Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sintesisizer Dhewe

  • Hikari Instruments Duos

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sirkuit kekacauan unik ngasilake macem-macem soundscapes. Stereo chaos synthesizer karo input / output CV

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Duos minangka synthesizer kekacauan kanthi rong gerbang low-pass resonan.Sirkuit kekacauan sing dumadi saka register shift lan multi-umpan balik minangka penghalang swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol, lan kanca kaya komputer sing mlayu ...

    rincian
  • Hikari Instruments Monos CV

    ¥ 28,600 (¥ 26,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngontrol pembagi frekuensi lan modulasi kanthi ngoperasikake slider.Synthesizer tabletop sing ngasilake macem-macem tekstur swara

    FITUR MUSIK Hikari Instruments Monos CV minangka synthesizer mandiri sing nawakake kombinasi anyar generator swara lan filter low-pass.Unit iki, sing bisa ngasilake macem-macem nada lan tekstur kanthi nyaring lan divisi frekuensi, duwe modulator ...

    rincian
  • Erica Synths Syntrx

    ¥ 354,900 (¥ 322,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Erica Synths synthesizer analog asli lan mandiri inspirasi dening EMS Synthi AKS

    FITUR MUSIK SYNTRX minangka synthesizer sing mentas dikembangake kanthi konfigurasi analog kanthi dilengkapi matriking tambalan / mixer sing dikontrol kanthi digital.Fitur Saklar oktaf VCO presisi tinggi sing nglacak kanthi sampurna 3 x 8 oktaf ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x