Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sintesisizer Dhewe

  • Erica Synths Syntrx

    ¥ 322,636 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Erica Synths synthesizer analog asli lan mandiri inspirasi dening EMS Synthi AKS

    FITUR MUSIK SYNTRX minangka synthesizer sing mentas dikembangake kanthi konfigurasi analog kanthi dilengkapi matriking tambalan / mixer sing dikontrol kanthi digital.Fitur Saklar oktaf VCO presisi tinggi sing nglacak kanthi sampurna 3 x 8 oktaf ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x