Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sequencer CV

  • Mutable Instruments Stages

    Metu saka Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    FITUR FITUR MUSIK yaiku modulator sing nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sekuen kanthi nggabungake enem tahap.Envelope 6-tahap kompleks, siji amplop AD lan siji urutan 6 langkah uga bisa ditindakake.Cara nggabungake tahapan sing dadi game ...

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    ¥ 75,900 (¥ 69,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • Intellijel Designs Scales

    ¥ 38,400 (¥ 34,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Black)

    ¥ 47,800 (¥ 43,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Silver)

    ¥ 47,800 (¥ 43,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Voltage Block (Black)

    Metu saka Simpenan
    Penyusun CV sing kuat kanthi 8 output lan 16 tahap kanthi fungsi unik lan fleksibel! Apik kanggo aplikasi modulasi kanggo modulasi

    CIRI-CIRI MUSIK Tegangan Blok yaiku wolung mandir CV 8 tahap. Akeh fitur kinerja lan fitur panyimpenan pratinjau ndadekake alat CV sing fleksibel banget. Ing urutan, mindhah panggeser ing wektu nyata utawa nemtokake langkah kanthi tombol langkah ing sisih ngisor ...

    rincian
  • Make Noise Rene 2

    ¥ 68,090 (¥ 61,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    CV / Gate West Coast unik kanthi 3 arah urutan, sing cocog kanggo kinerja

    CIRI-CIRI MUSIK Rene (Rene) 2018 minangka sequencer 1D sing duwe telung arah urutan, sing nduwe konsep sekuit konvensional sing obah mung siji arah ing garis lurus. Jeneng iki minangka Rene sawise ahli matematika Rene Descartes sing netepake konsep koordinat Cartesian. Versi Rene asli yaiku kursi XY ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+ (Black)

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mung 3 penjuru gapura nomer 16 HP sing bisa nyimpen

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. A urutan gapura CV 16 langkah. Ganti nganti 16 pola bisa disimpen lan dikelingan.Feature: Dawane urutan bisa diatur nganti 16 langkah.Kasil CV bisa diitung lan bisa dipilih saka 9 sisik.

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 2|6

    ¥ 18,000 (¥ 16,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq2

    ¥ 12,400 (¥ 11,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Urutan analog CV prasaja kanthi 4 langkah

    CIRI-CIRI MUSIK SEQ2 minangka mesin digital analog sing sederhana kanthi 4 langkah. Dawane urutan bisa dialihake ing antarane 2,3,4, XNUMX lan XNUMX kanthi saklar. Jam nggunakake jam eksternal lan nyelarasake karo jam rate audio, saengga sampeyan nggunakake swara osilator minangka jam, gelombang shaper aneh ...

    rincian
  • Verbos Electronics Sequence Selector

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pamilih tahap kanthi nganti rong saklar sing cocog

    CIRI-CIRI MUSIK Sejatine Pamilih yaiku salah sawijining pamilih panggung / sequencer kanthi akeh output ing 5 tahap. Saliyane output CV / gerbang biasanipun, loro-lorone ngurutake rong saklar, supaya bisa ngontrol lan menehi macem-macem sinyal. ...

    rincian
  • ALM Busy Quaid Megaslope

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 5 tahap sing uga bisa digunakake minangka sequencer utawa LFO

    FEATURES MUSIK Quaid Megaslope minangka generator fungsi sing makarya sajrone telung mode ing ngisor iki. Sampurna langkah-langkah amplop LFO CV langkah Lanjut kanthi desain gelombang fleksibel Saben tahap duwe level nyetel nilai voltase output, nganti tekan ...

    rincian
  • Random*Source Serge Sequencer8 XL (SEQ8XL)

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prasaja lan serbaguna Serge analog sequencer / programmer

    FITUR MUSIK Random * Source Serge SEQ XL minangka sequencer / programmer analog 2-tataran kanthi rong saluran CV lan input lan output pulsa tahap demi tahap.Wolung tombol sing nggumunake ora mung milih panggung, nanging uga nyetel titik wiwitan urutan kanthi ngoperasikake nalika nyopir ...

    rincian
  • XAOC Devices TIRANA II

    ¥ 27,400 (¥ 24,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Gapura 4 langkah-langkah / CV sing paling apik sing kompak nanging wis mbaleni lan ratchets

    TAMPILAN MUSIK TIRANA II yaiku gapura 4 langkah / CV sing kompak. Nduwe input Arah lan Reset, modulasi melody dening input Transpos, fungsi ulang, fungsi ratchet, fungsi jam, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • 2hp Seq (Black)

    ¥ 16,400 (¥ 14,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP CV sequencer kanthi fungsi jumlah

    FITUR MUSIK Seq minangka urutan 16 langkah CV.Sampeyan bisa ngontrol potret, dawa urutan, lan mode urutan. Nyedhiyakake antarmuka sing gampang dingerteni kanthi nggunakake 8 LED. Dawane urutan bisa diatur dadi 1 nganti 16 langkah.

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Voltage Block

    Metu saka Simpenan
    Penyusun CV sing kuat kanthi 8 output lan 16 tahap kanthi fungsi unik lan fleksibel! Apik kanggo aplikasi modulasi kanggo modulasi

    CIRI-CIRI MUSIK Tegangan Blok yaiku wolung mandir CV 8 tahap. Akeh fitur kinerja lan fitur panyimpenan pratinjau ndadekake alat CV sing fleksibel banget. Ing urutan, mindhah panggeser ing wektu nyata utawa nemtokake langkah kanthi tombol langkah ing sisih ngisor ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
  • Befaco Muxlicer

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8-saluran bidirectional ngalih / prosesor sinyal sequential addressable dening CV

    FITUR MUSIK Befaco Muxlicer minangka switch analog bidirectional 8 saluran / CV sequencer / generator gerbang sing bisa ditangani CV.Prosesor sinyal berurutan iki, sing nambahake macem-macem fitur khusus kanggo persiyapan modular sampeyan, minangka stepco digital ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 0|8

    ¥ 18,000 (¥ 16,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • 2hp Seq (Silver)

    ¥ 16,400 (¥ 14,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2HP CV sequencer kanthi fungsi jumlah

    FITUR MUSIK Seq minangka urutan 16 langkah CV.Sampeyan bisa ngontrol potret, dawa urutan, lan mode urutan. Nyedhiyakake antarmuka sing gampang dingerteni kanthi nggunakake 8 LED. Dawane urutan bisa diatur dadi 1 nganti 16 langkah.

    rincian
  • Xaoc Devices Ostankino II

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah sangang input CV, output jam internal, lan output gerbang independen sing bisa diowahi dadi output BIT menyang Moskwa II.Uga bisa nyambung menyang subsistem binar

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Ostankino II minangka modul expander kanggo Moscow II. Kanthi nyambungake menyang Moskwa II liwat konektor kabel pita ing mburi, menehi kontrol CV kanggo saben parameter sequencer.Uga, perusahaan ...

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Natural)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Black)

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Make Noise Pressure Points

    Metu saka Simpenan
    Kontrol manual sing nggunakake kabel tembaga lan bisa digunakake kaya keyboard maju! Digabungake karo otak, bisa uga dadi urutan.

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Titik Tekanan (PP) minangka pengontrol manual sing nduwe fungsi ngembangake keyboard kanthi mencet piring sentuhan digawe saka kawat tembaga. Nanging, keyboard iki bisa dadi apa wae sing dikontrol dening CV, dudu pitch ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (White)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
  • Verbos Electronics Voltage Multistage

    ¥ 78,900 (¥ 71,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    FITUR MUSIK Voltage Multistage minangka sequencer analog kanthi 2 sistem x 8 tahap.Saben tataran duwe panggeser CV lan saklar pamilih Slide / Gate On / Gate Off.Titik ing modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor ...

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka sequencer 2-langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi ngelingi pemrograman urutan langsung, unit iki minangka konser Moskwa pisanan sing diilhami dening sequencer analog klasik ...

    rincian
  • Frap Tools Usta

    ¥ 109,900 (¥ 99,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilaksanakake fungsi editing parameter panggung sing fleksibel banget.A 4ch x 4tr kinerja dhuwur sequencer sing nangani kabeh saka nggawe polyrhythms Komplek kanggo ngatur temperaments.

    FITUR MUSIK Frap Tools Usta punika 4-saluran x 4-trek Eurorack sequencer.Durasi saben tahapan bisa diowahi kanthi bebas. Durasi saben tahap ing unit iki ora diwatesi karo rasio siji-kanggo-siji kayata siji tahap kanggo saben impuls jam, nanging babagan jam ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Eurorack)

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi modul Eurorack saka kothak alur analog sing unik

    FITUR MUSIKU Eurorack Liquid Foam minangka versi modul Eurorack Liquid Foam, kothak alur analog sing mandhiri.Kanthi swara lan struktur internal sing padha, swara synth iki wis ditambahake kanggo memenuhi voltase / standar Eurorack.

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 8+

    Metu saka Simpenan
    8-gapura / 2CV monster sequencer kanthi akeh fungsi program intuitif

    FEATURES MUSIK TAMPILAN 8+ minangka stasiun kontrol sing bisa dadi peran minangka penerus pusat ing sistem modhal Eurorack. Gawe urutan kanggo kinerja lagu utawa langsung kanthi nggunakake 16 langkah saka 8 saluran gapura lan 2 saluran CV. Aku ngatur kanthi bebas ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Stillson Hammer Mk II

    Metu saka Simpenan
    Sequencer gapura 4-trek sing kuat lan intuisi!

    CIRI-CIRI MUSIK * Versi perangkat kukuh ing seri kaping 2, lan 3 paramèter kemungkinan gapura, kemungkinan bledosan, langkah mbaleni, mlaku kanthi acak ditambahake menyang mode urutan, fungsi rotasi, fungsi kontrol CV prasetel, lan liya-liyane. Stillson Hammer ...

    rincian
x