Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Sequencer CV

  • Intellijel Designs Metropolix

    HARGA TURUN
    ¥ 86,900 (¥ 79,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • Intellijel Designs Scales

    HARGA TURUN
    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Black)

    HARGA TURUN
    ¥ 52,400 (¥ 47,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Silver)

    HARGA TURUN
    ¥ 52,400 (¥ 47,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Make Noise Rene 2

    ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    soleh
    CV / Gate West Coast unik kanthi 3 arah urutan, sing cocog kanggo kinerja

    CIRI-CIRI MUSIK Rene (Rene) 2018 minangka sequencer 1D sing duwe telung arah urutan, sing nduwe konsep sekuit konvensional sing obah mung siji arah ing garis lurus. Jeneng iki minangka Rene sawise ahli matematika Rene Descartes sing netepake konsep koordinat Cartesian. Versi Rene asli yaiku kursi XY ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Sequential Voltage Source Model 245t

    HARGA TURUN
    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    5-langkah CV / pemicu sequencer

    FITUR MUSIK Sequential Voltage Source Model 245t minangka memori analog kanggo nyimpen lan njupuk voltase kontrol. Generator pulsa sing dibangun ing 245t bisa ngontrol wektu lan lebar pulsa (siklus tugas) kanthi voltase, lan duwe papat output ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Voltage Block (Black)

    Metu saka Simpenan
    Penyusun CV sing kuat kanthi 8 output lan 16 tahap kanthi fungsi unik lan fleksibel! Apik kanggo aplikasi modulasi kanggo modulasi

    CIRI-CIRI MUSIK Tegangan Blok yaiku wolung mandir CV 8 tahap. Akeh fitur kinerja lan fitur panyimpenan pratinjau ndadekake alat CV sing fleksibel banget. Ing urutan, mindhah panggeser ing wektu nyata utawa nemtokake langkah kanthi tombol langkah ing sisih ngisor ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 2|6

    Metu saka Simpenan
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • ALM Busy ASQ-1

    HARGA TURUN
    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Multi-mode sequencer sing program 3 mode karo tombol mechanical

    FITUR MUSIK ASQ-1 minangka sequencer unik kanggo Eurorack kanthi telung mode output.Mode CV/Gate, mode Trigger, lan mode Quantizer, sing kalebu pirang-pirang trek, kabeh bisa mlaku bebarengan karo jam internal utawa eksternal.iki...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+ (Black)

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mung 3 penjuru gapura nomer 16 HP sing bisa nyimpen

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. A urutan gapura CV 16 langkah. Ganti nganti 16 pola bisa disimpen lan dikelingan.Feature: Dawane urutan bisa diatur nganti 16 langkah.Kasil CV bisa diitung lan bisa dipilih saka 9 sisik.

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • RYK Modular M185 Sequencer

    HARGA TURUN
    ¥ 68,900 (¥ 62,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer dual berorientasi kinerja sing ngasilake urutan praktis kanthi operasi intuisi

    FITUR MUSIK RYK Modular M185 minangka sequencer Eurorack berorientasi kinerja lan intuisi. M185 nggunakake urutan multi-langkah kanggo saben tataran, supaya gampang kanggo nggawe melodi Komplek.Saben tahapan diulang kanthi mandiri saka 1 nganti 8 langkah ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Joranalogue Step 8

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Operasi ing tingkat audio uga bisa.Patch daftar pelacakan / sampling urutan sing bisa diprogram

    FITUR MUSIK Joranalogue Step 8 minangka blok bangunan modular anyar sing nawakake fitur kreatif kayata sequencers / switch sequential / counter / register shift analog liwat sirkuit analog unik. Teknologi sirkuit canggih sing digunakake dening Langkah 8 yaiku analog ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq2

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Urutan analog CV prasaja kanthi 4 langkah

    CIRI-CIRI MUSIK SEQ2 minangka mesin digital analog sing sederhana kanthi 4 langkah. Dawane urutan bisa dialihake ing antarane 2,3,4, XNUMX lan XNUMX kanthi saklar. Jam nggunakake jam eksternal lan nyelarasake karo jam rate audio, saengga sampeyan nggunakake swara osilator minangka jam, gelombang shaper aneh ...

    rincian
  • ALM Busy Quaid Megaslope

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi 5 tahap sing uga bisa digunakake minangka sequencer utawa LFO

    FEATURES MUSIK Quaid Megaslope minangka generator fungsi sing makarya sajrone telung mode ing ngisor iki. Sampurna langkah-langkah amplop LFO CV langkah Lanjut kanthi desain gelombang fleksibel Saben tahap duwe level nyetel nilai voltase output, nganti tekan ...

    rincian
  • Verbos Electronics Sequence Selector

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pamilih tahap kanthi nganti rong saklar sing cocog

    CIRI-CIRI MUSIK Sejatine Pamilih yaiku salah sawijining pamilih panggung / sequencer kanthi akeh output ing 5 tahap. Saliyane output CV / gerbang biasanipun, loro-lorone ngurutake rong saklar, supaya bisa ngontrol lan menehi macem-macem sinyal. ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 0|8

    ¥ 18,000 (¥ 16,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • Random*Source Serge Sequencer8 XL (SEQ8XL)

    ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prasaja lan serbaguna Serge analog sequencer / programmer

    FITUR MUSIK Random * Source Serge SEQ XL minangka sequencer / programmer analog 2-tataran kanthi rong saluran CV lan input lan output pulsa tahap demi tahap.Wolung tombol sing nggumunake ora mung milih panggung, nanging uga nyetel titik wiwitan urutan kanthi ngoperasikake nalika nyopir ...

    rincian
  • 2hp Seq (Black)

    HARGA TURUN
    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2HP CV sequencer kanthi fungsi jumlah

    FITUR MUSIK Seq minangka urutan 16 langkah CV.Sampeyan bisa ngontrol potret, dawa urutan, lan mode urutan. Nyedhiyakake antarmuka sing gampang dingerteni kanthi nggunakake 8 LED. Dawane urutan bisa diatur dadi 1 nganti 16 langkah.

    rincian
  • Frap Tools Usta

    ¥ 109,900 (¥ 99,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilaksanakake fungsi editing parameter panggung sing fleksibel banget.A 4ch x 4tr kinerja dhuwur sequencer sing nangani kabeh saka nggawe polyrhythms Komplek kanggo ngatur temperaments.

    FITUR MUSIK Frap Tools Usta punika 4-saluran x 4-trek Eurorack sequencer.Durasi saben tahapan bisa diowahi kanthi bebas. Durasi saben tahap ing unit iki ora diwatesi karo rasio siji-kanggo-siji kayata siji tahap kanggo saben impuls jam, nanging babagan jam ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Voltage Block

    Metu saka Simpenan
    Penyusun CV sing kuat kanthi 8 output lan 16 tahap kanthi fungsi unik lan fleksibel! Apik kanggo aplikasi modulasi kanggo modulasi

    CIRI-CIRI MUSIK Tegangan Blok yaiku wolung mandir CV 8 tahap. Akeh fitur kinerja lan fitur panyimpenan pratinjau ndadekake alat CV sing fleksibel banget. Ing urutan, mindhah panggeser ing wektu nyata utawa nemtokake langkah kanthi tombol langkah ing sisih ngisor ...

    rincian
  • Make Noise Pressure Points

    Metu saka Simpenan
    Kontrol manual sing nggunakake kabel tembaga lan bisa digunakake kaya keyboard maju! Digabungake karo otak, bisa uga dadi urutan.

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Titik Tekanan (PP) minangka pengontrol manual sing nduwe fungsi ngembangake keyboard kanthi mencet piring sentuhan digawe saka kawat tembaga. Nanging, keyboard iki bisa dadi apa wae sing dikontrol dening CV, dudu pitch ...

    rincian
  • Mosaic Quantizer (White)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
  • Mosaic Quantizer (Black)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quantizer kinerja dhuwur format 1U sing ngetrapake arpeggiator, liwat fungsi, lsp.

    FITUR MUSIK Mosaic Quantizer minangka kuantizer format 1U sing kompak.Unit iki, sing bisa gampang nggawe urutan melodi saka voltase acak utawa LFO, nggunakake arpeggiator dibangun ing urutan saka timbangan sing dipilih lan pola cathetan tanpa sumber input.

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Black)

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Befaco Muxlicer

    ¥ 34,400 (¥ 31,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8-saluran bidirectional ngalih / prosesor sinyal sequential addressable dening CV

    FITUR MUSIK Befaco Muxlicer minangka switch analog bidirectional 8 saluran / CV sequencer / generator gerbang sing bisa ditangani CV.Prosesor sinyal berurutan iki, sing nambahake macem-macem fitur khusus kanggo persiyapan modular sampeyan, minangka stepco digital ...

    rincian
  • 2hp Seq (Silver)

    HARGA TURUN
    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2HP CV sequencer kanthi fungsi jumlah

    FITUR MUSIK Seq minangka urutan 16 langkah CV.Sampeyan bisa ngontrol potret, dawa urutan, lan mode urutan. Nyedhiyakake antarmuka sing gampang dingerteni kanthi nggunakake 8 LED. Dawane urutan bisa diatur dadi 1 nganti 16 langkah.

    rincian
  • Xaoc Devices Ostankino II

    ¥ 28,400 (¥ 25,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah sangang input CV, output jam internal, lan output gerbang independen sing bisa diowahi dadi output BIT menyang Moskwa II.Uga bisa nyambung menyang subsistem binar

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Ostankino II minangka modul expander kanggo Moscow II. Kanthi nyambungake menyang Moskwa II liwat konektor kabel pita ing mburi, menehi kontrol CV kanggo saben parameter sequencer.Uga, perusahaan ...

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Natural)

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Natural) (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Seq [USED:U193002-W1]

    USED
    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mung 3 penjuru gapura nomer 16 HP sing bisa nyimpen

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. A urutan gapura CV 16 langkah. Ganti nganti 16 pola bisa disimpen lan dikelingan.Feature: Dawane urutan bisa diatur nganti 16 langkah.Kasil CV bisa diitung lan bisa dipilih saka 9 sisik.

    rincian
  • Verbos Electronics Voltage Multistage

    ¥ 109,900 (¥ 99,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    FITUR MUSIK Voltage Multistage minangka sequencer analog kanthi 2 sistem x 8 tahap.Saben tataran duwe panggeser CV lan saklar pamilih Slide / Gate On / Gate Off.Titik ing modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor ...

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka sequencer 2-langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi ngelingi pemrograman urutan langsung, unit iki minangka konser Moskwa pisanan sing diilhami dening sequencer analog klasik ...

    rincian
x