Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Kasus Modular

  • 4ms Pod20 (Powered)

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod26 (Powered)

    ¥ 17,400 (¥ 15,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    CIRI-CARI * Kasus iki duwe ambane internal 34mm, saengga mung modul kanthi papan siji bisa disimpen. Priksa ambane modul sadurunge pesenan. Pods minangka kompak, portabel, seri kasus kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi iki nganggo sumber daya ...

    rincian
  • 4ms Pod32 (Powered)

    ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • 4ms Pod40X (Powered)

    ¥ 23,400 (¥ 21,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod60 (Powered)

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • ALM Busy 52HP 3U case

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus aluminium sing kompak lan entheng kanthi sumber daya sing berkualitas. Spesifikasi 52HP 3U

    Ringkesan Kasus ALM Eurorack minangka macem-macem kasus Eurorack kanthi papan bis terintegrasi.Kabeh kasus ing seri kasebut digawe saka aluminium anodized, kanthi saklar daya, sikil karet, lan papan bass powered powered bermutu tinggi ...

    rincian
  • ALM Busy 52HP 6U case

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus aluminium sing kompak lan entheng kanthi sumber daya sing berkualitas. Spesifikasi 52HP 6U

    Ringkesan Kasus ALM Eurorack minangka macem-macem kasus Eurorack kanthi papan bis terintegrasi.Kabeh kasus ing seri kasebut digawe saka aluminium anodized, kanthi saklar daya, sikil karet, lan papan bass powered powered bermutu tinggi ...

    rincian
  • ALM Busy 84HP 3U case

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kasus aluminium sing kompak lan entheng kanthi sumber daya sing berkualitas. Spesifikasi 84HP 3U

    Ringkesan Kasus ALM Eurorack minangka macem-macem kasus Eurorack kanthi papan bis terintegrasi.Kabeh kasus ing seri kasebut digawe saka aluminium anodized, kanthi saklar daya, sikil karet, lan papan bass powered powered bermutu tinggi ...

    rincian
  • ALM Busy 84HP 6U case

    ¥ 69,900 (¥ 63,545 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kasus aluminium sing kompak lan entheng kanthi sumber daya sing berkualitas. Spesifikasi 84HP 6U

    Ringkesan Kasus ALM Eurorack minangka macem-macem kasus Eurorack kanthi papan bis terintegrasi.Kabeh kasus ing seri kasebut digawe saka aluminium anodized, kanthi saklar daya, sikil karet, lan papan bass powered powered bermutu tinggi ...

    rincian
  • ALM Busy 84HP 9U case

    ¥ 82,900 (¥ 75,364 ora kalebu pajak)
    soleh
    Kasus aluminium sing kompak lan entheng kanthi sumber daya sing berkualitas. Spesifikasi 84HP 9U

    Ringkesan Kasus ALM Eurorack minangka macem-macem kasus Eurorack kanthi papan bis terintegrasi.Kabeh kasus ing seri kasebut digawe saka aluminium anodized, kanthi saklar daya, sikil karet, lan papan bass powered powered bermutu tinggi ...

    rincian
  • ALM Busy Decksaver for 52HP 6U

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tutup protèktif kanggo kasus ALM sing bisa disetel nalika ditambal

    FITUR MUSIK Tutup protèktif kanggo kasus ALM Busy 52HP 6U.Sistem bisa ditinggalake lan diselehake ing kasus kanggo nglindhungi sistem sampeyan.

  • ALM Busy Decksaver for 84HP 3U

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Tutup protèktif kanggo kasus ALM sing bisa disetel nalika ditambal

    FITUR MUSIK Tutup protèktif kanggo kasus ALM Busy 84HP 3U.Sistem bisa ditinggalake lan diselehake ing kasus kanggo nglindhungi sistem sampeyan.

  • ALM Busy Decksaver for 84HP 6U

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    soleh
    Tutup protèktif kanggo kasus ALM sing bisa disetel nalika ditambal

    FITUR MUSIK Tutup protèktif kanggo kasus ALM Busy 84HP 6U.Sistem bisa ditinggalake lan diselehake ing kasus kanggo nglindhungi sistem sampeyan.

  • Erica Synths 2x104HP Aluminum Travel Case

    ¥ 99,900 (¥ 90,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 x 104 Kasus Portabel Modular HP Eurorack

    FITUR MUSIKO Kasus Plancongan Aluminium Erica Synths minangka kasus portebel tipis sing bisa masang modul 2 x 104 HP Eurorack.Ambane sisih tutup yaiku 59 mm, sing nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo nggawa ...

    rincian
  • Erica Synths 2x104HP Carbon Fiber Travel Case

    ¥ 139,900 (¥ 127,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Migunakake serat karbon sing kuwat lan entheng. Kasus portabel 2x104HP kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Erica Synths Carbon Fiber Travel Case minangka koper portabel sing abot mung bobote 2 kg sing bisa dipasang modul Eurorack 104 x 3.2 HP.Ambane bagean tutup yaiku 59 mm, lan digawa nganggo tembelan kanggo kinerja ...

    rincian
  • Erica Synths Backpack

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ransel wisata gawenan tangan sing cocog kanggo nyimpen lan nglindhungi Kasus Perjalanan HP 2x104

    FITUR MUSIK Erica Synths? Ransel yaiku tas ransel kanggo sistem Eurorack sing digawe saka 2% bahan lestari gawenan tangan sing dirancang kanggo pas karo Case Travel Aluminium 104x100HP perusahaan. Kasus Perjalanan lan 15 Lee ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Eurorack Case (42HP) [USED:U203002-W0]

    Metu saka Simpenan
    Kasus 4U / 42HP kanthi sumber daya gaya lawas kanthi ambane akeh

    FITUR MUSIK Kasus 4U lawas Intelijel Design.Ambane pemasangan modul maksimum: 70 mm Ambane pemasangan modul maksimum ing papan bus: 53 mm Dimensi eksternal: 177.4 mm x 81.3 mm x 218.3 mm Bobot: 1.2 kg Sumber daya: TPS30 MINI ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Eurorack Case (84HP) [USED:U203001-W0]

    Metu saka Simpenan
    Kasus 4U / 84HP kanthi sumber daya gaya lawas kanthi ambane akeh

    FITUR MUSIK Kasus 4U lawas Intelijel Design.Ambane pemasangan modul maksimum: 70 mm Ambane pemasangan modul maksimum ing papan bus: 53 mm Dimensi eksternal: 177.4 mm x 81.3 mm x 438 mm Bobot: 2.2 kg Sumber daya: TPS30 MAX (+...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette 104HP Gig Bag

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    FITUR MUSIK Intellijel Designs Gig Bag V2 Series minangka tas manggung berkualitas, tahan lama lan bantalan sing cocog kanggo nggawa synths modular sing larang regane.Ana akeh ruang ing tas kanggo sampeyan nggawa sistem sing ditambal. ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette 62HP Gig Bag

    Metu saka Simpenan
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    FITUR MUSIK Intellijel Designs Gig Bag V2 Series minangka tas manggung berkualitas, tahan lama lan bantalan sing cocog kanggo nggawa synths modular sing larang regane.Ana akeh ruang ing tas kanggo sampeyan nggawa sistem sing ditambal. ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 104HP (Black)

    Metu saka Simpenan
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 104HP (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Black

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Silver

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case (104HP)

    Metu saka Simpenan
    Kasus 7U / 104HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur kanggo nambah kinerja modular

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case (84HP)

    Metu saka Simpenan
    Kasus 7U / 84HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur kanggo nambah kinerja modular

    FITUR MUSIK Kasus kanthi tutup sumber daya 3HP sing nduweni rong tahapan ruang 2U lan siji tahapan ruang 1U ing sisih ndhuwur.Macem-macem langkah wis ditindakake kanggo nambah kinerja modular.Saliyane tutup, adaptor AC kalebu (tali bakal diilangi wiwit musim panas 1 lan ora bakal dilebokake). 84U...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case Stealth Black (84HP)

    Metu saka Simpenan
    Versi ireng kasus 7U 84HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur sing nambah kinerja kinerja kanthi modular

    FITUR MUSIK Versi ireng saka kasus 3HP kanthi tutup daya sing nduweni rong spasi 2U lan siji spasi 1U ing sisih ndhuwur.Macem-macem langkah wis ditindakake kanggo nambah kinerja modular.Saliyane tutup, adaptor AC dipasang. Ruang 1U yaiku 84U (I ...) sing dipusatake ing sistem utilitas.

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case STEALTH EDITION (104HP)

    ¥ 124,900 (¥ 113,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    104U Performance Performance karo ireng x werna abu-abu lan ambane 7 HP!

    FITUR MUSIK Kasus kanthi tutup catu daya kanthi jembaré 3HP sing nduweni rong tahapan ruang 2U lan siji panggung ruang 1U ing sisih ndhuwur.Iki Edisi Stealth Ireng + Abu-abu.Macem-macem langkah wis ditindakake kanggo nambah kinerja modular. Sistem utilitas ing ruang 1U ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7Ux104HP Gig Bag v2

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    FITUR MUSIKAN Desain Gigij Vs Series Gig2 VXNUMX yaiku tas manggung berkualitas tinggi, awet lan bantal sing cocog kanggo nggawa synths modular sing larang.Ana akeh ruangan ing njero tas kanggo nggawa sistem sing ditambal.Oposisi ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7Ux84HP Gig Bag v2

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kantong cilik kanggo kasus Intellijel

    FITUR MUSIKAN Desain Gigij Vs Series Gig2 VXNUMX yaiku tas manggung berkualitas tinggi, awet lan bantal sing cocog kanggo nggawa synths modular sing larang.Ana akeh ruangan ing njero tas kanggo nggawa sistem sing ditambal.Oposisi ...

    rincian
  • Intellijel Designs Lid for 4U Palette Cases

    ¥ 10,900 よ り (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tutup protèktif kanggo Palette Case sing bisa disetel karo tembelan

    FITUR MUSIK A tutup protèktif transparent (penutupan) kanggo Intellijel Palette Case.Bahan resin polikarbonat kanthi resistensi dampak lan daya tahan sing apik digunakake kanggo nglindhungi Kasus Palette sampeyan.Bisa dipasang ing Palette Case kanthi sistem ditambal ...

    rincian
  • Make Noise Skiff

    Metu saka Simpenan
    Gawe kasus desktop Noise kanthi pasokan listrik sing cocog kanggo mbangun sistem modulasi cilik

    CIRI-CIRI MUSIK Gawe kasus sumber daya 104HP. Iku jinis tipis sing diarani skiff sing dirancang kanggo dilebokake ing desktop. Asli dikembangake minangka kasus ergonomik kanggo pengontrol kayata Rene lan Pressure Points ...

    rincian
  • Make Noise Skiff no Power

    Metu saka Simpenan
    Versi desktop Make Noise sing paling apik kanggo mbangun sistem modulasi cilik

    TAMPOK MUSIK Gawe Bising tanpa pasokan tenaga. Ora ana sing digunakake, lan logo Gawe Bising ing sisih ora sumunar. Iku jinis tipis sing diarani skiff sing dirancang kanggo dilebokake ing desktop. Wiwitane yaiku Rene lan Mata Tekanan ...

    rincian
x