo wektu tundha.Fitur 24 algoritma, saka emulasi tape echo nganti swara tundha digital awal nganti multi-efek sing ana gandhengane karo wektu tundha kompleks. DEMO CARANE ...

    rincian
  • Worng Electronics Vertex (Demo)

    Rega asli ¥ 25,400
    DEMO
    Saiki rega ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi fungsi Skew. 3360 basis stereo panning VCA

    CIRI-CIRI MUSIK Vertex minangka modul VCA stereo basis DC-based 3360VCA. Kaya Parallax, optimized kanggo nggunakake stereo, nanging sampeyan bisa kanthi gampang nggawe patch stereo saka sinyal monaural. Loro linear VCA lan rong eksposensial VCA ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator (Demo)

    Rega asli ¥ 61,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • XAOC Devices Belgrad (Demo)

    Rega asli ¥ 45,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    "Kembar kembar" saringan sing ngidini rong saringan digabungake ing pirang-pirang mode

    FITUR MUSIKIR Belgrad minangka filter analog sing bisa ngasilake sintesis pengurangan khas nganti generasi nada sing unik. Fitur paling gedhe yaiku nduwe rong intine filter puncak resonansi lan bisa milih 2 jinis ciri tanggapan frekuensi. Belgrad duwe rong variabel negara ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-7

    Rega asli ¥ 14,190
    SALE
    Saiki rega ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    ES-40, expander input ES-6

    MUSICAL FEATURES ES-7は、ES-40やES-6の入力を拡張するDCカップリングのエキスパンダーモジュールです。ES-40と接続するとES-7への入力はES-40のS/PDIF出力からデジタルシグナルとして出力され、ES-6と接続するとES-7への入力はES-6の7,8番目の...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x