Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kasus Modular

  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Emitum sán-sán 2 x 104hp Eurorack Case (Powered)

    Metu saka Simpenan
    Kasus listrik sing ringan, entheng, murah, murah

    FEATURES MUSIK KANGGIH rak rak yaiku kasus rak euro sing portable kanthi pasokan daya swara kurang portebel. Iki digawe saka aluminium lancip lan bobote mung 2.5 kg, lan tutup kasebut bisa ditinggalake nalika nempel, saengga cocog kanggo nggawa produk modular. 104HPx6U (2 langkah) Rail yaiku M ...

    rincian
  • Emitum sán-sán 2 x 84hp Eurorack Case (Powered)

    Metu saka Simpenan
    Kahanan daya entheng, sithik, kurang swara 84HPx6U!

    TAMPILAN MUSIK cilik kasus san-san Eurorack minangka kasus Eurorack portebel kanthi pasokan daya swara kurang portebel. Iki digawe saka aluminium tipis lan bobote mung 2.3 kg, lan tutup bisa ditinggal nalika ditetep, dadi cocog kanggo nggawa barang modular. 84HPx6U (2 langkah) rel yaiku M3 ...

    rincian
  • Erica Synths 2x104HP Aluminum Travel Case

    ¥ 99,900 (¥ 90,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 x 104 Kasus Portabel Modular HP Eurorack

    FITUR MUSIKO Kasus Plancongan Aluminium Erica Synths minangka kasus portebel tipis sing bisa masang modul 2 x 104 HP Eurorack.Ambane sisih tutup yaiku 59 mm, sing nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo nggawa ...

    rincian
  • Erica Synths 2x104HP Aluminum Travel Case (B-Stock)

    Rega asli ¥ 99,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 95,900 (¥ 87,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 x 104 Kasus Portabel Modular HP Eurorack

    FITUR MUSIKO Kasus Plancongan Aluminium Erica Synths minangka kasus portebel tipis sing bisa masang modul 2 x 104 HP Eurorack.Ambane sisih tutup yaiku 59 mm, sing nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo nggawa ...

    rincian
  • Erica Synths 2x104HP Carbon Fiber Travel Case

    ¥ 129,900 (¥ 118,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Migunakake serat karbon sing kuwat lan entheng. Kasus portabel 2x104HP kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Erica Synths Carbon Fiber Travel Case minangka koper portabel sing abot mung bobote 2 kg sing bisa dipasang modul Eurorack 104 x 3.2 HP.Ambane bagean tutup yaiku 59 mm, lan digawa nganggo tembelan kanggo kinerja ...

    rincian
  • Erica Synths Backpack

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ransel wisata gawenan tangan sing cocog kanggo nyimpen lan nglindhungi Kasus Perjalanan HP 2x104

    FITUR MUSIK Erica Synths? Ransel yaiku tas ransel kanggo sistem Eurorack sing digawe saka 2% bahan lestari gawenan tangan sing dirancang kanggo pas karo Case Travel Aluminium 104x100HP perusahaan. Kasus Perjalanan lan 15 Lee ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette 104HP Gig Bag

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    FITUR MUSIK Intellijel Designs Gig Bag V2 Series minangka tas manggung berkualitas, tahan lama lan bantalan sing cocog kanggo nggawa synths modular sing larang regane.Ana akeh ruang ing tas kanggo sampeyan nggawa sistem sing ditambal. ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette 62HP Gig Bag

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    FITUR MUSIK Intellijel Designs Gig Bag V2 Series minangka tas manggung berkualitas, tahan lama lan bantalan sing cocog kanggo nggawa synths modular sing larang regane.Ana akeh ruang ing tas kanggo sampeyan nggawa sistem sing ditambal. ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 104HP (Black)

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 104HP (Silver)

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Black

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Silver

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case (104HP)

    ¥ 108,800 (¥ 98,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus 7U / 104HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur kanggo nambah kinerja modular

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case (84HP)

    ¥ 99,800 (¥ 90,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus 7U / 84HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur kanggo nambah kinerja modular

    FITUR MUSIK Kasus kanthi tutup sumber daya 3HP sing nduweni rong tahapan ruang 2U lan siji tahapan ruang 1U ing sisih ndhuwur.Macem-macem langkah wis ditindakake kanggo nambah kinerja modular.Saliyane tutup, adaptor AC kalebu (tali bakal diilangi wiwit musim panas 1 lan ora bakal dilebokake). 84U...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case Stealth Black (84HP)

    ¥ 99,800 (¥ 90,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi ireng kasus 7U 84HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur sing nambah kinerja kinerja kanthi modular

    FITUR MUSIK Versi ireng saka kasus 3HP kanthi tutup daya sing nduweni rong spasi 2U lan siji spasi 1U ing sisih ndhuwur.Macem-macem langkah wis ditindakake kanggo nambah kinerja modular.Saliyane tutup, adaptor AC dipasang. Ruang 1U yaiku 84U (I ...) sing dipusatake ing sistem utilitas.

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case STEALTH EDITION (104HP)

    ¥ 108,800 (¥ 98,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    104U Performance Performance karo ireng x werna abu-abu lan ambane 7 HP!

    FITUR MUSIK Kasus kanthi tutup catu daya kanthi jembaré 3HP sing nduweni rong tahapan ruang 2U lan siji panggung ruang 1U ing sisih ndhuwur.Iki Edisi Stealth Ireng + Abu-abu.Macem-macem langkah wis ditindakake kanggo nambah kinerja modular. Sistem utilitas ing ruang 1U ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7Ux104HP Gig Bag v2

    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    FITUR MUSIKAN Desain Gigij Vs Series Gig2 VXNUMX yaiku tas manggung berkualitas tinggi, awet lan bantal sing cocog kanggo nggawa synths modular sing larang.Ana akeh ruangan ing njero tas kanggo nggawa sistem sing ditambal.Oposisi ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7Ux84HP Gig Bag v2

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    FITUR MUSIKAN Desain Gigij Vs Series Gig2 VXNUMX yaiku tas manggung berkualitas tinggi, awet lan bantal sing cocog kanggo nggawa synths modular sing larang.Ana akeh ruangan ing njero tas kanggo nggawa sistem sing ditambal.Oposisi ...

    rincian
  • Intellijel Designs Lid for 4U Palette Cases

    ¥ 7,900 よ り (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tutup protèktif kanggo Palette Case sing bisa disetel karo tembelan

    FITUR MUSIK A tutup protèktif transparent (penutupan) kanggo Intellijel Palette Case.Bahan resin polikarbonat kanthi resistensi dampak lan daya tahan sing apik digunakake kanggo nglindhungi Kasus Palette sampeyan.Bisa dipasang ing Palette Case kanthi sistem ditambal ...

    rincian
  • Make Noise Skiff

    Metu saka Simpenan
    Gawe kasus desktop Noise kanthi pasokan listrik sing cocog kanggo mbangun sistem modulasi cilik

    CIRI-CIRI MUSIK Gawe kasus sumber daya 104HP. Iku jinis tipis sing diarani skiff sing dirancang kanggo dilebokake ing desktop. Asli dikembangake minangka kasus ergonomik kanggo pengontrol kayata Rene lan Pressure Points ...

    rincian
  • Make Noise Skiff no Power

    Metu saka Simpenan
    Versi desktop Make Noise sing paling apik kanggo mbangun sistem modulasi cilik

    TAMPOK MUSIK Gawe Bising tanpa pasokan tenaga. Ora ana sing digunakake, lan logo Gawe Bising ing sisih ora sumunar. Iku jinis tipis sing diarani skiff sing dirancang kanggo dilebokake ing desktop. Wiwitane yaiku Rene lan Mata Tekanan ...

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Black)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    FITUR Kit Happy Ending Kit klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus / pasokan listrik Eurorack !! Sampeyan bisa miwiti synths modular Eurorack karo sing iki. Bisa disimpen ing rak 1-inch (kanggo 19HP). Konfigurasi HEK yaiku rel "Z-Rails ..." sing minangka bagean pigura kanggo masang modul.

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Silver)

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    FITUR Kit Happy Ending klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus / pasokan listrik Eurorack !! Sampeyan bisa miwiti synth modular Eurorack nganggo iki. Bisa disimpen ing rak 1-inch (kanggo 19HP). Konfigurasi HEK yaiku rel "Z-Rai ..." yaiku bagean pigura kanggo masang modul.

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Blue

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Leg minangka versi biru

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Green

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi kanthi sikil ijo

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Orange

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Sikil versi versi oranye

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Mantis Red

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi sikil abang

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-Ears Tabletop [Pair]

    Metu saka Simpenan
    Gawe pigura sing cocog karo modifikasi kanthi Z-Ril.

    Ing kombinasi karo Z-Ril, sampeyan bisa nggawe pigura kanggo nginstal modul. Sampeyan bisa nggunakake pigura ing meja utawa kanthi masang ing rak. Kalebu papat ngawut-awut M4 kanggo ngunci menyang Z-Ril. Pilih warna saka opsi. Mangga tuku pasokan listrik kanthi kapisah.

  • Tiptop Audio Z-Rails (Pair)

    ¥ 5,900 よ り (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rail + nut nut

    Iki minangka rel kanggo modul pengikat cepet sing uga digunakake ing Happy Ending Kit. Sanajan ora ditampilake ing gambar, nut bar sing entuk skru uga kalebu. Gunakake ngawut-awut M3 kanggo modul cepet, lan ngawut-awut M4 kanggo bolongan sisih (ditutup menyang Z-Ears, lsp). Screws ora klebu. Edo didol kaya pasangan 2.

Ndeleng kabeh produk
x