Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Atenuator / Offset

  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadratt 1U

    ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    FEATURES MUSIKKU Iki modul utilitas 4CH sing uga bisa digunakake minangka atenuator (attenuator), output voltase offset, lan mixer. Saben saluran-Nalika input dipasang: Attenuates sinyal input. Attenuator nalika saklar "UNI" ing sisih kiwa, "+ / -..." ing sisih tengen.

    rincian
  • Hikari Instruments Atten/Mixer

    ¥ 14,300 (¥ 13,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    7-input mixer attenuator offset! Swara bisu uga trep

    FITUR MUSIK modul 7ch mixer / attenuator sing bisa nyampur sinyal audio lan CV.-Nalika disambungake karo jack para-out 1ch-4ch, dipisahake saka mix-out lan bisa digunakake minangka attenuator pasif independen.· 1ch-4ch ing ...

    rincian
  • Mutable Instruments Shades

    Metu saka Simpenan
    Iki minangka atenuator sing bisa uga digunakake minangka mixer. Voltase Offset uga bisa dadi output. Kanthi LED.

    FITUR MUSIK Shades minangka modul utilitas 3-saluran sing bisa digunakake minangka attenuator, output voltase offset, lan mixer. Sampeyan uga bisa mriksa sinyal output nganggo LED. Unipolar / Bipolar Saben saluran duwe loro ...

    rincian
  • ALM Busy Beast's Chalkboard

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Panambah voltase migunani kanggo imbuhan oktaf lan FM!

    FEATURES Chalkboard Beast minangka penambah voltase kanthi akurasi tinggi 2 saluran. Saben saluran nambah nilai voltase sing dipilih saka -2V dadi 2V ing sinyal input lan output saka rong output. Yen ora ana input kanggo 2 saluran, saluran pertama ...

    rincian
  • Intellijel Designs Duatt 1U

    ¥ 8,800 (¥ 8,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Inverter Attenuator / Atte kanthi output ngimbangi lan fungsi campuran. Ukuran 1U

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MU ...

    rincian
  • Joranalogue Select 2

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor dual dual fungsi sing ngolah sinyal analog kanthi kontrol kendali telung

    CIRI-CIRI MUSIK Pilih 2 yaiku prosesor dual-tliti CV sing dhuwur lan ngontrol sinyal input kanthi sinyal gapura. Siji prosesor duwe rong input tandha label SIG. INPUT lan bisa nampa audio utawa CV. Input gawan yaiku ...

    rincian
  • ALM Busy O/A/x2

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Inverter 2-saluran lan mateni sarana. Kanthi LED, sinyal gampang dingerteni.

    FEATURES MUSIK O / A / x2 minangka sarana 8 saluran sing bisa nyingkirake utawa nambah sinyal input lan nambah voltase offset saka -8V kanggo 2V. Iki migunani banget kanggo nyetel sinyal modulasi. Wis fitur ing ngisor iki. Sinyal input 2 saluran bisa digayuh lan dibalikake ...

    rincian
  • Intellijel Designs Triplatt

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Attenuator standar anyar sing uga bisa digunakake minangka mixer! Voltase Offset uga bisa dadi output.

    FITUR MUSIK Triplatt minangka modul utilitas 3-saluran sing bisa digunakake minangka attenuator, output voltase offset, lan mixer.Uga duwe fitur bonus sing beda kanggo saben saluran. Attenuator Saben saluran input ...

    rincian
  • WMD/SSF Quad Attenuator

    Metu saka Simpenan
    1 kompak attenuator kompak saben HP

    CIRI-CIRI MUSIK Ajang saluran pasif 4 saluran. Cocog kanggo atenuasi CV.  

  • Manhattan Analog CVP

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Glide offset attenuator sing kanthi tepat proses 1v / ok

    FITUR MUSIKAN CVP ngolah / ngolah CV input kanthi telung sirkuit: +/- 5v offset, glide (liwat), lan attenuator bipolar.Sinyal output bisa digayuh kanthi visual kanthi kekuwatan lan polaritas kanthi LED warna 2.Jack panah ing jejere input yaiku buffer sinyal input ...

    rincian
  • Instruo [2]f

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Fader manual 2CH prasaja kanthi LED

    CIRI MUSIK [2] f minangka modul fader 2-saluran sing sederhana lan kompak. Voltase sing cocog karo posisi panggeser yaiku output saka saben saluran. Ing voltase output voltase bisa diuripake kanggo saben saluran kanthi jumper ing mburi papan, lan 0 nganti 10V utawa 0 nganti 5V.

  • WMD 4TTEN

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Nggunakake panggeser kanthi visibilitas lan operasional banget. Modul atenuator / offset kompak

    FITUR MUSIK 4TTEN minangka generator attenuator / offset 4 saluran sing kompak.Papat saluran, sing tumindak minangka attenuator sing mandiri, bisa nangani audio lan CV.Tegangan + 4V disambungake sacara internal menyang saben saluran, dadi yen ora ana patch ing input ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 2|6

    ¥ 18,000 (¥ 16,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • 2hp Trim (Silver)

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Atenuator pasif 2CH

    FITUR MUSIKAT attenuator pasif saluran 2.  

  • Frap Tools 333

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unity mixer lan buffered sawetara kanthi sirkuit penguat summing kualitas tinggi seri mixer CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools 333 minangka modul summing lan distribusi analog kanggo sistem Eurorack. Dumadi saka telung bagean sing padha, sing kalebu amplifier pengumuman berkualitas tinggi kanthi telung input lan telung output buffer independen, unit iki minangka kreatif ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xMIA (Silver)

    Metu saka Simpenan
    2-input 6-output attenu barter offset mixer sing entuk efisiensi ruang lan operasional luar biasa kanthi tombol koaksial dobel

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xMIA minangka prosesor sinyal kompak kanthi 6 input lan 3 output. Ngadopsi tombol koaksial dobel, wis entuk efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa sekaligus. CARA NGgunakake 2x MIA kasusun saka telung mixer 3-input sing padha.Saben saluran ...

    rincian
  • 2hp AVert (Silver)

    Rega asli ¥ 11,900
    Saiki rega ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 Attenuverter HP

    Atletuverter Dual Musical MUSIK 2HP. Separo sisih tengen tombol nggambarake sinyal input, lan setengah kiwa mbalikake. Yen ora ditandhani menyang input kapindho, input pisanan disambungake internal menyang input kapindho uga, dadi siji modulasi bisa ditrapake menyang macem-macem tujuan modulasi kanthi kekuwatan beda ...

    rincian
  • 2hp AVert (Black)

    Rega asli ¥ 11,900
    Saiki rega ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 Attenuverter HP

    Atletuverter Dual Musical MUSIK 2HP. Separo sisih tengen tombol nggambarake sinyal input, lan setengah kiwa mbalikake. Yen ora ditandhani menyang input kapindho, input pisanan disambungake internal menyang input kapindho uga, dadi siji modulasi bisa ditrapake menyang macem-macem tujuan modulasi kanthi kekuwatan beda ...

    rincian
  • Manhattan Analog MVP

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor voltase analog multifungsi

    CIRI MUSIK MVP yaiku prosesor voltase analog serba guna. Bagian paling ndhuwur yaiku Attenuverter x5 kanthi internal 3V kanggo masukan, bagean tengah yaiku mixer sing bisa digunakake minangka 2: 1 x2 utawa 4: 1 x1, lan bagean ngisor minangka bagean macem lan buffer. Macem-macem patch generatif, dll ...

    rincian
  • 2hp DC (Black)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing bisa ngetokake voltase ngimbangi telung kisaran beda

    TAMPOK Musical Iki minangka sarana sing bisa ngetokake voltase offset 3 garis kanthi kisaran beda. Iki migunani nalika sampeyan pengin mindhah kontrol kanggo input CV mung kanthi tombol manual, utawa yen sampeyan pengin mindhah sawetara kontrol kanthi manual kanthi manual. 

  • Intellijel Designs Quad Inverter

    Metu saka Simpenan
    Iki minangka jinis inverter buffer 4 saluran.

    TAMPOK Musical Iki minangka sarana sing nyedhiyakake papat inverters buffered ing 4HP, sing kanthi bener bakal ngasilake sinyal kasebut (mbalikke positif lan negatif). Yen ora dipasang menyang input saluran, bisa nganggo internal internal supaya output saluran sadurunge dadi input.  

  • WMD/SSF S.P.O

    ¥ 13,970 (¥ 12,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas karo 2 saluran ine lan inset fungsi

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul sarana kanthi 2 fungsi offset skala bathi. Ing saluran 1, sawise sinyal IN 1A lan IN 1B ditambahake, voltase (-1 nganti + 1V) sing diatur dening OFST5 ditambah liwat ATTE in5 SP1 lan output saka OUT XNUMX.

    rincian
  • WMD Volt

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Octave shifter trep kanggo kontrol pitch

    FEATURES MUSIKA Volt minangka saklar octave sing trep sing bisa ngalih sinyal pitch kanthi 1 octave (1V). Voltase kanggo ngganti pangowahan kanthi 1V saben-saben tombol munggah lan mudhun dipencet, mengaruhi kabeh telung masukan. Octave shift uga bisa ditindakake kanthi sinyal gapura, nalika gapura mlebu ing jack ndhuwur, jack ngisor ...

    rincian
  • Erica Synths Black Double Bass

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor sinyal sing kasusun saka rong sub-osilator lan saringan low-pass.Dilengkapi input Sync lan output individu sing nggedhekake kemungkinan desain swara

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Double Bass minangka prosesor sinyal unik sing nggabungake loro sub-osilator transistor sing ngasilake sinyal siji oktaf mudhun lan loro oktaf mudhun adhedhasar sinyal input kanthi filter low-pass non-resonan.. Dou ...

    rincian
  • Befaco A*B+C

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    XNUMX-quadrant multiplier / mixer karo VC nutup kerugian

    FITUR MUSIK Befaco A * B + C minangka multiplier kuadran 4 kanthi offset VC 2 saluran sing tumindak minangka modulator dering dual, VCA dual, lan mixer 2 saluran.Saben saluran nindakake multiplier analog ing loro sinyal (A lan B) lan nambah offset (C) ...

    rincian
  • 2hp DC (Silver)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas sing bisa ngetokake voltase ngimbangi telung kisaran beda

    TAMPOK Musical Iki minangka sarana sing bisa ngetokake voltase offset 3 garis kanthi kisaran beda. Iki migunani nalika sampeyan pengin mindhah kontrol kanggo input CV mung kanthi tombol manual, utawa yen sampeyan pengin mindhah sawetara kontrol kanthi manual kanthi manual. 

  • Quicco Sound mi.1e 0|8

    ¥ 18,000 (¥ 16,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • Happy Nerding 2xSAM (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Atenuator / mixer stereo dobel.Peningkatan level garis uga bisa digunakake kanthi ngganti jumper

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 2xSAM minangka attenuator / mixer stereo 2-saluran kompak.Saben saluran ngatasi sinyal stereo input lan output ing stereo.Output campuran uga digawa ing tahap ngisor.Input ditambah AC, komunikasi audio ...

    rincian
  • Befaco Joystick

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo sawetara CV lan kontrol offset. 2 Controller joystick gaya arcade sing bisa nangani input

    FITUR MUSIK Befaco Joystick minangka pengontrol / generator gerbang joystick kompak.Joystick gaya arcade sing bali menyang tengah nalika kelet dirilis digunakake.Kanthi unit iki, sing bisa ngasilake / ngolah rong CV kanthi tangan siji, tombol cilik ...

    rincian
  • Befaco Dual Atenuverter

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    DC-coupling dual athenuverter sing gandha minangka polarizer 2-saluran

    FITUR MUSIK Befaco Dual Atenuverter minangka sarana CV / audio sing nyuda, ngowahi, lan ngimbangi sinyal input. Tombol Atenuverter nduweni nilai maksimal 1x sinyal lan nilai minimal -1x. Output kontrol Offset ± 10VDC ...

    rincian
  • XAOC Devices Samara II

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4-saluran atenuator lan prosesor voltase

    FEATURES MUSIK II yaiku prosesor sinyal fleksibel 4 saluran kanthi akeh fungsi pangolahan voltase dhasar kayata attenuator, offset, mix, lan Min / Max. Loro CV lan audio bisa diproses. Saben patang saluran duwe loro masukan, asupan normal lan input kuwalik ...

    rincian
  • WMD Invert Offset MK2

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngimbangi saluran 2 inversi sinyal. Ana uga campuran.

    FITUR MUSIK Utilitas CV sing dilengkapi 2 saluran inversi sinyal lan pasangan offset. + Out output sinyal karo mung nutup kerugian ditambahake, lan -Out output sinyal karo offset ditambahake menyang sinyal kuwalik. CV menyang input "Offset" minangka offset kapindho ...

    rincian
  • Frap Tools 321

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul offen attenuator kompak

    FITUR MUSIK Frap Tools 321 nawakake macem-macem fitur sing trep banget kanggo panyuntingan dinamis lan kopling sinyal ing patch apa wae.Entuk skala kabeh sinyal sing mlebu / inversi fase / offset / kopling karo sinyal liyane, unit iki dirancang kabeh nganggo kopling DC ...

    rincian
  • Happy Nerding 3xMIA (Black)

    Metu saka Simpenan
    2-input 6-output attenu barter offset mixer sing entuk efisiensi ruang lan operasional luar biasa kanthi tombol koaksial dobel

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 3xMIA minangka prosesor sinyal kompak kanthi 6 input lan 3 output. Ngadopsi tombol koaksial dobel, wis entuk efisiensi ruang lan operasional ruangan sing luar biasa sekaligus. CARA NGgunakake 2x MIA kasusun saka telung mixer 3-input sing padha.Saben saluran ...

    rincian
  • Happy Nerding 2xSAM (Black)

    Metu saka Simpenan
    Atenuator / mixer stereo dobel.Peningkatan level garis uga bisa digunakake kanthi ngganti jumper

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 2xSAM minangka attenuator / mixer stereo 2-saluran kompak.Saben saluran ngatasi sinyal stereo input lan output ing stereo.Output campuran uga digawa ing tahap ngisor.Input ditambah AC, komunikasi audio ...

    rincian
x