Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kasus Modular

  • 4ms Pod20 (Powered)

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod26 (Powered)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    CIRI-CARI * Kasus iki duwe ambane internal 34mm, saengga mung modul kanthi papan siji bisa disimpen. Priksa ambane modul sadurunge pesenan. Pods minangka kompak, portabel, seri kasus kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi iki nganggo sumber daya ...

    rincian
  • 4ms Pod32 (Powered)

    ¥ 16,400 (¥ 14,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • 4ms Pod40X (Powered)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod60 (Powered)

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Behringer Eurorack Go

    Metu saka Simpenan
    Kasus modular EurHack x 140-x x

    CIRI MUSIK Eurorack Go minangka kasus portor Eurorack (3U) portebel. Dilengkapi swara otomatis kurang lan jinis switchching universal kapasitas daya gedhe. Sisih mburi dilengkapi dhukungan dilipat kanggo nyiyapake ing 0 ° utawa 50 ° gumantung karo lingkungan ...

    rincian
  • Emitum sán-sán 2 x 104hp Eurorack Case (Powered)

    Metu saka Simpenan
    Kasus listrik sing ringan, entheng, murah, murah

    FEATURES MUSIK KANGGIH rak rak yaiku kasus rak euro sing portable kanthi pasokan daya swara kurang portebel. Iki digawe saka aluminium lancip lan bobote mung 2.5 kg, lan tutup kasebut bisa ditinggalake nalika nempel, saengga cocog kanggo nggawa produk modular. 104HPx6U (2 langkah) Rail yaiku M ...

    rincian
  • Emitum sán-sán 2 x 84hp Eurorack Case (Powered)

    Metu saka Simpenan
    Kahanan daya entheng, sithik, kurang swara 84HPx6U!

    TAMPILAN MUSIK cilik kasus san-san Eurorack minangka kasus Eurorack portebel kanthi pasokan daya swara kurang portebel. Iki digawe saka aluminium tipis lan bobote mung 2.3 kg, lan tutup bisa ditinggal nalika ditetep, dadi cocog kanggo nggawa barang modular. 84HPx6U (2 langkah) rel yaiku M3 ...

    rincian
  • Erica Synths 2x104HP Aluminum Travel Case

    Rega asli ¥ 89,900
    Saiki rega ¥ 82,390 (¥ 74,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 x 104 Kasus Portabel Modular HP Eurorack

    FITUR MUSIKO Kasus Plancongan Aluminium Erica Synths minangka kasus portebel tipis sing bisa masang modul 2 x 104 HP Eurorack.Ambane sisih tutup yaiku 59 mm, sing nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo nggawa ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 104HP (Black)

    Rega asli ¥ 54,900
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 104HP (Silver)

    Rega asli ¥ 54,900
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Black

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Silver

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case (104HP)

    ¥ 94,900 (¥ 86,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus 7U / 104HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur kanggo nambah kinerja modular

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case (84HP)

    ¥ 87,890 (¥ 79,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus 7U / 84HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur kanggo nambah kinerja modular

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case Stealth Black (84HP)

    ¥ 87,890 (¥ 79,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi ireng kasus 7U 84HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur sing nambah kinerja kinerja kanthi modular

    FITUR MUSIKO Versi ireng kasus 3HP kanthi tutup listrik sing rong spasi 2U lan siji ruangan 1U ing sisih ndhuwur.Maneka warna langkah sing ditindakake kanggo nambah kinerja ing modular.Kajaba tutup, adaptor AC dipasang. Ruang 1U utamane kanggo keperluan ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case STEALTH EDITION (104HP)

    ¥ 94,900 (¥ 86,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    104U Performance Performance karo ireng x werna abu-abu lan ambane 7 HP!

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs Gig Bag For Performance Case 7U 104HP用

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    CIRI-CIRI MUSIK Kothak Karet, kuat lan tahan banter kanggo Case Performance Intellijel. Pelbagai macem-macem peripheral bisa disimpen ing kanthong njaba. Kanthi tali bahu lan gagang. Kanggo kasus 104HP / 7U.  

  • Intellijel Designs Gig Bag For Performance Case 7U 84HP用

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    CIRI-CIRI MUSIK Kothak Karet, kuat lan tahan banter kanggo Case Performance Intellijel. Pelbagai macem-macem peripheral bisa disimpen ing kanthong njaba. Kanthi tali bahu lan gagang. Kanggo kasus 84HP / 7U.  

  • Make Noise Skiff

    Metu saka Simpenan
    Gawe kasus desktop Noise kanthi pasokan listrik sing cocog kanggo mbangun sistem modulasi cilik

    CIRI-CIRI MUSIK Gawe kasus sumber daya 104HP. Iku jinis tipis sing diarani skiff sing dirancang kanggo dilebokake ing desktop. Asli dikembangake minangka kasus ergonomik kanggo pengontrol kayata Rene lan Pressure Points ...

    rincian
  • Make Noise Skiff no Power

    Metu saka Simpenan
    Versi desktop Make Noise sing paling apik kanggo mbangun sistem modulasi cilik

    TAMPOK MUSIK Gawe Bising tanpa pasokan tenaga. Ora ana sing digunakake, lan logo Gawe Bising ing sisih ora sumunar. Iku jinis tipis sing diarani skiff sing dirancang kanggo dilebokake ing desktop. Wiwitane yaiku Rene lan Mata Tekanan ...

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Black)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    FITUR Kit Happy Ending Kit klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus / pasokan listrik Eurorack !! Sampeyan bisa miwiti synths modular Eurorack karo sing iki. Bisa disimpen ing rak 1-inch (kanggo 19HP). Konfigurasi HEK yaiku rel "Z-Rails ..." sing minangka bagean pigura kanggo masang modul.

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Silver)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    TAMPILAN Kit Ender klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus Eurorack lan sumber daya !! Kanthi iki, sampeyan bisa miwiti synth modular Eurorack. Iki uga bisa disimpen ing rak 1 inci (kanggo 19 HP). Konfigurasi HEK yaiku ril "Z-Ril ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Blue

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Leg minangka versi biru

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Green

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi kanthi sikil ijo

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Orange

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Sikil versi versi oranye

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Red

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi sikil abang

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-Ears Tabletop [Pair]

    Metu saka Simpenan
    Gawe pigura sing cocog karo modifikasi kanthi Z-Ril.

    Ing kombinasi karo Z-Ril, sampeyan bisa nggawe pigura kanggo nginstal modul. Sampeyan bisa nggunakake pigura ing meja utawa kanthi masang ing rak. Kalebu papat ngawut-awut M4 kanggo ngunci menyang Z-Ril. Pilih warna saka opsi. Mangga tuku pasokan listrik kanthi kapisah.

  • Tiptop Audio Z-Rails (Pair)

    ¥ 5,610 よ り (¥ 5,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rail + nut nut

    Iki minangka rel kanggo modul pengikat cepet sing uga digunakake ing Happy Ending Kit. Sanajan ora ditampilake ing gambar, nut bar sing entuk skru uga kalebu. Gunakake ngawut-awut M3 kanggo modul cepet, lan ngawut-awut M4 kanggo bolongan sisih (ditutup menyang Z-Ears, lsp). Screws ora klebu. Edo didol kaya pasangan 2.

Ndeleng kabeh produk
x